Serie A - souhrn 29. kola

29.03.2019, 22:23, aktualizováno 31.03.2019, 22:29
Komentáře a souhrny
Lazio zvládlo nedělní šlágr s milánským Interem a vrátilo se do boje o Ligu mistrů. Biancocelesti se aktuálně posunuli před svého městského rivala AS Řím, jenž nestačil na Neapol. Vedoucí Juventus naplnil roli favorita proti Empoli. Něco takového se však nepovedlo AC Milán, který nejtěsnějším rozdílem podlehl Sampdorii, naopak další výhru zapsala Atalanta...

Inter Milán - SS Lazio 0:1

31.03.2019 20:30

Góly: 13. Sergej Milinković-Savić

Lazio Řím dokázalo vyloupit stadion Giuseppe Meazzy a získat veledůležité tři body, které ho přibližují čtvrtému místu. Inter měl sice dobrý začátek, ale po inkasované brance z kopačky Sergeje Milinkoviće-Saviće vypadl z tempa a vyrovnat už do konce zápasu nedokázal.

V Miláně šlo o přímý souboj o Ligu mistrů. Inter sice drží třetí místo, ale situace je kolem pozic zaručujících milionářskou soutěž pořádně vyrovnaná. Zároveň šlo ze strany Lazia o vyřizování starých účtů, byl to totiž právě Inter Milán, který v přímém souboji v minulé sezoně Laziu překazil radost z případného zisku čtvrtého místa. A Lazio se pomstilo dokonale.

Inter přitom vstoupil do utkání hodně aktivně a před Strakoshou bylo v první desetiminutovce pořádně horko, zvláště po rohovém kopu, který musel na přední tyči hostující brankář vyrážet. Tím nebezpečí neuhaslo a před Milanem Škriniarem zívala prázdná branka, slovenský bek ale trestuhodně přestřelil. Nerazzurri měli v úvodu velký nápor, Lazio ho ale přežilo a ze své první akce nekompromisně udeřilo. Lahůdkový centr na zadní tyč předvedl Luis Alberto a Sergej Milinković-Savić hlavou překonal Samira Handanoviče.

Spallettiho svěřenci se přes dobrý začátek dostali do problémů a inkasovaná branka se i podepsala pod jejich další výkon. Inter už najednou nebyl tolik aktivní. Lazio muselo už v prvním poločase sáhnout ke střídání a zraněného Correau nahradil Caicedo.

Lazio mělo ve 42. minutě velkou příležitost na zdvojnásobení vedení, ovšem Bastos hlavičkoval jen do Handanoviče. V útoku Interu se místo zraněného Lautara Martíneze a nepovolaného Icardiho objevil bývalý hráč Biancocelesti Baldé Keita, ale ani on před koncem poločasu na přední tyči neprostřelil Strakoshu. Ve druhé minutě nastavení musel opět zasahovat brankář Interu, tentokrát po technické ráně Luise Alberta.

Hosté byli o po změně stran mnohem nebezpečnější a Inter naopak působil dost bezradným dojmem. Stadio Giuseppe Meazzy pak sledovalo další možnosti Lazia. Nejprve se Caicedo zbavil Škriniara ale před Handanovičem neuspěl, stejně jako kanonýr Immobile. Postupem času se římský celek čím dál více uchyloval k defenzívě a vlastně ubránit útočné snažení Interu pro něho nebyl problém. Nerazzurri sice byli častěji na balónu, ale do konce utkání už si žádnou velkou šanci nevypracovali. Lazio tak oplatilo Interu nepříjemnou porážku z loňské sezony a z Milána si odváží všechny body. Zároveň platí, že se Biancocelesti přiblížili čtvrtému místu, které znamená Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

Bologna FC - US Sassuolo 2:1

31.03.2019 18:00

Góly: 68. Erick Pulgar (pen.), 90+6. Mattia Destro - 90+2. Jérémie Boga

Bologna sice doma nebyla o moc lepší, ale počkala si na rozuzlení celého příběhu do samého konce. V šesté minutě nastavení totiž po pouhých třech minutách pobytu na hřišti rozhodl útočník Mattia Destro, který zabezpečil pro Felsinei tři body.

Bologna se neustále trápí a nic nemá v první lize jisté. Dnes odpoledne sice měla podporu vlastních diváků na stadionu, ale aktivněji začalo Sassuolo. Útočník Khouma Babacar se po rohovém kopu snažil dostat k hlavičce, ale míč před ním vzal ze vzduchu brankář Łukasz Skorupski. Ve 13. minutě už se hosté alespoň na chvíli prosadili.

Mehdi Bourabia se dostal s míčem až do vápna a v něm našel pohotově zakončujícího Khoumu Babacara. U něj nebyl nikdo z domácích včas a Babacar snadno prostřelil svého soupeře. Jenže radost hostí měla jepičí život. Sudí Mario Guida totiž dobře postřehl ofsajd, který gólové akci předcházel, a branku Neroverdi neuznal!

Domácí se samozřejmě nevzdali a o to víc teď potřebovali gól. Ten jim mohl zprostředkovat záložník Blerim Džemaili, který krásnou střelou zpoza vápna zahrozil. Následně se k dorážce dostal Riccardo Orsolini, jehož pohotovou ránu zneškodnil brankář Andrea Consigli.

Do druhé půle už naskočil Lirola, který vystřídal Marlona. Do střely se vzápětí opřel záložník Stefano Sensi, jenž ale minul bránu. Minut do konce utkání ubývalo a na hřišti se nic zásadnějšího nedělo.

Po hodině hry se Khouma Babacar ve vlastním vápně pokoušel odvrátit vysoký míč, jenže to dokázal pouze za cenu faulu. Rodrigo Palacio šel k zemi více než ochotně a sudí pískal penaltu! K ní se postavil střídající Erick Pulgar, který byl v tu chvíli na hřišti necelou minutu. A přesnou ranou poslal domácí do vedení!

Utkání rozhodlo až prodloužení. Nejprve zápas hodně zdramatizoval Jeremie Boga vyrovnáním na 1:1, jenže v šesté minutě se skóre opět měnilo. Mattia Destro byl na hřišti jen tři minuty, ale přesto dokázal hlavou přesně umístit rohový kop od Orsoliniho za záda brankáře Consigliho - 2:1.

Více informací k zápasu

AS Řím - SSC Neapol 1:4

31.03.2019 15:00

Góly: 45+4. Diego Perotti (pen.) - 2. Arkadiusz Milik, 50. Dries Mertens, 54. Simone Verdi, 81. Amin Younes

Neapol naprosto rozebrala marný AS Řím, který se v podstatě nedostal do hry. Svěřenci trenéra Ancelottiho zesměšnili domácí čtyřmi vstřelenými góly i bez Insigneho.

Domácí trenér Claudio Ranieri má se svým protějškem a velkým kamarádem Carlem Ancelottim velmi dobrou bilanci, protože s ním ještě nikdy neprohrál. Dnes ale nemohl počítat s El Shaarawym, Pellegrinim nebo Florenzim, zatímco po zranění se vraceli Ünder, Manolas a Kolarov. Před zápasem navíc z nominace vypadl nemocný Zaniolo. Neapol nejvíc trápily absence Insigneho s Albiolem a Zielińskim.

Hostům vyšel start na Stadio Olimpico opravdu fenomenálně, protože už ve třetí minutě našel Dries Mertens nabíhajícího Arkadiusze Milika, který si naběhl do vápna. Polského kanonýra nepokryl Fazio a Milik po efektním zpracování napálil míč nechytatelně pod břevno - 1:0 pro Neapol.

Domácí se sice nevzdávali i přes nepříznivý výsledek, ale byli to hosté z Kampánie, kteří měli více šancí. Belgičan Dries Mertens prošel s míčem u nohy až do blízkosti pokutového území soupeře, kde jej ostrým zákrokem atakoval Aleksandar Kolarov. Partenopei se skvěle dařily kombinace, při nichž vypadali hosté velmi sebevědomě a lehce, zatímco domácí se v mezihře trápili.

V 19. minutě se Bryan Cristante dostal k centru a výborně našel Stephena Nzonziho, který však hlavou poslal míč těsně vedle tyče! Ze dvaceti metrů se pokusil překvapit Olsena Simone Verdi, který dnes podal velmi dobrý výkon, jenže tentokrát mířil vysoko nad bránu. Neapol v utkání jasně dominovala a po třiceti minutách málem navýšila skóre.

Dries Mertens se totiž ocitl na kraji hřiště naprosto volný a před sebou měl celou dálnici otevřeného prostoru. Nakonec zvládl předložit míč do středu vápna, jenže ránu z první od Simoneho Verdiho brankář Olsen výtečně vyrazil mimo! Švédský brankář sice po chvíli inkasoval, ale Milik se nacházel v ofsajdu, takže ho to zase tak moc mrzet nemuselo.

Závěr první půle se obešel bez většího vzruchu, za což minimálně domácí nemohli být vůbec spokojení. Neapol na rozdíl od domácích působila kompaktním dojmem, ale přesto inkasovala. V nastavení totiž svitla domácím Vlkům naděje. Patrik Schick svedl souboj o míč s Meretem a sudí jeho pád posoudil jako penaltu! Tu bezpečně proměnil Diego Perotti a srovnal.

Římané mají v poslední době obrovské potíže s obranou a dnes se to opět ukázalo. Trenér Ranieri sice říkal, že má v brankáře Robina Olsena plnou důvěru, jenže švédský gólman opět zklamal. José Callejón se ocitl ve vápně AS u míče a nikdo z protihráčů jej ani nestínoval. Zkušený Španěl poslal centr na zadní tyč a balon přešel přes náruč natahujícího se brankáře Olsena až k volnému Mertensovi - 2:1 pro hosty.

AS "zdobí" nejhorší obrana z první desítky klubů Serie A a dnes se to opět naplno ukázalo. Záložník Fabián Ruiz prošel přes De Rossiho a sprintoval s míčem do vápna. U něj našel Simoneho Verdiho jako jednoho ze čtyř (!) volných hráčů Neapole a výtečně hrající Ital se přesnou střelou nemýlil - 3:1.

Velmi dobrou ránou se prezentoval Bryan Cristante, jehož dělovku brankář Meret odrazil jen k Nzonzimu. Ten ale z první hlavičkoval pouze do břevna! V 84. minutě byla zoufalá situace v obraně AS dokonána. Střídající Amin Younes se ve vápně dostal ke dvěma střelám a i když Olsen tu první vyrazil, na dorážku už neměl nárok - 4:1.

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - SPAL 2013 0:1

31.03.2019 15:00

Góly: 13. Francesco Vicari

Klíčovou záchranářskou bitvu zvládl lépe SPAL, který vyhrál na hřišti Frosinone nejtěsnějším rozdílem. Diváci nemuseli na gól čekat dlouho, ve 13. minutě rozhodl Francesco Vicari. Frosinone se další porážkou dostává do ještě obtížnější situace a jeho setrvání v Serii A i pro příští rok se vzdaluje. Canarini přitom měli ideální možnost získat tři body, neboť hostili rovněž o záchranu bojující SPAL.

Hned z kraje utkání zkoušel zaskočit hostujícího brankáře Bardiho střelou Ciofani, ovšem k radosti mu scházela větší přesnost. Svojí trochou do mlýna přispěl i SPAL a ve 13. minutě z toho byla vedoucí branka. Kurtićem zahraný rohový kop dopadl přesně na hlavu Francesca Vicariho a Sportiello se mohl ke vzdálenější tyči natahovat jak chtěl. Frosinone si chystalo odpověď ve 27. minutě, ale brankář Viviano stačil rychle sklapnout nohy k sobě a tím střelu Ciofaniho vyrazit. Blízko vyrovnání byl i Paolo Sammarco, jehož dalekonosný pokus skončil na tyči.

Frosinone se přesvědčilo, že může být směrem dopředu hodně nebezpečné a v podobném trendu pokračovalo i po změně stran. První pětiminutovka nového poločasu přinesla dvě velké příležitosti domácího celku, které ale zůstaly nevyužity. Zády k brance zkoušel nebezpečně stříhat nůžkami Salamon a o dvě minuty později Viviano vyrazil střelu Valzanii a Ciofani vzápětí orazítkoval břevno!

Domácí bušili na branku, ale vyrovnání stále ne a ne přijít. Další tutovku zahodil Brighenti, který zblízka hlavičkoval a Viviano se zaskvěl dalším zákrokem. Frosinone nakonec převážilo držení balónu ve svůj prospěch, ovšem s přibývajícím časem mu docházely síly. SPAL všechny šance domácích přežil a nakonec se může radovat z důležitého vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Turín FC 1:1

31.03.2019 15:00

Góly: 7. Giovanni Simeone - 34. Daniele Baselli

Turín se sice hodně snažil a na hřišti svého soka v Toskánsku měl více ze hry, ale na víc než bod mu to nestačilo. Navíc musel dotahovat skóre zápasu poté, co se trefil Simeone. Konečnou remízu zajistil Turínu po půlhodině hry Baselli.

Fialky vletěly na svého soupeře s útočným triem Mirallas, Simeone a Muriel, takže není divu, že se hosté museli hodně soustředit na obranu. V ní jsme našli jména jako Sirigu, Izzo, Moretti nebo De Silvestri. Dvojicí útočníků se stali Falqué a Belotti. Především mladý Argentinec Simeone se od prvních minut hodně aktivně zapojoval a byl pro Býky neustálou hrozbou.

Tu naplnil v minutě deváté. Už se zdálo, že se hosté osvobodí, ale dlouhý odkop skončil jen na hlavě Vítora Huga, který pohotově našel právě Giovanniho Simeoneho. Mladý útočník a syn současného trenéra Atlética Madrid překonal ofsajdovou past díky chybě Izza a sám proti Siriguovi neměl problémy zakončit do opuštěné brány!

Turín tedy brzy prohrával, ale rozhodně se nevzdával. Iago Falqué zakroutil míč do vápna, ale hlavičkující Belotti poslal balon vysoko nad domácí branku. O chvíli později se ve vápně Fialek poroučel k zemi obránce De Silvestri, ale jeho pád sudí neuznal jako nedovolený zákrok.

Osm minut před koncem první půle Turín dokázal srovnat krok. Na hranici vápna si pomohl při souboji rukou De Silvestri, který následně nahrál Danielemu Basellimu. Mladý záložník si míč zpracoval a nádhernou ranou zpoza vápna překonal marně plachtícího brankáře Albana Lafonta, čímž srovnal na průběžných 1:1.

Ke konci první půle se ještě do šance dostali domácí. Kevin Mirallas se pustil do útoku a brankář Sirigu opět podržel svůj tým povedeným zákrokem proti jeho lehké střele z pravé strany. Ve druhém poločase postrádala hra větší náboj. Po hodině hry se Belotti pokoušel přehodit brankáře Lafonta, který byl daleko z branky, ale to se mu nakonec nepovedlo. Míč namísto toho poslal nad horní síť domácí branky.

Těsně před pokutovým územím byl faulován Simone Zaza, jenže střelec vyrovnávací branky napálil balon pouze do mohutné obranné zdi. Ani Fiorentina nechtěla zůstat fanouškům nic dlužna a po řadě nepřesností vymyslel nadějnou přihrávku skrz hostující obranu záložník Marco Benassi. Útočník Simeone se sice hnal za balonem, ale jako první u něj byl Sirigu.

Pronikajícího Mirallase zastavoval až na poslední chvíli obránce Djidji. Střídající Bérénguer rozhýbal akci Turína a poté, co rozkmital své rychlé nohy, se musel činit obránce Vincent Laurini. V závěru mohla rozhodnout Viola. Nadýchaný centr Veretouta padal přesně do ideální prostoru, ale Simeone byl tísněn hned dvojicí soupeřů a tak nedokázal zakončit přesně. Nastavení přineslo jen jednu šanci střídajícího Montiela, který však pálil příliš vysoko.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Atalanta Bergamo 1:3

31.03.2019 12:30

Góly: 8. Gervinho - 24. Mario Pašalić, 75. Duván Zapata, 90+4. Duván Zapata

Atalanta využila včerejšího zaváhání AC Milán a po výhře v Parmě 3:1 ztrácí na čtvrté místo jenom tři body. Parmu sice poslal v prvním poločase do vedení Gervinho, ale ještě do přestávky vyrovnal Mario Pašalić a čtvrthodinu před koncem zápasu otočil výsledek dvougólový Duván Zapata.

Parma začala zápas na Ennio Tardini pěkně divoce a už v první minutě musel po dobré ráně Juraje Kucky zasahovat Pierluigi Gollini. Hosté první gólovku Ducali přežili, tu druhou už však nikoliv. Rychlonohý Gervinho využil chybné rozehrávky a přízemní střelou v 8. minutě zápasu překonal Golliniho.

Hosté na nic nečekali a okamžitě přikovali Parmu k vlastní šestnáctce. Duván Zapata se po přihrávce Freulera dostal za obranu Parmy a jen díky skvělému zákroku Sepeho to bylo stále 1:0 pro domácí. Z následného rohového kopu byl Zapata znovu blízko vedoucí brance, jenomže i z této vyložené pozice nedokázal skórovat a branku přestřelil. Atalanta zvýšila své snažení a ve 24. minutě zaslouženě vyrovnala na 1:1.

Mario Pašalić se po přihrávce Gómeze dokázal prosmýknout obranou a špičkou kopačku uklidit balón za Sepeho záda. V prvním poločase to zdaleka nebyl konec. Oba celky si vytvářely gólovky jako na běžícím páse. Bruno Alvés z přímáku protáhl Golliniho a hlavičku Zapaty vychytal Sepe. Vrátit vedení na stranu Parmy se nepovedlo ani Ceravolovi, který v postupu sám na brankáře Atalanty také neuspěl.

Po změně stran se pokračovalo v nastoleném trendu a hned ve 49. minutě netrefil z ideální pozice branku Alejandro Gómez. Atalanta v zápase hodně zahazovala a dalším příkladem byl pokus Castagneho, který se uvnitř šestnáctky dostal ke střele, ale zařízení znovu netrefil. Atalanta se nakonec druhé branky přeci jenom dočkala, když Castagneho zpětnou přihrávku před branku bez problému napálil do sítě Duván Zapata. Stejný muž pak v devadesáté minutě zasadil Parmě definitivní k. o. Přihrávku před branku mu po rychlém kontru předložil Gómez a kolumbijský útočník dal na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AC Milán 1:0

30.03.2019 20:30

Góly: 1. Gregoire Defrel

Obrovská hrubka gólmana Donnarummy a neschopnost hráčů AC Milán vstřelit gól rozhodly utkání na stadionu Luigi Ferraris v Janově. Sampdoria zvítězila 1:0 a dotáhla se na šesté místo, zatímco náskok Milána na čtvrtém místě se může výrazně ztenčit.

Celé utkání nakonec rozhodl jediný moment hned v jeho samotném úvodu. Běžela teprve první minuta, když Gigi Donnarumma nepochopitelně nohou namazal Defrelovi, který z první vrátil balón mladičkému brankáři do sítě. V tu chvíli si hosté nepřipouštěli, že by mělo jít o jediný zásah utkání. Sampdoria se každopádně dostala do laufu a Donnarumma musel v 17. minutě vyrážet nepříjemnou Quagliarellovu střelu. Mimochodem na Marassi se utkali dva nejlepší střelci Serie A, Fabio Quagliarella a Krzysztof Piatek, ani jeden se však mezi střelce nakonec nezapsal.

Ve 25. minutě konečně zahrozili i hosté. Suso si z hranice vápna typicky navedl balón na levačku a Audero skokem k tyči zabránil vyrovnání. Milán si do konce prvního poločasu vytvořil ještě jednu nebezpečnou příležitost, ale Samu Castillejo zamířil jen těsně vedle.

Milán měl sice v prvním poločase větší územní převahu, ovšem v koncovce byl bezzubý. Gennaro Gattuso potřeboval na nepříznivý vývoj reagovat a krajního obránce Rodrígueze nahradil Contim. Mimochodem kouč Milána nechal jen na lavičce náhradníků Brazilce Lucase Paquetu, který reprezentoval vlast jak proti Panamě, tak i v přátelském utkání proti České republice. V 56. minutě mohl pojistit domácí vedení znovu Defrel poté, co si seběhl na krásný centr za obranu, jenže trestuhodně netrefil branku. Přesně po hodině hry pak dopravil balón do sítě Bakayoko, ale jeho gól nemohl být pro útočný faul uznán.

Sampdoria nakonec na svojí stranu převážila i držení balónu a čtvrthodinu před koncem zabránilo druhému gólu břevno, které napálil veterán a nejlepší střelec soutěže Fabio Quagliarella. Na posledních dvanáct minut se na hřiště podíval i český záložník Jakub Jankto a hned o dvě minuty později byl u útočné akce, kterou po jeho přihrávce zakončoval Defrel. Brankář Donnarumma předvedl odpustek číslo dvě a výborným zákrokem šanci zmařil. Jeho spoluhráči se však v ofenzívě trápili, Piatek si dokonce zkoušel vymodlit penaltu, ovšem marně. Vyrovnání nepřineslo ani pět minut nastavení, AC Milán předvedl v Janově bezzubý výkon a komplikuje si postavení v první čtyřce.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Empoli FC 1:0

30.03.2019 18:00

Góly: 72. Moise Kean

Juventus se až překvapivě nadřel na zdánlivě povinnou výhru proti Empoli. Toskánský celek dokázal s favoritem bránit bezbrankovou remízu celých 70 minut. Pak ale vtrhl na hřiště mladičký talent Moise Kean, kterému na rozhodnutí stačily pouhé tři minuty.

Podle předzápasových prognóz neměl mít Juventus s Empoli žádný problém a chtěl nechat daleko za sebou poslední ligový neúspěch z utkání s Janovem. To se mu ale moc nedařilo. Možná to bylo absencí portugalské hvězdy Cristiana Ronalda, že jeho hra postrádala kvalitu i větší efektivitu.

Opět jsme se dočkali spíše loudavého projevu s náznaky myšlení, že "Empoli přece porazíme." V deváté minutě se málem prosadil Diego Farías, který se po skvělé kombinaci hostí perfektně uvolnil. Stínoval ho ale stoper Rugani, který mu nedovolil pořádně zakončit. Empoli dokonce v úvodu utkání svého soupeře a jasného favorita přehrávalo.

Juve se probouzelo až po půlhodině hry, samozřejmě nijak závratně. Domácí se spoléhali spíše na centrované míče, které ale také neměly svůj význam. Po dalším centru mohl hlavičkovat Mandžukić, který ale mířil mimo. Empoli kombinovalo bez větších potíží a drželo míč na polovině svého soka. Konec první půle mnoho zajímavého nenabídl a do kabin odcházeli v mnohem lepší náladě hosté.

Empoli se nehodlalo zatáhnout a když mělo míč pod kontrolou, chtělo vymýšlet jednoduché cesty ke skórování. Juventus se místo Ronalda spoléhal na dvojici Mandžukić-Bernardeschi, avšak prve zmíněný hráč nebyl prakticky vůbec vidět. Bernardeschi se rázně připomněl ve 48. minutě, když napálil tvrdou ranou míč do míst, kam musel letět brankář Dragowski. Mladý polský strážce brány si ale poradil a balon vytěsnil mimo.

Stejný duel se odehrál také v 50. minutě, kdy se italský reprezentant a někdejší tahoun toskánského rivala Empoli, Fiorentiny, dostal k další pohotové ráně. Ve výskoku ale mířil nad bránu a ještě se po ošklivém pádu zranil. Juventus se dostává jen k nepřesnému zakončení, které do zámezí vyslal obránce Sandro. K nepřesné hlavičce se dostal Blaise Matuidi, který v dobré poloze zakončoval mimo tři tyče.

Federico Bernardeschi to později opět zkoušel volejem, ale ani tentokrát se mezi tři tyče netrefil. Pak to Juve zkoušelo standardní situací, když po přímém kopu přišla hlavička Chielliniho, ale ani ta nemířila do branky mladíka Dragowskiho.

Rozhodující moment nastal v minutě 69., kdy Allegri ukázal na náhradníka Moiseho Keana. Obrovský talent italského fotbalu nakonec rozhodl. Vlétl totiž na hřiště a po pouhých třech minutách skóroval! Mario Mandžukić posunul míč hlavou na mladého kolegu a Dragowski už nestihl zareagovat - 1:0 pro Juve! Od té doby se Empoli ještě několikrát snažilo dostat soupeře pod tlak, jenže Juventus si vedení velmi zkušeně pohlídal a slaví tři body.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Janov CFC 2:0

30.03.2019 15:00

Góly: 4. Stefano Okaka, 61. Rolando Mandragora

Na lavičku Udinese se vrátil trenér Igor Tudor a hned jeho první zápas se povedl na výbornou. Udinese totiž doma přehrálo Janov, který byl před utkáním jasným favoritem. Zebry jednak udržely čisté konto a jednak se trefili Okaka s Mandragorou.

Dnes to rozhodně nebyl ten suverénní a přímočaře hrající Janov, jaký jsme viděli proti Juventusu. Od prvních minut se mu nedařilo najít správný rytmus a jeho kombinace neměly myšlenku ani přesnost. Toho navíc využil už ve čtvrté minutě Ignacio Pussetto. Ten táhl míč středem pole, nahrál před bránu Fofanovi a zkušený záložník nesobecky poslal míč vedle sebe před odkrytou bránu. Tam už zakončující Stefano Okaka neměl potíže skórovat.

Začátek jak z noční můry pro Janov pokračoval nadále, protože Udinese se aktivní hrou odmítalo vzdávat míče. Do šance se sice hnal Rolón a následně pálil také Ivan Radovanović, jenže proti oběma zakročil brankář Juan Musso velmi efektivně. Janov sice svého soupeře v těchto chvílích dusil, ale nedokázal si vypracovat větší šanci.

Po další akci ze strany se k míči procpal urostlý bijec Stefano Okaka. Jeho hlavička ale poslala míč hodně vysoko nad bránu. Udinese se v podstatě jen omezovalo na pár kontrů, které ale ve zbytku první půle nikam nevedly. Poslední šancí prvního poločasu se stal povedený centr De Paula, který však nikdo z jeho spoluhráče nezachytil.

Janov nutně potřeboval nový impuls, který měla obstarat dvojice střídajících hráčů Bessa s Pandevem. Jejich šance se naskytla deset minut po změně stran, když se prve jmenovaný dostal k centru. Ten zakončoval právě zkušený Makedonec, jenže Mussa nepřekonal. Z gólu se naopak málem radovalo Udinese. Pussetto vběhl do pokutového území a přihrávkou pod sebe dostal do šance De Paula, který z první těsně minul!

Po hodině hry to už Zebrám vyšlo. Pussetto potáhl míč po pravé straně a nacentroval do středu. Pár metrů za vápnem si míč zpracoval Rolando Mandragora a nádhernou ranou nedal brankáři Raduovi šanci - 2:0. Janov mohl alespoň snížit dvě minuty před koncem, když Lapadula hlavičkoval do břevna. Od něj se balon odrazil ke Kouamému, který jej namířil smolně jen do brankáře Mussa.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Cagliari Calcio 0:3

29.03.2019 20:30

Góly: 16. Fabio Pisacane, 33. João Pedro, 43. Artur Ioniţă

Porážku, která dost možná znamená konec nadějí, utrpělo v předehrávce kola Chievo. Veronský celek doma znovu prohrál, tentokrát s Cagliari 0:3 a zůstává s velkou ztrátou poslední. Naopak hostům tři body v boji o záchranu hodně pomohou.

Pro Chievo to byla jedna z posledních možností, jak se ještě přihlásit do boje o záchranu. Cagliari mělo být hratelným soupeřem, zvláště když mu chyběl Leonardo Pavoletti, jenomže hosté předvedli famózní první poločas a soupeře doslova smetli.

První půle rozhodla. Chievo do ní sice vstoupilo aktivně, jenomže po čtvrthodině hry jako první inkasovalo. Obrana Fly Donkeys si na malém vápně nepohlídala Fabia Pisacaneho a ten po jemném centru Pellegriniho hlavou nekompromisně zakončil. Domácí se sice snažili o rychlou odpověď, jenomže pár nebezpečných momentů Cagliari ustálo a pak zasadilo soupeři druhý úder. Po Barellově rychlém přechodu do útoku se ve vápně trefil rovnou z první a na zadní tyč Joao Pedro. Svěřenci Domenica Di Carla měli velkou dávku smůly, nehráli špatně, jenomže dvakrát si nepohlídali soupeře a ten trestal. Ve 41. minutě orazítkoval Dioussé tyčku a když těsně před odchodem do šaten udeřil po dalším centru hlavou Artur Ionita, bylo hotovo.

Zlomený soupeř musel po přestávce dohánět tříbrankové manko a to bylo v jeho rozpoložení zkrátka příliš. V 52. minutě navíc neudržel nervy na uzdě Fabio Depaoli a za svůj ostrý skluz byl vyloučen.

Cagliari hrálo více jak půlhodinu přesilovou hru, ale žádnou další branku už přidat nedokázalo. Porážka Chievu takřka zpečeťuje sestup, zatímco Cagliari si v boji o záchranu výrazně polepšilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC29253160:1978
2.SSC Neapol29196456:2463
3.Inter Milán29165843:2553
4.AC Milán29149643:2751
5.Atalanta Bergamo29146960:4048
6.SS Lazio28146842:2948
7.AS Řím29138853:4347
8.UC Sampdoria291361050:3845
9.Turín FC291112638:2745
10.ACF Fiorentina29814744:3638
11.Janov CFC29891234:4433
12.Cagliari Calcio29891228:4033
13.Parma Calcio29961431:4733
14.US Sassuolo297111140:4932
15.SPAL 201329781426:4229
16.Udinese Calcio28771426:4028
17.Bologna FC29691427:4327
18.Empoli FC29671636:5525
19.Frosinone Calcio29381821:5417
20.Chievo Verona291111721:5711
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (89)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To byla bída

Reagovat
smazaný uživatel

Kean top trida.Budouci top utocnik.

Reagovat
didosh

Nějaký stream na ACéčko?Prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš zkusit Sport365 - výběr z několika jazyků

Reagovat
didosh

Díky ...to se mi právě jebalo ale zjistil jsem ze to byl net...Nakonec jsem to vyrešíl...Ale ještě jednou díky

Reagovat
LesyJePan

Solídne sa nám to rúca. Najhorší výkon sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, musia natahovat nase nervy aby nakoniec horko tazko dosiahli na vytuzene 4 miesto Aspon pojde Rino a nejaky hraci skor prec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo něco šílenýho.Že hrajou poslední léta sračku,je věc známá, ale něco takhle hroznýho jsem od ACM snad ještě neviděl.Všichni technicky úplně zoufalí, každá přihrávka letěla do prdele.Nikdo nezpracoval míč, žádná agresivita,.Tohle byl výkon tak někam do Serie B, nechápu jak to mohlo skončit jenom 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Hakan neviditelny, Casti nevedel prejst cez jedneho hraca, viaceri hraci dnes jak po preflamovanej noci. Skoda tej paticky Cutroneho a hlavicky od Piateka v poslednej minute, ak by umiestnil lepsie alebo sinejsie tak by bola aspon remiza ...alebo mohol prenechat Calabriovi a on by ju dal podla mna silnejsie. Ale vykon velmi spatny

Reagovat
smazaný uživatel

To, že jsme ty šance v závěru nedali je dobře. Absolutně jsme si tu remízu nezasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda ale serie ma to

Reagovat
Andis

Jojo Sampa si je namazala na chleba, upřímně 1:0 bylo hodně milosrdné, ty nevěděli která bije

Reagovat
smazaný uživatel

Mně hlavně přišlo, že se na to Sampa moc nedadřela. Jakoby věděli, že Milan stejně nebude schopen dát gól. Prostě Milan si dal gól sám a domácí pak hráli v úplnym klídku a milanisti se předháněli, v tom kdo bude vypadat jako větší kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

kua ale keby sme neposrali ten zapas tak sme na 3 mieste

Reagovat
Ragazzo d'oro

Čistá zoufalost

Reagovat
danko10

Nechutná banda žoldákov, súca do kafilérie. Tak odporný, zahanbujúci a ostudný Rím tu ešte nikdy nebol. Banda svinských unudených ksichtov. Ste hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

AS Řím nezklamal Dokud budou trenéři ignorovat a nevyužívat potencial křídel a nebudou padat centry do vápna na Džeka (nebo jinéh kladiváře, který by ho měl nahradit) nic nebude. A tandem Ďžeko Schick? To už zkoušel Di Francesko a dopadlo katastrofou. A upřímně řečeno Ranieri není o moc lepší trenér, tenhle model prostě nefungoval

Reagovat
smazaný uživatel

Olsensson

A btw to ako nikto nic nenapise k tej hlavicke Nmessiho z 2 metrov do prazdnej brany? Ale tak smiech ma vecer prejde :DDDDDD

Reagovat
Kixi Syhimour

Bologna

Reagovat
Bandita_Harry

Lazio a Atalanta do LM

Reagovat
lnterista

Zoufalost...ale ta kvalita proste neni

Forza Inter

Reagovat
Nuno čomes

Škoda, že jsem to neuměl napsat tak jednoduše jako ty..

Reagovat
lnterista

Me to nebavi psat porad dokola... vzdyt to vseci uz davno vime. Co jako cekate?

Reagovat
Nuno čomes

Hráči to asi neví, když opakovaně předvádí to co předvádí. I když chápu, že mnohých to je strop.

Reagovat
Tomanatura

Paralympiada jako kazdy rok se vsim vsudy. At jde do LM Atalanta( nebejd hroznyho startu jsou ted v klidu 3.) a z tech mamladu at si da nekdo kamen nuzky papir protoze na zoto se divat je horsi nez ztrata casu, to z tebe primo zere tu energii. Höavne ze dinosaur Spaletti si svoji chybu nepripusti a dal pojede to stejne dokola.

Reagovat
Nuno čomes

On je úplně mimo. Jakoby ani nechtěl reagovat. On si pojede pořád svoje, svoje sestavy, svoje nýmandy (Perisic, brozovic, dambrosio).

Reagovat
Pipo123

My do toho šlapeme na plno, máme asi najľahší rozpis, chcem veriť že po rokoch bude v Lazio v LM, ale čakám nejaký výpadok ako každý rok.

Reagovat
Deki

děs... po takovém zápase je chuť 3/4 hráčů vyházet. Lazio hrálo chytře a dokázalo nás potrestat a zavřít to. nebýt Handy, prohrajeme o 2-3 góly. ve vzduchu jsme špatní, kreativita hluboko pod nulou a individuální kvalita? velmi špatná, dnes bychom měli problém i s Frosinone. 99% centrů sebral Strakosha a inteligent Brozovič s jeho přímáky mě přiváděl k nepříčetnosti. korunu tomu nasadí Spal, který tam opět pošle Candřeváka a vy už víte, že to je prostě v prdeli...

v boji o LM se ještě pořádně zapotíme, s touhle sestavou a nasazením to ale prostě nepůjde.

každopádně se musíme zlepšit. FORZA INTER!

Reagovat
lnterista

Nemyslim ze nasazeni je spatny...chteji ale neni kvalita

Reagovat
Deki

nepřišlo mi, že bychom dnes nějak hodně chtěli. proti AC to bylo jinčí kafe. dnes dobrých prvních 10 min, pak se zase sesypali po tom gólu... je to prostě pořád dokola. mentálně v prdeli a kvalita špatná. tu LM ale dát musíme, i když si jí asi nezasloužíme....

Reagovat
lnterista

Ja tam tu snahu proste videl...to ze to Lazio odehralo takticky dobre je fakt. Hodne pomohl prvni gol

Reagovat
Nuno čomes

Nasazení vypadá úplně jinak.. Samozřejmě potřebuješ aji kvalitu.. Upřímně, kolik hráčů z dnešního základu má na to hrát základ pravidelně.. 4?

Reagovat
lnterista

Skriniar, Asamoah, Handa

Reagovat
Nuno čomes

Ještě jsem zvažoval Politana, ale to je tak 12. hráč. A přitom patří za letošek k tomu lepšímu.

Reagovat
lnterista

I ten Miranda porad staci...hraji daleko horsi

Reagovat
Nuno čomes

To není po takovém zápase, to je už tak dva roky. Sice mi píšete, že bych vyházel 3/4 mančaftu, ale to je prostě realita.

Reagovat
Nuno čomes

Bravo Spalletti.

Ten jeho tupý výraz po každé prohře zbožňuji. On si totiž myslí, že předvedli skvělý výkon a nechápe, jak jsme mohli prohrát. To je šílenost

Chápu, že nemá nikoho dopředu, ale pokud nechá všechny rohy a přímáky rozehrávat Brozovice, který nemá ani na druhou ligu, tak nemá všech pět pohromadě. To i ten Gagliardini je jinde. Aspon umí dát branku. A ať je Mario jakýkoliv, technicky a myšlenkově je na jiném levlu než Brozovic. Valero no comment. Oni to mají na párku, prohraje AC i AS, tak oni si to odchodí. Však i tak budeme před nimi. Jenže Lazio ten jeden zápas vyhraje a je to další tým na dostřel dvou bodů.

Z Milana nikdy vůdce nebude, protože není možné, ač jako stoper a dirigent hry zezadu, není schopný je seřvat nebo strhnout.

A když už teda střídání, tak udělá tu svoji klasiku, mrdne tam na 10 minut dědka Candrevu. Ten si myslí ale, že hraje pouťák za Inter legends. Je to frustrace, na druhou stranu s tím kádrem se není čemu divit. Jen ta záloha Lazia je o level výše. Jsou naučení hrát spolu, Atalanta taky má zažitou sestavu a jezdí. Aby dostali lepší angažmá. U nás ho mají a stejně na to serou.

Tady to je úplně jasné, doklopýtat těch posledních 9 zápasů, když se zadaří, bude to s LM, když ne tak to bude bez. Nicméně v létě nejpozději určitě Spalletti jde. S tou jeho neschopností a s tím, že ani neumí zařadit mladé, jenom dobře.

Reagovat
Bandita_Harry

Pride k vam Conte ? to by mohla byt zachrana

Reagovat
Nuno čomes

Absolutně netuším, co má Marotta v plánu. Snad ale vidí, že musí pročistit kádr i trenéra.

Reagovat
Nuno čomes

A to bude bez LM průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Tem nepomuze zadny Conte, tam se musi vyhazet minimalne 10 fotbalistu.Ti Chorvatsti labilove, sakra ty bych nechtel v tymu ani za nic.

Reagovat
Nuno čomes

Kvalita stejně není, tak je potřeba vyhodit 10 lidi a dovést mladé dravce. Alespoň s trochou kvalita, protože ted tam je minimální.

Reagovat
Bandita_Harry

Taky Tadic by bol pre Inter uplne idealny hrac cenovo dostupny a prinos obrovsky , v prvom rade ale asi poriesit stred pola

Reagovat
Bandita_Harry

Lepsi trener mi nenapada a ked prestavbu, tak pod novym trenerom

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
The Krupy

Conte v Interi je fakt nechutná predstava.

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A je uz 8 let na dne.Zadne svetlo na konci tunelu.Juventus si hraje zapasy na pul plynu, nikdo je neprinuti ani znejistet.Tolik penez to uz ty kluby stalo, tolik vyhozenych penez v podani AC a Interu.Pokud tam nedojde nejaky sejk s pytlem penez a nenakoupi hned top kvalitu, tak nas ani nikdy nedozenou, protoze v tech klubech je vse zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim, ze je Serie A na dne. Neni na pozici kam patri, to je jasne, ale to je spis problem milanskych klubu. Jinak Neapol, Lazio, Atalanta hraji delsi dobu nad sve moznosti, Juventus se za tech osm let stal absolutni spickou v Evrope, AS krome letosni sezony hraje to na co realne ma. Tady jde hlavne o to, aby se milanske kluby vratily do spicky a pak bude Serie A na podobne urovni jako La Liga a PL

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

Na toho blázna je zbytečná, je to profi remcal. Je otravný jak štěnice.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní špička v evropě, která nic nevyhrála serie A patří za portugalskou ligou

Reagovat
Pipo123

Paráda, snad 15 rokov sa mi nestalo že mi som prespal zápas Lazia, aj keby som cestoval do vesmíru tak ten zápas musím vidieť, dnes som si povedal že dám šlofák na pol hodku a zobudil som sa až teraz.

Ako vyzeral zápas? Zaslúžená výhra?

Btw máme o zápas menej, budeme mať dohrávku proti Udine čo by mali byť 3 body, znova v hre o LM

Reagovat
Lech

Pro tebe je lepsi kdyz si zapas nestihl nebo cokoliv, jit sem, podivat se na vysledek a zeptat se jak vxpadal zapas? Neni lepsi si to pustit ze zaznamu bez toho abys vedel jak to dopadne? Chapu ze kazdy to ma jinak, ja jen ze posledni dobou zapasy dooost nestiham a koukam na ne ze zaznamu, jakmile v praci skocim na ig nebo fb a vybafne na me cokoliv o AS co mi muze napovedet o prubehu zapasu/vysledku, nebo mi kdokoliv rekne vysledek jeste pred tim nez si to zpetne pustim, zabijel bych

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa človek stane takým zanietením fandom Lazia, že nevynechá 15 rokov jeho zápas?

Vážne sa pýtam, čo ťa nakoplo, čo bolo impulzom?

Lebo zväčša to býva tak, že sa ti páči niektorý hráč "world class" a fandíš teamu kde hrá...a to je väčšinou top klub.Tým nechcem znevažovať Lazio, božechráň!

Reagovat
El Matador

Tož já sem třeba začal s Nedvědem, Nestou, Salasem. A už mi to zůstalo :) a co je pak lepší než dovolená v Itálii, když si tam pak zajdes aji na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Vieš čo, sám poriadne neviem, ako boli zápasy ktoré som odignoroval, niektoré v EL ktorá ma až tak nebaví. Ale ligové zápasy sledujem všetky, čo sa týka fandenia tak som im začal fandiť tak nejak v dobe kedy išli do sračiek, veľa sa o Laziu písalo že sú na pokraji krachu, najlepší hráči odchádzali a vtedy som im začal poriadne fandiť. Rovnako to mám napr v NHL kde ma najviac baví sledovať Carolinu a Arizonu, po rokoch možno spravia PO

Reagovat
stuff

videl som cca od Vasho golu, ale to bol otrasny vykon.

Zatiahnuty okolo vasej sesnastky a casto ste sa zmohli len na zufaly odkop. Byt takto priklincovany sucasnym interom je pod uroven.

Na druhu stranu ten inter nedokazal vyuzit ani Vasu priposratu hru a jebal tam len centre naslepo. Byt tam Icardi alebo akykolvek utocnik, tak im tam musi nieco padnut

Reagovat
fenixLFC

Ked clovek tak pozera na tie timy bojujuce o top4 tak to je fakt skoro skandalne dat talianom dve priame miesta navyse....tak snad sa tam dostane atalanta s laziom, nez tie mamlacke milanske kluby.

Reagovat
Pipo123

27 inkasovaných gólov v 29 zápasov, čo to ten Inzaghi porobil že ich naučil ako tak brániť? po troch rokoch čo je u nás mu doplo že aj obrana je dôležitá

Reagovat
smazaný uživatel

Platy berú obrovské, ale výsledky sú veľmi biedne. A čo tomu dnes chýbalo? No klasik by asi povedal, že gól, pretože bez gólov sa vyhrávať nedá, ale ja hovorím, že mohol skúsiť na hrote Ranocchiu, aby dokonal celý ten marazmus.

Reagovat
snuff24

Inter smrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fanty na foru

Reagovat
sankakofi

nazdar, chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosť so vstupenkami 4.kategórie na San Sire? či je dobrý výhľad, lebo v Mníchove na Bayerne vidno pomerne dobre aj z posledného radu. ďakujem

Reagovat
Nuno čomes

No já osobně byl na druhém okruhu ve 2. řadě uprostřed a už to je výška. Na druhou stranu vidím blbě a brýle jsem zatím neřešil Z 3. okruhu bych viděl nějaké tečky po hřišti. Taky by mě zajímalo, jak to vnímají ostatní?

Reagovat
sankakofi

No uvažujem aj nad kúpu vyššej kategórie ale nechám si poradiť, ďakujem :) zrak mám zatiaľ vyniakjúci :D :D

Reagovat
LesyJePan

Ja som bol v 2. Rade uplne na pravo a zdalo sa mi to dosť v pohode. Podla mna aj v tom 3. rade to nieje zas taka katastrofa ako napr. na Camp Nou.

Reagovat
sankakofi

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Visca el barca

Byl jsem na podzim Inter s Barcelonou a bylo to v pohodě.

Reagovat
sankakofi

Mal si teda vstupenku 4.kategórie?

Reagovat
Visca el barca

Já bych řekl že jo, protože jsem byl sice veprostřed, ale bylo to poslední patro. Šel jsem nahoru přes ty kruhy nebo nevím jak toé nazvat, furt dokola, byl jsem z toho unaven jen co mě překvapilo v tom posledním patře. Byly záchody. Jsou jen na stranách stadionu a pokud bych fakt potřeboval, tak ze zápasu nic nemám.

Reagovat
Visca el barca

Ale stadion a atmosféra super

Reagovat
sankakofi

OK, ďakujem, asi si teda kúpim tú 4 kategóriu :)

Reagovat
Antijuve

Je vidět ok, ale když už 3 patro, tak se snaž sehnat víc nahoře.... je tam bezpečnostní zábradlí a to braní trochu ve výhledu. Samozřejmě první a druhé patro je ideální.

Reagovat
Nuno čomes

Spalletti: We took to the pitch well but these episodes changed the direction of the game and made things difficult.

We created some dangerous situations..

Tak hlavně že We took to the pitch well

Reagovat
LesyJePan

Nič zlé nepovedal, zápas ste začali lepšie, boli ste dominantnejší. Gól všetko zmenil, strasne ste znervozneli. Moj nazor.

Reagovat
sinter

gol síce prišiel skoro ale ako už bolo povedané nie je tam nikto kto by vyčnieval, upracovaný futbal bez myšlienky. už sa to tu rozoberalo po nejakej sezone, 3-4roky späť. Jadro tímu je bordel, toho sa musíme zbaviť ako prvé..Perisič, Brožovič, aj keď ten trochu prišiel u fanúšikov na milosť minulú jar, ale to čo predvádza teraz? zas starý "dobrý" Brožo. DdA, Valero a Mario títo u nás asi aj skončia kariéru.

včera som nepochopil to striedanie pri Nainggolanovi, bol pripravený na striedanie okolo 60´. chvílu som nepozeral a zrazu ninja na platz (70´)..wtf? to sa tam 10min. so Spalettim rozkukával?

na obranu Spallettiho, prečo tam neposlal Colidio-a. Myslíte že by ho tam poslal Conte alebo Mourinho? určite nie.

Reagovat
cresposuper

Mourinho poslall na ihrisko aj hracov ako Stevanovic a Arnautovic, ked sme prehravali...Spalletti stiahne jedineho utocnika a da na hrot Vecina, to proste nemoze robit trener, co berie take miliony.

Reagovat
Pipo123

To je zaostalosť taliánskych trénerov, aj preto je tá liga tam kde je. Stačí si pozrieť koľko mladých hráva v Bundeslige, La Lige, Ligue 1 alebo v PL. Dnes som pozeral zápas Arsenal vs Newcastle a v drese domácich hral Guendouzi, borec ešte minulú sezónu obliekal dres Lorientu v druhej lige a teraz hráva základ v Arsenale. Toto by sa v Serii A nikdy nestalo, lebo každý tréner by najskôr povedal že sa musí naučiť jazyk, takticky dospieť, musí dozrieť do bodu kedy bude pre team prospešný atd.

Reagovat
Nuno čomes

to není trenér.

Reagovat
sinter

Stevanovic 23´za inter, to je naozaj ukážka ako dal Mourinho šancu mladým.

Arnautovic prisiel do tímu do pozície ako je teraz Lautaro, nuovo Ibra...55´z lavičky. tiež ukážka toho že Mou mu dal šancu.

Reagovat
cresposuper

Mourinho dal sancu Balotellimu a Santonovi, navyse vtedy sme mali do utoku aj Milita, Etoa a Pandeva, co je oproti dnesku neporovnatelna kvalita; vacsinou bol preto Stevanovic a Arnautovic az niekolka moznost na lavicke (resp. vacsinou neboli ani na lavicke). Skor mi ale slo o to, ze Mourinho sa nebal zofenzivnit hru, ked sme prehravali, Spalletti da v 70. minute hraca post za post a potom da zaloznika za jedineho utocnika.

Reagovat
sinter

Spaletti dal šancu "futbalistovi" z brazílie,

ja sa nezastávam Spallettiho, toto nie je len o ňom, mladým hráčom sa dlho v interi nedáva šanca.

ako náhrada za Spala sa spomína Conti a Mou..obidvaja majú svoju oblúbenú 15-stku hráčov ktorú točia.

žiadna 70.minúta, mi sme ani dovtedy nemali útočníka, mne sa vôbec nepáči Balde v tomto systéme na hrote.

Reagovat
cresposuper

To mas pravdu, ze nedava, na druhej strane sme tam zas az tak vela kvalitnych mladych hracov nemali. Keita sam na hrote je na hovno, no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele