1/16 finále - odvety
21.02.2013 19:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

CFR Cluj - Inter Milán 0:3

Fotbalisté Interu potvrdili roli favorita a postupují po celkovém skóre 5:0 do osmifinále, kde je čeká papírově mnohem těžší protivník - anglický Tottenham. Ve čtvrteční odvetě s přehledem vyhráli na rumunské půdě 3:0 a po domácí výhře 2:0 bez větších problémů přehráli svého soupeře. Inter nenechal nikoho na pochybách od samého úvodu a už v prvním poločase rozhodl o své výhře, když vsítil dvě branky. Třetí přidal v samém závěru zápasu.

Domácí navíc hráli posledních deset minut v oslabení a tento zápas se jim vůbec nepovedl. Inter začal v úvodu sice hodně rozpačitě v první desetiminutovce hrozil rumunský celek, jenže poté se hra srovnala a v polovině úvodního poločasu se dostal do vedení. Po centru Palacia mířil přesně k tyči Fredy Guarín. Hosté mohli přidat další branku deset minut před přestávkou, ale míč pouze prosvištěl vápnem a šel do zámezí, nikdo z hostů nezakončil.

Když už to čekal málokdo, tak hosté ve druhé minutě natavení přidali rozhodující trefu a opět u toho byl Guarín. Tentokráte Álvarez předložil míč po krásné akci před prázdnou branku a hostující hrdina neměl problém se zakončením. Hosté po změně stran pokračovali v náporu, nicméně šance měli spíše domácí. Po hodině hry vypálil ze zajímavé pozice Rui Pedro, jenže mířil těsně nad. Následně to zkusil Godmache, ale ani on branku netrefil.

Necelých dvacet minut před koncem se vytáhl i brankář italského celku Handanovič, který fantasticky vyrazil reflexivně míč jen těsně vedle pravé tyče. Deset minut před koncem potvrdil domácí zmar Camora, který fauloval unikajícího protihráče a uviděl přímou červenou kartu. V 89. minutě přidal třetí branku Marco Benassi, který využil kolmice Cassana a jeho rána byla přesná. V nastavení ještě napálil domácí Hora břevno, ovšem skóre zápasu se již nezměnilo.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
M11

udrzet

Reagovat
Pharrell

Internazionale FC

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/sport/int-wnbLOhSec2ecXya6?start=0

Hráči Interu se mi zdáli nějací vyčerpaní...no takhle to s derby moc dobře nevypadá proti rozjetýmu AC.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele