Nechte se inspirovat tipy fotbalových odborníků (4)

16.06.2008, 12:56
Tipy a analýzy
Zibi Boniek, Fredi Bobic a Petr Rada ve spolupráci se sázkovou kanceláří expekt.com přinášejí své tipy na zápasy Mistrovství Evropy. Poperou se Poláci o postup a porazí o nic nehrající Chorvaty? Zvládnou Němci těžký zápas s domácími Rakušany, nebo přijde překvapení? Můžete se nechat inspirovat názory skutečných fotbalových odborníků!

Polsko – Chorvatsko (16.6. 20:45 Klagenfurt)

Petr Rada, tip: 2
"Je zřejmé, že Chorvaté budou šetřit některé hráče na čtvrtfinále, ovšem já si myslím, že rozhodující v tomto utkání bude polská psychika. Poláci se těžko vyrovnávali s vyrovnávací brankou Rakušanů z penalty v nastaveném čase, a protože již mají pouze mizivou naději na postup, tak utkání odehrají bez zájmu a většího nasazení."

Fredi Bobic, tip: X
"Chorvaté uberou plyn, protože již mají postup zajištěn, ale Poláci mě dosud vůbec nepřesvědčili. Jejich útok postrádá jakýkoli nápad. Bude to pravděpodobně nudný zápas, který skončí nerozhodně."

Zibi Boniek, tip: 1
"Věřím svému srdci a sázím na Polsko. I když jsme doposud na šampionátu kvalitně odehráli pouze jeden poločas, stále máme šanci na postup a musíme jít za vítězstvím. Navíc když soupeři již o nic nejde."

Rakousko – Německo (15.6. 20:45 Vídeň)

Petr Rada, tip: 2
"Němci jsou jasným favoritem zápasu a jsem přesvědčen, že si postup do čtvrtfinále pohlídají. Rakušané budou muset útočit a z toho budou pramenit chyby v obraně."

Fredi Bobic, tip: 2
"Nebude se opakovat všude zmiňovaná Cordoba (v roce 1978 Rakušané na MS vyhráli nad Německem 3-2). Rakušané v předchozích zápasech ukázali svou kvalitu, ovšem Němci jsou o dost výše. Utkání budou mít pod kontrolou a zvítězí. "

Zibi Boniek, tip: 1
"Rakušané na mě působí lepším dojmem, zdá se mi, že jsem nikdy neviděl tak slabé německé mužstvo. Může se stát cokoli - Rakušané by toho měli využít a poprat se o postup."



Zibi Boniek

Zbigniew Boniek byl označen Pelém za jednoho ze 125 nejlepších žijících fotbalistů a rovněž FIFA zařadila Bonieka mezi 100 nejlepších hráčů historie.

V dresu Polska získal v roce 1982 bronzovou medaili na MS a s Juventusem vyhrál Pohár vítězů pohárů (1984), Evropský Superpohár (1984) a Pohár mistrů (1985). V 80 utkáních za polský národní tým vstřelil 24 branek.

Fredi Bobic

Fredi Bobic je slavným německým útočníkem poloviny 90. let. V roce 1996 se stal se 17 góly nejlepším střelcem Bundesligy a byl součástí německého mužstva, které získalo zlaté medaile na ME v Anglii v roce 1996.

Bobic byl notoricky známým střelec Stuttgartu, kde se stal součástí obávaného útočného tria nazývaného "Magisches Dreieck". Spolu s Balakovem a Elberem trhali obranné řady soupeřů.

V německém reprezentačním dresu si Bobic připsal 37 startů a zaznamenal 10 branek. Jako hráč se zúčastnil i Eura 2004.

Petr Rada

Petra Radu jistě není třeba představovat. Jako současný asistent Karla Brücknera má perfektní přehled jak o českém mužstvu, tak i o ostatních účastnících Eura.

Autor: Expekt.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rado ty si opravdu neskutecny k*k*t,to co si napsal u tech chorvatu mi to jenom potvrdilo,chrante ruka pane aby si trenoval Acko ty lemple.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

mno.ja bych řekl,že právě tohle trefil dobře.navíc.když budou vědět,že němci vedou,tak to fakt zabalí

Reagovat
smazaný uživatel

nicméně,jako trenér A nikdy!!!!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

No po těch minulých tipech se asi radši inspirovat nenechám.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíte, že jim to vyjde stejně jako včera ?

v tom 1.zápase si to naštěstí pojistili tak, že aspoň jeden z nich bude muset mít pravdu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele