Serie A - preview 34. kola

29.04.2019, 08:33
Aktuality
Atalanta se může vrátit na čtvrté místo a znovu se přiblížit účasti v Lize mistrů, pokud zvládne domácí duel s Udine. To ale hraje také o hodně protože od sestupových pozic ho dělí jen čtyři body. Ve druhém duelu se Fiorentina utká se Sassuolem.
Atalanta Bergamo - Udinese Calcio  (pondělí 19:00)
Udinese se zuby nehty drží své naděje na záchranu, ale zatím se houpe těsně nad propastí. K dalším bodům by se Zebry rády dostaly co možná nejdřív, ale nevybraly si snadného soupeře. Jen málokterý tým je v současné chvíli v tak dobré formě jako Atalanta.

Celek z Bergama v posledních deseti soutěžních duelech neprohrál ani jednou a vyneslo mu to několik odměn. Tou první je finále Coppa Italia, na které se Orobici mohou těšit. A to díky poslednímu duelu, který sehráli proti Fiorentině. Ačkoli s ní velmi rychle prohrávali, nevzdali se a nakonec díky dvěma tahounům Iličićovi s Gómezem utkání otočili ve svůj prospěch.

V Serii A to mají svěřenci úspěšného a populárního trenéra Gianpiera Gasperiniho ještě lépe rozehrané. Ačkoli se jim poměrně dlouho nedařilo a především na začátku sezony hráli dlouho bez výsledků, poslední dobou opět nabrali dech a šplhají tabulkou vzhůru. Po sérii dobrých výsledků se dokonce Orobici dostali už na současnou čtvrtou příčku, která by jim zajistila start v Lize mistrů! A hráči Atalanty vědí, že mají vše ve svých rukách.

Záložník Remo Freuler před utkáním s Udinese uvedl: "Jsme si vědomi odpovědnosti, kterou máme. Ale zároveň víme, že všechno je na nás a na našich schopnostech. Pokud budeme dál vyhrávat a nebudeme dělat hloupé chyby, můžeme se dostat klidně až mezi nejlepší, do Ligy mistrů. To by byl samozřejmě splněný sen, protože po tom špatném začátku nám věřil jen málokdo. Musíme se soustředit na každý duel a nic nevypustit."

Že není Atalanta nějaký nezkušený tým, dokázala i v minulém kole Serie A. Poradila si totiž s Neapolí a to opět přesto, že po brance Driese Mertense prohrávala. V posledních týdnech zkrátka z Gasperiniho týmu čiší ohromná energie a také zkušenost, kterou Atalanta dřív postrádala.

Další nepochybnou výhodou Atalanty je fakt, že s výjimkou mírně zraněného stopera Tolóie je kádr kompletní. Udinese naproti tomu takovou výhodu nemá, protože jeho absencí je daleko víc. Řadíme mezi ně Baráka, Opokua, Ter Avesta, Behramiho, Fofanu nebo Troosta-Ekonga.

A není to jediný problém, který musí Zebry řešit. V rámci první ligy se nachází až na 17. příčce! Na jejich kontě je 33 bodů a na Empoli mají náskok čtyř bodů, takže ani v případě (pravděpodobné) prohry se směrem dolů neposunou. Udinese si ale nemůže dovolit příliš mnoho zaváhání.

Problém musí hledat především v útoku, který doposud zaznamenal jen 31 branek a v tomto ohledu je třetím nejhorším v celé lize. Navíc musí fanoušky strašit slovo "výjezd", neboť Zebry zatím v šestnácti venkovních duelech vyhrály jen jednou. Atalantu na její půdě porazily jen jednou za posledních deset dlouhých let.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Djimsiti, Palomino, Mancini - Hateboer, De Roon, Freuler, Castagne - Iličić - Zapata, Gómez
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Wilmot, De Maio, Samir - Larsen, Sandro, Mandragora, De Paul, D’Alessandro - Pussetto, Okaka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.48 - 10.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - US Sassuolo  (pondělí 21:00)
Fiorentina v pondělní dohrávce vyzve Sassuolo a svým příznivcům by konečně ráda darovala vítězství, na které od poloviny února marně čekají. Ještě starší je výhra na stadionu Artemio Franchi, vždyť Fiorentina tu naposledy slavila zisk tří bodů před loňskými Vánocemi.

Neschopnost vyhrávat byla hlavní příčinou odvolání trenéra Stefana Pioliho, jenomže zatím ani jeho staronový nástupce Vincenzo Montella nesklízí úspěchy, ba naopak. I pod jeho vedením se Viola nadále trápí a v tabulce se postupně propadla až na desáté místo. V týdnu navíc vypadla i v semifinále Coppa Italia, když nestačila na Atalantu Bergamo a místo bojů o evropské poháry musí bojovat už jen sama se sebou.

Fiorentina drží už devítizápasovou sérii bez vítězství a proti Sassuolu ji bude chtít konečně ukončit. Diváci by se na stadionu Artemia Franchiho mohli dočkat ofenzivní podívané, první zápas na půdě Sassuola totiž skončil divokou remízou 3:3.

Sassuolo ztrácí na svého soupeře jen dva body a v sezoně si víceméně počíná podobně. Od Nového roku vyhráli Neroverdi jen dva zápasy, ale zdá se, že trenér Roberto De Zerbi má nadále pevnou důvěru vedení. Sassuolo sice nevyhrává, přesto v lize nenašlo přemožitele už čtyři kola. Minulý týden si pak připsalo remízu 1:1 ze hřiště Udinese.

Domácím bude chybět chorvatský útočník Pjaca a zdravotní potíže má i Terracciano, jinak je zbytek kádru plně k dispozici. Bez některých opor se musí obejít i Sassuolo, kouč Roberto De Zerbi nebude moci využít služeb Adjaponga, Marlona, Magnaniho i potrestaného Locatelliho.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Pezzella, Ceccherini - Mirallas, Benassi, Veretout, Gerson, Biraghi - Muriel, Chiesa
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli- Lirola, Ferrari, Demiral, Rogerio - Bourabia, Sensi, Duncan - Berardi, Babacar, Boga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.86 - 5.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Frosinone Calcio - SSC Neapol  (neděle 12:30)
Šance Frosinone na záchranu sice stále existují, ale jsou jen velmi malé. Canarini potřebují ve 34. kole doma porazit Neapol a zároveň doufat ve ztrátu týmů na 15. až 17.místě. Proti Neapoli jim může hrát do karet špatná forma soupeře i fakt, že už nemá o co dalšího hrát.

Minulý týden byl totiž pro Neapol přelomový, Juventus si definitivně zajistil další titul a semifinále Evropské ligy pro sebe na úkor Parthenopei ukořistil Arsenal. Suma sumárum, Neapol skončí sezonu bez trofeje a dle všeho to vypadá na další druhé místo. Svěřenci Carla Ancelottiho mají na třetí Inter náskok šesti bodů, ale pokud budou pokračovat ve stejné výsledkové mizérii jako za poslední měsíc, mohou ještě titul vicemistra ztratit.

Připomeňme, že Neapol vyhrála z posledních čtyř ligových zápasů jen jeden a dvakrát prohrála v Evropské lize s Arsenalem, aniž by přitom vstřelila gól. Zkušený trenér Carlo Ancelotti se tak ocitl pod palbou kritiky a nahlas se začalo mluvit o jeho případném odvolání a návratu Maurizia Sarriho, s nímž pro změnu není spokojeno vedení Chelsea. Jak se nakonec celá situace vyvine?

Duel na Stadio Benito Stirpe bude mít pochopitelně mnohem větší důležitost pro domácí tým, který už nemá času na zbytí a potřebuje získat tři body. Frosinone je pět kol před koncem soutěže na předposledním místě s desetibodovou ztrátou na sedmnácté místo, které má zatím v moci Udinese. Forma Canarini není ale o moc lepší, než ta neapolská. Dvě porážky v řadě s Interem a Cagliari znamenají už jen malé šance na záchranu, nicméně dokud budou existovat, chtějí se Baroniho svěřenci o záchranu ještě porvat.

Frosinone čekají do konce soutěže ještě tři domácí duely, z nichž hned ten první je zároveň nejtěžší. S Neapolí domácí ještě nikdy nevyhráli a naopak při posledních střetnutích vyfasovali pořádný debakl: dvakrát 0:4 a jednou na Stadio Benito Stirpe 1:5.

Trenér Baroni se bude muset obejít bez Viviana, Salamona i útočníka Ciana. Co do počtu absencí je na tom Neapol úplně stejně, na trávníku se dle všeho neobjeví Maksimović, Diawara a Chiriches.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Ariaudo, Capuano - Paganini, Chíbsah, Maiello, Valzania, Beghetto - Pinamonti, Trotta
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Malcuit, Koulibaly, Luperto, Mario Rui - Callejón, Allan, Zielinski, Verdi - Milik, Mertens
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.83 - 5.56 - 1.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SPAL 2013 - Janov CFC  (neděle 15:00)
Janov hrál v novodobé historii se SPALem třikrát, ale ani jednou ho neporazil. Vítězství by se mu hodilo právě v těchto dnech, protože celek z přístavního města je naprosto mimo formu a nemá daleko k sestupovým potížím.

SPAL s Janovem nemá zase tak dlouhou tradici vzájemných utkání, oba soupeři se od roku 2010 potkali jen ve třech případech. Janov ale SPAL nikdy neporazil. A právě teď by se mu tři body hodně hodily, neboť Grifoni mají velmi špatnou formu. V deseti posledních soutěžních duelech vyhráli jen dvakrát a naopak se na jejich kontě množí porážky.

To se logicky promítá i do postavení v lize, kde Janov sídlí až na hodně smutném 16. místě. Ve dvou posledních duelech janovský celek nedal ani jednu branku a Antonio Sanabria, který přišel jako náhrada za polského kanonýra Krzysztofa Piateka, se zatím moc neprosazuje. V minulém kole využil chabé formy Janova Turín, kterému k tomu stačila jen jedna přesná trefa obránce Ansaldiho.

Janovská obrana je, zdá se, také velkou slabinou, protože Grifoni inkasovali už 52 branek, což je čtvrté nejvyšší číslo v lize. Trenér Cesare Prandelli zatím nemůže mít moc velkou radost z výkonů svých svěřenců, ale dobré zprávy má z marodky. Do hry může znovu uvést Pandeva s Biraschim, takže mimo hru zůstává jen Veloso.

SPAL má jen jednu větší absenci, která se týká vykartovaného Cioneka. Poslední a nechtěnou žlutou kartu dostal v utkání, které ale jinak SPALu vyšlo na jedničku. Díky dvěma brankám Petagny, jakožto své největší ofenzivní zbraně, totiž SPAL přehrál 4:2 Empoli a zvládl dost možná klíčový duel v boji o záchranu.

SPALu se v poslední době obecně velmi daří a stoupá tabulkou až na současnou 13. příčku. Určitý problém by ale mohl mít trochu paradoxně s domácím prostředím, protože v této specifické bilanci je čtvrtým nejhorším týmem v lize. Vyhrál zde totiž jen pět duelů z šestnácti. Janov na tom také není nejlépe, neboť venku vyhrál pouhé dva zápasy.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Viviano - Felipe, Vicari, Bonifazi - Lazzari, Murgia, Missiroli, Kurtić, Fares - Antenucci, Petagna
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Zukanović, Romero, Criscito - Pereira, Lerager, Radovanović, Bessa, Lazović - Pandev, Kouamé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 2.92 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Parma Calcio  (neděle 15:00)
Chievo se sice definitivně rozloučí s první ligou a minimálně rok bude působit o soutěž níž, ale hodlá odejít s velkou parádou. Že je toho schopné, ukázalo v minulém kole proti Laziu. V neděli odpoledne bude chtít to samé zopakovat na domácí půdě proti Parmě.

Pro Chievo je konec sezony v podstatě bezbolestný. Slavný celek jen čeká, až zazní závěrečný hvizd, který ukončí jednu z těch nejslabších sezon veronského klubu. Fanoušci, funkcionáři a hráči by už nejraději zapomněli na rok trvající agónii, ze které Chievo už nenašlo cestu ven. Poslední zápasy si ale současný kádr chce naplno užít, když už mu o nic nejde.

V minulém kole Chievo ukázalo, že to umí. Povedlo se mu totiž vyloupit Stadio Olimpico a porazit tamní Lazio. Jistě, Biancocelesti hráli více než hodinu v početním oslabení, ale přesto je výhra 2:1 nad jasným favoritem impresivní. Samozřejmě je Chievo poslední a dost možná už se jeho situace nezmění. Takže je čas nasadit mladé hráče a ty, kdo by měli táhnout klub ve druhé lize. Totální výměna generací, jak poznamenal trenér Chieva na tiskové konferenci.

K tomu bude zapotřebí zlepšit především obranu, která je nejhorší v lize. Chievo totiž i přes občasné výtečné výkony veterána Sorrentina inkasovalo hrozivých 68 gólů! V šestnácti domácích zápasech na Stadio Marc'Antonio Bentegodi se Chievu povedlo vyhrát jen jednou.

Předchozí dvě návštěvy ve Veroně vyhrála právě Parma, která k tomu bude mít blíž i nyní. Ne snad, že by její sezona nějak zázračně uchvacovala dobrými výsledky, ale kvalitativní rozdíl mezi oběma týmy je jednoznačně patrný.

Parma nemůže být ještě úplně v klidu, protože jí stále patří až 14. místo. Její náskok na 18. Empoli ale nyní činí už sedm bodů, takže matematická záchrana už se blíží. V minulém kole se Parmě povedlo překvapit AC Milán a remizovat s ním, ačkoli prakticky po celý zápas tahala za kratší konec. Byla to už třetí remíza v řadě, přičemž v posledních deseti duelech se Ducali ze tří bodů radovali jen jednou.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Šemper - Depaoli, Bani, Andreolli, Barba - Leris, Dioussé, Hetemaj, Vignato - Meggiorini, Stepiński
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Gazzola, Iacoponi, Bruno Alves - Gagliolo, Di Marco, Kucka, Scozzarella, Barillà - Gervinho, Ceravolo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.20 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - SS Lazio  (neděle 18:00)
Sampdoria nikdy neměla v utkáních s Laziem mnoho štěstí. V neděli v podvečer bude mít šanci na reparát, protože Biancocelesti přijedou do přístavního města posíleni, ale rovněž zmoženi pohárovým duelem. Celý souboj bude o to pikantnější, že se střetnou dva tabulkoví soupeři.

Římské Lazio slaví velký úspěch. Povedlo se mu totiž přejít přes favorizovaný AC Milán a postoupit do finále Coppa Italia! Šance na trofej tedy v této sezoně ještě žije, i když se ve finále samozřejmě může stát cokoli. Lazio tak oplatilo milánskému soupeři poslední ligový duel, který kromě mnoha kontroverzí přinesl také těsnou výhru Rossoneri. Pohled na ligovou tabulku už takový optimismus nenabízí.

Biancocelesti jsou nyní až na osmém místě a že by je potkala nějak stálá forma, která je k udržení pohárových příček tolik zapotřebí, to se rozhodně říct nedá. Lazio má ale štěstí v tom, že se něco podobného dá říct v podstatě o čtyřech dalších týmech, takže od Ligy mistrů a klíčové čtvrté příčky dělí tým trenéra Inzaghiho stále jen čtyři body. A mohlo to být ještě méně.

To by ale Lazio muselo odehrát minulé kolo mnohem líp. Na domácí půdě totiž přivítalo dokonce až poslední Chievo, jenže prakticky 60 minut muselo hrát v početním oslabení a Chievo toho překvapivě využilo k šokující výhře! To není jediná špatná zpráva, protože kvůli kartám nenastoupí právě vyloučený Milinković-Savić a do hry nemůže ani Alberto. Vrací se však Lucas Leiva.

Sampdoria takové problémy nemá a může počítat s prakticky kompletním kádrem. V jejím souboji s Laziem se dá očekávat téměř cokoli, snad kromě remízy. Po Juventusu právě Doria nasbírala nejmenší počet remíz (6). V posledních deseti kolech se ukázalo, že jí výsledková kontinuita také nic neříká, protože vyhrála pětkrát a ve stejném počtu přirozeně prohrála.

Po skvěle zvládnutém derby a vítězství 2:0 nad městským rivalem i Sampdoria podcenila soupeře a minulé kolo pro ni skončilo smutnou porážkou. V Boloni totiž dostala dokonce tři branky a odjížděla po velmi špatném výkonu bez bodů. Přesto se zatím drží na devátém místě ligy, jen o čtyři body za Laziem.

Problém pro trenéra Giampaola představuje minimálně to, že proti Laziu se Námořníkům moc nedaří. Za deset posledních let vyhrála Doria jen čtyři vzájemné duely, ale z toho ani jednou nedokázala vyloupit Olimpico. Laziu se naopak na půdě Dorie daří a nemá problém sbírat v Janově body. Velmi častým výsledkem v Janově je těsná výhra Lazia 2:1 a to často i přesto, že janovský tým jde obvykle do vedení. To možná bude platit i nyní, protože Doria nasázela už 53 branek.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Andersen, Colley, Murru - Praet, Ekdal, Linetty - Ramírez - Defrel, Quagliarella
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Luiz Filipe, Acerbi, Radu - Marušić, Parolo, Lucas Leiva, Cataldi, Lulić - Correa - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.25 - 3.54 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - AC Milán  (neděle 20:30)
Před milánským AC stojí přetěžký úkol. Pokud se chce vrátit na čtvrté místo, které je vstupenkou do Ligy mistrů, musí zvítězit na horké půdě v Turíně, kde se mu to přes šest let nepodařilo. Granata navíc hraje oproti Milánu ve slušné formě a také ona se zapojila do hry o milionářskou soutěž.

Zápas v Turíně bude pro AC Milán hodně těžkou zkouškou, zvláště když závěr sezony červenočerným barvám vůbec nevychází. Od porážky v městském derby s Interem uběhlo šest kol a během nich si Rossoneri připsali pouhé jedno vítězství, čímž si značně zkomplikovali vysněný postup do Ligy mistrů. A aby toho nebylo málo, rozloučit se museli i s dalším plánovaným cílem, kterým měl být zisk Italského poháru. Milán v domácí odvetě semifinále Coppa Italia nestačil na Lazio a prohrál 0:1.

Trenér Gennaro Gattuso se na předzápasové konferenci nechal slyšet, že současný Milán není v boji o čtvrté místo favoritem, přitom před zmiňovaným zápasem s Interem byl na třetím místě a ve slušné formě. Na přetřes se tak znovu dostalo odvolání Gattusa, jehož vedení několikrát v sezoně podrželo. "Proti Turínu budeme hrát za dres, za kariéru hráčů, za mě, za personál, za klub," nebral si servítky Gattuso. Milán potřebuje utkání vyhrát, ale i kdyby se to povedlo, stále není konec sezony. "Vítězství nám může přinést úsměv, pak nám ale ještě budou scházet čtyři zápasy. Turín je zdravý klub a má silnou mentalitu," dodal Gattuso.

"Nevěřím myšlence, že Milán je v krizi, protože sem přijede silný tým, který se bude chtít chopit iniciativy. Očekávám, že Rossoneri budou připraveni předvést životní výkon a pro nás to znamená, že budeme muset ještě více zrychlit," prohlásil trenér Turína Walter Mazzarri. Granata pod jeho vedením šlape dobře a nenápadně se připojila k týmům, které mají slušnou šanci na Ligu mistrů. Turín je v tabulce sedmý a na čtvrté místo ztrácí pět bodů, navíc pokud v přímém souboji porazí AC Milán, dostane se v tabulce před něho, protože by měl lepší vzájemnou bilanci. "Bereme to den po dni. Proti Milánu je to první z pěti finálových zápasů, takže se musíme soustředit jen na tento zápas," dodal Mazzarri, pro něhož by bylo velkým úspěchem dostat se do Evropské ligy.

Kouč Walter Mazzarri bude postrádat zraněného Djidjiho, jinak je zbytek kádru, alespoň co se zdraví týče, v pořádku. Turínu ale bude scházet ještě vykartovaná dvojice Zaza, Baselli a to by přeci jenom mohl být problém. Mimochodem o Baselliho služby před nedávnem projevil zájem AC Milán, jemuž čerstvě bude chybět Davide Calabria a Giacomo Bonaventura, oba hráči už do konce sezony nezasáhnou.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Moretti - Aina, Lukić, Rincón, Ansaldi, Meité - Berenguer, Belotti
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Zapata, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bakayoko, Paquetá - Suso, Piatek, Calhanoglu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.06 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Empoli FC  (sobota 15:00)
Boj o záchranu v Itálii neutichá a další přímý zápas o udržení spolu sehrají Boloňa a Empoli. Domácí se mohou pyšnit vynikající formou, vyhráli pět zápasů za posledních sedm kol, což je pasuje do role favorita. Empoli ztrácí na sedmnácté místo už čtyři body a na stadionu Renato Dall'Ara potřebuje nutně uspět.

Pod vzestupem Boloni je nutno hledat jméno Siniši Mihajloviče, tým od příchodu srbského stratéga výrazně pookřál a pět kol před koncem si na nesestupových pozicích hýčká pětibodový náskok. Boloňa vyhrála pět zápasů ze sedmi, z toho v jednom případě remizovala a od března přidala do ligové tabulky porci šestnácti bodů!

Rossoblu teď nesmí usnout na vavřínech, jistota záchrany tu totiž stále není a z tohoto hlediska je vzájemné utkání s Empoli nesmírně důležité. Boloňa se může v případě výhry záchraně výrazně přiblížit.

Pro Azzurri to bude zápas o všechno. Remíza by sice stále ponechávala naději, ale další los není pro nováčka úplně příznivý - doma ho čeká Fiorentina s Turínem, zatímco venku se střetne se Sampdorií Janov a ligu končí v Miláně proti Interu. Empoli si výrazně zkomplikovalo situaci minulý týden, kdy doma prohrálo se SPALem 2:4 a na záchranu ztrácí už čtyři body.

Naději v dobrý výsledek určitě živí vzájemná bilance, kterou mají Azzurri překvapivě o dost lepší. Empoli s Boloňou neprohrálo přes patnáct let, je ale nutné vzít v potaz jeho dlouhou absenci mezi italskou smetánkou. I tak ale spolu oba týmy od roku 2015 hrály pětkrát a Boloňa ani jednou nevyhrála. První letošní zápas vyhrálo Empoli 2:1.

Kouč Siniša Mihajlović bude postrádat pouze Mattiella, jinak má zbytek kádru pohromadě. Přesně to by teď potřeboval Aurelio Andreazzoli, jenomže má smůlu. Na marodce Empoli zůstávají Diks, Silvestre, Maietta, La Gumina, Antonelli a Polvani.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, Danilo, Lyanco, Dijks - Pulgar, Džemaili - Orsolini, Soriano, Sansone - Palacio
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Veseli, Rasmussen, Nikolau - Di Lorenzo, Traoré, Bennacer, Krunić, Dell'Orco - Caputo, Farías
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.88 - 4.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Cagliari Calcio  (sobota 18:00)
AS Řím nutně potřebuje body, aby se udržel v dostatečně blízkosti evropských pohárů a ideálně samozřejmě Ligy mistrů. Letos se mu ale nedaří a jeho šance na čtvrté místo se v sobotu odpoledne pokusí ještě zmenšit Cagliari.

Na Stadio Olimpico se představí sardinský celek, který už nejednou dokázal překvapit favorita. Jen v posledních deseti zápasech si poradil například s Interem Milán nebo s Fiorentinou. Tým trenéra Rolanda Marana opět potvrzuje, že s ním není lehké hrát a od doby, kdy se potuloval kolem posledních tří míst, udělal velký krok vpřed. Aktuálně mu patří solidní jedenáctá příčka a hráči Cagliari dobře ví, že to nemusí být konečná.

Hovořil o tom útočník João Pedro, který se stal jediným autorem gólu v minulém klání. "Je skvělé, že jsme minule dokázali vyhrát, i když to nebyl tak snadný zápas, jak se před jeho začátkem mohlo zdát. Ale povedlo se nám získat tři body a věřím, že nás to jako tým zase trochu posune. Do Říma jedeme ukázat, že se nevzdáváme a že máme našim fanouškům co nabídnout. Už minule jsme s AS hráli více než vyrovnanou partii."

Zápas, o kterém Pedro mluvil, tehdy platil pro Římany za velkou ostudu. Ještě v 83. minutě totiž Vlci vedli a všechno jim hrálo do karet. Především pak v prodloužení, už za stavu 2:1, kdy byli vyloučeni Srna s Ceppitellim. Přesto se Cagliari nevzdalo a v devíti mužích dokázalo srovnat na konečných 2:2!

Cagliari prohrálo z posledních deseti soutěžních duelů jen třikrát a jeho forma jde nahoru stejně jako jeho postavení v tabulce Serie A. Všeobecně ale nemá s AS zase tak dobré zkušenosti, protože Římany na jeho půdě (a celkově) porazilo naposledy před více než šesti lety.

Trenér Maran bude kromě jiného mít několik starostí. Z důvodu nachlazení a virových potíží nemůže postavit útočníka Cerriho, zatímco menší zdravotní potíže provázejí Klavana. Z důvodů karetního trestu nenastoupí ani Faragò. V domácích barvách se projevují absence nejvíc v záloze. Pro karty nebudou hrát Zaniolo ani Cristante, navíc zraněni jsou De Rossi, Karsdorp a Santon.

V minulém kole měli Římané ideální šanci, jak se dostat na čtvrtou příčku, protože AC zaváhalo. Zaváhali ale i Římané, kteří uhráli jen bod na San Siru proti Interu. Ke všem navíc v pondělí večer vyhrála Atalanta, která udolala Neapol, takže Vlkům stále zbývá až šesté místo.

Už ve čtyřech duelech tým trenéra Ranieriho neprohrál a ve dvou z nich udržel i čisté konto. Jeho obrana je přesto stále hodně labilní, protože dostala už 46 branek (což je o dvě víc než sobotní soupeř, Cagliari). Zatím mu ale pomáhá útok s 58 nastřílenými góly.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Mirante - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - N’Zonzi, Pellegrini - Ünder, Pastore, El Shaarawy - Džeko
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Pisacane, Klavan, Ceppitelli, Padoin - Barella, Cigarini, Ionita - Birsa, J. Pedro - Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.42 - 8.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Juventus FC  (sobota 20:30)
Na milánském stadionu Giuseppe Meazzy dojde k opravdovému šlágru. Novopečený mistr Juventus se ve vyostřeném derby d'Italia utká s Interem, který si chce ve vzájemném souboji pojistit třetí místo. Nerazzurri ve čtyřech zápasech v řadě svého rivala neporazili, podaří se jim to tentokrát, když už Stará dáma nemá fakticky o co hrát?

Juventus si před týdnem definitivně zajistil osmý titul v řadě a sezona pro něho de facto skončila. Pochopitelně Allegriho svěřenci mají před sebou ještě pět kol, které rozhodně nebudou chtít vypustit a o zápasu s Interem to platí dvojnásob. "Krásný zápas na nádherném stadionu. Jsme Juventus, takže chceme odehrát dobrý zápas," nechal se slyšet na tiskové konferenci trenér Allegri.

Pět závěrečných kol má Staré dámě poslouží k experimentům se sestavou. "Některé experimenty mě zajímají. Chtěl bych vědět, jestli je Bernardeschi schopný zahrát "mezzalu", protože hrát ve středu pole vyžaduje velkou rovnováhu a duševní stálost. Totéž platí i pro Cancela, hodně střílí, dává góly. Chtěl bych i znovu zkusit Emre Cana jako třetího středního obránce," nastínil své vize Allegri.

Derby d'Italia patří k nejprestižnějším zápasům na Apeninském poloostrově a případnou porážku by fanoušci čerstvého mistra těžkou kousali, koneckonců stejně jako příznivci Nerazzurri. Inter jim hodně dluží, doma už nevyhrál čtyři soutěžní zápasy v řadě a naposledy si stadion Giuseppe Meazzy užil radost z vítězství 10. března nad SPALem! Inter před týdnem remizoval s AS Řím 1:1 a na třetím místě má pětibodový náskok před dvojicí Atalanta Bergamo, AC Milán. Pět kol před koncem soutěže mají Spallettiho svěřenci jasný cíl stávající postavení udržet a zajistit si start v příštím ročníku Ligy mistrů. Krom toho zápas s Juventusem by hráčům Nerazzurri dodal na sebevědomí. "Pro mě to byl vždycky zvláštní zápas, Juventus je tým, který chcete porazit. Z hlediska tabulky je pro nás ten zápas důležitý, musíme vyhrát," zavelel Radja Nainggolan.

"Pokaždé, když hrajeme proti Bianconeri je to zásadní zápas. Jsou italskými šampiony, ale pro nás je nezbytné, abychom si zajistili všechny body. Do konce sezony zbývá ještě pět zápasů. Oproti ostatním soutěžícím, kteří chtějí postoupit do Ligy mistrů máme malou výhodu, ale nemůžeme relaxovat," prohlásil španělský záložník ve službách Interu Borja Valero. Inter naposledy Juventus porazil v září roku 2016 a od té doby třikrát prohrál a jednou remizoval. Favoritem i přes jistý zisk titulu zůstává nadále hostující tým.

Luciano Spalletti se nebude moci opřít o služby chorvatského obránce Simona Vrsaljka, který dlouhodobě laboruje se zraněním a otázkou pak zůstává zdali v útoku dostane šanci problémový Mauro Icardi. Marodka Juventusu je o něco plnější, v Miláně se dle všeho nepředstaví Douglas Costa, Dybala, Caceres, Mandžukić, Khedira ani Perin.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, De Vrij, Škriniar, Asamoah - Vecino, Brožović - Politano, Nainggolan, Perišić - Lautaro
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Can, Pjanić, Bentancur - Cuadrado, Ronaldo, Bernardeschi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.29 - 2.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC33283267:2387
2.SSC Neapol33207662:3067
3.Inter Milán33187851:2761
4.Atalanta Bergamo33168966:4256
5.AC Milán331511747:3156
6.AS Řím331510858:4655
7.Turín FC331314642:2953
8.SS Lazio331571147:3552
9.UC Sampdoria331461353:4448
10.ACF Fiorentina33816947:4140
11.Cagliari Calcio3310101332:4440
12.US Sassuolo338141147:5238
13.SPAL 2013331081534:4738
14.Parma Calcio33991534:5136
15.Bologna FC338101534:4734
16.Janov CFC338101535:5234
17.Udinese Calcio33891631:4733
18.Empoli FC33781842:6329
19.Frosinone Calcio33582026:6023
20.Chievo Verona332112024:6814
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (116)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

MUST WIN FUCKING GAME!!! To tam musíme pretlačiť trebars aj riťou. BTW, ide k nám Bertelli z Chelsea, kondičný tréner, ktorého si tam priviedol Conte. Ak má byť LM podmienka Conteho, musíme preto spraviť všetko. Dal by som mu kludne tých 10 mega, ak má brať niekto najviac v tíme, tak nech je to tréner!

Dnes asi Šik s Džekom, stále by som radšej videl hrať Pastoreho.

Reagovat
smazaný uživatel

Píše se o tom víc a víc..

Pastore se asi dostane do hry, jestli to bude 4-2-3-1, tam bude Patrik na pohdrotu muset makat dozadu a bojím se, že DM si ho pohlídat, ale třeba mě překvapí. Klidně 5:4 dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A mě moc nezajímá, tak bych se vás odborníků chtěl zeptat, jestli si myslíte, že by Souček mohl pravidelně hrát v Turínu, ve Fiorentině nebo v Laziu.

https://www.ruik.cz/souckuv-agent-jednal-v-italii-zajem-je-ale-i-v-anglii-a-nemecku/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Díky za případné odpovědi.

Reagovat
Pipo123

V Laziu kludne, priestor tam asi bude, po sezóne možno odíde SMS a Alberto, takže by šancu určite dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

Na to se ptat nemusis na to ti mistni experti jednoznacne odpovie àno

Reagovat
Ragazzo d'oro

Co rozhoduje jako první v případě rovnosti bodů na konci sezóny? Vzájemné zápasy nebo skóre?

Reagovat
Eldarion

Vzájomný zápas, ktorý máme lepši so AS, Laziom aj Atalantou. Obávam sa ale, že pri súčasnej forme to nebude ani rovnosť bodov

Reagovat
Ragazzo d'oro

Dekuju. Taky s tím nepočítám, ale znáš to, co kdyby...

Reagovat
mato Kreator

Hadam sa nato nevyjebu k merdakom treba pristupovat nekomromisne "show no mercy"

Reagovat
smazaný uživatel

Flaco gól patou, Stephan 2 3:1!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak hrá Pastore miesto Šika. Daje Flacco, jebni tam nejakú pätičku. Inak v základe znova Kluivert miesto Cengiza.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád i za Justina, věřím, že áčko si připíše minimálně, jeho rychlost budou platit.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pastorkooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Není to patou, ale počítá se, Justin áčko :)

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechcem to zakríknuť, ale toto bol najlepší polčas v sezóne. Zrazu je ten "tím plný neschopákov, ktorých by nedal dokopy nijaký tréner" (cit. kokota), schopný úplne vpohode kombinačne ničiť súpera a vypracovať si toľko kreatívnych vecí za polčas, koľko nespravil za rok a pol pod di cocotom.

Hlavne to neposrať a pridať ešte aspoň jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Na můj vkus je to na domácí zápas pořád hodně pasivní, ale účel svět prostředky.

Reagovat
Maritazzi

Podle mě je ta aktivita úměrná těm prostorum, kde útočit můžeme. Eliminujeme ty debilní ztráty, po kterých jsme vždycky dostávali goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Potřebujeme body a Claudio dělá maximum pro to, aby to tak bylo. Di Fra je posedlý svou předtaavou fotbalu stejně jako byl Zdenek, ale ten měl aspoň i pár nádherných zápasů.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Maritazzi

Takhle v klidu jsem nás neviděl hrát asi dva roky. Ranieri zaslouží respekt za to, co s týmem udělal, akorát si říkám, jak DiFra musel být debilní, že trval na tak vysoký obraně, v bráně na Olsenovi.. Ranieri udělal pár změn, ale dovolil nám využít maximum z toho, co teď máme.

Teď akorát doufám, že nebude klasická Csaplárova past, kor po takovym průběhu. Všechny ty řeči o Contem, který Totti před zápasem vůbec nevyvracel mě po dlouhý době naplňujou optimismem.

Reagovat
smazaný uživatel

I pod Di Frou jsme odehráli několik podobných průběhů, ale pokaždé tě v 65. trnulo, že dostaneme tři dementní góly.

Dneska jsem byl klidný.

Reagovat
M11

San siro nesmi nikdy zbourat

Reagovat
Koubinhor

Reagovat
Nuno čomes

Meazzu

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Koubinhor

Ninja

Reagovat
Nuno čomes

Radja!

Reagovat
Yzemi

Szczęsny

Reagovat
Nuno čomes

Chorvat je nejzbytecnejsi hráč na světě. Prosím odejdu už.

Reagovat
rossoneri89

Perisic alebo Brozovic?

Reagovat
Nuno čomes

Klidně oba.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Nuno čomes

Brozovic se klasicky vymrdal na hráče a padl z toho gol. Nenávidím je.

Reagovat
Nuno čomes

Je to čistý zmrd.

Reagovat
Nuno čomes

Ronaldo byl vidět jen když jako první zdrhal do kabiny. Ostatně jalo vždy když teče.

Reagovat
stuff

Tam od nas nikoho nezaujima ten zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

To trvá už nejmíň měsíc, ne jen tento zápas.

Reagovat
stuff

Ano, toto je ale inter. Tam uz neostal nikto, komu by to nieco vravelo

Reagovat
DelPiero137

s Interom sa vzdy musi hrat naplno.

Inak nechapem preco sa hraci nebavia futbalom ked uz je rozhodnute.

Reagovat
stuff

Nech sa pokojne nebavia, ale nech jazdia po riti a pluju krv!

Reagovat
KillSwitch

Nainggolan to tam pekne jebol

Reagovat
cresposuper

Cuadrado mal ist von za simulaciu

Reagovat
Nuno čomes

Přesně tak. Nechápu proč ho nevyndal.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve opět nulový..

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
sankakofi

Môžte hovoriť co chcete ale Berna to v útoku brzdí a jeho výkony az na zápas s Atleticom nemaju na Juve...

Reagovat
CR7RONALDO

Je to tak Ale aj tak neviem či tam má Juventus veľa lepších hráčov od neho.

Reagovat
sankakofi

To je pravda ale s takými výkonmi nemôže mať isté miesto v zostave

Reagovat
Nuno čomes

Sloup everywhere.

Reagovat
Nuno čomes

To je debil

Reagovat
Mihal

Tie striedania nase to je proste delovica...

Reagovat
Nuno čomes

Není kdo. Salcedo se musel dostat do repre přes primaveru a ještě to chce poradneho trenéra.

Reagovat
Nuno čomes

Simulaaaant

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to dopadne ako chce sa dosmejeme s Chievom tipujem :DDDDD AHHHH ale ten Samir mi ako dnes infarkt pri tom golu urobil

Reagovat
cresposuper

Ako nehnevajte sa na mna ale dat tam proti unavenemu Juventusu Borju a Maria na kridlo...Lautaro mal prist tak o 20 minut skor. Dalsi zapas, ktory sme zacali dobre a Spalletti ho vobec nezvladol.

Reagovat
sinter

Reagovat
Nuno čomes

Táhni táhni táhni.

Reagovat
cresposuper

?

Reagovat
Nuno čomes

Mister

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardeschi letosni sezona totalni propadak a takovych hracu napocitam mraky.Fakt vymenme trenera, neni mozny aby nam v sezone hral kulove Mandzukic,Dybala,Bernardeschi..cela zaloha, nechapu to co trenuji, ale ti hraci letos totalni propadak.Chce to trenera co bude tlacit na utok a ne ze muzem jit do brejku a my to radsi zabrzdime a pockame az se souper sformuje.Vim nejsem trener, nemam k tomu skoly, ale ta hra se me uz hnusi.Milion zasekavacek dozadu.Ach jo

Reagovat
sankakofi

Ako píšeš... A ten Berna, fakt bieda

Reagovat
sankakofi

V poslednom čase mi jeho výkony najviac bijú do očí

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som ho nedávno videl v nejakom repre zápase a tam za celý prvý polčas nespravil jedinú dobrú vec. Pokazil úplne každú prihrávku, dosral úplne všetko. To som si už hovoril, že na takúto úroveň to ani nie je možné, aby hral niekto hentak zle. Takže to trebárs nebude len Allegrim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom si na duveru nemuze stezovat, ale on nedava goly,asistence, nic.Je slabej jak caj..muzou si letos s Dybalou podat ruce.propadaky ohromny.Jsem z nich zklamanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hroznej, cekal sem od nej goly, asistence.Letos hral hodne a predvedl kulove.Klidne se muze stat ze nikdy top nebude.Pochvalit z utoku se da jen Kean a Ronaldo, jinak hruza.Sme katastrofalne pomali, hrajem jak profesori, nikomu nechcem nasypat bura.Vedem a hrajem jak sracky, nebavi me to.Uz vystupme ze sveho stinu, klidne at pristi rok projedou titul, ale at uz zacnou hrat atraktivni fotbal.

Reagovat
sankakofi

Ja len nerozumiem prečo ho množstvo fans Juve stále chváli. Tiež vy sa mi páčilo mať v Juve Talianov, ale ak na to raz niekto asi nema tak treba byť objektívny

Reagovat
smazaný uživatel

Me taky, ale silou mocou je tam tlacit nejde.Dam mu jeste sezonu, pak po nem pudu jak po Dybalovi. Nikdo tu na nej nerekl krive slovo, nechapu.Dam mu sezonu, pokud se nezvedne, musi se nekteri tu smirit, ze dalsi jejich chranenec bude u me psanec

Reagovat
sankakofi

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Spalettiho musime vyhodit jinak se nikam neposunem.....ty střídaní to je na facku srat tam porad Valera co před dvouma rokama už seděl ve Fiorentine na lavce je k smichu to same ten Mario to jsou hrači co u nás nemají co dělat raděj tam měl dat Gagliu s Baldem nechápu proč nevzal Salceda ten se z primaveri dostane do repre a v Ačku u nás nehraje ani minutu

Reagovat
Nuno čomes

Souhlas. Proč nehraje gagliardini a Keita chápe jen ten plešoun na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě sere musí skončit za to že jsme 3tí mužem jen děkovat neschopnosti ostatních tymu za nama Mohl zkusit ještě Ranochiu nebo Candrevu na hrot místo Lautara a to by mě dorazilo uplně

Reagovat
mastakillah

Dries

Reagovat
Pipo123

Caicedo síce nehraje lepšie než Ciro, lenže mu to tam padá, pekné góly

Reagovat
Pipo123

To že budeme vyhrávať na pôde Dorie som nečakal, aj napriek absenciám v zostave sa mi naša hra páči, Caicedo má formu, vie sa dostať do šance, bojuje, momentálne mu to tam padá viac než Immobilemu. Najviac sa mi páči Bastos, snaď Inzaghi vidí že Radu je pre Lazio prežitok a práve Bastos posledné zápasy hraje na jeho pozícii výborne. Škoda stratených bodov proti Chievu

Reagovat
Yanek

Donnarumma, Conti, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez, Kessie, Bakayoko, Paquetà, Suso, Cutrone, Calhanoglu

Piatek fakt nebyl problém. To jsou tahy jak za Montelly

Reagovat
Ragazzo d'oro

A já doufal, že to byly jen fámy. Posadit Piateka a nechat tam Susa je vážně na přes držku. To je tak dementní, že to musí fungovat

Reagovat
Pipo123

Od Coho tam je VAR, jasný ofsajd a rozhodca nereaguje https://ibb.co/G2vz7hF

Reagovat
Zark

pššt (tiketík)

Reagovat
KillSwitch

Torino dnes aspoň remíza

Reagovat
rossoneri89

Prečo sedí Piatek?? .... Suso mal sedieť a hrať poliak s Cutronem...

Reagovat
KillSwitch

Milano to nezvláda, ak to takto pôjde dalej, tak dostanú červenú.

Reagovat
lajka30

Nemáte někdo stream který se neseká?

Reagovat
Zark

milansky zapasy patri k tem nejnudnejsim co znam... jim se Lm prat fak neda

Reagovat
KillSwitch

povedal fanúšik Juve

Reagovat
Zark

hihihi, a ty si slovak

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu. Naše hra stojí za hovno na kterou se nedá dívat.

Reagovat
rossoneri89

toto co je za dementa rozhodcu? ... necha hrat dalej krvacajuceho Susa a potom ked kopeme roh tak mu nakaze zist dole ....

Reagovat
LesyJePan

Nenormalnu biedu hrajeme. To je snad horsie než za Inzaghiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je z toho úplně na blití!!!

Reagovat
LesyJePan

Sudi vobec nezvlada zapas

Reagovat
rossoneri89

tiez si myslim ...

Reagovat
LesyJePan

Tragedia dokonána

Reagovat
Ragazzo d'oro

To se asi úplně posral s touhle penclí, ne?!?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to debilní penalta, ale tu ruku na něm držel dlouho.Tak když chtěl moh to písknout, chyba Francka kterej tam měl dát tělo.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mě to vadi v kontextu celého zápasu, kdy rozhodčí opět vůbec netuší, co má pískat nebo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je úplně tristní a právě proto si musí dát Kessié pozor, na takovýdle kraviny.Protože ten rozhodčí je schopen dnes všeho.

Reagovat
maras93

Bidaci, takový hnoje hrát furt

Reagovat
smazaný uživatel

Ták a teď budeme muset útočit a to neumíme, aspoň už budeme mít klid, nezasloužíme si nic. A Kessié ať jde do prdele.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Musacchio táhni

Reagovat
maras93

Výborně

Reagovat
rossoneri89

gol nadherny a zasluzeny ...... s touto ne-taktikou inak ani nemoze byt ..... ved nasi hraci absolutne nevedia co maju hrat .... vsetko na nahodu ako v 5. lige .....

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso dovidenia nezaslúžia si LM, skoro ani jeden kľúčový zápas nezvládli.

Reagovat
LesyJePan

Este som nevidel aby hrac dostal za potlesk z prvej cervenu. Zaujimave.

Reagovat
rossoneri89

dostal druhu zltu ....

Reagovat
cresposuper

Sneijder proti vam?

Reagovat
rossoneri89

Guida je dobry kreten ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten píčus absolutně nezvládá zápas, ale hlavně, že vyhodí trenéra a hráče za věci který může přejít.

Reagovat
rossoneri89

myslel som si ze viac klesnut nemozeme .... ale Gattuso ukazuje ze sa predsa da .... to je neuveritelny hnoj ...

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné zápasy hrá AC len na náhodu, žiadna taktika, štýl, pôsobia akoby hrali prvý krát spolu, Gattuso musí skončiť dúfam len že zase nebudú skúšať experiment z bývalými hráčmi ale príde fakt tréner.

Reagovat
smazaný uživatel

To 4. místo pro LM asi nikdo nechce, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon v tomhle ohledu je Serie A zajimava

Reagovat
stuff

Hej, zaujimavy rok. V PL uplne to iste

Ajked to porovnanie tychto timov v EL pre nas nedopadlo najlepsie

Reagovat
mastakillah

Atalanta

Reagovat
Coutinho10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele