Serie A - preview 29. kola

29.03.2019, 08:49, aktualizováno 31.03.2019, 09:21
Previews
Dva šlágry servíruje nedělní program italské nejvyšší soutěže. AS Řím v tom prvním hostí Neapol, tečku za dnešními duely pak udělá večerní souboj Interu s Laziem. Atalanta se po poledni představí v Parmě, Fiorentina bude měřit síly s Turínem...
Parma Calcio - Atalanta Bergamo  (neděle 12:30)
Parma i Atalanta před reprezentační přestávkou citelně ztratily a ze vzájemného souboje potřebují získat tři body. Vyhrát ale může jen jeden, Atalanta v prvním zápase na vlastním stadionu hladce zvítězila 3:0, ovšem na Ennio Tardini se očekává zcela jiný průběh.

Parma musela před reprezentační pauzou zkousnout porážku 1:4 od Lazia a její posun tabulkou směrem do středu se prozatím odkládá. Nováček soutěže stále platí za jednoho z nevyzpytatelných soupeřů, který může potrápit kohokoliv, stejně jako s kýmkoliv ztratit. Forma Ducali už sice není tak dobrá jako na začátku sezony, nicméně nezapomínejme, že Parma je jedním ze dvou týmů, které si přivezly ze stadionu Juventusu bod.

Atalanta se stále nevzdává myšlenky na Ligu mistrů, ovšem k vydobytí čtvrtého místa si nesmí podobné ztráty jako proti Chievu (1:1) už dovolit. Manko šest bodů na čtvrtý AC Milán se dá pořád dohnat, avšak Gasperiniho svěřenci teď budou potřebovat naplno bodovat v Parmě, kde se jim v minulosti nikdy nedařilo. Bergamaschi vyhráli ve městě šunky jen dvakrát v letech 2008 a 2011.

Navzdory neslavné bilanci bude Atalanta stále považována za papírového favorita. Nerazzurri úspěšně navazují na předchozí sezony, ve kterých rovněž bojovali o evropské poháry. Trenér Gian Pier Gasperini dal opět dohromady talentovaný kádr, který se může měřit s absolutní italskou špičkou.

Ani jeden tým nebude kompletní, nicméně mnohem více starostí s marodkou má Parma, které budou scházet Grassi, Stulać, Biabiany i žádané zboží Inglese. Oproti tomu Atalanta nemůže počítat pouze s Varnierem, jinak je zbytek kádru pohromadě.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Alvés, Bastoni, Gagliolo - Kucka, Scozzarella, Rigoni - Gervinho, Ceravolo, Siligardi
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Toloi, Palomino, Mancini - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Gómez - Iličić, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.08 - 4.35 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - SSC Neapol  (neděle 15:00)
AS Řím se pokusí po blamáži v minulém kole opět vyhrát a ještě zdramatizovat boj o Ligu mistrů. Nevybral si k tomu ale vůbec snadného soupeře, protože do Věčného města zamíří Neapol. A Ancelottiho svěřencům se daří o poznání lépe.

V Římě bude v neděli k vidění šlágr kola, který by mohl hodně napovědět o tom, zda-li se AS Řím dostane do Ligy mistrů, nebo se bude muset spokojit s Evropskou ligou. Což je pro něj ta méně pozitivní zpráva. Římané touží znovu obsadit přinejhorším čtvrté místo, které by jim milionářskou ligu opět zajistilo. Jenže k tomu mají hodně daleko a konkurence je ve srovnání s nimi neúprosná.

Na čtvrtém místě je po prohraném milánském derby AC, na nějž Vlci ztrácí už čtyři body. Ještě o dva body navíc má pak třetí Inter. Suverénně nejlepší výchozí pozici pak má právě Neapol na místě druhém. V táboře Římanů navíc nepanuje zrovna nejlepší nálada. Jednak média přinesla informaci o hádce dvou ofenzivních hvězd, Edina Džeka se Stephanem El Shaarawym. Především jsou ale výsledky hodně mizerné.

Zatím se zdá, že ani vyhazov trenéra Eusebia Di Francesca nepřinesl kýžené změny, protože Claudio Ranieri si ve dvou duelech připsal jednu utrápenou výhru a jednu porážku. Tu mu přichystal SPAL, který Římany zaskočil dvěma góly a vyhrál na domácí půdě. Především v ofenzivě klubu z hlavního města to opět byl jen hodně matný výkon.

Dalším problémem, se kterým se trenér Ranieri musí vypořádat, je množství zranění. Opakující se zranění svalového charakteru postihla Řím už čtyřicetkrát. Dobrou zprávou je sice uzdravení Kolarova s Ünderem, ale mimo hru zůstávají Bianda, De Rossi, El Shaarawy, Florenzi, Manolas, Pastore nebo Pellegrini.

Útočník Diego Perotti je ale odhodlán vyhrát proti favoritovi. "Neapol je výtečný tým, plný skvělých hráčů. Hraje velmi rychle, agresivně a technicky, takže to bude opravdu těžké. Musíme zůstat klidní a nepanikařit pod tlakem. Zejména se ale musíme zlepšit vepředu, protože nechceme jen remizovat," dodává zkušený Argentinec.

Neapol v posledních dvou duelech na Olimpicu pokaždé vyhrála těsným rozdílem a něco podobného by si nyní přál i záložník Allan. "Nejedeme do Říma za památkami. Chceme tři body a uděláme pro ně cokoli. Musíme hrát aktivně a nespoléhat na obranu. Řím je v poslední době hodně nečitelný, ale věřím, že si nakonec poradíme. Máme za sebou skvělého trenéra a jsme odhodlaní vyhrát," míní Brazilec.

Neapol zažívá pod Carlem Ancelottim (bývalým hráčem AS Řím) poměrně úspěšnou sezonu a nyní sídlí na druhém místě v tabulce s náskokem sedmi bodů na třetí Inter. Stále je navíc ve hře v Evropské lize, kde naposledy i přes problémy přešla přes Salzburg. Poté si poradila s Udinese, proti kterému ukázala opět svůj ofenzivní potenciál. Zebry dostaly pod Vesuvem čtyři branky a po přestřelce odjížděly hodně smutné.

Trenér Carlo Ancelotti zatím může být spokojený pouze zčásti. Zpátky do hry totiž bude připraven Fabián Ruiz, který se potýkal s chřipkou. Problémem ale je opětovné zranění útočníka Lorenza Insigneho. Symbol Neapole trápilo svalové zranění, které si na pátečním tréninku obnovil. Takže na AS Řím nebude připraven. Utkání se také nebude týkat Zielińskiho, který nemůže nastoupit pro přílišný počet karet. Pro zranění se k němu přidali rovněž Albiol, Chiriches, Diawara a Ospina.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Mirante - Karsdorp, Fazio, Juan Jesus, Kolarov - Zaniolo, Cristante, Nzonzi, Perotti - Schick, Džeko
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Malcuit, Maksimović, Koulibaly, Ghoulam - Callejon, Allan, Fabian Ruíz, Verdi - Milik, Mertens
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.43 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Frosinone Calcio - SPAL 2013  (neděle 15:00)
V neděli odpoledne se na stadionu ve Frosinone odehraje důležitý záchranářský duel mezi "Canarini" a ferrarským SPAL 2013. Domácí tým je s pouhými sedmnácti body předposlední a před vlastními diváky potřebuje tento duel nutně zvládnout. SPALu sice patří patnáctá pozice, ale osmnáctá Boloňa je vzdálená jen dva body.

Půjde o klasický záchranářský souboj, který sice na první pohled atraktivně nevypadá, co do důležitosti si však s ostatními zápasy v ničem nezadá.

Frosinone je v těžké pozici, ale se svojí situaci ještě stále může něco udělat. Prvním krokem by určitě měla být výhra z domácího zápasu se SPAL. Kanárci letos vyhráli jen třikrát, ovšem co je zarážející, že ani jednou na vlastním hřišti. Frosinone je jediným týmem Serie A, který dosud vlastní fanoušky neobdařil domácím vítězstvím a kdy jindy to napravit, než v neděli odpoledne proti přímému konkurentovi v boji o záchranu. Před reprezentační přestávkou si Baroniho tým nedokázal poradit s Turínem ani Empoli a nesestupové pozice se mu vzdálily už na osm bodů! Vyskakovat si nemůže ani SPAL, který je sice v tabulce na patnáctém místě, ale k dispozici má jen těsný dvoubodový náskok. Svěřenci trenéra Sempliciho budou ve Frosinone navazovat na senzační výhru proti AS Řím, která znamenala dosavadní posun na patnáctou příčku.

Vzájemná bilance obou soupeřů není nijak bohatá. Frosinone a SPAL se všudy všeho utkaly jen třikrát a všechny zápasy skončily výhrou Canarini. Ten poslední ve Ferraře v rámci 10. kola vyhrálo Frosinone jednoznačně 3:0, když se přitom prosadili Chibsah, Ciano a Pinamonti.

Frosinone se bude muset obejít bez zraněného Goriho a trenéru Baronimu nebude k dispozici ani potrestaný Goldaniga. SPAL bude mít výhodu kompletního kádru.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Brighenti, Ariaudo, Capuano - Paganini, Chibsah, Viviani, Cassata, Beghetto - Ciano, Ciofani
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Viviano - Cionek,Vicari, Bonifazi - Lazzari, Murgia, Missiroli, Kurtić, Fares - Petagna, Antenucci
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.14 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Turín FC  (neděle 15:00)
Turín cítí blízkost pohárů a ví, že teď nesmí zpomalit. To ale nebude tak jednoduché, protože se musí vydat do Florencie. Tamní Fialky jsou sice až na desátém místě a jejich výkony nejsou příliš pozitivní, ale ještě neřekly poslední slovo.

Před sezonou by to asi bylo úplně obráceně. Favoritem na umístění v pohárových vodách by byly zcela jistě Fialky, které své ambice nijak netají a rozhodly se kádr pořádně posílit. Turín se zatím většinu doby postupně trmácel za body a chvílemi to dokonce s pozicí trenéra Waltera Mazzarriho vypadalo dost vážně. Máme ale konec března a vše je jinak.

Turín si zkušeně počkal na silnější jaro a dal Mazzarrimu čas na práci s mužstvem. Výsledky se brzy dostavily, protože Turín je v tuto chvíli jen jediný bod za pátou příčkou! Atalantu, která se na ní usídlila, hodlá pronásledovat až do konce a moc rád by slavil postup do Evropské ligy. To by se ale měl vyvarovat podobných výsledků jako v minulém kole. Krátce před reprezentační pauzou totiž překvapivě prohrál s 18. Bolognou, a to dokonce na vlastní půdě.

Velká pozornost je upřena na kapitána a střelce týmu Andreu Belottiho, o kterého se zajímají větší kluby. Sám má ale jasno. "Těší mne, když čtu o zájmu dalších klubů, ale svou budoucnost vidím jen v Turíně. Aktuálně se musíme soustředit na další kolo, protože utkání s Fiorentinou bude hodně náročné. Chceme se dostat do Evropy, ale k tomu musíme porážet bezprostřední konkurenty," uvědomuje si zkušený útočník.

Turínu bude ve Florencii scházet dvojka Aina a N'Koulou, která stojí kvůli kartám. Zranění pak postihlo mladého obránce Millica. Domácí mají mnohem větší potíže a reprezentační přestávka pro ně dopadla mnohem hůř. Zranil se jí totiž klíčový muž, Federico Chiesa, který má problémy se stehenním svalem. Kromě něj nebudou připraveni ani Pjaca, Fernandes nebo Germán Pezzella, který nasbíral příliš karet.

Fiorentina potřebuje nutně zabrat, protože současná pozice jí rozhodně nestačí. Tradiční toskánský klub je až na desátém místě a zatím nasbíral jen 37 bodů! Fialky se staly experty na remízy, kterých nikdo v lize nenasbíral víc (už 13!). V posledních deseti soutěžních duelech vyhrály Fialky jen třikrát. Minulé kolo také nezvládly podle představ, protože domácí Cagliari bylo nad jejich síly.

Další porážkou tak protáhly sérii zápasů bez výhry už na pět. Proti Turínu by se to ale mohlo zlomit, protože s Býky to toskánské Fialky všeobecně umí. V deseti předcházejících utkáních prohrály jen dvakrát a čtyřikrát svého soupeře porazily. V Toskánsku pak Turín vyhrál dokonce jen jednou za posledních 18 let!
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Ceccherini, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Veretout, Gerson - Mirallas, Simeone, Muriel
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Djidji, Moretti - De Silvestri, Meité, Rincon, Baselli, Ansaldi - Belotti, Zaza
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.34 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - US Sassuolo  (neděle 18:00)
Sassuolo se po dobrém začátku ligy propadá tabulkou stále níž a jeho pád by moc ráda přiživila Bologna. Ta má dost starostí sama o sobě, protože je přímo namočena v sestupových potížích. Aktuální forma je ale na straně Felsinei.

Bologna se rozhodla vsadit na poměrně zkušeného trenéra Sinišu Mihajloviće a zdá se, že udělala dobře. V porovnání se svým předchůdcem, Pippem Inzaghim, dokázal vtisknout Felsinei svůj styl a jasné kontury. V sedmi dosavadních utkáních už třikrát vyhrál a kromě Udinese prohrál jen s velikány typu Juventusu nebo AS Řím. Po vítězství v Cagliari si navíc Bologna udělala dobrý den z Turína.

Jednoho z uchazečů o evropské poháry na jeho hřišti po povedeném výkonu porazila 3:2 a snížila ztrátu na 17. Empoli na pouhý jeden bod. Zatím se Mihajlović musí stále soustředit na zlepšení útoku, který doposud dal jen 25 branek. Kromě jiného mu dělají starost také absence, protože mimo hru je obránce Lyanco pro karetní prohřešek a také zraněný útočník Santander.

Útočník Nicola Sansone před duelem se Sassuolem, kde čtyři sezony hrával, prozradil: "Tohle pro mě samozřejmě bude hodně speciální utkání, protože jsem v Sassuolu dlouho hrál a znám v něm řadu lidí. Pořád k němu mám velmi silný vztah, ale teď musí jít vše ostatní stranou. Naším cílem jsou jednoznačně tři body, abychom se co nejrychleji dostali tabulkou nahoru," míní Sansone.

Rovněž hostující trenér De Zerbi postrádá pouze dva hráče, jmenovitě nenastoupí zranění Brignola a Magnanelli. Zpátky do hry se ale vrací mladý obránce Rogerio. Sassuolo sice v tuto chvíli má o osm bodů víc než Bologna, ale jeho forma je v posledních týdnech přímo žalostná.

V deseti posledních utkáních se Neroverdi ze tří bodů radovali jen jednou a pětkrát v té době prohráli. Po nadějné remíze s Neapolí se v minulém kole opět vrátili ke špatnému výkonu a od Sampdorie dostali dokonce pět branek! Celkově jich v sezoně už inkasovali 47, takže je asi jasné, kde tým trenéra De Zerbiho tlačí pata nejvíc.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, Danilo, Helander, Dijks - Poli, Pulgar, Soriano - Sansone, Palacio, Orsolini
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Demiral, Ferrari, Rogerio - Duncan, Sensi, Locatelli - Berardi, Djuričić, Boga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.38 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - SS Lazio  (neděle 20:30)
To nejlepší si italská nejvyšší soutěž schovala na neděli večer. Na stadionu Giuseppe Meazzy se vedle domácího Interu Milán představí Lazio a půjde o hodně. Římský celek má s Interem stále nevyřízené účty, loni v přímém souboji s Nerazzurri ztratil Ligu mistrů a o milionářskou soutěž zatím marně svádí boj i tentokrát. Lazio na čtvrté místo ztrácí a teď bude mít ideální možnost z náskoku ukrojit. Interu bude znovu chybět Mauro Icardi a také druhý útočník Lautaro Martínez.

Někdejší kapitán Interu Mauro Icardi už sice s týmem trénoval, Luciano Spalletti se však rozhodl argentinského útočník nepovolat. Důvody jsou přitom opět nejasné. "Trénoval s námi, ale vzhledem k tomu, co se stalo v poslední době, včetně včerejška, si myslím, že ještě není schopen spoluhráčům pomoci a proto nebude povolán," prohlásil trenér Luciano Spalletti. Na hrotu útoku by se tak měl objevit Baldé Keita, mimochodem někdejší hráč Lazia.

Inter se před reprezentační přestávkou vrátil na třetí místo před konkurenční AC Milán. Vrátila ho tam výhra z derby 3:2, na kterou teď budou chtít Nerazzurri navázat. Příznivci Interu také doufají, že výsledkové kolísání konečně skončilo, připomeňme, že milánský celek po prohře s Eintrachtem Frankfurt už nefiguruje v Evropské lize a v Serii A od nového roku prohrál tři zápasy a dva zremizoval. Utkání proti Laziu o Ligu mistrů má velkou důležitost. "Hrajeme proti přímému konkurentovi o TOP4. Lazio má opět velmi dobrou sezonu. Tři body z víkendu by se mohly stát obzvláště cennými, neboť jde o "head to head" situaci," zdůraznil důležitost utkání kouč Interu.

Lazio má Interu co vracet. Římští Tifosi mají stále před očima osudovou porážku 2:3 z domácího stadionu, která znamenala v posledním kole ztrátu vysněné Ligy mistrů. Biancocelesti už sice stihli Inter od té doby porazit, ale v rámci letošní Coppa Italia je to spíše slabou útěchou. Inter jinak vyhrál i první vzájemný zápas na Stadio Olimpico 3:0.

"Bude to velmi důležitý střet z hlediska postavení týmů v tabulce a my do něho půjdeme v dobré formě. Potom ještě bude k dispozici dalších deset zápasů, ale tohle je důležitá křižovatka. Budeme potřebovat nejlepší verzi Lazia, kterou už jsme několikrát mohli vidět, musíme ale najít konzistenci proti velkým soupeřům na velkých stadionech," rozpovídal se na tiskové konferenci Simone Inzaghi. Interu bude chybět Icardi a Lautaro Martínez a zdaleka nejde o jediné absence. Mimo hru jsou rovněž Vršaljko, Nainggolan, nebo stoper De Vrij, další bývalý hráč Lazia. Kompletní nebudou ani hosté, trenér Simone Inzaghi postrádá Radua a Lukakua.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Asamoah - Gagliardini, Brožović, Vecino - Politano, Baldé Keita, Perišić
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Luiz Felipe, Acerbi, Bastos - Marušić, Milinković, Leiva, Luis Alberto, Lulić - Correa, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.27 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Janov CFC  (sobota 15:00)
Udinese opět klesá ke dnu a jeho forma se v poslední době hodně zhoršila. Cestu vzhůru se Zebry pokusí najít v domácím utkání s Janovem. Grifové ale umí překvapit, jak ostatně ukázali v této sezoně už několikrát.

V sobotu odpoledne bude mít Udinese další šanci dostat se trochu nahoru a vylepšit své postavení. To totiž rozhodně není ideální, neboť Zebrám patří až šestnácté místo. Od sestupového pásma je navíc dělí jen jeden jediný bod, což přidává na důležitosti každého dalšího hracího dne. Domácí mají v poslední době velké problémy zejména s obranou.

Ta totiž ve dvou minulých kolech dostala dohromady 8 branek. V obou případech šlo o venkovní duely, takže fanoušci přirozeně doufají, že doma to bude o něco lepší. A podle statistik by i mohlo, neboť poslední dva domácí duely v Dacia Areně Udinese vyhrálo. Zebrám se navíc proti Janovu poměrně daří. Za dlouhých dvanáct posledních let totiž vyhráli Grifové v Udine jen třikrát.

Záložník Rolando Mandragora doufá, že tentokrát se budou radovat domácí. "Máme za sebou reprezentační přestávku, díky níž jsme mohli upevnit náš herní projev a vrátili se někteří dříve zranění hráči. Před našimi fanoušky nám to teď jde, takže věřím, že se nám povede i zápas proti Janovu. Nutně potřebujeme body a pokud je nebudeme sbírat doma, pak se nemusíme zachránit," uvědomuje si mladý záložník.

Udinese má těch zraněných pořád poměrně dost a patří mezi ně Badu, Barák, Behrami nebo D'Alessandro. Hosté přijedou prakticky v kompletní sestavě, do níž se nepodívá jen zraněný záložník Hiljemark.

Proti Udinese, na jehož lavičku se vrací trenér Tudor, se postaví poslední přemožitel Juventusu. Právě Janov před přestávkou dokonale zaskočil slavného soka a vyhrál nad ním snadno 2:0. Janov znovu ukázal, že má hodně proměnlivou formu a je postrachem všech sázkařů. V posledních deseti kolech vyhrál třikrát a zatím mu patří 11. místo. To vlastně splňuje předsezónní plány a trenér Cesare Prandelli se může v klidu soustředit na svou práci.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Opoku, Troost-Ekong, De Maio - Stryger-Larsen, Fofana, Mandragora, De Paul, Zeegelar - Pussetto, Lasagna
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Pedro Pereira, Romero, Zukanović, Criscito - Lerager, Radovanović, Rolón - Lazović, Sanabria, Kouamé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.10 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Empoli FC  (sobota 18:00)
Juventus těsně před reprezentační přestávkou vůbec poprvé v sezoně okusil, jaké je to v lize prohrát. O první místo se sice obávat nemusí, ale další ztrátu si nehodlá připustit. Tím spíš, že na jeho půdu přijede letos velmi nevýrazné Empoli.

Lídr Serie A a její dlouholetý vládce z Turína poprvé v sezoně okusil pachuť ligové porážky. Možná to bylo způsobeno podceněním, možná přesycením z výher a možná jen únavou z náročného programu Ligy mistrů. Ať je na vině jakýkoli faktor, jedno je jisté. Janov v minulém kole ukázal, že ani Juventus není neporazitelný a že si Bianconeri budou muset dávat pozor, pokud nechtějí, aby se něco podobného opakovalo.

Juventusu se dokonce nepovedlo ani vstřelit branku, což u něj není zrovna časté. Pořád je to totiž mašina na góly, která jich nasázela už 59 jen v rámci první ligy. K tomu se Juve pyšní nejlepší obranou, jenž dostala jen devatenáct branek. Není divu, že od konkurence dělí Juventus stále maximálně luxusních patnáct bodů. Přesto musí trenér Massimiliano Allegri řešit několik nepříjemností.

Jednou a možná hlavní z nich je absence klíčového muže současného Juventusu, portugalské ikony Cristiana Ronalda. Kanonýr turínského Juventusu si v průběhu prvního poločasu reprezentačního duelu se Srbskem poranil stehenní sval a bude na pár dní mimo hru. Nebude ale jedinou absencí, protože kromě něj schází také zranění Barzagli, Cuadrado, De Sciglio nebo Douglas Costa, což už není zanedbatelné.

K utkání s Empoli prozradil záložník Blaise Matuidi následující: "Samozřejmě je oslabení, že Ronaldo nebude moct nastoupit. Ale máme dostatečně kvalitní kádr a s jakoukoli absencí se musíme poprat. Každý, kdo nastoupí, určitě odevzdá maximum, abychom vyhráli. Věřím, že předvedeme daleko lepší výkon než proti Janovu," dodává francouzský mistr světa z Ruska.

Empoli jede do Turína v roli jasného outsidera a jeho naděje se upínají k dalšímu možnému podcenění ze strany lídra. Toskánský celek se rozhodl pro další dramatickou změnu na postu trenéra a dosadil zpátky muže, který jej měl vést od začátku sezony. Iachiniho vystřídal Aurelio Andreazzoli, jenž kvůli špatným výsledkům přišel o místo po deseti prohraných zápasech hned v úvodu sezony.

A začal vítězně, protože ve svém prvním utkání po dosazení do postu hlavního trenéra dokázal vyhrát. Doma díky brankám střelce Caputa s Pajačem porazil Frosinone a dal toskánskému týmu zase trochu naděje. Tři body nutně potřeboval, protože v tuto chvíli je Empoli až na 17. příčce, přičemž jeho náskok na sestupové pásmo činí jen jeden bod. Historické statistiky mu moc nepřejí, protože Empoli dokázalo nad Juve vyhrát jen jednou za sedmnáct let.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Emre Can, Pjanić, Matuidi - Dybala, Mandžukić, Kean
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Veseli, Maietta, Dell'Orco - Di Lorenzo, Traoré, Bennacer, Krunić, Pajać - Farias, Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.62 - 11.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - AC Milán  (sobota 20:30)
AC Milán čeká náročný úkol - pokusit se zvítězit na stadionu Luigi Ferraris proti Sampdorii. V boji o Ligu mistrů si Gattusův výběr nemůže dovolit ztratit a evropských pohárů se nevzdává ani Sampdoria, která před reprezentační přestávkou chytila zajímavou formu. Krom toho se představí dva nejlepší střelci Serie A, domácí Fabio Quagliarella (21 branek) a milánský Krzysztof Piatek (19 branek).

Sampdoria si v minulém kole před reprezentační přestávkou s chutí zastřílela a na půdě Sassuola zvítězila divokým výsledkem 5:3. Zároveň šlo už o třetí výhru od konce února a to znamená, že se Námořníci plnohodnotně vrátili do bojů o evropské poháry, na šestou Atalantu Bergamo ztrácejí jen tři body.

Janovský celek bude v zápase s AC Milán opět spoléhat na góly Fabia Quagliarelly. Šestatřicetiletý veterán se vrátil z reprezentačního srazu a v zápase s Lichtenštejnskem, který Squadra Azzurra vyhrála 6:0, se stal nejstarším střelcem v její historii. Quagliarella v letošní Serii A nastřílel už 21 branek a je nejlepším střelcem soutěže o dva góly před Krzysztofem Piatekem z AC Milán.

Na stadionu Luigi Ferraris tak dojde k přímé konfrontaci nejlepších střelců. I Krzysztof Piatek má za sebou povedený reprezentační zápas, jeho jediná branka v souboji s Rakouskem vynesla Polsku důležité tři kvalifikační body.

Milánu patří průběžné čtvrté místo poté, co nezvládl městské derby s Interem. Rossoneri mají stále situaci ve vlastních rukou a před pátým AS Řím mají náskok čtyř bodů. Porážka s Interem přišla po pěti výhrách v řadě a bude zajímavé sledovat, jaké následky na hráčích AC zanechala.

Oba celky se dobře znají, v letošní sezoně se potkaly už dvakrát a pokaždé slavil výhru AC Milán. Na San Siru v rámci Serie A zvítězil 3:2 a v osmifinále Coppa Italia vyhrál v prodloužení díky dvěma trefám mladíčka Patricka Cutroneho 2:0.

Trenér Giampaolo nebude moci využít služeb Caprariho, Vieiry, Barreta i Ekdala. Všichni mají zdravotní potíže. Ještě nedávno byl Gattuso v podobné situaci, ale marodka se Milánu takřka vyprázdnila. Jedinou absencí zůstává Bonaventura.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Sala, Andersen, Colley, Murru - Jankto, Praet, Linetty - Ramírez - Gabbiadini, Quagliarella
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Bakayoko, Bíglia, Paquetá - Suso, Calhanoglu, Piatek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.12 - 3.22 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - Cagliari Calcio  (pátek 20:30)
Chievo čeká po reprezentační přestávce veledůležitý domácí zápas s Cagliari a půjde o jednu z posledních šancí, jak se ještě zmátořit. Situace veronského celku je už velmi složitá a další domácí ztráta by znamenala takřka konec nadějí.

Do konce Serie A sice ještě zbývá deset kol, ale nedá se předpokládat, že by Chievo všechno vyhrálo, tím spíš, že doposud získalo tři body jen v jednom případě! Situace klubu je přitom každým dalším kolem horší a horší a už teď jsou šance na konečnou záchranu malé. Dokud však existují, hodlá Di Carlova družina bojovat.

Před reprezentační přestávkou se Chievo utkalo s Atalantou a v Bergamu dost překvapivě remizovalo 1:1. Ještě o týden dříve se Veronští střetli také s AC Milán a slavnému klubu podlehli jen 1:2. Jinými slovy hra Chieva konečně začala splňovat přísnější měřítko, otázkou je, jestli to není pozdě. V utkání proti Cagliari potřebují domácí zvítězit, protože jedině tak si udrží naději. Sardiňané se však díky zlepšeným výsledkům katapultovali na čtrnácté místo a po třech domácích výhrách v řadě by rádi uspěli i na půdě soupeře. To se Cagliari povedlo jen jednou, v tabulce venkovních zápasů mu patří až předposlední místo. Chievo je na tom dokonce o skóre lépe.

Vzhledem ke špatným výsledkům Chieva i jeho poslednímu místu v tabulce bude mírnějším favoritem Cagliari. Hosté si nedávno vyšlápli na Fiorentinu nebo Inter Milán, ale dokáží porazit i odhodlané Chievo?

Co se týče absencí, ani jeden z týmů nebude kompletní. Fly Donkeys se budou muset obejít bez Tomoviće a Seculin, zatímco Sardiňanům schází trio Klavan, Castro a suspendovaný útočník Pavoletti. Právě absence Leonarda Pavolettiho je pro Rolanda Marana velkou ztrátou. Vedle Joaa Pedra se tak objeví Valter Birsa, slovinský fotbalista přitom ještě nedávno za Chievo hrával.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Depaoli, Bani, Andreolli, Barba - Leris, Rigoni, Hetemaj - Giaccherini - Meggiorini, Pellissier
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Cacciatore, Pisacane, Ceppitelli, Pellegrini- Ionita, Cigarini, Padoin - Barellá - Joao Pedro, Birsa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.12 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC28243159:1975
2.SSC Neapol28186452:2360
3.Inter Milán28165743:2453
4.AC Milán28149543:2651
5.AS Řím28138752:3947
6.Atalanta Bergamo28136957:3945
7.SS Lazio27136841:2945
8.Turín FC281111637:2644
9.UC Sampdoria281261049:3842
10.ACF Fiorentina28813743:3537
11.Janov CFC28891134:4233
12.Parma Calcio28961330:4433
13.US Sassuolo287111039:4732
14.Cagliari Calcio28791225:4030
15.SPAL 201328681425:4226
16.Udinese Calcio27671424:4025
17.Empoli FC28671536:5425
18.Bologna FC28591425:4224
19.Frosinone Calcio28381721:5317
20.Chievo Verona281111621:5411
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (160)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chievo je absolútne tragické - už nech padá do Serie B a rovnako biedne Frosinone nech berie zo sebou. Verím v priamy postup Brescie, ktorá má v kádri útočníka Donnarumma, majúceho strelecký priemer gól na zápas a v neposlednom rade aj nášho talentovaného Nikolasa Špaleka, ktorého by pôsobenie v Serii A určite herne posunulo.

Reagovat
sankakofi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně všichni chtějí vidět Tonaliho v Serii A a pokud b to bylo s Bresciou, nejlépe pro všechny, především pro něj..

Reagovat
Nuno čomes

Kéžby nastoupil Ranocchia.

Reagovat
Deki

já jsem teda spíš pro Mirandu. je až neuvěřitelný, jak se Rano u většiny proměnil z nechtěnýho vyvrhela na milýho a v podstatě již bezchybnýho chlapíka.

ale spíš mě se*e zranění Lautara Icardi by nicméně hrát ani tak neměl

Reagovat
Nuno čomes

Jo přiznávám. Nicméně ať odejde Miranda a Rano zůstane, takže klidně ať hraje on.

Lautaro asi ještě nemá parametry, aby zase na podzim nebrečel, že hraje málo.. Měl by hrát Keita, který se mi na hrot nelíbí. Takže to bude zase bída dopředu

Reagovat
lnterista

Na lavicce je Ranocchia v poho ale ted jak nastoupil tak zase neskutecnej kiks. Zaklad ani omylem

Reagovat
Deki

Reagovat
snuff24

wtf

Reagovat
Tomanatura

v utoku

Reagovat
Nuno čomes

lepší hrot není k dispozici.

Reagovat
Andis

No tady Chievo neprohraje. Cagliari nemá kádr na to tohle utáhnout. Nejspíš remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio vs. Carlo 3-3-0.

Pome.

Reagovat
CubONE

Teraz dve super dolezite kola pre nas. Vonku Doria a doma Udinese, zatialco Roma ma Napoli a Violu. Pri troche stastia by oni mohli ziskat len jeden bod a mozme uz definitivne odskocit.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju Keana na lavicce a Maria na hroticku, ktery opet 0 golu, nechutenstvi, machani rukama.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Jankta radši Saponaru prosím.A místo Gabbiho bych si tipnul,že dá Giampaolo spíš Defrela.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, potřebujeme, aby Greg ve snaze odčinit disciplinární prohřešky vsítil do konce roku 12 gólů a donutl klub k výkupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že klub už prohlásil, že vrací do AS

Reagovat
smazaný uživatel

*, ne? Myslíš, že je šance, že bude vykoupen?

Reagovat
smazaný uživatel

Sám nevim,překvapilo mě už to,že ho po tom průšvihu nevyřadili z kádru. Rozhodující bude, jestli mu dá Giampaolo dostatečně příležitostí,jaký budou mít Osti se Sabatinim plány,jestli se vrátí Kownacki zpátky z hostování, je tam Gabbiadini a momentálně zraněný Caprari.Takže útočníků hodně a Greg by musel mít fakt výborný jaro.Pak by taky mohlo hrát roli to,jestli se Doria dostane do pohárů (což si osobně spíš nemyslím) a mohou do toho taky promluvit avizovaní noví majitelé.Takže cokoli předvídat je teď hodně těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me jde na tuty zpět a obratem bude nabídnut komukoli z EPL kdo dá aspoň 12.

Reagovat
smazaný uživatel

Původně to měl mít jako trest,o to míň chápu,že dál hraje.Co se bude dít po sezoně netušim.

Reagovat
Yanek

Dnes mám obavy. Porazit Dorii dvakrát v sezoně na jejich stadionu nebude lehké.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to zase predvadime...

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri, dekujeme

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

Spinazzola je kde a Kean, uvidime je jeste letos ? To tam toho trageda co nedal 20 zapasu gol uvidim porad.

Reagovat
Mr.Jindros

Proč tohle není faul? Myslím to břevno Bernardeschiho...

Reagovat
M11

KEAN !!!

Reagovat
M11

Mario nahravka

Reagovat
Mr.Jindros

GOOOOOOOOL, Mario geniálně

Reagovat
Mr.Jindros

No, snad Kean neuteče... prodloužit ASAP.

Reagovat
smazaný uživatel

takze zraneni Dybala,Ronaldo,Costa,Cuadrado jeste by se mohl zranit Bernardeschi nebo Mandzukic a konecne by Kean i hral od zacatku.Radsi ale Mandzukic, jednou nahravkou ze nahraje na gol se topovej utocnik nehodnoti.20 zapasu bez golu Byt v te sanci Keana on, tak to neda.

Reagovat
Airus

One out of hundred aint bad

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby tam Kean neměl tu teč obránce, tak to šlo vedle

Reagovat
ED91

*do vinkla

Reagovat
Pipo123

Donna a jeho hra nohami

Reagovat
rossoneri89

Zaslúžili sme si za tie pridrbane prihrávky dozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Gigio prostě dělá těch chyb moc. Opora v bráně má znamenat jistotu, tou on prostě neoplývá. Jsem z něj na nervy, každej zápas.

Reagovat
Yanek

Biglia a Bakayoko nemůžou hrát spolu od začátku.

Reagovat
LesyJePan

Nulová agresivita nulovy pressing.

Reagovat
EXoRcIsT

Rodriguez dpc to su centre uroven Ashley Young

Reagovat
didosh

Borci průser...Pomooooc nějaký stream?

Reagovat
LesyJePan

Kašli na to, ušetríš čas a nervy.

Reagovat
Yanek

Reagovat
didosh

Měl jsem tě poslechnout!!!!!Moje nervy kurwa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Calabria na tym levým beku to je dobrej vtip, ztratí každej druhej balon a to su možná ještě optimista

Reagovat
Yanek

Toto není na LM hoši...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani neexistujou slova, jak tohle dnešní vystoupení nazvat.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
LesyJePan

Penalta

Reagovat
Nuno čomes

Ruku na srdce. Nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl nestranně fanda Interu

Reagovat
PavlíčeQ

Taky bych řekl, že nebyla, i když bych si to moc přál kvůli ticketu

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen narážel na to, že to komentuje fanda úhlavního nepřítele a sahá si při tom na srdce

Reagovat
Nuno čomes

Tak jasně, já nemám místo srdce odpadkový koš

Reagovat
smazaný uživatel

A na ten nesaháš? Ti pytle vynáší maminka? :D

Reagovat
Nuno čomes

Ano úplně s klidem. Však se na to stačí podívat. Za co by jste ty penalty chtěli? Obránce ho vůbec nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc hrál Murru balón.

Reagovat
Nuno čomes

Jojo

Reagovat
mastakillah

Duván

Reagovat
smazaný uživatel

To hrame v akom rozostaveni, 4-5-1?? Schick na kridle, najlepsi hrac sezony Zaniolo na lavicke

Reagovat
Largo

Zaniolo dostal chripku, dnes rano. Divim se, ze je vubec na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak potom nic

Reagovat
Largo

Smerem dopredu jame nulovy. Hlavne Dzeko me neskutecne vytaci, ale krome nej nevidim ani Perottiho se Schickem.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten tím je totálne bez šťavy. Problém je, že Ranieri dostal len 12 zápasov v lige. Keď sa spravila zmena trénera v priebehu sezóny naposledy, tak Spalletti dostal v lige 19 zápasov a k tomu ešte 2 zápasy v LM. Navyše, nepamätám si, že by napríklad mal hispter niekedy až takúto maródku. Vyzeralo to, že repre pauza pomôže, miesto toho sa zranili ďalší dvaja hráči a Zaniolo vraj ešte k tomu aj ochorel. Sme márni. Neapol je lepší, vidieť na nich systém a zohranosť, avšak nie je to nič, čo by sa nedalo v druhom polčase nejak dvoma gólmi silovo ubiť.

Reagovat
Alberto Aquilani

tak stačí jeden

Reagovat
Largo

Souhlasím, navíc ten závěr ligy bude dost hektickej. Manolas v příštím kole proti Viole nebude, takže Marcano - Fazio

Reagovat
M11

Dvojpenalta

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reteeeeeeeee

Reagovat
Nuno čomes

Byla? Z livesportu to vypadalo, že mu tak pohladil chranič

Reagovat
FuckT

Nema niekto dobry gif alebo obrazok toho druheho golu SSC? Mne sa zdalo, ze to nebol offside.

Reagovat
Nuno čomes

Nebyl. To jen Olsen je traged

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty si tragéd ale najväčší. Najprv sa tu debilne pýtaš, či bola úplne jasná penalta (mimochodom, mohla byť odpískaná aj za ruku Ruia), a teraz tu napíšeš túto nelogickú blbosť. Pretože sa pýtal na 2. gól v prvom polčase, ktorí im nebol uznaný pre offside. Trošku sa ukludni, hráte až večer, mal by si smerovať energiu tam.

Reagovat
Nuno čomes

Co raplíš? Na penaltu jsem se ptal, protože jsem 1. poločas neviděl. A z livesportu to zas tak průkazné nebylo. Tzn. že jsem netušil, že padl nějaký další gól. Takže i tahle reakce tomu odpovídá.

Druhý gól jasně Olsena, nevím co zkoušíš Btw. mně se nelíbí ani Handanovic, pokud sis nevšiml.

Takže se zase uklidni.

Reagovat
Alberto Aquilani

OMG. Ide o to, že tá tvoja odpoveď na príspevok fucka nemá žiadny zmysel. Gól nebol (kde on netvrdí opak), a ty si ešte k tomu napísal, že offside nebol, lebo je Olsen tragéd (čo nespochybňujem, ale si si v tom adrenalíne pomýlil situácie).

Reagovat
Nuno čomes

Dyť vysvětluji, že jsem první poločas neviděl. Takže jsem myslel, že se ptá na ten druhý regulérní od Napoli. Tam byl taky balon do kraje, tak jestl ineviděl opakovačku, mohl si myslet, že to byl offside

Ubičuj mě.

Reagovat
Alberto Aquilani

dobre, odpúšťam ti, ale nech sa to už neopakuje.

Reagovat
Nuno čomes

No nevim nevim, možná to ještě zkusím..

Reagovat
Largo

Byl. Těsněj, o kopačku.

Reagovat
Nuno čomes

Ok, už mi to vysvětlil ten borec výše

Reagovat
Largo

Byl, těsněj. O kopačku.

Reagovat
FuckT

Tak dnes je to uplne jedno takze sa aspon mozem vyjadrit bez toho, aby ma niekto obvinil zo zaujatosti, t.j. podla mna by sa taketo ofsajdy nemali piskat. Su to milimetre a iba to obera futbal o pekne momenty. Chapem protichodny nazor a aj argumentaciu za nim, ale mne sa to moc nepozdava, kedze tam uz sa da zakomponovat aj individualna anatomia.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi brankar ligy, Gojko 2

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si spomeniem na Alissona ...

Reagovat
Nuno čomes

Napoli úplně jednoduše. Kde mají střed? Schicky centry jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

Nova metla, jak Solskjaer to malo byt. Teraz bude kopec vyhovoriek

Reagovat
Alberto Aquilani

#hipstervráťsaknám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Jinak Nzonziho snad nemůže chtít žádný tým, ani kdyby jim k němu dali 10 mega ne? Ten tam je úplně k ničemu. On tam běhá jak by vyběhl z Afriky a ztratil se.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim ta, ved on je spickovy

Reagovat
danko10

Olsena budú v Anglicku nosiť na rukách.

Ale je to teda tragoška od všetkých. Možno Perotti znesie nejaké prísnejšie merítko. Z tejto bandy Monchiho žoldákov sa bude Rím liečiť roky.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Ten kádr je hroznej, cejtim z toho apatii, nízký sebevědomí a neschopnost.

Reagovat
Nuno čomes

Něco málo z toho cítím i u nás. Ale u vás to je asi o kousek více.

Reagovat
Largo

Jo. Nechuť hrát, bezradnost a zoufalá nekvalita, především v obraně. Tu LM si tenhle rok jednoznačně nezasloužíme.

Reagovat
Nuno čomes

Otázka spíš je, kdo si ji krom těch prvních dvou zaslouží.

Reagovat
danko10

Atalanta.

Reagovat
Nuno čomes

Tak kdyby to dopadlo pro Inter a Atalantu, zlobit se nebudu

Reagovat
Largo

Inter asi jo no. Bohužel

Reagovat
Nuno čomes

Ještě daleeeko.

Reagovat
Nuno čomes

Já věděl, že to s tebou nemám rozebírat

Reagovat
Largo

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
danko10

Kamaráde, Inter je labilný, ale Rím je v prdeli na všetkých frontoch.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko ma este viac v pici jak za Di Fra

Reagovat
danko10

Bosniak skúsene odchodí celý zápas. Aj s Claudionem asi bude kamoš.

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
smazaný uživatel

Toto nam presne chybalo, taketo debakle doma. Esteze za vsetko mohol Di Francesco. Tlieskam vam vsetkym hipsterom

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Presne som vedel, že prvý sa opustíš po 2 zápasoch

Reagovat
danko10

Veru tak. Euse by ich dnes rozdrvil s prstom v riti. :( <3

Reagovat
FuckT

Tak zrovna s nami on nemal prave najhorsiu bilanciu, ci ano? Pamatam si este nedavno ako som si pri zapasoch s vami trhal vlasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že máš radost, kokote

Reagovat
smazaný uživatel

zdecimovoany ,zniceny Rim na dne na kolenach !! nezasluzime si skoncit ani na 10 mieste...total v riti

Reagovat
Largo

Souhlas. V létě začínáme od píky.

Reagovat
Nuno čomes

Dnes zase v těch výročních dresech?

Reagovat
lnterista

Ty byly jen na derby ne?

Reagovat
cresposuper

https://www.instagram.com/p/BvrbXQ8ljfG/ Tiez som si ale myslel, ze len na derby.

Reagovat
Deki

Inter: Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, Miranda, Asamoah; Brozovic, Vecino; Politano, Borja Valero, Perisic; Keita

Lazio: Strakosha; Luiz Felipe, Acerbi, Bastos; Romulo, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Correa, Immobile

nicmoc no snad Miranda ukáže, že na to ještě má. Vecino mohl být pod útočníkem a místo Valera bych dal asi Gaglia. Keita v útoku prostě nouze....

kdo mě sere víc než Icardi s Wandou, je Ninja. nenápadné zranění z trejnu a už měsíc nehraje. už nad ním pomalu lámu hůl...

ve výhru nevěřím, ale byla by zlatá a výrazně by nás přiblížila LM!

FORZA INTER

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak hraje obrana?

Tj. Šriniar a SdV?

Reagovat
lnterista

Dobre...za me Skriniar kapitan

Reagovat
Deki

dobře, spolu jim to sedí. i kvůli nim má Handa nejvíc čistých kont v lize... nečekal jsem, že si De Vrij vybojuje takhle stabilní základ. stopeři jsou spolu s brankářem jediný flek, kde nás bota netlačí. no a paradoxně v létě dojde Godín

Reagovat
Bandita_Harry

ale Skriniar mozno prec nie ? cital som nieco o Atleticu a este ked teraz predali toho Hernandeza za 80...

Reagovat
Deki

jo, u Škriniara to vidím aktuálně tak 50/50 ten odchod. Barcu, Real nebo Anglii asi bude těžko odmítat a když ty prachy někdo dá...

Reagovat
Nuno čomes

Ta záloha Lazia je úplně jinde, což se už potvrdilo.

Reagovat
Deki

nedáš, dostaneš no... ale skvělý centr od Alberta

Reagovat
LesyJePan

Nebol ofsajd?

Reagovat
Nuno čomes

Brozovic parádní bránění

Reagovat
Nuno čomes

Proč to kope ten traged

Reagovat
Panděvova ofina

Prosím, máte někdo dobrý stream na Inter?

Reagovat
stas87

Nesledujem Inter prakticky vobec, videl som ich vlastne len proti SGE a dnes. Oni hraju regulerne o deviatich, pretoze Brozovic a Valero su alibisticki tragedi. Hlavne Brozovic je mimo a Valero je zrejme nejaky radoby tvorca hry ale on sa pohybom neukaze, prihrava dozadu a ked uz s loptou nieco urobi, tak väcsinou nepresne prihra. Mam len smolu dnes alebo je takto tragicky dlhsi cas?

Reagovat
Nuno čomes

Není to jen dnes. Napsal si to tak jak to je. A korunu tomu nasazuje Brozovic, že kope trestnáky okolo 16ky. Dy%t z toho dal gol snad tak jednou. Ten tým je slabý, Lazio má zálohu jinde. Když hraje se Skriniarem Miranda, tak většinou to od nich není kompaktní výkon. A vepředu prostě není nic.

Reagovat
Panděvova ofina

Valero je vyčpělý a Brozovičovi sedne jedna ze čtyř her. Tvůrce hry nám chybí už pár let a neschopnost někoho na tu pozici přivést je tristní.

Reagovat
Deki

nelíbí se mi to. nejsme opět schopni cokoli vymyslet. ve vzduchu nás Lazio drtí a naše přímáky nebo rohy jsou hodně špatný... chce to víc střelby a pressu a zbytečně moc nevymýšlet, protože to stejně z týmu nikdo neumí.

trochu se bojím, že Spal tam ve druhé půlce pošle Candrevu, Maria a Rana, čímž naše šance klesnou ještě níž...

FORZA INTER!

Reagovat
Nuno čomes

Lazio nás dostalo přes tam, kam chtělo. Dali rychlý gol a pak jim to stačí jen odbránit, protože ví, že vepředu nic nevymyslíme.

Reagovat
Deki

ty centry a rohy? doprdele co to je? takhle blbě to nezahráváme ani v okresu...

Reagovat
Nuno čomes

Brozovic. Cos čekal. Mistr nekopa

Reagovat
Panděvova ofina

Sakra, ať už zamíří konečně. Vím, že to není žádný Robben, ale aspoň trefit bránu by mohl.

Reagovat
Panděvova ofina

Perišič je prostě svůj... Tenhle hráč má o sobě ohromné mínění a přitom nestojí za nic.

Reagovat
Deki

to sedí spíš na Broža

Reagovat
Panděvova ofina

Upřímně mě ti naši Chorvati nebaví už druhým rokem a to chtějí ještě obohatit o Rakitiče

Reagovat
Deki

Reagovat
Deki

střídat poprvé v 74. min, když potřebuješ dát gol a oživit to... taky dobrý, Špalku

Reagovat
lajka30

centr Strakosha,centr Strakosha,centr Strakosha,...................

Reagovat
Deki

proč tvle nezkusí toho Colidia? já na to nemam nervy už

Reagovat
Panděvova ofina

Přesně. Keita na křídlo a Perišič dolu

Reagovat
stas87

Kde ma teda Inter rozdielovych hracov a potrebnu kvalitu? Na IV a v utoku? Lebo zaloha nikoho kombinacne neprehra a kraje im taktiez nefunguju. Nechcem ich nejako prisne sudit, kedze ich vidim minimalne ale Lazio nema problem si udrzat ten jednogolovy naskok. Centre nepresne, navyse väcsinu subojov hostia vyhraju a kombinacne je Inter zly. Ako potom mozu drzat miesto v prvej stvorke s takym futbalom a takymi hracmi? To ten Icardi fakt robi tolko pre nich?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele