29. kolo
31.03.2019 18:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Střídající Destro získal v nastavení tři body pro Bolognu

Bologna sice doma nebyla o moc lepší, ale počkala si na rozuzlení celého příběhu do samého konce. V šesté minutě nastavení totiž po pouhých třech minutách pobytu na hřišti rozhodl útočník Mattia Destro, který zabezpečil pro Felsinei tři body.

Bologna se neustále trápí a nic nemá v první lize jisté. Dnes odpoledne sice měla podporu vlastních diváků na stadionu, ale aktivněji začalo Sassuolo. Útočník Khouma Babacar se po rohovém kopu snažil dostat k hlavičce, ale míč před ním vzal ze vzduchu brankář Łukasz Skorupski. Ve 13. minutě už se hosté alespoň na chvíli prosadili.

Mehdi Bourabia se dostal s míčem až do vápna a v něm našel pohotově zakončujícího Khoumu Babacara. U něj nebyl nikdo z domácích včas a Babacar snadno prostřelil svého soupeře. Jenže radost hostí měla jepičí život. Sudí Mario Guida totiž dobře postřehl ofsajd, který gólové akci předcházel, a branku Neroverdi neuznal!

Domácí se samozřejmě nevzdali a o to víc teď potřebovali gól. Ten jim mohl zprostředkovat záložník Blerim Džemaili, který krásnou střelou zpoza vápna zahrozil. Následně se k dorážce dostal Riccardo Orsolini, jehož pohotovou ránu zneškodnil brankář Andrea Consigli.

Do druhé půle už naskočil Lirola, který vystřídal Marlona. Do střely se vzápětí opřel záložník Stefano Sensi, jenž ale minul bránu. Minut do konce utkání ubývalo a na hřišti se nic zásadnějšího nedělo.

Po hodině hry se Khouma Babacar ve vlastním vápně pokoušel odvrátit vysoký míč, jenže to dokázal pouze za cenu faulu. Rodrigo Palacio šel k zemi více než ochotně a sudí pískal penaltu! K ní se postavil střídající Erick Pulgar, který byl v tu chvíli na hřišti necelou minutu. A přesnou ranou poslal domácí do vedení!

Utkání rozhodlo až prodloužení. Nejprve zápas hodně zdramatizoval Jeremie Boga vyrovnáním na 1:1, jenže v šesté minutě se skóre opět měnilo. Mattia Destro byl na hřišti jen tři minuty, ale přesto dokázal hlavou přesně umístit rohový kop od Orsoliniho za záda brankáře Consigliho - 2:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele