základní skupiny - skupina E
27.11.2008 22:30 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

SC Braga - VfL Wolfsburg 2:3

Wolfsburgu se podařil skvělý obrat skóre v závěrečných minutách. Domácí Braga vedla, jenže nakonec na německý klub nestačila, dvěma brankami o tom rozhodl záložník Misimovič.

Hosté přijeli povzbuzeni vysokou výhrou nad Heerenveenem z úvodního vystoupení v základní skupině Poháru UEFA, jenže nezačali dobře. Barzagli před dotírajícím útočníkem Meyongem nešťastně zasáhl míč, ten se otřel o spoluhráče Costu a skončil ve vlastní brance.

Nicméně Wolfsburg se nijak nevzdával a v první půli byl o něco lepším týmem. Brankáře Eduarda záhy vydatně prověřila nebezpečná rána Gentnera. Ve čtyřiadvacáté minutě už bylo srovnání. Dejagah z pravé strany uvolnil Džeka a ten se nádherně trefil na místo určení.

Úvod druhé půle patřil Braze. Matheus se uvolnil na levé straně a předložil míč Meyongovi, pro něhož nebyl problém zblízka skórovat. Za chvilku to mohlo být o dvě branky, ale přímý kop střídajícího Aguiara nakonec v síti neskončil.

Wolfsburg se poté nadechl k závěrečnému náporu a Džeko vybojoval na faulujícím Rodriguezovi penaltu, s přehledem ji proměnil Misimovič a vyrovnal. A to nebylo všechno, bosenská spolupráce zafungovala ještě jednou.

Běžela čtvrtá minuta nastavení, když Eduardo vyrazil střelu Džeka. K míči doběhl Misimovič a domácímu brankáři nedal šanci. Wolfsburg je tak po dvou zápasech stoprocentně úspěšný a má výrazně nakročeno k postupu, Braga má po třech utkáních stejný počet bodů.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 : 0

Reagovat
Paddy

plichta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele