27. kolo
27.02.2011 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Cesena - Chievo Verona 1:0

Proměněný pokutový kop v nastaveném čase zajistil domácí Ceseně důležité tři body v boji o záchranu. Utkání příliš fotbalové krásy nenabídlo, šancí bylo poskrovnu.

Zápas Ceseny s Chievem nabídl velmi vyrovnanou partii. Hned na rovinu lze říci, že příliš šancí diváci neviděli, tedy alespoň ne těch úplně stoprocentních. Jednou se za obranu dostal Pellissier, ale byl mu odmáván ofsajd. První skutečně velkou šanci měla domácí Cesena, po centru hlavičkoval těsně vedle Alessandro Rosina. Před Sorrentinem bylo horko i v závěru poločasu, kdy brankář Chieva na poslední chvíli zasáhl před dotěrným Bogdanim.

Obraz hry se ve druhém poločase takřka nezměnil. Ve velké šanci byl Moscardelli a po něm i Fernandes, v obou případech čaroval brankář Antonioli. Utkání nakonec rozhodl moment v nastaveném čase. Mandelli se podle sudího provinil faulem a odpískal pokutový kop. Ke kontaktu tam jistě došlo, ale penalta to byla přísná. Nicméně Jimenez nabídnutou šancí nepohrdl a zařídil veledůležité tři body pro domácí celek.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele