29. kolo
29.03.2019 20:30 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Chievo opět prohrálo a jeho situace už je kritická

Porážku, která dost možná znamená konec nadějí, utrpělo v předehrávce kola Chievo. Veronský celek doma znovu prohrál, tentokrát s Cagliari 0:3 a zůstává s velkou ztrátou poslední. Naopak hostům tři body v boji o záchranu hodně pomohou.

Pro Chievo to byla jedna z posledních možností, jak se ještě přihlásit do boje o záchranu. Cagliari mělo být hratelným soupeřem, zvláště když mu chyběl Leonardo Pavoletti, jenomže hosté předvedli famózní první poločas a soupeře doslova smetli.

První půle rozhodla. Chievo do ní sice vstoupilo aktivně, jenomže po čtvrthodině hry jako první inkasovalo. Obrana Fly Donkeys si na malém vápně nepohlídala Fabia Pisacaneho a ten po jemném centru Pellegriniho hlavou nekompromisně zakončil. Domácí se sice snažili o rychlou odpověď, jenomže pár nebezpečných momentů Cagliari ustálo a pak zasadilo soupeři druhý úder. Po Barellově rychlém přechodu do útoku se ve vápně trefil rovnou z první a na zadní tyč Joao Pedro. Svěřenci Domenica Di Carla měli velkou dávku smůly, nehráli špatně, jenomže dvakrát si nepohlídali soupeře a ten trestal. Ve 41. minutě orazítkoval Dioussé tyčku a když těsně před odchodem do šaten udeřil po dalším centru hlavou Artur Ionita, bylo hotovo.

Zlomený soupeř musel po přestávce dohánět tříbrankové manko a to bylo v jeho rozpoložení zkrátka příliš. V 52. minutě navíc neudržel nervy na uzdě Fabio Depaoli a za svůj ostrý skluz byl vyloučen.

Cagliari hrálo více jak půlhodinu přesilovou hru, ale žádnou další branku už přidat nedokázalo. Porážka Chievu takřka zpečeťuje sestup, zatímco Cagliari si v boji o záchranu výrazně polepšilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

I já jdu proti bookmakerum . Souhlas s tipem EF.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele