Tipy a analýzy

Tipy osobnosti - výsledky

Po sedmém kole Tipů osobnosti tu máme nový rekord, náš redaktor Petr Kilian nasbíral šest bodů z osmi možných. Svého soupeře s přehledem porazil - fotbalista Maroš Klimpl získal jediný bod. Redakce EuroFotbalu zvýšila své celkové vedení nad osobnostmi na 4:2.

Tipy osobnosti: Maroš Klimpl

Server EuroFotbal.cz uvádí další díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipujeme se slovenským reprezentantem a hráčem dánského Midtyjllandu Marošem Klimplem. Ten okomentoval a otipoval 8 vybraných zápasů z několika evropských lig. Naše redakce nasazuje do tohoto víkendového kola Petra Kiliana.

02.11.2007 Tipy a analýzy 55 komentářů
Zaujalo nás

Tipy osobnosti: výsledky

Šesté kolo tipů osobnosti přineslo první remízu, vítěze neměl souboj rockera Aleše Brichty a našeho redaktora Michala Havlického. Na těsném vedení redakce v poměru 3:2 se tak nic nemění.

Tipy osobnosti: Aleš Brichta

Server EuroFotbal.cz uvádí další díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipujeme s rockovým zpěvákem Alešem Brichtou. Ten okomentoval a otipoval 8 vybraných zápasů z několika evropských lig. Naše redakce nasazuje do tohoto víkendového kola Michala Havlického.

26.10.2007 Tipy a analýzy 23 komentářů
Zaujalo nás

Tipy osobnosti: výsledky

Osobnosti snižují skóre v tipérském souboji s redakcí EuroFotbalu, Komentátor Galaxie Sport Tomáš Radotínský porazil našeho zástupce Tomáše Pavlíka 3:2 a celkové skóre je po pěti kolech už jen 3:2 ve prospěch redakce...

Tipy osobnosti: Tomáš Radotinský

Server EuroFotbal.cz uvádí další díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipujeme s komentátorem Galaxie Sport Tomášem Radotinským. Sportovní žurnalista okomentoval a otipoval 8 vybraných zápasů z několika evropských lig. Naše redakce nasazuje do tohoto víkendového kola Tomáše Pavlíka.

19.10.2007 Tipy a analýzy 7 komentářů
Zaujalo nás

Tipy osobnosti: výsledky

Je za námi čtvrtý díl našich Tipů osobnosti a potřetí byl úspěšnější zástupce redakce EuroFotbalu. Ze souboje se známým bavičem, moderátorem a příležitostným fotbalistou Petrem Novotným vyšel vítězně Radim Šantrůček.

Tipy osobnosti: Petr Novotný

Server EuroFotbal.cz pokračuje v rubrice Tipy osobnosti. Tentokrát tipujeme netradičně s bavičem a členem fotbalové Amfóry Petrem Novotným. Umělecká osobnost okomentovala a otipovala 8 vybraných zápasů z několika evropských lig. Naše redakce nasazuje do tohoto víkendového kola Radima Šantrůčka.

05.10.2007 Tipy a analýzy 13 komentářů
Zaujalo nás

Tipy osobnosti - výsledek

Třetí kolo naších Tipů osobností je za námi a my vám opět přinášíme jeho výsledky. Vybranou osobností byl tentokrát úspěšný trenér české dvacítky Miroslav Soukup, ale se soupeřem z redakce EuroFotbalu si neporadil. Šéfredaktor Petr Starý porazil trenéra Soukupa 5:3 a jedinou úspěšnou osobností tak stále zůstává komentátor Viktor Blažek.

Tipy osobnosti: Miroslav Soukup

Server EuroFotbal.cz pokračuje v rubrice Tipy osobnosti. Tentokrát tipujeme s Miroslavem Soukupem, trenérem stříbrné české dvacítky z nedávného MS a současným asistentem kouče Brna. Úspěšný kouč krátce okomentoval a otipoval 8 vybraných zápasů z několika evropských lig. Naše redakce nasazuje do tohoto víkendového kola šefredaktora Petra Starého.

28.09.2007 Tipy a analýzy 12 komentářů
Zaujalo nás

Tipy osobnosti: výsledky

Druhé kolo našich Tipů osobnosti je za námi a my vám opět přinášíme jeho výsledky. Vybranou osobností tentokrát byl fotbalista ruského FK Moskva Roman Hubník, ale na úspěch Viktora Blažka z prvního kola nenavázal. S Tomášem Honajzerem, jehož vyslala do boje naše redakce, prohrál celkem jednoznačně 1,5:3,5.

Tipy osobnosti: Roman Hubník

Server EuroFotbal.cz pokračuje v rubrice Tipy experta, jen s trochu pozměněným názvem. Tentokrát tipujeme s Romanem Hubníkem, hráčem FK Moskva a bývalým hráčem Olomouce. Český legionář krátce okomentoval a otipoval 8 vybraných zápasů z několika evropských lig. Naše redakce nasazuje do tohoto víkendového kola Tomáše Honajzera.

Liga mistrů je na startu nového ročníku

Fotbaloví fanoušci se dočkali, dnes odstartuje nový ročník nejprestižnější evropské soutěže. Dvaatřicet nejlepších celků Evropy si to na zelených trávnících rozdá o titul, který zaručuje nejen milióny, ale také velkou pozornost a slávu.

Tipy experta - výsledky

Naše nová rubrika Tipy experta má za sebou první díl a prvního vítěze - komentátor Galaxie Sport Viktor Blažek porazil redaktora EuroFotbalu Davida Křížku těsně 2:1,5. Z osmi tipovaných zápasů tedy žádný závratný bodový zisk, ale to znamená jediné - že příště to bude určitě lepší!

Tipy experta: Viktor Blažek

Server EuroFotbal.cz zahajuje tímto víkendem novou rubriku Tipy experta. Na úvod jsme požádali komentátora Galaxie Sport Viktora Blažka o tipy a komentáře k osmi vybraným zápasům z několika evropských lig. Naše redakce postaví do každého víkendového kola svého člověka, který si změří síly s vybranou osobností. Do prvního dílu posíláme Davida Křížku, autora tohoto projektu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele