základní skupiny - skupina A
27.11.2008 20:45 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Racing Santander 2:2

Dvoubrankové vedení dokázali promarnit fotbalisté PSG. Po půlhodině hry už vedli nad Racingem Santander 2:0, těsně před poločasovým hvizdem si však domácí Traore vsítil vlastní gól a v 55. minutě dokázali hosté zásluhou Colsa vyrovnat na 2:2. Pařížané tak stále čekají na první letošní vítězství v Poháru UEFA.

První branka utkání padla do sítě Santanderu už v páté minutě, Luyindula využil zaváhání obrany hostů a "uloupil" jí míč, který okamžitě poslal Kežmanovi. Srbský útočník se opřel do míče a vymetl horní růžek branky hostů. Vstřeleným gólem dal Kežman trenérovi Le Guenovi jasně najevo, že patří do základní sestavy a ne pouze na lavičku náhradníků. V průběhu týdne právě mezi Kežmanem a Le Guenem na toto téma proběhla slovní "přestřelka".

Na rozdíl dvou gólů zvyšoval po půlhodině hry Luyindula. Hostům nevyšla ofsajdová past, Rothen utekl obráncům a předložil míč Luyindulovi, který ho neměl problém uklidit do sítě. Do konce poločasu padl ještě jeden gól, tentokrát do branky PSG. Munitisův přímý kop si nešťastně do vlastní branky srazil Traore.

Hosté se nevzdávali a dočkali se vyrovnávací branky, v 55. minutě se z třiceti metrů opřel do míče Colsa a nádhernou dalekonosnou ranou upravil na 2:2. Závěr utkání přinesl po jedné šanci na každé straně, ale nerozhodný stav vydržel až do závěrečného hvizdu.

PSG stále okupuje se ziskem jediného bodu poslední místo skupiny A, avšak ani hosté nemají velký důvod k radosti. Na svém kontě mají body dva a stále jim patří nepostupová čtvrtá pozice.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 : 0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je jasna výhra doufam ze se prosadi Sességnon

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
georgeo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele