Tipy a analýzy

Tipy Vladimíra Šmicra - výsledky

Vítěznou šňůru osobností, která už trvala sedm kol, dokázal utnout Petr Kilian . Ten byl i posledním zástupcem redaktorů, který dokázal začátkem listopadu vyhrát. Tentokrát porazil záložníka pražské Slavie Vladimíra Šmicra a snížil tak celkový stav na 5:9.

Tipy Vladimíra Šmicra

Je tu opět ligový víkend a s ním i rubrika Tipy osobnosti. Nyní zaujme roli osobnosti Vladimír Šmicer, vicemistr Evropy z roku 1996 a nyní hráč Slavie Praha. Proti němu se za naší redakci postaví Petr Kilian, jenž se bude snažit zastavit stále trvající vítěznou jízdu protivníků, kteří vedou již 9:4!

Tipy Miroslava Soukupa - výsledky

Osobnosti i nadále navyšují svůj náskok nad redaktory portálu EuroFotbal.cz a v tuto chvíli vedou již 9:4. Na pětibodový rozdíl zvýšil kouč egyptské dvacítky a asistent trenéra v Brně Miroslav Soukup, který porazil Radima Šantrůčka...

Tipy Miroslava Soukupa

Je tu další ligový víkend a s ním rubrika Tipy osobnosti. V tomto díle bude za osobnosti tipovat trenér egyptské reprezentace do dvaceti let a asistent v Brně Miroslav Soukup. Proti němu se za naší redakci postaví Radim Šantrůček, jenž se bude snažit zastavit famózní vítěznou jízdu protivníků, kteří vedou již 8:4!

Tipy Tomáše Radotínského - výsledky

Známé osobnosti navýšily své vedení nad redaktory portálu EuroFotbal.cz již na 8:4. Ten zatím poslední bod přidal o víkendu Tomáš Radotínský, který těsně porazil svého jmenovce Tomáše Pavlíka...

Tipy Tomáše Radotínského

V tomto díle rubriky Tipy osobností se utkají za osobnosti fotbalový komentátor Galaxie Sport Tomáš Radotínský a za naši redakci Tomáš Pavlík. Těžká úloha čeká našeho redaktora: konečně zastavit vítěznou šňůru, která trvá pět kol a díky níž osobnosti vedou již 7:4!

Tipy Luboše Kaloudy - výsledky

Brněnský záložník Luboš Kalouda porazil v tipérském souboji redaktora serveru Eurofotbal.cz Milana Kopala v poměru 3:2 a díky němu tak osobnosti navýšily své vedení už na 7:4.

Tipy Luboše Kaloudy

Rubrika Tipy osobnosti se po dvouměsíční pauze vrací zpět na scénu! Jarní část tohoto ročníku zahájí hráč Brna Luboš Kalouda, jenž okomentoval a otipoval osm vybraných zápasů z několika evropských lig. Proti němu se z naší redakce postaví Milan Kopal, který dostal za úkol snížit ztrátu na osobnosti, které vedou po podzimu 6:4.

Tipy osobnosti: výsledky

Osobnosti díky Pavlu Hoftychovi vedou již 6:4! Zlínský kouč totiž jednoznačně převálcoval zástupce našeho serveru EuroFotbal.cz Petra Vaněčka 4:1,5.

15.12.2007 Tipy a analýzy 4 komentáře
Zaujalo nás

Tipy osobnosti: Pavel Hoftych

Server EuroFotbal.cz nabízí poslední díl rubriky Tipy osobnosti v tomto kalendářním roce. Nyní budeme tipovat s trenérem Zlína Pavlem Hoftychem, který okomentoval a otipoval osm vybraných zápasů z několika evropských lig. Za naši redakci bude bojovat Petr Vaněček.

08.12.2007 Tipy a analýzy 51 komentářů
Zaujalo nás

Tipy osobnosti: Jarek NOHAVICA

Server EuroFotbal.cz uvádí další díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipujeme netradičně s populárním písničkářem Jarkem Nohavicou. Ten okomentoval a otipoval 8 vybraných zápasů z několika evropských lig. Naše redakce nasazuje do tohoto víkendového kola Davida Kubáně.

30.11.2007 Tipy a analýzy 45 komentářů
Zaujalo nás

Tipy osobnosti - výsledky

A je vyrovnáno. Fotbalista Martin Vozábal nahrál nejvyšší bodový zisk ze všech dosud tipujících osobností a zástupce naší redakce, Pavla Janegu, porazil vysoko 5:2. Celkový stav souboje osobností s redakcí EuroFotbalu tak je 4:4.

Tipy osobnosti: Martin Vozábal

Server EuroFotbal.cz uvádí další díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipujeme s českobudějovickým kapitánem Martinem Vozábalem. Ten okomentoval a otipoval 8 vybraných zápasů z několika evropských lig. Naše redakce nasazuje do tohoto víkendového kola Pavla Janegu.

23.11.2007 Tipy a analýzy 3 komentáře
Zaujalo nás

Tipy osobnosti - výsledky

Redakce EuroFotbal.cz stále vede nad osobnostmi, rozdíl už je však opět pouze jednobodový. O třetí bod pro známé tváře se postaral teplický útočník Martin Fenin, který v přímém souboji porazil Milana Kopala. Po osmi kolech tak redaktoři vedou 4:3...

Tipy osobnosti: Martin Fenin

Server EuroFotbal.cz uvádí další díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipujeme s českým reprezentantem a hráčem FK Teplice Martinem Feninem. Ten okomentoval a otipoval 8 vybraných zápasů z několika evropských lig. Naše redakce nasazuje do tohoto víkendového kola Milana Kopala.

09.11.2007 Tipy a analýzy 29 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele