předkola - 3. předkolo - hlavní část
24.09.2020 20:30 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (17)

Přidat komentář
PH8

Na to se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Fluor

1:2

Reagovat
MagpeCZ

2:1

Reagovat
Hiko

Bodø bude kousat

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Bodo majú životnú formu a Milánčania to s nimi možno budú mať ťažšie, než sa všeobecne očakáva. "Zázračný chlapec" Jens Petter Hauge by na ľavej strane mohol niekoľkokrát roztancovať obranu Rossoneri.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi jsem měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že by na tom byli fotbalově bůhvíjak bídně. Jakmile se dostali k bráně, tak to vždy smrdělo gólem, ale k té bráně se bohužel dostali málokdy, protože AC Milan vůbec nic nepodcenilo a neuvěřitelně pohotově napadalo hráče na míči. Těch odběrů míčů bylo za celý zápas neuvěřitelné množství. A co Bodo dělalo špatně, to naopak AC dělalo perfektně, sice dávali včas míč od nohy, což byla psychicky hodně náročná hra a to se projevilo ke konci zápasu, kdy bylo vidět, že kvalita výběru spoluhráče pro přihrávku nebyla tak vysoká, čehož Bodo využilo, zatlačilo AC před vlastní bránu a v 92. minutě zcela nepochopitelně střídající hráč přestřelil face to face brankáři bránu o 2 metry. Přitom měl kolem sebe minimálně metr a půl volnýho prostoru, takže spousta času na zamíření a přesné trefení sítě. Litr v čudu, ale co už. Oceňuju Bodo, že do toho dalo maximum a je mi jich zároveň líto, že dostalo tak silného soupeře, který se zároveň perfektně připravil a soupeře nepodcenil. Bojovali jako lvi, 2x vykopli míč z vlastní brankové čáry, mohli srovnat na 3:3, ale bohužel to nestačilo. Myslím, že byli dost silní na to, aby v případě postupu do skupiny, se dostali až do jarní vyřazovací části. Moc sympatické mužstvo.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Eldarion

veľmi pekný zápas

Reagovat
PH8

Hlavně si měl dát, že dá Bodo 2 a více gólů. Někde jsem to psal, že zatím letos dali v každém zápase alespoň 2 góly a že je daj i AC

Reagovat
Shevchenko

Klobouk dolů před Bodo/Glimt Hauge byl skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej machra. Předtím než jsem na něj v diskusi upozornil si neměl tušení, že hráč jménem Hauge vůbec existuje.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Shevchenko

Tvoje debilní komentáře jsem nečetl, ale Haugeho jsem před zápasem fakt neznal. Ale v zápase měl 1+1 a v 92. minutě rozjel akci a měl klíčovou přihrávku na největší tutovku v zápasu. Takže čau, puso.

Reagovat
smazaný uživatel

Calhanoglu má od skončenia korony skvostnú formu. Som zvedavý na akú gólovú métu sa v tejto sezóne až dostane, ale ak mu vydrží zdravie, tak to vidím dosť vysoko. Príjemným prekvapením v drese AC je talentovaný mladík Colombo. Keď rátam aj prípravu, tak v drese Rossoneri ťahá šnúru štyroch zápasov v ktorých dokázal skórovať. Hoci má iba 18 rokov, určite by som ho nechal pri A mužstve a dal mu šancu aj v rámci Serie A.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele