čtvrtfinále - odvety
12.04.2007 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SL Benfica - Espanyol Barcelona 0:0

Benfika sice v prvním zápase odvrátila debakl, k postupu ale svou snahu nedotáhla. Espanyol uhrál v Lisabonu potřebnou bezbrankovou remízu a může se těšit na semifinále.

Benfika začala dobře, ve čtvrté minutě páli nad Rui Costa, o chvíli později se podobně vedlo navrátilci do sestavy Karagounisovi. Na druhé straně to z trestného kopu zkusil De la Peňa, ale mířil jenom do náruče Quima.

Domácí tlačili, Karagounisův pokus po rohu Simaa skvěle vyrazil Iraizoz, nad střílel Nelson a před odchodem do kabin poté neuspěli ani David Luiz s Karagounisem.

Rovněž druhý poločas se nesl v podobném stylu, jako ten první. V úvodní šanci pálil nad Petit. Za Espanyol odpověděl z trestného kopu opět De la Peňa. Benfika byla lepším týmem a v další šanci vychytal Nuna Gomese spolehlivý Iraizoz.

V 70. minutě mohl o postupu barceloského klubu rozhodnout Pandiani, avšak nejlepší střelec letošního ročníku Poháru UEFA minul přihrávku, kterou mu adresoval Chica.

Následující minuty patřily zkušenému Rui Costovi. Bývalý portugalský reprezentant nejprve nastřelil tyč, v další příležitosti pak mířil pouze do náruče připraveného Iraizoze. V samém závěru pak po centru Simaa hlavičkoval Mantorras mimo a definitivně tak pohřbil všechny šance svého týmu na postup.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
Shevchenko

2:1 (Gomes,Miccoli)

Reagovat
Marv

Gomes, Simao

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele