základní skupiny - skupina F, 3. kolo
21.10.2021 18:45 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
MCH Arena, Herning

Reportáž

Crvena Zvezda se znovu přiblížila k postupu, z Dánska veze bod

Crvena Zvezda vyhrála úvodní dva zápasy a s prázdnou neskončila ani v tom třetím. Bělehradský celek získal cenný bod na půdě Midtjyllandu, který v nepříznivě se vyvíjejícím duelu stihl jenom vyrovnat na 1:1.

Jako první se osmělil Kanga a jeho rána skončila těsně vedle, jinak se ale v první půli hrálo podle dánských not a Midtjylland měl hned několik zajímavých šancí. V té z deváté minuty selhala technika, Raphael Onyedika si na malém vápně nezpracoval míč a ten se od jeho kopačky odrazil do náruče brankáře Borjana.

Po půlhodině hry musel hostující gólman do akce znovu, když robinzonádou likvidoval povedenou střelu Isaksena a recept na něho nenašel ani aktivní Sisto. Vůbec největší šanci úvodní části hry měl Nikolas Dyhr, ve 34. minutě se ocitl sám před Borjanem a trefil tyč.

Crvena Zvezda s aktivitou šetřila a znovu se připomněla až těsně před odchodem do kabin, ve 42. minutě to z dálky zkusil Filippo Falco a Olafsson musel na zem.

Na branky se tak muselo čekat až do druhého poločasu a skóre nakonec otevřeli hosté. V 58. minutě přiletěl do vápna centr z pravé strany, Diony hlavou prodloužil na volného Ivaniće a ten prostřelil Olafssona - 0:1.

Domácí odpověděli nepřesnou ranou Linda, na druhé straně skončil ve stejných místech další pokus Kangy. Zaslouženého vyrovnání se Midtjylland ale dočkal a tribuny se radovaly v 78. minutě. Znovu zvonila tyč, kterou nastřelil Lind, míč se ale odrazil k Dyhrovi a ten si už věděl rady - 1:1.

Midtjylland v závěru dokonce sahal po třech bodech. V 90. minutě se Borjan vyznamenal proti střele Evandera, ve čtvrté minutě nastavení pak těsně minul Dalsgaard.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

3:1

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele