27. kolo
27.02.2011 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - SS Lazio 1:0

V boji o čtvrtou příčku ztratilo Lazio, které nedokázalo bodovat na půdě Cagliari. O osudu utkání rozhodla jediná branka Acquafrescy, respektive Diase, který si míč srazil do branky.

Lazio začalo na stadionu Sant’Elia aktivněji, ale Gonzalova střela byla hodně nepřesná. Vidět byl stejně jako v minulém kole Brazilec Hernanes, jehož centr málem překvapil brankáře domácích Agazziho. Ten musel být ve střehu i po přímém kopu, který měl na svědomí nikdo jiný než Hernanes. Agazzi ho s potížemi vyrazil a o zbytek se postarala obrana. Biancocelesti byli lepším týmem, ale do šaten šli jako vítězové domácí.

Skvělý pas Cossua si zpracoval Acquafresca a překonal náhradníka Berniho. Měl ale velké štěstí neboť míč směřující do prázdné branky mohl odkopnout obránce Dias. Ve zmatku to ale nedokázal a míč smolně neodkopl, naopak si vstřelil vlastní gól - 1:0 pro Cagliari. Odpovědí na to byla nepřesná střela Matuzalema.

Hosté na první poločas navázali a byli nadále lepší. Vypracovali si několik velmi dobrých příležitostí, ale vše pochytal výtečný Agazzi. V další šanci zase Floccari pouštěl šikovně přímák Hernanese, ten však skončil vedle.

Pojistka výsledku na 2:0 mohla přijít v závěru, kdy se octil sám před Bernim Missiroli. Ten v žádném případě nebyl v ofsajdu, jenže šance jakoby se zalekl. Lazio už nedokázala hubený náskok Cagliari stáhnout a tak trochu smolně prohrálo 1:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (4)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
Petr325

jen at tam hoděj Kozáka...nebo je vykartovanej? jinak vysledek 1:1

Reagovat
Pipo123

Kozák bude hrat od úvodu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele