27. kolo
26.02.2011 20:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - Bologna FC 0:2

Fanoušci Juventusu museli spolknout další hořkou pilulku v podobě domácí porážky. Juventus nestačil na Boloňu, když ho dvěma brankami sestřelil jeho bývalý hráč Marco Di Vaio. Pohárová Evropa se tak zase vzdaluje, nehledě na Ligu mistrů.

Stará dáma přitom nezačala špatně a v prvním poločase měla více ze hry. Matri z více než slibné pozice přestřelil branku a střelu Mela z 26. minuty vyrazil brankář Viviano. Největší šanci prvního poločasu měl Vincenzo Iaquinta, ten v samotném závěru orazítkoval tyčku a Boloňa vlastně jen se štěstím udržela poločasový výsledek 0:0.

Juventus hodlal ve snažení pokračovat i ve druhém poločase a k tomu mu měl dopomoci střídající Alessandro Del Piero. Jenže do kolen ho srazil bývalý hráč Marco Di Vaio. Boloňa předvedla klasický protiútok, na jehož konci byl ostrostřelec Marco Di Vaio, do čisté gólovky mu přihrál Massimo Mutarelli - 0:1.

Domácí se opětovně hnali do útoku a především Del Piero se staral o ofenzivní záležitosti. Jeho volný přímý kop neusměrnil do branky Luca Toni a v 65. minutě pohořel "božský Alex" společně s Bonuccim na Vivianovi. O pouhých šedesát sekund později vstřelili hosté druhý gól, který definitivně rozhodl o vítězství a znovu to byl Marco Di Vaio. Bývalý italský reprezentant tentokrát zužitkoval přihrávku Meggioriniho a podruhé v zápase překonal brankáře Storariho - 0:2. I za tohoto nelichotivého výsledku se Stará dáma nevzdávala, ale její ofenzivní snažení vyšlo vniveč. Boloňa vyhrála 2:0 a Juve potvrdilo obrovské výkonnostní výkyvy.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neslibuji si už žádný zázrak,pojďme vyhrát alespoň 1:0 Hlavně ať kopeme poháry...

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Bologna...ten kto to podal, si pekne privyrobil, 7 kurz nebyva casto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele