základní skupiny - skupina E
01.10.2009 21:05 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

AS Řím - CSKA Sofia 2:0

Římané napravili prohru z Basileje a připisují si povinné tři body proti CSKA Sofia. O výsledku rozhodli už v první půlhodině hry skórující Okaka Chuka a Perrotta.

AS na soupeře vlétlo, už v první minutě si Cerci naskočil na centr Okaky, mezi tři tyče nemířil. Domácí si brzy vytvořili souvislý tlak a po několika pokusech ze střední vzdálenosti se dočkali zaslouženého gólu.

Okaka Chuka si ve dvacáté minutě zpracoval vysoký balón od Motty, dostal se do vápna a prostřelil brankáře CSKA. Za tři minuty padla druhá branka, Perrotta neměl problém zblízka poslat do sítě nahrávku Pizarra.

Bulhaři se téměř nedostali na dohled domácí branky, pouze Stojanov zkusil štěstí z dvaceti metrů. To Řím byl dál nebezpečnější. Do přestávky byli blízko gólu Vučinič a Okaka.

Po změně stran domácí kontrolovali hru, gólově se mohla na skóre projevit nebezpečná hlavička De Rossiho a tvrdá rána Cerciho. Sofia neměla žádnou větší šanci. V poslední dvacetiminutovce zápas rozkouskovaly fauly a strkanice soupeřů, na výhře AS ale nic nezměnily.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Tomtaf

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele