základní skupiny - skupina K
30.09.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Utrecht - Liverpool FC 0:0

Defenzivně laděné utkání mezi Utrechtem a Liverpoolem podle průběhu nemohlo skončit jinak než bezbrankovou remízou. Domácí tak ani napodruhé nepotvrdili zvěsti o ofenzivě nizozemského fotbalu, zatímco anglický celek se čtyřmi body vede tabulku skupiny K.

Stadion Galgenwaard byl od počátku svědkem poměrně nezáživné hry od obou soupeřů. Favorité z Anglie sice po většinu času drželi míč a trpělivě kombinovali, jenže do žádných extra šancí se ne a ne dostat. Domácího brankáře Vorma zaměstnala akorát hlavička Meirelese a střela Torrese, jenže tyto pokusy neměly šanci na úspěch.

S koncem první půle zahrozil i Utrecht a Reina musel řešit střelu Mertense a hlavičkový pokus od Cornelisseho, opravdu velké příležitosti byly vidět ale až v 55. minutě. Po rohu Mertense hlavičkoval Silberbauer a Reds zachránil na čáře Meireles, zatímco vzápětí rychlý protiútok vedený Kujtem využil ke střele Torres, ale ani on neprolomil bezbrankové skóre.

Závěr utkání patřil Utrechtu a byl to Silberbauer, kdo opětovně vyzkoušel Reinovu pozornost. Poslední a dost možná největší šanci utkání měl poté Mulenga, který využil zaváhání mladého Kellyho, jenže následně zamířil těsně vedle a i po nastaveném čase tak na světelné tabuli svítil stav 0:0.

Autor: Petr Vaněček / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Tomtaf

3:4

Reagovat
smazaný uživatel

Tip - 2 Liverpol je pohárové mužstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ma desnou krizi...no snad to nejak ukopou ten vysledek...nicmene neprohra hostu

Reagovat
smazaný uživatel

ja to bohuzel vidim na neprohru domacich a koneccny vysledek 2-2 + gol z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 max uhaluzena vyhra 1:2 pre liverpool. Ale bez Gerrarda to pojde tazko

Reagovat
smazaný uživatel

myslite ze bude hrat Lensky

Reagovat
smazaný uživatel

lensky hraje

Reagovat
REPLIKATOR

3:0 (3x Wolfswinkel)

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool vyhraje 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Super Utrecht

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele