Nechte se inspirovat tipy fotbalových odborníků (2)

12.06.2008, 14:59
Tipy a analýzy
Zibi Boniek, Fredi Bobic a Petr Rada ve spolupráci se sázkovou kanceláří expekt.com přinášejí své tipy na dnešní zápasy Mistrovství Evropy. Znepříjemní Chorvati život favorizovaným Němcům? Udrží se v boji o postup Rakušané, nebo Poláci? Můžete se nechat inspirovat názory skutečných fotbalových odborníků!

Chorvatsko – Německo (12.6. 18:00 Klagenfurt)

Petr Rada, tip: 2
"Němci jsou pro mě hlavním favoritem šampionátu a jejich výkon proti Polsku to jen potvrdil. Naproti tomu Chorvatsko mě v prvním zápase proti Rakousku dost zklamalo. Jestliže měla Chorvatská obrana spoustu práce s domácím mužstvem, jak to může vypadat proti daleko silnějším Němcům?"

Fredi Bobic, tip: X
"Obě mužstva jsou přibližně na stejné úrovni. Chorvaté lépe brání, Němci jsou zase lepší směrem dopředu. Obávám se, že to bude dost nudný zápas s minimem šancí."

Zibi Boniek, tip: X
"Obě mužstva vyhrála svůj úvodní zápas a já si myslím, že nyní přijde na řadu turnajová matematika. Někoho možná remíza překvapí, ale já bych řekl, že to je nejpravděpodobnější výsledek tohoto zápasu."

Rakousko - Polsko (12.6. 20:45 Vídeň)

Petr Rada, tip: 1
"Domácí mě v úvodním zápase překvapili, proti Chorvatům zahráli velmi dobře a smolně prohráli. Určitě mají na to, aby přehráli nevýrazné Poláky a udrželi si šanci na postup ze skupiny."

Fredi Bobic, tip: 1
"Věřím v překvapení, tedy ve výhru domácích. Mladí Rakušané vědí, že právě proti Polsku mají největší šanci na zisk 3 bodů a budou na domácí půdě bojovat jako o život. Navíc si myslím, že Poláci svého soupeře trochu podcení a než se vzpamatují, bude pozdě."

Zibi Boniek, tip: 2
"V zápase s Německem předvedli Poláci několik slibných útočných akcí, problémem byla obrana, která ale proti Rakousku nebude pod takovým tlakem. Myslím si, že Poláci získají 3 body a o postupu rozhodne poslední zápas s Chorvatskem."



Zibi Boniek

Zbigniew Boniek byl označen Pelém za jednoho ze 125 nejlepších žijících fotbalistů a rovněž FIFA zařadila Bonieka mezi 100 nejlepších hráčů historie.

V dresu Polska získal v roce 1982 bronzovou medaili na MS a s Juventusem vyhrál Pohár vítězů pohárů (1984), Evropský Superpohár (1984) a Pohár mistrů (1985). V 80 utkáních za polský národní tým vstřelil 24 branek.

Fredi Bobic

Fredi Bobic je slavným německým útočníkem poloviny 90. let. V roce 1996 se stal se 17 góly nejlepším střelcem Bundesligy a byl součástí německého mužstva, které získalo zlaté medaile na ME v Anglii v roce 1996.

Bobic byl notoricky známým střelec Stuttgartu, kde se stal součástí obávaného útočného tria nazývaného "Magisches Dreieck". Spolu s Balakovem a Elberem trhali obranné řady soupeřů.

V německém reprezentačním dresu si Bobic připsal 37 startů a zaznamenal 10 branek. Jako hráč se zúčastnil i Eura 2004.

Petr Rada

Petra Radu jistě není třeba představovat. Jako současný asistent Karla Brücknera má perfektní přehled jak o českém mužstvu, tak i o ostatních účastnících Eura.

Autor: Expekt.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Poľsko a Nemecko dnes vyhra ....

Reagovat
smazaný uživatel

JÁ DÁVÁM TEDA POLSKO REMÍZU A NĚMCŮ SE BOJIM ALE VYHRAJOU

Reagovat
Pharrell

vyhra Nemcu a Polska

Reagovat
smazaný uživatel

polsko nemecko vyhry

Reagovat
smazaný uživatel

KOUKAM CHLAPI ŽE MOC DOBŘE ASI NESÁZÍTE. JÁ TO PSAL POLSKO REMÍZA A NĚMCUM NEVĚŘIM. MĚL SEM TEDA POLOČAS REMÍZU POLSKO OFFSIDE MI TO ZKURVIL. ZA 3000 POL. REMÍZU ZA 5000 REMÍZU. A HOVNO NĚMCI.ITÁLIE A NŠMECO UŽ NENÍ TO CO BÝVALO NA MS 2006.

Reagovat
Deywid

Fredi Bobic, tip: X

"Obě mužstva jsou přibližně na stejné úrovni" - To snáď Bobic nemyslí vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak - to nemůže myslet vážně. chorvatsko je lepší co? Jak se ukázalo...

Reagovat
Deywid

Verejne sa ospravedlňujem pánovi Bobice - je vidno prečo je to futbalový expert

Reagovat
Deywid

*Bobicovi*

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte si poradit od odborniku!!! (nemecko-chorvatsko)

Reagovat
smazaný uživatel

V této skupině není co řešit postoupí Chorvati a Němci, ale budou to mít těžké.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele