Serie A - souhrn 34. kola

27.04.2019, 17:01, aktualizováno 29.04.2019, 22:59
Komentáře a souhrny
Šlágr kola přinesl dělbu bodů, Inter se rozešel smírně s Juventusem. Neapol naplnila úlohu favorita na hřišti Frosinone. AS Řím především díky skvělému startu porazil Cagliari, ovšem na průběžném čtvrtém místě ho v pondělí vystřídala Atalanta, která zdolala Udinese. Tři body získalo rovněž Lazio, Turín přehrál AC Milán. Opět neuspěla Fiorentina...

ACF Fiorentina - US Sassuolo 0:1

29.04.2019 21:00

Góly: 37. Domenico Berardi

Fiorentina si doma prožila další velké zklamání a tentokrát podlehla nejtěsnější výsledkem Sassuolu. Výhra Neroverdi je zcela zasloužená, hosté byli po většinu utkání lepším týmem, ale Fiorentinu držel Lafont. Pochvalu zaslouží i protějšek Consigli, který v prvním poločase zlikvidoval pokutový kop. Nešťastným střelcem byl Jordan Veretout.

Stadio Artemio Franchi nemělo v letošní sezoně příliš důvodů k radosti a domácí hráči to chtěli svým fanouškům vynahradit právě proti Sassuolu. Premiérového vítězství by se rád dočkal i staronový kouč Violy Vincenzo Montella.

Do utkání však vstoupili lépe hosté, kteří působili mnohem jistějším dojmem. Fiorentina se spíše bránila a několikrát měla obrovskou kliku. Poprvé, když Rogério trestuhodně netrefil z metru prázdnou branku, ale i takové věci se na vrcholné úrovni stávají. Hosté ale nepolevovali, za chvíli v podobné šanci selhal i Bourabia a Sassuolo se zaslouženě dočkalo až do třetice. Ve 37. minutě si na hranici vápna převzal balón Domenico Berardi, dvěma rychlými kroky si udělal prostor a přesnou ranou k tyči překonal zkoprnělého Lafonta. Fiorentina mohla hned o minutu později vyrovnat. Unikajícího Chiesu zastavil nedovoleně Peluso a sudí nařídil pokutový kop. Jordan Veretout ale tíhu okamžiku nezvládl, balón poslal přesně do Consigliho strany a penaltu neproměnil.

Kouč Vincenzo Montella na nic nečekal a hned z kraje poločasu sáhl k dvojímu střídání a na plac poslal dvojici Beloko - Gerson. Hra domácích se však nelepšila a mnohem nebezpečnější bylo Sassuolo. Po hodině hry překonal Lafonta po přihrávce Liroly Merih Demiral, ale sudí odhalili ofsajd, takže Viola dál ztrácela jen jeden gól.

Fiorentina se za devadesát minut pořádně nedostala do tempa a i v závěru měli více ze hry Neroverdi, ovšem bez gólového vyjádření. Rogériovu přízemní střelu vyrazil v zápase spolehlivý Lafont. Fiorentina doma znovu prohrála a prohloubila svojí výsledkovou krizi.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Udinese Calcio 2:0

29.04.2019 19:00

Góly: 81. Marten de Roon (pen.), 85. Mario Pašalić

Atalanta si na domácí půdě dokázala v pondělní dohrávce 34. kola poradit s tápajícími Zebrami, které obranu La Dea neporazily ani jednou. V domácím dresu se naopak o dvě branky postarali De Roon a Pašalić, takže Atalanta slaví postup na čtvrtou příčku.

Hodně dlouho se Zebrám dařilo v Bergamu držet bezbrankovou remízu, která by pro Udinese byla obrovským úspěchem. Rozhodlo ale odhodlání Atalanty dotáhnout utkání do vítězného konce, které se naplnilo v posledních deseti minutách. Velký podíl na tom měla dvojice záložníků Atalanty De Roon a Pašalić.

Hosté se dostali poprvé do blízkosti branky Atalanty ve třetí minutě, ale včas dokázal předvést obranný zákrok Gianluca Mancini. Jinak ale tempo hry rozhodně nebylo velké a spíš to byl boj na obou stranách hodně vyrovnaný. Ve 14. minutě vyrobil obrovskou chybu brankář Gollini, kterému vypadl míč z rukavic, jenže Pussetto ho nedokázal dopravit do odkryté brány.

Zebry se spoléhaly především na obranu a dopředu se jinak moc nehnaly. Povedenou ranou se na opačné straně prezentoval kapitán Alejandro Gómez, jehož dělovce scházelo několik centimetrů. Po centru Duvána Zapaty z levé stany z voleje pěkně pálil Marten de Roon a brankář Juan Musso musel předvést výborný zákrok, aby míč alespoň vyrazil mimo tři tyče.

Deset minut před koncem se po ostrém centru Alejandra Gómeze dostal k hlavičce dobře naskakující záložník Pašalić, jenže hlavou míč poslal těsně vedle tyče. Na opačné straně se do obrovské šance za Udinese dostal útočník Kevin Lasagna, který se pokoušel přelobovat brankáře Golliniho. Spolu s ním ale přehodil i celou branku Atalanty a schovával hlavu do dlaní.

V závěru prvé půle se ještě pokoušel prosadit Duván Zapata, ale neuspěl. Atalanta dobře věděla, že ona je tady favoritem a byla trochu nervózní. Nepomohlo jí ani střídaní zraněného Manciniho, kterého nahradil Piccoli. Udinese velmi dobře bránilo a nenechávalo Atalantě moc volného prostoru.

Jeho pozorná obrana zůstávala nepřekonána a velkou zásluhu na tom měl i brankář Juan Musso, který likvidoval jednu šanci Atalanty za druhou. Alejandro Gómez vypálil pravou nohou z dálky a sledoval, jak jeho projektil míří mimo. Duely mezi Alejandrem Gómezem a Mussem ostatně byly k vidění hodně často, ale Musso se před zkušeným útočníkem La Dea nezalekl.

Dvacet minut před koncem napálil Rodrigo De Paul jen tyč brány Golliniho a to rozhodlo. V 80. minutě totiž Sandro fauloval obránce Masiella, který upadl ve vápně hostí. Sudí ihned pískal penaltu a tu spolehlivě proměnil záložník Marten de Roon! A aby se Udinese snad ke konci nevzpamatovalo, Atalanta ho o pět minut později dorazila. Duván Zapata sklepl ve vápně míč pro Maria Pašaliće, který ho napálil nechytatelně za záda brankáře Mussa!

Více informací k zápasu

Turín FC - AC Milán 2:0

28.04.2019 20:30

Góly: 58. Andrea Belotti (pen.), 69. Álex Berenguer

Mizérie pokračuje a AC Milán po porážce v Turíně vyklízí pohárová umístění a padá až na sedmé místo tabulky. Rossoneri potřebovali zápas s Granatou nutně zvládnout, aby se vrátili na čtvrté místo, ale další z řady důležitých zápasů vůbec nezvládli. Turín vstřelil oba góly po změně stran, trefili se Andrea Belotti a Álex Berenguer. Za hosty navíc závěr zápasu nedohrál stoper Alessio Romagnoli.

V Turíně se hrálo především o Ligu mistrů. Domácí se mohli v případě vítězství přiblížit čtvrtému místu na dva body, zatímco Milán potřeboval vyhrát, aby na čtvrtém místě setrval. Trenér Gennaro Gattuso se na předzápasové tiskové konferenci nechal slyšet, že všichni včetně něho hrají o svojí budoucnost a za slavné jméno milánského velkoklubu.

Lepší byl ale od samého počátku Turín. Milán vstoupil do zápasu nervózně, chyboval a během čtvrthodiny nasbíral tři žluté karty. Defenzíva AC domácímu náporu odolávala a dlouho nepouštěla soupeře do větší příležitosti. Před koncem prvního poločasu přišla první velká Bellotiho gólovka, po které musel Donnarumma předvést jistý zákrok. Milán si v prvním poločase nevytvořil vůbec nic a ani po změně stran nejevil zájem ohrozit domácí branku.

Turín trpělivě útočil a v 55. minutě se dožadoval odpískání pokutového kopu po domnělé ruce Musacchia, který jí však měl u těla. Každopádně Milán domácím penaltu tak jako tak daroval, hned z následujícího rohového kopu si počínal nedovoleně Franck Kessié a tentokrát měl sudí Guida jasno. Andrea Belotti se pak s nabídnutou šanci nepáral, penaltu suverénně proměnil a poslal Granatu do vedení.

Najednou museli Milánští útočit a to byl problém. Tiemoué Bakayoko sice v největší hostující šanci orazítkoval břevno, ale nic dalšího už si Rossoneri nevytvořili, tím spíše, když o minutu později inkasovali z kopačky Álexe Berenguera druhý gól. Obrana AC nedokázala odvrátit balón a Berenguer ho poslal z hranice šestnáctky nechytatelně pod břevno. Zmar Milána pak dvojitě podtrhli hlavičkující Bakayoko, kterého znovu vychytal Sirigu a především kapitán Alessio Romagnoli, který uviděl za potlesk rozhodčímu druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Turín porazil v přímém souboji o Ligu mistrů AC Milán 2:0.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SS Lazio 1:2

28.04.2019 18:00

Góly: 57. Fabio Quagliarella - 3. Felipe Caicedo, 19. Felipe Caicedo

Lazio pokračuje v dobrých výkonech a dnes to potvrdilo na hodně těžkém terénu. Povedlo se mu totiž odvézt si všechny tři body z Janova. Domácí Sampdorii hodně penalizoval fakt, že musela celou druhou půli odehrát bez vyloučeného Gastóna Ramíreze.

V Janově to na stadionu Luigi Ferraris měli mít hosté dost těžké, ale od začátku šli dobrému výsledku naproti. Ve třetí minutě dal první branku Felipe Caicedo a v 19. se mu povedlo přidat další trefu. Ke konci první půle si navíc Doria celou situaci značně zkomplikovala, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Ramírez.

Pro Lazio to byl snový začátek. Ve třetí minutě obránce Colley neuhlídal Felipeho Caiceda a souboj s ním neustál. To někdejšímu bomberovi Espanyolu otevřelo cestu k bráně a s brankářem Auderem si už poradil bez větších potíží.

Caicedo dostal ihned chuť na další trefy a jednu z nich si málem připsal o pět minut později. Jeho skvělou střelu ale brankář Audero výtečně vyrazil. Po Linettyho přihrávce z levé strany pálil Fabio Quagliarella, ovšem nejlepší střelec Sampdorie trefil jen boční síť. A vzápětí se hosté prosadili podruhé. Lazio podniklo rychlý a smrtící kontr, přičemž Rômulo posadil míč na hlavu nabíhajícího Felipeho Caiceda, který se nemýlil - 2:0!

V zápase se hodně faulovalo a rostl samozřejmě i počet žlutých ocenění. Karty se později staly osudným Gastónu Ramírezovi, který musel ve 45. minutě ze hřiště po dalším a hodně zbytečném faulu. Ještě krátce předtím ale předvedl velmi dobrou ránu z volného přímého kopu, se kterou měl brankář Thomas Strakosha velké problémy.

Ke konci první půle se z velké dálky pokusil zakončit Fabio Quagliarella, ale jeho pomalý oblouček skončil jen v náručí Strakoshy. Do druhé půle nastoupil Jakub Jankto, který měl za cíl rozběhat trochu vláčnou ofenzívu domácího týmu. Blucerchiati sice přidali, ale nedávali si pozor na zadní vrátka.

V 54. minutě našel Caicedo krajního obránce Rômula, který z úhlu vypálil velmi solidní ránu. Ta se ale zastavila o tyč! Doria dokázala utkání ještě zdramatizovat, když v 57. minutě obránce Acerbi vyrobil hrubku, z níž těžil Fabio Quagliarella. Zkušený veterán si míč zpracoval a sám před Strakoshou se nemýlil!

A nemuselo zůstat jen u jedné branky. Obránce Murru sestrojil bombu, která Laziu v rukách nevybuchla jen díky tyči. Asi největší šanci druhé půle v podání Blucerchiati měl Grégoire Defrel. Po sprintu ho ve vápně našel Jankto a Defrel měl před sebou jen moře prostoru a odkrytou bránu. Nepochopitelně ale zaváhal a vrhl se po míči špatnou nohou, takže spolu s komickým pádem jen sledoval, jak balon mizí v zámezí.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Janov CFC 1:1

28.04.2019 15:00

Góly: 37. Felipe - 56. Gianluca Lapadula

SPAL na domácí půdě stadionu Paolo Mazza jen remizoval s Janovem a především pro hosty je to další těžká ztráta. V první půli obstaral gól domácích obránce Felipe, zatímco pár minut po svém nástupu na hřiště se prosadil hostující Lapadula.

Janov se potácí až na 16. místě, takže každý bod je pro něj dobrý. Poslední tři místa se ale stále hodně přibližují. Proto chtěl dnes za každou cenu vyhrát. SPAL je na tom mnohem lépe a spočívá v klidném středu tabulky. SPAL byl i v dnešním utkání aktivnějším týmem a málem se dostal do vedení už ve druhé minutě. Floccari si nabíhal za obranu Janova na první kolmou přihrávku od Farese, jenže na poslední chvíli ho odstavil vracející se Zukanović.

Na opačné straně spálil obrovskou šanci Cristian Kouamé, který si naběhl za obranu na dlouhý pas od stopera Güntera. Jemným obloučkem dokázal dokonce překonat brankáře Viviana, jenže za toho zaskočilo břevno, které odeslalo radost z gólu opět jen do teoretických mezí. V dalším duelu Kouamého zabrzdil skvěle vybíhající brankář osobně.

Po třiceti minutách hry Faresův centr našel volného Floccariho, který si jej ve vápně zpracoval a pokusil se o střelu. V ideální šanci ale vedoucí branku nedal, protože překvapivě pálil hodně vysoko nad! Centrované míče celkově dělaly Janovu velké potíže a není divu, že právě po dalším pasu od rohu šli domácí do vedení. Kurtićův centr prodloužil Lazzari za sebe, kam si naběhl Felipe a prudkou hlavičkou otevřel skóre!

V závěru první půle zakončoval více než solidně Fares, jenže s jeho dělovkou ze třiceti metrů si brankář Radu poradil. Do druhé půle už nastoupil Gianluca Lapadula, což mělo na vývoj utkání velký vliv.

S jeho přítomností se Janov hnal za vyrovnáním mnohem přesvědčivěji. V 56. minutě už mu to konečně vyšlo. Lépe hrající tým dlouhým nákopem dostal míč do vápna SPALu, ve kterém vznikl velký chaos. Nejlépe se zorientoval právě Lapadula, jehož akrobatický pokus skončil za zády brankáře Viviana! V 75. minutě málem SPAL dal další branku, ale po šanci Kurtiće vykopl míč z brankové čáry Romero!

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Parma Calcio 1:1

28.04.2019 15:00

Góly: 66. Riccardo Meggiorini - 38. Juraj Kucka

Chievo evidentně hodně tížilo břemeno v podobě nutnosti záchrany. Od té doby, kdy byl její osud definitivně zpečetěn, totiž Mussi Volanti začali sbírat body. Dnes si je rozebrali s Parmou, které ani gól Juraje Kucky na výhru nestačil.

Pozdě, ale přece. Náhlé zlepšení výsledků, které v těchto dnech předvádí tým z Verony, už sice jeho záchranu nezajistí, ale minimálně se Chievo důstojně loučí se zpackanou sezonou. Dnes se o jeho možnostech přesvědčila Parma. Domácí zasypali obranu Parmy mnoha centry a jen díky urostlému stoperovi a kapitánovi Alvesovi se z nich téměř žádný nedostal k ohrožení branky.

Domácí útočník Stepiński dostal míč asi dvacet metrů od branky a vystřelil. Jenže jeho střelu zablokoval hostující obránce Bastoni. Když už měla míč v moci Parma, byla hodně nepřesná. Například když se k odraženému míči na hranici vápna dostal Iacoponi a vystřelil na branku, kterou ale v dobré pozici přestřelil o pár metrů. Bastoni následně hlavičkoval nad a to mělo být pro Chievo varování.

Jenže domácí obránci si z toho nic nevzali. A tak ve 39. minutě posadil Matteo Scozzarella krásný centr z přímého kopu na hlavu ideálně naběhnuvšího Juraje Kucky, který se na zadní tyči krásně položil do centru a poslal Parmu do vedení - 1:0.

Druhou půli začali mnohem aktivněji hosté a jmenovitě Gervinho se díky své rychlosti a technice dostal v průniku až do vápna. Zbytečnou poslední kličku na efekt mu ale obránce Bani nedovolil. Parma v tomto intervalu dominovala zápasu zcela jasně. Na opačné straně se sice prosadil Barba, jenže gól nebyl pro ofsajd uznán.

Chievu to vyšlo až v 66. minutě. Emanuel Vignato odcentroval z levé strany do vápna a tam míč jemně tečoval útočník Riccardo Meggiorini. Míč trochu změnil směr a brankář Luigi Sepe nestačil reagovat. Ten měl dost práce až do konce utkání, o což se v 74. minutě postaral nádhernou ranou Barba. Sepe se ale vytáhl a ránu zneškodnil, takže oba týmy mají po bodu.

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - SSC Neapol 0:2

28.04.2019 12:30

Góly: 19. Dries Mertens, 49. Amin Younes

Frosinone doma nestačilo na Neapol a jeho osud může být po víkendu zpečetěn. Partenopei zvítězili 2:0 a alespoň trochu napravili dojem z předchozích nepovedených zápasů. První branku vstřelil v prvním poločase Dries Mertens a po změně stran pojistil výsledek Amin Younes.

Pro Canarini to byl hodně složitý úkol, zvláště, když se jim proti Neapoli vůbec nedaří. Předchozí vzájemná střetnutí skončili debaklem, ale nyní fanoušci doufali v lepší výsledek. Neapol možná nemá aktuálně dobrou formu, pořád je ale velkým favoritem a to poprvé potvrdila ve 21. minutě úvodním gólem.

Po faulu na Fabiána Ruize rozehrál volný přímý kop Dries Mertens a parádní ranou pod břevno překonal Sportiella. Frosinone se ocitlo v těžké pozici, navíc Neapol dál kontrolovala hru a domácí do ničeho nepouštěla. Hosté si dokázali v prvním poločase několikrát vytvořit velký tlak, jenomže s koncovkou už to bylo horší a Sportiello prakticky nemusel zasahovat. Přáním Carla Ancelottiho bylo utkání ve druhém poločase co nejrychleji rozhodnout a to se také stalo. V 51. minutě se šikovně prosmýkl mezi trojicí obránců Amin Younes a střelou k tyči zvýšil na 2:0.

Až po druhé inkasované brance si Frosinone uvědomilo, že vlastně už nemá vůbec co ztratit a jelikož Neapol polevila, začalo být i před Ospinou dusno. Po hodině hry parádně vyrazil střelu Goriho a dorážející Pinamonti netrefil zařízení.

V 67. minutě dokázala Neapol hned dvakrát během jedné akce orazítkovat brankovou konstrukci, nejprve rozezvonil tyčku José Callejón a po něm i břevno Dries Mertens. Ještě ve čtvrté minutě nastaveného času orazítkoval tyčku znovu José Callejón, takže Frosinone mohlo být rádo, že nakonec prohrálo "jen" 0:2.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Juventus FC 1:1

27.04.2019 20:30

Góly: 7. Radja Nainggolan - 62. Cristiano Ronaldo

Prestižní Derby d'italia mezi Interem a Juventusem vítěze nepoznalo. Inter měl možná o něco více ze hry, ale vedení po brzké brance Radjy Nainggolana neudržel a Juventus ve druhém poločase prostřednictvím Cristiana Ronalda vyrovnal.

Juventus si zajistil titul už v minulém kole a v zápase na půdě Interu Milán neměl co ztratit. Kouč Massimiliano Allegri však sestavou nešetřil a na trávník poslal i největší hvězdu Cristiana Ronalda. Inter si chtěl doma pojistit třetí místo a ještě vyvinout tlak na druhou Neapol, krom toho zápasy s nenáviděným rivalem další zvláštní motivaci nepotřebují.

Zaplněný stadion Giuseppe Meazzy v Miláně explodoval radostí už v 7. minutě, kdy se z voleje opřel do balónu Radja Nainggolan a i když si Szczesny na balón sáhl, střela a gól to byly prostě parádní. Rychlá branka uvrhla Nerazzurri do euforie, která nekončila, protože o pár minut později měli domácí další dvě velké šance. Szczesny musel nejprve vyrážet další dělovku Nainggolana a následně i reflexivním zákrokem zasáhnout proti hlavičce z malého vápna. To vše nabídla úvodní čtvrthodina utkání.

Inter měl dál více ze hry, respektive byl nebezpečnější. Po půlhodině hry zamkl Starou dámu opět uvnitř pokutového území a jen díky sebeobětavému zákroku Matuidiho nezakončil De Vrij do prázdné branky. Juventus toho v prvním poločase moc nevymyslel, za zmínku snad stojí jen nepřesný střelecký pokus Cancela. Luciano Spalletti byl z dvojice trenéru rozhodně ten spokojenější.

Nerazzurri však měli před sebou ještě druhý poločas, ve kterém hodlala Stará dáma výrazně přidat. Inter ale začal znovu o trochu lépe a Perišić mohl v 57. minutě zvyšovat, kdyby z nadějné pozice netrefil jen boční síť. A to domácí mrzelo, protože zanedlouho dostal možnost zakončit zpoza šestnáctky Cristiano Ronaldo a jeho přízemní střela zapadla neomylně k tyči - 1:1. O osm minut později sahal Inter po opětovném vedení, ale Perišić ani tentokrát nedokázal trefit přesně branku.

Oba celky si do konce utkání vytvořily ještě jednu gólovku. Nejprve vypálil těsně vedle Emre Can a domácí publikum si výrazně oddychlo a pět minut před koncem pro změnu těsně vedle střílel Lautaro Martínez. Derby d'Italia nakonec skončilo konečnou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

AS Řím - Cagliari Calcio 3:0

27.04.2019 18:00

Góly: 5. Federico Fazio, 8. Javier Pastore, 86. Aleksandar Kolarov

Cagliari se sice snažilo, ale na body proti AS Řím nestačilo. Zatímco hosté se neprosadili ani jednou, Vlkům se povedlo udržet čisté konto. Po skvělém výsledku se Římané posouvají na současnou 4. příčku. uu

Římané potřebovali nutně získat tři body, které jim mohly pomoct se alespoň na pár hodin dostat na čtvrtou příčku. Ta je pro Vlky z Věčného města magickým zaklínadlem, protože otevírá dveře do luxusní společnosti Ligy mistrů. Vlci nastoupili s hráči jako Džeko, Kluivert, Mirante, Pellegrini nebo Pastore, zatímco Patrik Schick zůstal jen na lavičce.

Cagliari si dobře pamatovalo poslední vzájemný duel s Vlky, který pro něj dopadl velmi dobře. Dnes se pokoušel ve Věčném městě o revanš, k čemuž použil Barellu, Cragna, Pellegriniho, Ceppitelliho nebo Pedra s Pavolettim. Jako první se ale prosadil Řím. Trvalo mu to celkem pět minut, neboť po rohovém kopu se míč dostal k Federicu Faziovi, který se díky svým téměř dvěma metrům hlavou s pomocí tyče snadno prosadil.

Tenhle stav utkání Římanům samozřejmě hodně vyhovoval a na tahu bylo Cagliari. Jenže jeho nápor se nijak neprojevil a byli to opět Římané, kteří skórovali. U vápna se k míči dostal Justin Kluivert, který po několika krocích s míčem našel ve vápně Javiera Pastoreho. Zkušený Argentinec nemá v této sezoně moc dobrou formu, ale tahle rána z voleje k tyči mu sedla naprosto parádně - 2:0.

Ve 12. minutě se po akci Barelly míč přesunul k Leonardu Pavolettimu, který ale napálil balón do míst, kam se brankář Antonio Mirante stihl natáhnout. Postupem času se tempo utkání uklidnilo a dost možná to bylo způsobeno zvýšenou aktivitou Cagliari. To pochopilo, že pokud chce aspoň bod, musí nutně přidat. Valter Birsa pálil hodně nad bránu Antonia Miranteho, zatímco na opačné straně se po individuální akci zkoušel prosadit bomber Edin Džeko.

Římané stále častěji ke konci první půle přehrávali záložní řadu Cagliari, která sice hodně běhala, ale to bylo všechno. Ostrované měli ale dostatek času ve střední vzdálenosti na zakončení, jenže ve finální fázi se týmu ze Sardinie vůbec nedařilo. Pár minut po změně stran se do šance naopak dostal Edin Džeko, s jehož ranou si ale brankář Alessio Cragno nakonec poradil.

Po změně stran se pokoušel prosadit Edin Džeko, jehož technickou ránu odrazil obránce Ceppitelli. Následně v obrovské šanci selhal Lorenzo Pellegrini, který z voleje napálil míč těsně vedle tyče! Brankář Mirante mnoho problémů řešit nemusel, protože Cagliari bylo dost pasivní. El Shaarawyho hlavičku dokázal brankář Cragno skvěle vyrazit. Definitní třetí branku mě na svědomí dobíhající Kolarov, který prostřelil brankáře Cragna - 3:0 pro Římany.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Empoli FC 3:1

27.04.2019 15:00

Góly: 52. Roberto Soriano, 83. Riccardo Orsolini, 90+5. Nicola Sansone - 17. Marko Pajač

Šest výher z osmi kol a záchrana je blízko. Boloňa v přímém záchranářském souboji porazila Empoli 3:1 a znovu k tomu jednou asistencí přispěl český záložník Ladislav Krejčí. Rossoblu mají výtečnou formu a čtyři kola před koncem si stále drží nesestupovou pozici. Naopak Empoli se dostává do větších a větších potíží.

Trenér Siniša Mihajlović nepostavil českého křídelníka od úvodní minuty, ten si na svojí další šanci musel počkat. Boloňa také nevstoupila do zápasu ideálně a Empoli její obranu respektive brankáře zaskočilo v 17. minutě nečekanou střelou z úhlu v podání Marca Pajače. Vedení Empoli výrazně povzbudilo a domácí tým byl i v dalších minutách pod tlakem soupeře. Boloňa se v prvním poločase musela ubránit ještě jedné příležitosti Azzurri, když Caputův centr před brankou přestřelil Farías.

Srbský lodivod nemohl být o přestávce s výkonem svých svěřenců spokojen. Boloňa hrála úplně jinak, než v předchozích zápasech, ale po změně stran už to bylo výrazně lepší. V 53. minutě si navíc na Sansoneho centr naskočil Roberto Soriano a hlavou překonal brankáře Dragowskiho. Remíza byla pro Empoli málo, to potřebovalo získat nejlépe tři body, ale Boloňa se dostávala do velkého tempa a dál hrozila. Orsoliniho dělovka z velké dálky těsně minula břevno a když už Palacio rozvlnil síť, tak gól nebyl kvůli ofsajdu uznán.

Empoli mělo první šanci ve druhém poločase až v 71. minutě, ale Caputovu hlavičku dobře vyškrábl Skorupski. Rozhodnout chtěla i Boloňa, ovšem střela Santandera skončila hodně mimo. Až sedm minut před koncem zamířil parádní střelou zpoza vápna pod břevno Riccardo Orsolini a Stadio Renato Dall'Ara vybuchl nadšením. Empoli pak nemělo na výběr, musel otevřít hru a tady se nabízela šance pro Ladislava Krejčího, kterého Mihajlović poslal na hřiště až v nastaveném čase. V jeho páté minutě pak posunul Krejčí balón na Nicolu Sansoneho, který tvrdou ranou pod břevno pojistil výsledek na 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC34284268:2488
2.SSC Neapol34217664:3070
3.Inter Milán34188852:2862
4.Atalanta Bergamo34178968:4259
5.AS Řím341610861:4658
6.Turín FC341414644:2956
7.AC Milán341511847:3356
8.SS Lazio341671149:3655
9.UC Sampdoria341461454:4648
10.US Sassuolo349141148:5241
11.ACF Fiorentina348161047:4240
12.Cagliari Calcio3410101432:4740
13.SPAL 2013341091535:4839
14.Bologna FC349101537:4837
15.Parma Calcio349101535:5237
16.Janov CFC348111536:5335
17.Udinese Calcio34891731:4933
18.Empoli FC34781943:6629
19.Frosinone Calcio34582126:6223
20.Chievo Verona342122025:6915
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (125)

Přidat komentář
Pride

Na úvodce Krejčí, kterej přišel do hry v nastavení

Reagovat
PBLead

Reagovat
Kang & Kodos

ale stihl asistenci

Reagovat
Kily

Reagovat
Ragazzo d'oro

Efektivita

Reagovat
Alberto Aquilani

MŇAM!!! Úplne chrumkavý výkon. Nie je tomu čo vytknúť (okrem tej streleckej nemohúcnosti od stavu 2:0). Takto by sme možno aj to Lipsko dokázali trochu potrápiť.

Pastoreho pohyb po tej dlhej pauze teda nie je optimálny, ale s loptou na nohe je stále perfektný. To je hrozná škoda, že je taký sklenený. Tú sezónu ani poriadne nezačal a už končí. S ním by sme podľa mňa mali teraz o tých pár kľúčových bodov naviac.

Kluivert pod Ranierim 3. asistencia, Pellegrini vedľa Nzonziho výborný. Super kombinačný futbal, dozadu tiež s prehľadom.

Je krásne mať na lavici trénera!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Justin už je nejlepší nahrávač.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen nevím, proč Čorič nedostane trochu prostor?

Reagovat
Elliasson

Proč zrovna Lipsko?

Reagovat
Alberto Aquilani

Nejaký cukríček od Liverpoolu dnes tvrdil, že je Lipsko MOMENTÁLNE (na toto slovo upozorňoval) o TRIEDU (áno o triedu) pred Rímom.

Reagovat
Eldarion

To som si vás aj ja musel zastať ako milanista pred takým bludom

Reagovat
Zark

liverpolsti sasci tvle

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem se schválně díval na druhý poločas, nebylo tam nic zajímvého. Fotbal bez invence, nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to chce dvojitou turínskou pomoc.

Reagovat
Nuno čomes

Tak co šampión?

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí nehrál.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano,Moise,Wojtek,Giorgio pochvala za sezonu.Zbytek klidne kdyz prijde nabidka prodat a nahradit nekym jinym.Sezona ohromny zklamani, takhle spatne sme nehrali poslednich 8 let, to me nikdo nevymluvi.Bud Allegri zmeni styl, nebo at jde.Material jak pra.. a on ty kluky brzdi.

Reagovat
sankakofi

... V poslednom čase sa mi pozdáva aj Emre. Dybala bol na začiatku sezóny ok, no potom to islo len ku horsiemu. Pjanic mal tiez dosť zapasov dobrých, no ale aj zlých

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Emre Can, to je hrac ktery nam ma co dat, jako jediny v nasi senilni zaloze jde rychle nahoru.Jeste ma navyky z PL ale aby je nezapomel.Emreho bych taky pochvalil, ale porad citim ze bude lepsi.Letos hodne marodil, proto sem ho tam nedal.Jeho jedineho bych si ze zalohy nechal.

Reagovat
rossoneri89

Allegri štýl nezmení pretože toto je jeho taktika... Aj u nás to bolo tak... Na hru sa nedalo pozerať...

Reagovat
Yanek

Je to pragmatik, což mu často vychází. Ale přijde mi, že se to často začíná obracet proti němu. Teď v rozhovoru na Sky se oháněl tím, že má 6 Scudett. Myslím, že se mu tento přístup brzo nevyplatí, jestli už Ajax nebyl dostatečná facka.

Reagovat
andycek1

Ty by si bol najradšej keby každý náš zápas konči 4:3 a končíme 7 v lige

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/rChZWuYW5rw?t=148 (2:28 na mobili)

Ospina

Reagovat
Zark

klasik

Reagovat
Kucka

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

AC Turín do LM, to bude prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tak FC Turin

Reagovat
smazaný uživatel

Od sezony 13/14 hrajeme sračku, ale tak nasranej jako letos na jaře jsem ještě nebyl. Od zápasu na Sampdorii jsou to spolehlivě nejhorší výkony, jaký jse kdy viděl. Naprostej k zblití humus!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je uplne jedno ze penalta bola prisna. A ze rozhodca mal horsi den, ale takto sa o postup do LM nehra. Gattuso poleti nakoniec jak hovno. Conte bol na zapase, mozno pozriet svoje buduce muzstvo, ale po tomto zapase si to podla mna rozmysli, lebo tak na sracky rozbite hlavy treba hladat daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úplně jedno, protože bychom ten gól stejně dostali. Radši bych počkal na Sarriho, stejně už je sezona (zase) v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ano je pravda, ze gol vysel vo vzduchu a vykonom sme si ho priam pytali.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte byl za Petracchim.

Reagovat
Whitemedia

Conte takhle letos objíždí hromadu zápasů.. k vám podle spekulací zamíří Sarri a já vám za to poděkuji

Reagovat
AngryPrd

Keby som bol fanusik Chelsea aj ja by som dakoval, ale dufam, ze ostane alebo pojde inde.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Kaka14

Pod Montelom to bolo ešte horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ne!! Než to co se děje od zápasu na Sampě, nebylo nikdy nic horšího

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlboko v kunde sme neboli nejaky cas... a lebo tam je dobre, tak sme sa tam zasunuli zase

Reagovat
Seydou Doumbia

Ten boj o poháry je vskutku vyrovnaný. Přál bych to Bergamu i Turínu.

Reagovat
maras93

Před zápasem jsem doufal v nějakou 0:1 haluz, což se překvapivě nestalo. V LM uz ted nevěřím a vzhledem k tomu, že na EL sereme, tak mi ani nebude vadit, když ji hrát nebudeme. Jen nevím, kdo bude chtít tuhle skvadru nymandu koucovat. Gattuso může jít do Newcastlu, nebude me to mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak pojde do Newcastlu skonci velmi skoro. Ale nech uz pali prec, aj ked ho mam rad, ako trener uz nema co ponuknut a treba tam niekoho s poriadnymi skusenostami.

Reagovat
maras93

Reagovat
Largo

Sarri?

Reagovat
maras93

Je uz jistý, že v Chelsea končí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie lebo on si prinesie naspat Higuaina a toho nechcem v AC uz vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě hůř, Jorginha

Reagovat
smazaný uživatel

ano ten prekvapil este viac

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso nič moc,ale na druhej strane treba pozrieť aký káder má ani jedna veľká hviezda, možno Gigi,zbytok? Borini, Rodriguez,Hakan,Bakayoko,Kessie,,Suso,Biglia nenaplnili očakávania, mužstvo nemá osobnosť, ťahúňa,hviezdu.

Reagovat
travis joe

Gattuso to posral od zápasů se Sampdorií. Milan má lepší(zvučnější) kádr jak AS možná i než Inter a přesto je tam kde je, protože od Allegriho ten tým trénuje jeden tragéd vedle druhého.

PS: Seedorf mohl dostat víc prostoru

Reagovat
cresposuper

Jasne, lepsi kader ako Inter. A Romu vacsinu sezony Di Francesco, ktory je 100-krat horsi trener ako Gattuso, a aj tak su pred vami.

Reagovat
travis joe

Čti závorky, nikdo neví kdo je Brozovič nebo Vecino mimo SA . A AS se dostal před Milan až s Ranierim

Reagovat
cresposuper

Hraci Milana maju v priemere menej odohratych zapasov v LM, menej repre startov, mensiu cenu podla TM. Ked prichadzal Ranieri, bola Roma len 4 body za vami, navyse ani Ranieri nie je ziaden top trener.

Reagovat
smazaný uživatel

Mezinárodně známější hráči AS: Manolas, De Rossi, Nzonzi, Džeko, Pastore, možná Fazio.

AC: Donnarumma (jen díky Raiolovi a tomu prodlužování), Romangoli, Bakayoko možná skrz EPL, Calhanoglu.

Inter: Radja, Icardi, Perišič, asi Handa.

Po zbytku hráčů v Evropě neštěkne pes.

Celou dobu jsme před Vámi měli být. Dva měsíce jste vyhrávali golem z jediné neskutečné šance a Piatkovi neudržitelné konverze, takže teď se to vrací. My jsme sice hráli hovna, ale šance byly, pálily se a zápasy nám prohrávaly jen stupidní chyby v obraně a vysoká linie.

Inter zas o tolik lepší kádr nemá, ale rozhodně zkušenější a Spal z toho měl vytřískat více bodů .

Reagovat
Alberto Aquilani

Si to mal ukončiť po tom menovaní tých hráčov. Fakt mi nepríde na mieste hovoriť, že by sme mali pred niekym byť, keď to 90% zápasov v lige pod Di Francescom bolo nepozorovateľné.

Reagovat
Alberto Aquilani

*nepozerateľné

Reagovat
smazaný uživatel

Inter hraje stejnou grcku a Milan tež

Reagovat
cresposuper

Inter hral rozhodne lepsie nez Roma pod Di Francescom.

Reagovat
danko10

A to sa chváliš, alebo utešuješ?

Reagovat
cresposuper

Ani jedno, mne sa ta hra vo vacsine zapasov nepacila, ale urcite to bolo lepsie nez Roma pokym prisiel Ranieri

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
smazaný uživatel

ok :)

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas

Reagovat
Ragazzo d'oro

Už jen ti mezinárodně známější hráči čím je prosím známej Fazio nebo Nzonzi?

K tomu zbytku. Zápasy vám prohrávaly jen chyby v obraně a vysoká linie? Vždyť se na ten váš fotbal nedalo koukat úplně stejně jako na ten náš

Reagovat
smazaný uživatel

Gólů jsme dali dost. Fotbal hrozný, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

V niecom mas urcite pravdu ale napriklad strelim takeho Ranieriho, urobil by s muzstvom viac bodov na tutovku! Sice tam nie je mega hviezda ale potencial je velky. Treba cloveka ktory je trener a nie niekoho kto sa nim chce stat. Na take pokusy su ine timy alebo Bcko AC

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio taky nemá žádný hvězdy a přesto nás pravidelně přehrává a asi zase skončí před náma. A je to tím, že maj systém a to díky kvalitnímu trenérovi. To, že jsme je nedávno usmoleně porazili z penalty, neznamená,že jsme byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio hraje krajsi futbal ako AC to ano, ale podla mna nebudu v prvej stvorke ani teraz ani o rok. Tiez to vedia kvalitne posrat niekedy. Odveta v Coppe ukazala kde sme my a kde je Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je v tom, že když Lazio nezvládne zápas, tak je to často tím, že nedaj šance, my ani žádný šance nemáme. A ten krásnej break kterým nás v poháru sestřelili, to si vůbec neumím představit, že by naši hoši dokázali provést.

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ano mas pravdu, hlavne s tym breakom

Reagovat
CubONE

Nevidel som, ale teda prekvapeny nie som.

Reagovat
Kaka14

Myslíš na svoje zdravie

Reagovat
rossoneri89

Hej múdry je

Reagovat
CubONE

No ja som si myslel, ze hrame v pondelok, tak som pozeral oba zapasy NBA

Reagovat
Kaka14

Reagovat
smazaný uživatel

Juve má teď 3 kola po sobě Ligy mistrů chtivé týmy, záleží komu pustí nějaký bodík.

Byla by sranda, kdyby se tam dostal i ten AC Turín.

V kterých městech se vůbec hrála LM 2x v jeden rok? Madrid, Milán, Manchester, Londýn.. Lisabon? Glasgow? Moskva? Napadne vás ještě něco???

Reagovat
Zark

Rim nekdy davnejc

Reagovat
Pipo123

Doma je Juve silne, Torino aj Atalantu by mohli porazit, skor je otazne ci oberú o body AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristianova ctižádost být nejlepším střelcem bude tlačit i zbytek týmu

Reagovat
Pipo123

Asi jo, kazdopadne sa uz neodvážim tipovať kto pojde do LM, bude to Zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Čistá loterie.

Reagovat
Ingimir

Istanbul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ingimir

a ďalej ešte aj v sezóne 01-02 Porto (FC a Boavista) a v sezóne 03-04 Atény (AEK a Panathinaikos), ak rátaš Olympiakos ako aténsky tím, tak potom aj vo viacerých ročníkoch

Reagovat
Kixi Syhimour

Moskva?

Reagovat
cink

Reagovat
pantondavo

AC tyvole

Reagovat
Coutinho10

Bergamo do LM ? to by byla pecka

Reagovat
Godwinson

Přál bych jim to

Reagovat
Elliasson

Taky. Akorát se bojím, že to bude teď skvělý Řím.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne až 37. kolo, po zápasech Juventus-Atalanta. O kolo dřív hrajeme s Juve doma my.

V posledním kole hrajeme my i Atalanta doma se zachráněnými Parmou a Sassuolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych jim to přál, ale tipuju, že se tradičně poserou. Jako vždycky když jim o něco jde

Reagovat
Coutinho10

no i včera to urvali až na konci zápasu, ale jinak je obdivuhodný, co maj poslední týdny za výsledky + postup do finále Coppa Italia, takže našlápnuto maj dobře, ale jak píšeš, tak víme, jak to chodí a většinou to ty outsideři nedotáhnou, ale uvidíme....AC je celkem špatný a Roma ta bude bojovat...ta je určitě favorit, ale stát se může cokoliv

Reagovat
stuff

Ako pribeh je to pekne, ale co z toho? Nemaju na to postupit o uroven vyssie a AS a AC by sa tieto peniaze a atraktivita mohli zist na budovanie kadra.

Reagovat
Deki

a kolik AC nebo třeba Inter utratili v posledních letech za posily a kam je to posunulo? jako stejně to Ata psychicky nedá dle mě a urve to AS, ale když si to vybojují? naopak by mě zajímalo, jak by s tou kvalifikací do LM naložili...

Reagovat
stuff

Plne suhlasim, na druhu stranu idete hrat druhykrat po sebe ligu majstrov, postup zo skupiny vam usiel o skore za tottenhamom a realom, trener nie je zly, kader ak sa rozumne doplni je tiez fajn, co by ste za to dali minule roky?

Nieco take by som prial aj AC, aspon svetlo na konci tunela. Comu by teoreticky ta LM mohla pomoct.

Reagovat
Deki

jako jo, na druhou stranu v těch hovnech jsme byli docela dlouho. pořád je tam spousta problémů, ale je to lepší než v roce 2015... myslim si, že právě jen milánské kluby jsou nějak potenciálně možnými kandidáty na sesazení Juventusu, ale co chtít teď od AC s Rinem na lavičce a od Interu, když si už po prvních 5 kolech uděláme na Juve deficit 8 bodů?

Atalantě bych ten čtvrtý flek přál. aspon by si ostatní (AS, AC, Lazio nebo i my) uvědomí svou blbost. Itálie dostala to čtvrtý místo jako dárek od UEFY, a pokud to znamená, že se ani tak tým jako AC, Inter nebo Lazio do LM nedostane když je kvalita v lize, jaká je, tak jako sorry

Reagovat
Pipo123

No prr, my hrajeme casto nad svoje moznosti, keby do toho buší Inter a AC ako Lazio tak su niekde inde.?

Reagovat
Deki

možná že i hrajete, ale pak to zadrbete prohrami s Chievem nebo Spalem za minulý měsíc jako všichni ostatní. já dal Lazio do toho výčtu proto, že má mít vyšší ambice a hrát o vyšší pozice než třeba provinční Turín a Ata, ne? ty ztráty se týkají všech týmů od 3. místa níž prostě.

Reagovat
Pipo123

Tak ten team dopláca na nekvalitu na niektorých pozíciach, napr záloha je veľmi silná, aj na lavičke, útok je v pohode, ale obrana bola slabinou posledné roky, aj to sa už zlepšilo. Skôr by zaujímalo ako by také Lazio fungovalo keby má rozpočeť AC, alebo Interu, pretože nejaká koncepcia tam je stanovená a pár rokov to funguje, Lotito ten team vedie stále rovnako, Tare má pevnú pozíciu a robí dobrú robotu, Inzaghi má svoje muchy, ale je to fajn tréner.

Lazio za posledné roky je v pluse, za posledné 3 roky predali kopec hráčov a vždy ich dokázali nahradiť, len je škoda že tie peniaze sa neinvestujú trochu viac, odíde Biglia za 20, nahradí ho Leiva za 5, odíde Anderson za 45 a nahradí ho Correa za 18, odíde Keita za 35 a nahradí ho Alberto za 6 mega, takto by sa dalo pokračovať, len je škoda že sa neivestuje ešte viac, verím že keby Lotito navýši rozpečet na platy aj prestupy tak sme pred Interom aj AC. Lenže Lotito myslím na štadión a stále ten team vedie rozumne, čo je na jednu stranu fajn, ale je to na úkor športových ambícii klubu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ED91

Prídu mi, že by mali vačšiu šancu na postup zo skupiny než AC alebo taký Inter. A finančne by ich to tiež nakoplo a mohla by byť z nich taká talianska Sevilla.

Reagovat
Nuno čomes

No, Atalanta má takovou formu, že vypálí rybník všem dalším bojujícím o LM. A jestli se zvedne ještě trochu AS, tak můžeme bouchat šáňo, když skončíme vůbec čtvrtí...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera se dost natrápili, bez té pencky by to podle mě nedali. Hrají na Laziu a Juve, v Sassuolu a domácí s Janovem hrají taky tam, začala jim rekonstrukce.

Do toho mají před Juventusem finále poháru.

Nic není rozhodnuté.

Reagovat
smazaný uživatel

takže suma sumárum, budou rádi za 7.flek

Reagovat
Nuno čomes

No já jsem si zvykl za ty roky to tak optimisticky nevidět a rozhodně bych nerad čekal na rozuzlení do posledního kola jako loni.. Ale uvidíme, bude to velmi zajímavé ještě. Kdo se vzchopí a kdo ne.

Reagovat
cink

Máme doma chievo a empoli

Reagovat
Nuno čomes

No právě.

Reagovat
cink

Furt lepší než sampdoria a Fiorentina. Defakto víc si nejde přát

Reagovat
Deki

takhle by to mohlo skončit!

Reagovat
smazaný uživatel

Brescia

Reagovat
The Krupy

veľmi sa z toho teším, jeden z tradičných klubov ktorý v lige chýbal, ešte to Palermo, ideálne priamo.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ti hrají o přímý postup a zase vyměnili trenéra před 14 dny Tam se nic nezměnilo i bez Zampariniho..

Lecce by bylo taky fajn. Hellas Verona kvůli fandům. Jinak to je nahoru dolů, všechno na sestup hned.

Reagovat
The Krupy

Hellas by bol super a Palermo mi presne kvôli tej psychatrii v SA chýba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Myslím že Palermo má ako jediné potenciál sa v SA udržať, tam je nejaká možnosť získať solídne posily, Brescia sa za posledné roky moc nezmenila, ešte nedávno hrali o záchranu a teraz je ten team postúpil, jedine šťastie že tam majú pár mladých hráčov, ale to sa im rozuteká.

Tieto kluby čo postupujú do SA by mohli dostávať nejakú výraznejšiu finančnú pomoc, niečo ako v PL kde ten nováčik následne má dostatok financií na posily, za posledné roky dokázal prekvapiť jedine Spal alebo Empoli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v PL se i vyplatí hned spadnout :D Sestupující dostává hrozné hrachy, to je alternativa našich loňských příjmů z LM

Reagovat
Forza_Inter

tradicne kluby su fajn ale ta uroven je otazna, zuzil by som SA na 18 klubov. Sa mi zda, ze sa prehlbuje rozdiel medzi SA a SB

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se ale může stát, že budou padat i další tradiční účastníci Áčka a jak už víme, z těch sestupů se těžko vzpmtovává, je čím dál těžší pro klub znovu postavit konkurenceschopný kádr pro A i po jednom roce dole.

Reagovat
smazaný uživatel

výsledky fanty 34.kola na foru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele