27. kolo
27.02.2011 15:00 CET
0 : 7
(0:5)

Reportáž

Udinese koncertovalo v Palermu, vyhrálo 7:0!

Delio Rossi si s velkou pravděpodobností může pomalu hledat nové angažmá, protože to, co dnes předvedli jeho svěřenci v domácím zápase s Udinese asi prezident Palerma Maurizio Zamparini jen tak nerozdýchá. Palermo dostalo dvě červené karty, ale to by ještě nebylo tak hrozné, kdyby od Udinese nedostalo sedm gólů! Opět řádila hvězdná dvojice Bianconeri Sanchez - Di Natale, první dal čtyři góly, druhý hattrick.

Už před zápasem byla situace v Palermu hodně napjatá, když se Zamparini do svého trenéra neustále opíral a výsledek 0:7, který je pro Palermo vůbec nejhorší domácí v historii, nejspíše nepřekousne. Pro sicilské mužstvo to navíc je už třetí porážka v řadě a ztráta na pohárové pozice. Udinese naopak jen potvrdilo, jak výtečnou formu v roce 2011 má, přemožitele dosud nenašlo, ačkoliv na Stadio Barbera v posledních letech většinou prohrávalo.

O tom, že to dnes nebude pro Palermo dobré, promluvila devátá minuta a kapitán hostí Di Natale. Armero našel před Andelkovičem volného Di Nataleho a ten hlavou zavěsil. Rosanero se snažili, ale všechno jim šlo velice těžce a za deset minut prohrávali už o dva góly. Domácí nedokázali odvrátit rohový kop, načež poslal míč pod břevno Alexis Sanchez. Palermo se poté trochu probralo a chtělo se vrátit do zápasu. Jenže při svém útočení nechávali domácí velké díry v obraně a ačkoliv musel Handanovič likvidovat Pastoreho, gól znovu slavilo Udinese. Za necelých deset minut po druhé brance vyslal Di Natale z půlky svého parťáka Sancheze, ten před brankářem několikrát přešlápl, skvěle si ho obhodil a zvýšil na 0:3 z palermského pohledu.

Frustraci domácích potvrdil ve 40. minutě Armin Bacinovič, který musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch. Už tak nebyl přítomen dalším dvěma gólům Udinese, které padly v krátkém časovém sledu takřka vzápětí. Armerovu střelu nejprve neudržel Sirigu a s trochou štěstí pak míč za jeho záda dopravil Di Natale. Od čtvrtého gólu uběhla prakticky jen minuta a na Sirigua se po Bovově chybě hrnul Alexis Sanchez, který skvělou střelou dopravil do sítě už pátý gól! Výsledkem 0:5 zároveň skončil první poločas.

Jestli v Palermu doufali, že druhá půle už nemůže být horší, už po třech minutách je z omylu vyvedl Sanchez. První střelu sice Sirigu zastavil, ale ačkoliv kolem hostující hvězdy stáli čtyři domácí borci, ve skórování čtvrtého gólu mu nezabránili. Už výsledek 0:6 byl pro Palermo nejhorší domácí porážkou v historii, ale Udinese to nestačilo. Matteovi Darmianovi se návrat po dlouhém zranění nevyvedl, když po hodině hry fauloval Armera, dostal červenou kartu a Di Natale mohl s přehledem proměnit pokutový kop a upravit na konečných 0:7!

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoro ses trefil ,zatim 0:7

Reagovat
milanista9

Reagovat
smazaný uživatel

tys asi už hodně prohral v sázení

Reagovat
off-olda

děláte jako by jste věděli že to skončí 0:7 sice je 0:0 píčovina, ale já jsem třeba tipoval 2:3...0:7 nečekal ani největší fanoušek Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni Rossi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele