Ligue 1 - Sázkařské preview 2. kola

15.08.2008, 17:23
Tipy a analýzy
V sobotu od 19 hodin začíná již druhé kolo letošního ročníku Ligue 1, které opět nabídne zajímavou podívanou. Šlágr kola však začne až ve 21 hodin, kdy se v Parku princů potkají mužstva PSG a BORDEAUX. Jelikož jde o druhé kolo, zranění zatím nejsou podstatná a disciplinární trest pro Rakijo z Lille (1 zápas + 1 zápas podmínka) také ještě nezačne platit.

CAEN – VALENCIENNES
Loni se na tomto hřišti soupeři rozešli výsledkem 1:0. V letošní přípravě se domácím hráčům dařilo celkem příznivě, doma porazili Le Havre a remizovali s Le Mans a prohráli s Lorientem. V prvním kole podali velmi sympatický výkon na hřišti Bordeaux, kde prohráli 1:2, když celý první poločas vedli.

Soupeř z Valenciennes těží většinou z výkonů na domácích hřištích, venku bývá dost nevýrazný. V přípravě prohrál se Standardem Lutych 0:1. V prvním kole doma porazili St. Etienne 1:0 gólem z penalty.
Tip:1 (@ 2,10)

LILLE – LE MANS
Domácí si zahráli v přípravě pouze v Belgii, kdy prohráli v Bruggách s tamějším Cercle 1:4. V prvním kole Ligue 1 ale už předvedli své krásné defenzivní schopnosti, kdy uhráli bezbrankovou remízu na Nancy. Ve vzájemném zápase zde loni porazili soupeře 3:1.

Le Mans se sice připravoval vícekrát, ale bez výraznějších výsledků. Kromě výhry nad Le Havre remizoval či prohrával. V prvním kole očekávaně prohrál s Lorientem a tento zápas mu také rozhodně bodový zisk nepřinese.
Tip:1 (@ 1,8)

NANTES – MONACO
Nováček z Nantes po návratu docela posílil a i když v prvním kole nešťastně prohrál v Auxerre, stále hýří optimismem. V přípravě porazil Lorient a vyhrál v Marseille.

Monaco docela překvapilo, když v prvním kole porazilo ambiciózní PSG. Přitom v přípravě nijak nezářilo a jediná výhra se jim podařila na Lyonem. Jejich velkým problémem je malé posílení útoku, což se projevovalo i minulou sezónu.
Tip: hosté nedají gól (@ 2,5)

NICE – NANCY
Domácí tým je známý svými defenzivními schopnostmi, v přípravě sice dával i dostával góly, ale jak se začalo hrát o body, bylo všechno jinak. V prvním kole drželi 72‘ bezgólovou remízu na hřišti Le Havru, poté inkasovali jediný gól zápasu. Loni se zde rozešli výsledkem 1:0.

Nancy je klub s nejlepší defenzivou loňského ročníku a přesto ji ještě letos posílili. V přípravě porazili akorát druholigový Sedan, jinak vše prohráli. V prvním kole nedokázali doma dát gól mužstvu z Lille.
Tip: méně než 2,5 gólu (@ 1,55)

ST. ETIENNE - SOCHAUX
Domácí posílili obranu o Puygreniera z Nancy, který v prvním kole ve Valenciennes ještě nebránil a oni tak prohráli 0:1. V přípravě porazili například Standard Lutych, a to dokonce 3:0. V loňském zápase zde porazili Sochaux 1:0.

Hosty v prvním kole zaskočil další ambiciózní nováček z Grenoblu, který je na domácím hřišti porazil 1:2 v posledních třech minutách. Přitom příprava byla celá o remízách 1:1. Osobně si myslím, že minimálně bod budou chtít odvézt zpět.
Tip: méně než 2,5 gólu (@ 1,6)

TOULOUSE – LE HAVRE
Domácí bez Elmandera budou mít problémy se záchranou, ale hosté určitě větší. Přitom Toulouse v přípravě hrálo bezgólové remízy se silnými soupeři. V prvním kole však nestačili na Lyon a prohráli 0:3.

Le Havre je největší adept sestupu, posiloval především z nižších domácích soutěží. V přípravě měl přitom celkem slušné výsledky, porazil Nice, remizoval s Lorientem. V prvním kole porazil Nice.
Tip: méně než 2,5 gólu (@ 1,6)

PSG – BORDEAUX
Šlágr kola, domácí posíleni o hvězdu ligy Makele z Chelsea, v záloze nastupuje dirigent Giuly, rychlé křídlo Rothen či střelec Pancrate. V přípravě se celkem dařilo, proto překvapila porážka v prvním kole na hřišti Monaka. Loni zde prohráli s Bordeaux 0:2, ale tento výsledek jistě nebudou chtít opakovat.

Bordeaux vyhrálo nad Lyonem domácí Super pohár, příprava také na výborné úrovni a pak domácí trápení s Caen. Přitom v obraně září hvězdy jako Chylme, Diawarra, v záloze reprezentant Diarra a útočník Cavenaghi.
Tip: méně než 2,5 gólu (@ 1,6)

GRENOBLE – RENNES
Domácí příjemným překvapením nového ročníku (vyhráli v Sochaux) a také v přípravě téměř vše vyhrávali. V mužstvu však žádná velká jména nejsou nebo Vám Flachez a Batlles něco říkají?

Rennes vzácně posílili z vlastních řad, prodali Mensaha a vyhodili Wiltorda. Ale již v minulém kole proti Marseille se ukázalo, že mužstvo bude hrát ofenzivní fotbal. (4:4).
Tip: více než 2,5 gólu (@ 2,35)

LORIENT – LYON
Domácí jsou letos ve výborné formě, v přípravě většinou vyhrávali a v prvním kole vyhráli v Le Mans. Kádr je již delší dobu pohromadě a letos může být černým koněm soutěže.

Lyon prohrál po penaltách domácí Super pohár, ale v prvním kole deklasoval Toulouse 3:0. Loni však na tomto hřišti prohrál 1:2 a já jsem přesvědčen, že tři body si neodveze ani letos.
Tip: 10 (@ 1,9)

MARSEILLE – AUXERRE
Domácí se v minulém kole ukázali v krásném světle, kdy remizovali 4:4 v Rennes a Koné, Ben Arfa a Niang předváděli doslova střelecký koncert.

Hosté mne také překvapili, když porazili Nantes, ale na Marseille jejich výkon stačit nebude. V jejich dresu podává slušné výkony bývalý polský reprezentant Jelen a mužstvo se snaží o ofenzivní fotbal. Loňský výsledek byl 2:1, mohl by se opakovat, takže zvolím zajímavější kurz.
Tip: více než 2,5 gólu (@ 2,05)

Autor: Ugljan / Eurofotbal.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám,že ti Lyon nevyjde,Ugljane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten hraju za 7,5/10 a patří k mému mainu!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen počkej,až bude mít Benzema po druhém kole stále průměr 2 góly na zápas. (a tím nemyslím,že by se zranil)

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, jeden z mála zápasů, co vyšel. Naštěstí jsem ho měl opravdu na mainu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo mi vidieť nadpis článku a hned som vedel kto je autor.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to je míněno jako pochvala, ale radovat se budeme všichni doufám až v neděli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pochvala....

Reagovat
$dolar$

Myslim, ze Monaco gola da Jinak celkem souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojtip 10 je malý kurz, a tohle má velké value v kurzu...

Reagovat
$dolar$

To chapu, ale nejak nevim proc si to myslis? Spis bych dal tip 02

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Monako je neschopné dávat góly, už za Kollera se přestali trefovat a za celou loňskou sezónu dali jen 40 gólů (například takové defenzivní Nancy 44). V přípravě s AS Roma bez gólů, jeden gól dali Lyonu. Prostě víc věřím domácím a nerad sázím kurzy 1,25...

Reagovat
$dolar$

Jenze nova sezona navic AS je o necem jinem nez Nantes, a jinak za Kollera to chapu , ale nyni ti mladici hraji velmi dobre a Monaco vyhraje uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

Hádat se nechci, uvidíme

Reagovat
ajurik

aspoň už vím kam se mám obrátit, když si nebudu jistý na koho vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

Rád zkusím poradit, ale každý je jen člověk...

Reagovat
Tomanatura

Moc pěkné shrnuté, děláš to i okolo ostatních lig?

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze Ligue 1 a 1. HNL. Do ostatních tolik nevidím. Ale pro sázkaře existuje supertipy.info, tam se dají měnit tipy...

Reagovat
Tomanatura

Jo to vím. Mě se jednalo konkrétně o tebe

Reagovat
Liquid

Nantes-Monako 0:0....a souhlasím s tím že St:Etienne - Sochaux méně než 2,5 gólů a Marseille - Auxerre 1

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se vším souhlasíš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele