základní skupiny - skupina H, 2. kolo
08.11.2007 19:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Galatasaray SK - Helsingborgs IF 2:3

Na stadionu Ali-Sami-Yen se zrodilo velké překvapení. Brankář domácích Aykut Ercetin neměl šťastný den a Helsingborg si tak odvezl z horké turecké půdy zasloužené tři body za vítězství 3:2.

Domácí fanoušci se ani nestačili pořádně rozkoukat a hosté vedli 1:0. Ve 30. minutě se radoval z branky po dobré kombinaci Helsingborgu Henrik Larsson. Domácí se sice snažili, ale ani Sükürovi a ani Cetinovi se nepodařilo vyrovnat. Po neúspěšném tažení přišel pro domácí další šok. Ve 39. minutě vedli po brance Omotoyossiho hosté už 2:0 a hráči Galatasaray se nestačili divit. Ještě do poločasu ale naději vykřesal Nonda, kterému se podařilo těsně před odchodem do kabin snížit na rozdíl jediné branky.

Na začátku druhého poločasu se dostal do slibné šance Lincoln, ale vyrovnat nedokázal. Ačkoli byli domácí lepším týmem, nedokázali svou převahu využít a přišla další rána. Svou dalekonosnou střelou překvapil brankáře Ercetina Andersen. Helsingborg vedl už 3:1 a s domácími to vypadalo špatně. Nonda se sice ještě jednou trefil, ale jeho branka z 90. minuty přišla příliš pozdě.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Galatasaray v divokém prostředí potvrdí roli favorita utkání. Tip 3:1.

Reagovat
HOST*doktor

Tip Galatasaray vyhraje 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele