34. kolo
28.04.2019 12:30 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone prohrálo s Neapolí 0:2

Frosinone doma nestačilo na Neapol a jeho osud může být po víkendu zpečetěn. Partenopei zvítězili 2:0 a alespoň trochu napravili dojem z předchozích nepovedených zápasů. První branku vstřelil v prvním poločase Dries Mertens a po změně stran pojistil výsledek Amin Younes.

Pro Canarini to byl hodně složitý úkol, zvláště, když se jim proti Neapoli vůbec nedaří. Předchozí vzájemná střetnutí skončili debaklem, ale nyní fanoušci doufali v lepší výsledek. Neapol možná nemá aktuálně dobrou formu, pořád je ale velkým favoritem a to poprvé potvrdila ve 21. minutě úvodním gólem.

Po faulu na Fabiána Ruize rozehrál volný přímý kop Dries Mertens a parádní ranou pod břevno překonal Sportiella. Frosinone se ocitlo v těžké pozici, navíc Neapol dál kontrolovala hru a domácí do ničeho nepouštěla. Hosté si dokázali v prvním poločase několikrát vytvořit velký tlak, jenomže s koncovkou už to bylo horší a Sportiello prakticky nemusel zasahovat. Přáním Carla Ancelottiho bylo utkání ve druhém poločase co nejrychleji rozhodnout a to se také stalo. V 51. minutě se šikovně prosmýkl mezi trojicí obránců Amin Younes a střelou k tyči zvýšil na 2:0.

Až po druhé inkasované brance si Frosinone uvědomilo, že vlastně už nemá vůbec co ztratit a jelikož Neapol polevila, začalo být i před Ospinou dusno. Po hodině hry parádně vyrazil střelu Goriho a dorážející Pinamonti netrefil zařízení.

V 67. minutě dokázala Neapol hned dvakrát během jedné akce orazítkovat brankovou konstrukci, nejprve rozezvonil tyčku José Callejón a po něm i břevno Dries Mertens. Ještě ve čtvrté minutě nastaveného času orazítkoval tyčku znovu José Callejón, takže Frosinone mohlo být rádo, že nakonec prohrálo "jen" 0:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neapol v poslední době ráda rozdává, ale tady domácím už nepomuže nic. NETIPUJI.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele