27. kolo
27.02.2011 15:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Brescia Calcio - US Lecce 2:2

V zápase Brescie s Lecce viděli diváci celkem čtyři branky. Domácím nestačilo ani dvougólové vedení, Lecce totiž ještě do šaten snížilo a po změně stran vyrovnalo na konečných 2:2.

Záchranářský duel zahájila lépe Brescia, která byla aktivnější a pohyblivější. Pokus Zambelliho ale brankou neskončil, stejně jako o chvíli později další šance domácích. Aktivita se ale vyplatila a po sedmnácti minutách hry se poprvé změnilo skóre ve prospěch Brescie. Precizní centr Zanbelliho zužitkoval přesně umístěnou a nechytatelnou hlavičkou Caracciolo - 1:0 pro Brescii. Za chvíli přidali domácí i druhou trefu, uběhly sotva dvě minuty a přihrávku Diamantiho dopravil do sítě Zoboli - 2:0.

Ve 22. minutě mělo Lecce volný přímý kop, Olivera mířil jen do náruče Arcariho. Snížení se ale dostavilo, a to po hezké akci Grossmüllera s Corviou. Prve jmenovaný efektivně přišoupl míč a ten druhý bezpečně snížil na 2:1. Stejným výsledkem i první pětačtyřicetiminutovka skončila.

I druhý poločas měl co nabídnout. Co je však důležitější, je vyrovnání na 2:2. Obrana Brescie zcela zaspala při bránění vhazování, Munari s míčem na noze v pohodě pronikl do pokutového území a zakončil - 2:2. Utkání mělo nesmírně dramatický závěr, ve kterém se mohlo rozhodnout. Caraciollo dokonce vstřelil gól, ale sudí viděli útočný faul a nejspíše i následný ofsajd, branka tedy nebyla uznána a utkání skončilo nerozhodně 2:2.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele