Tipy a analýzy

Tipy extra - evropské poháry

Opět nás čeká pohárový týden a rozřešení postupových otázek. Především té slávistické, jestli jí bude dopřáno vyzvat slavný Ajax. Zajímavý zápas by mohl být k vidění také v Sarajevu.

Tipy extra - evropské poháry

Pojďme na poháry! Konečně se v nich objevují trochu zvučná klubová jména. Sestavy, absence i další informace o nich budou trochu průhlednější. Koukneme na středeční zápasy druhého předkola Ligy mistrů a na pohár Intertoto. Je tu i zápas Slavie se Žilinou, na ten se trochu zaměřím.

TIPY NA VÍKEND (20)

Musíme počítat s tím, že příští týden se hraje druhé předkolo Ligy mistrů, a tak nejeden tým své opory nepostaví. Tahákem jsou určitě odvety Intertoto Cupu a zápas Bayern - Schalke, jinak není nabídka sázkových příležitostí nijak pestrá, ale následující týdny bude stále bohatší.

TIPY NA VÍKEND (19)

Po měsíční přestávce jsou Tipy pro Vás zase připraveny a já doufám, že je budete hojně využívat jako v uplynulé sezóně. Očekávám množství komentářů a uvítám i případné rady na vylepšení této sekce. Přeci jen články jsou pro Vás a mým cílem je Vaše maximální spokojenost. Dnes zde najdete analýzu finále MS dvacítek a zápasů poháru Intertoto.

TIPY EXTRA - EURO "21" (4)

Dnešek nabídne dva semifinálové zápasy. Všechny týmy postoupily zaslouženě, po dobrých výkonech, a tak se bude zřejmě na co dívat. Ve čtvrtek je pak na programu zápas o postup na Olympijské hry mezi Itálií a Portugalskem.

TIPY EXTRA - EURO "21" (3)

Skupinová fáze vrcholí a karty jsou rozdané celkem jasně. Z toho také pramení nízké kursy. Nizozemsko a Srbsko jsou semifinalisty a tím pádem i účastníky olympijských her. Zbytek týmů se o postup ještě popere, s vyjímkou Izraele, který již postoupit nemůže.

TIPY EXTRA - EURO "21" (2)

První sada zápasů přinesla nejedno překvapení. Snad největším je porážka Italů se Srbskem, to nikdo nečekal. Všechny týmy mají šanci předvést lepší výkony nebo alespoň stejně dobré. Nejvíc nás zajímá tým Česka. První zápas se povedl, i když mohl mít špatný konec. Uvidíme co přinesou další utkání.

TIPY EXTRA - EURO "21" (1)

Tipy jsou opět tady a tentokrát budou zaměřeny na začínající Mistrovství Evropy hráčů do 21 let, jehož hostitelem je Nizozemsko a na němž budou o titul bojovat i čeští fotbalisté. Dnes a zítra jsou na programu úvodní zápasy v obou skupinách, pojďme se na ně podívat trochu podrobněji...

TIPY NA VÍKEND (18)

Vítejte u Tipů na víkend. Naposledy nahlédneme do tajů evropských lig, protože nás čeká jejich rozuzlení. A pak dlouhá dieta. Poslední kola se hrají v Česku, ve Francii a v Itálii, které se obloukem vyhnu. Probereme play off v Nizozemsku a finále pohárů v dalších zemích. Pokusím se opět vybrat to nejlepší. Good Luck !

TIPY NA VÍKEND (17)

Vítejte opět u Tipů na víkend. Poslední zápasy sezóny netipuji rád. Spousta jich může být ovlivněna zákulisními spekulacemi a výsledek může být dohodnut předem. Těžko hledat souboje, kde se začíná s čistým stolem. Dlouho jsem uvažoval co Vám doporučím. Nakonec jsem vybral následující devítku zápasů. Good Luck!

TIPY NA VÍKEND (16)

Nabídka na tento víkend je hodně široká. Ale jak nejlíp vybrat? Rozhodně je lepší se vyhnout sázkám na týmy, kterým nejde o nic. Není lehké odhadnout, kdo bude hrát naplno a kdo zbytek ligy vypouští. Budeme se specializovat na boje o titul a o záchranu. Nejvíc se to láme v Německu a proto se na tamní situaci zaměříme.

TIPY EXTRA - STŘEDA

Ve středu nás čeká vložené kolo. Hrají se ligy i poháry a dokonce baráže o postup do nejvyšší soutěže a nebo o postup do Ligy Mistrů, zkrátka nabídka je pestrá. Šlágrem dne je rozhodně duel Chelsea - Manchester United. O titulu je, bohužel pro fanouška, již rozhodnuto a tak náboj nebude tak veliký. Zaměřím se i nal soutěžě, které obvykle takový prostor nedostávají.

TIPY NA VÍKEND (15)

Je na nás, abychom si vychutnali poslední zápasy prestižních soutěží. Nejdramatičnější to bude ve Španělsku a v Německu, kde je situace nejvyrovnanější a je tu hned několik týmů, které reálně bojují o titul. Koncentrovat se mohou, až na jednu výjimku, už jen na ligu.

TIPY EXTRA - SEMIFINÁLE LM A POHÁRU UEFA

Zdravím Vás, moji čtenáři. Konečně se dovíme jména finalistů evropských pohárů. Jistou pozici nemá nikdo. Řada týmů šetřila své opory ve víkendových zápasech a také na to výsledkově doplatily. Zejména Chelsea, která remízou s Boltonem takřka kapitulovala v boji o titul, protože Manchester toho skvěle využil. Ačkoliv Cristiano Ronaldo šel na hřiště až v 63. minutě za stavu 1:2, United si odvezli vítězství!

TIPY NA VÍKEND (14)

Dnes si opět rozebereme situaci v elitních evropských ligách. Klasicky se vyhnu sázkám na týmy účinkující v Lize Mistrů, až na jednu výjimku. Samozřejmě se musí na domácí ligu také připravit, ale faktorů, které snižují koncentraci, je až příliš. Ačkoliv třeba AC Milán i Manchester se předvedli v dobrém světle, sázkám na ně se vyhnu obloukem. Přesto mám pro Vás připravenu řadu zajímavých tipů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele