Serie A - souhrn 25. kola

22.02.2019, 22:25, aktualizováno 24.02.2019, 22:39
Komentáře a souhrny
Juventus přetlačil Bolognu a drží si na špici obrovský náskok před Neapolí, která pro změnu rozstřílela Parmu. Inter v nastaveném čase přišel o výhru s Fiorentinou. AC Milán zdolal Empoli a posunul se na průběžnou čtvrtou pozici, na záda mu ale dýchá AS Řím, jenž opanoval duel s Frosinone. Turín porazil Atalantu a na svého soupeře se bodově dotáhl...

ACF Fiorentina - Inter Milán 3:3

24.02.2019 20:30

Góly: 1. Giovanni Simeone, 74. Luis Muriel, 90+11. Jordan Veretout (pen.) - 6. Matías Vecino, 40. Matteo Politano, 52. Ivan Perišić (pen.)

Hodně divoký zápas mezi domácí Fiorentinou a Interem skončil nerozhodným výsledkem. Diváci se dočkali šesti branek, množství emocí a zejména ti domácí mohou remízu brát spíš jako vítězství.

Šlágr kola se odehrál na stadionu Artemia Franchiho a měly ho na svědomí týmy Interu Milán s domácí Fiorentinou. Oba trenéři sáhli k osvědčeným jménům, takže jsme se od prvních minut na hrací ploše dočkali Veretouta, Chiesy, Simeoneho nebo Gersona za domácí, přičemž jejich soupeři byli Handanovič, Politano, Perišić, Nainggolan nebo Martínez.

Inter byl přeci jen favoritem, ale trochu zaspal úvod zápasu. Hned v první minutě se totiž povedl brilantní nákop Ceccherinimu, jenž oslovil nabíhajícího kapitána Chiesu. Mladý talent posunul míč vedle sebe do vápna, kam si naběhl Giovanni Simeone. Te by zřejmě posouval míč do brány, ale nakonec byla branka připsána hostujícímu obránci De Vrijovi jakožto gól vlastní.

Nerazzurri sice vstoupili do utkání špatně a hodně roztěkaně, ale přeci jen se jim povedlo už v šesté minutě srovnat! Centr z rohového kopu odhlavičkoval první bránící hráč na přední tyči, míč se ale dostal k Nainggolanovi. Ten jej posunul na Matíase Vecina, který na hraně ofsajdu překonal brankáře Lafonta!

Sudí ještě zkoumal, zda byl gól regulérní z hlediska ofsajdu, ale po nápovědě od videorozhodčího usoudil, že ano. Viola to ale nevzdala a v těchto fázích hry jasně soupeře přehrávala. Chybělo jí ale více štěstí v zakončení, jako například po akci Chiesy se zakončením Benassiho.

Inter dělal nevynucené chyby i v rozehrávání, což se mu málem vymstilo ve 29. minutě. Dalbert rozehrál přímo na Vecina, kterého obral o míč Gerson. Brazilský talent patřící AS Řím se dostal až do zakončení, jenže střelou po zemi minul tyč Handanovičovy brány o pár centimetrů.

Zkušený obránce Laurini se deset minut před koncem dopustil faulu na Lautara Martíneze a hosté dostali šanci na standardní situaci. Marcelo Brozović poslal střílený centr na bránu a Lafont pro jistotu míč vyrážel nad břevno. Následný rohový kop málem skončil v síti, neboť se po něm nakonec marně natahovali De Vrij, Martínez a Perišić.

Přesto se Inter dočkal další branky ještě před koncem první půle. Italský křídelník Matteo Politano si navedl míč před vápno i přes několik protihráčů a krásnou ranou nedal Lafontovy šanci zasáhnout - 2:1.

Do druhého dějství vstoupila Fiorentina obdobně a chtěla být aktivnějším týmem. Jenže v 51. minutě zahrál po centru Brozoviće rukou Fernandes a nápověda videa nedala sudímu jinou možnost. Inter zahrával penaltu, i když tohoto prohřešku si v podstatě nikdo pořádně nevšiml. Ivan Perišić vzal odpovědnost na svá bedra a bezpečně svou šanci proměnil!

Další obrovskou šanci vytvořil Politano pro kolegu Martíneze, kterému před téměř prázdnou bránou chyběl jen krok. Do hry se dostal Luis Muriel, před kterým trenér Spalletti varoval. A dobře věděl proč. Právě Muriel posunul míč od Veretouta do druhé vlny na Cristiana Biraghiho, který propálil vše před sebou. Naštěstí pro Inter ale sudí postřehl nepatrný faul na Dalberta, čímž Inter zachránil a gól neuznal.

Muriel se ale nepřestal snažit a obranu Interu dost větral. Nakonec se mu povedlo dokonce zdramatizovat utkání, neboť v 74. minutě se trefil nádherně z volného přímého kopu a Handanovič plachtil vzduchem marně. Ani to ale nebyl konec, protože sudí nastavil sedm minut a v šesté trefil Danilo D‘Ambrosio ve vápně míč rukou! I Fialky tak dostaly šanci na penaltu a Veretout se nemýlil - 3:3.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - SSC Neapol 0:4

24.02.2019 18:00

Góly: 17. Piotr Zieliński, 36. Arkadiusz Milik, 73. Arkadiusz Milik, 82. Adam Ounas

Neapol rozemlela domácí Parmu a nedala jí v podstatě žádnou šanci uspět. Nejenže neinkasovala ani jednu branku, ale sama naopak vstřelila čtyři. O polovinu z nich se postaral vytáhlý kanonýr Neapole Arkadiusz Milik, k němuž se přidali ještě Zieliński s Ounasem.

Parma se doma těšila na hodně atraktivní duel s Neapolí, v němž hrála o hodně. Musela si dávat pozor zejména na hráče jako Milik, Mertens nebo Allan s Ruízem, kteří představovali asi největší hrozbu pro brankáře Sepeho. Ten měl po ruce Kucku, Biabianyho, Ingleseho nebo Alvese s Machínem.

První zajímavější akci Neapole táhl José María Callejón, který se dokonce dostal v sedmé minutě až do zakončení. To se mu ale nepovedlo a přesnost nebyla jeho silnou stránkou. I Parma má hodně rychlá křídla, která se snadno dostávala do šancí. Zejména pak rychlík Gervinho zlobil poměrně hodně hostující obranu a jeho ránu ve dvanácté minutě musela hasit obrana Neapole až na poslední chvíli.

Neapol působila lepším dojmem a v 19. minutě se mohli její fanoušci radovat z první branky utkání. Obránce Elseid Hysaj si naběhl před vápno a šajtlí prostrčil míč na nabíhajícího Piotra Zielińskiho. Tomu už nedělalo žádný problém poslat míč mimo Sepeho dosah - 1:0.

Sepe se musel mít pořád na pozoru a například rána Josého Maríi Callejóna mu určitě neudělala dobře. Mířila totiž jen těsně nad bránu! Mnohem lépe se trefil Arkadiusz Milik. Ten byl nejprve faulován před vápnem Parmy a dostal od rozhodčího šanci na standardní situaci. S ní naložil nádherně, protože poslal míč pod nadskakujícími hráči přesně k tyči!

Konec první půle nabídl ještě šanci Zielińskiho, který zakončil rychlou akci hostí střelou na vzdálenější tyč, jež jen těsně minul. Parma měla před soupeřem až přílišný respekt, což se snažila ve druhé půli změnit. Postarat se o to mohl Bruno Alves, který byl ve vápně faulován Kévinem Malcuitem. Sudí sice nejprve rozjásal domácí tribuny odpískáním penalty, kterou však vzápětí po poradě s videorozhodčím odvolal!

To se samozřejmě Parmě vůbec nelíbilo, ale nemohla s tím nic dělat. Takže se jen znovu poctivě vrhla do útoku. Po hodině hry pálil výtečně Gervinho, který donutil pohotovou ranou Mereta k ještě lepšímu zákroku. Gervinho byl hodně aktivní a ještě několikrát upadl ve vápně, jenže sudí jeho snahy o penaltu ignoroval.

Góly ale ještě padly. Nejprve domácí obránci vyrobili hrubku a namazali Arekovi Milikovi. Mladý Polák si přehodil míč na silnější nohu a míč poslal mimo dosah stojícího Sepeho. Osm minut před koncem pak ještě střídající Adam Ounas zakončil rychlou a kombinačně pohlednou akci Neapole střelou přes Sepeho, čímž završil kanonádu Partenopei.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Janov CFC 0:0

24.02.2019 15:00

Góly: -

Chievo doma jenom remizovalo s Janovem bez branek a jeho situace se znovu o něco zhoršila. Bod z domácího utkání je pro Fly Donkeys prostě málo. Zápas fotbalové krásy příliš nepobral, šancí bylo jen pár, ale jak Radu, tak i Sorrentino neinkasovali.

Záchrana se pro veronský celek zase o něco vzdálila. Chievo potřebovalo konečně prolomit sérii bez vítězství, ale ani dnes se to nepovedlo. Místy byli domácí lepší, ale koncovka byla velký problém. Ve 12.minutě rozehrávalo Chievo rohový kop a po Stepinskeho zakončení musel předvést dobrý zákrok Radu.

Jinak to byla nuda, první poločas toho opravdu moc nenabídl. Z přímáku ještě minul branku domácí Keiyine a více už se před odchodem do šaten nestalo. V tomto směru ani druhý poločas nebyl příliš pohledný. Až dvacet minut před koncem mohl Janov udeřit, na rohový kop si naskočil Kouamé, ale netrefil branku, což bylo velké štěstí pro domácí.

Závěr zápasu byl poněkud nervózní. V nastaveném čase si hosté museli oddechnout, po jednom z faulů to vypadalo na pokutový kop, sudí si vše ověřil u videa a nakonec nechal rozehrávat volný přímý kop z nadějné pozice. Piazón dokázal Radua ohrozit, ale ten byl připraven. Utkání na stadionu Bentegodi nakonec žádnou branku nepřineslo, takže oba celky si připisují po bodu.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Juventus FC 0:1

24.02.2019 15:00

Góly: 67. Paulo Dybala

Boloňa sehrála s Juventusem dobré utkání, ale na body to nakonec nestačilo. Juventus nebyl lepší, ale výhru mu po více jak hodině hry vystřelil Paulo Dybala. Stará dáma navýšila vedení v tabulce a alespoň výsledkově si spravila chuť po zpackaném osmifinále Ligy mistrů.

Juventus rovněž splnil roli favorita, ale herně to znovu nebylo ono. Allegriho svěřenci se trápili a Boloňa měla dokonce lepší statistiky v držení balónu i počtu střel.

Stará dáma ještě měla v nohách a především v hlavě utkání s Atléticem Madrid. Hlavní cíl sezony vyhrát Ligu mistrů totiž utrpěl vážné trhliny. Boloňa toho dokonale využila a Starou dámu zaskočila svojí aktivitou. Před Perinem bylo hned několik závarů, ale golman hostí zasahovat nemusel. Ve 25.minutě nebezpečně vypálil Éder a Perin už se musel natahovat. Stejně nebezpečná byla i Sorianova rána, která šla také jen těsně vedle. Až ve 35.minutě poprvé zahrozil Juventus, Federicco Bernardeschi si připravil balón na levačku a svůj obstřel poslal těsně mimo.

Boloňa byla nebezpečnější i po změně stran. V 57.minutě byl před Perinem velký závar a Santander mohl zblízka zakončit do prázdné branky, kdyby se mu do střely nepoložil stoper Rugani. Trenér Allegri musel po hodině hry udělat změnu a hru oživit příchodem Paula Dybaly. Jak se nakonec ukázalo, byl to mistrovský tah. Dvacet minut před koncem Helander špatně odkopl Matuidiho přihrávku, balónu se ve vápně zmocnil Paulo Dybala a umístěnou střelou zařídil Juventusu vedení.

Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, dokázali Juventus znovu dostat pod tlak, ale vyrovnání už se nedočkali. Ve třetí minutě nastavení předvedl Perin skvělý zákrok, když vytěsnil střelu k tyči v podání Sansoneho. To také byla poslední možnost Rossoblu v utkání.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - SPAL 2013 1:1

24.02.2019 15:00

Góly: 43. Federico Peluso - 68. Andrea Petagna

SPAL dokázal na hřišti Sassuola získat cenný bod, který se mu bude v boji o záchranu jistě hodit, zvláště, když největší konkurenti prohráli. Domácí se coby favorité ujali vedení, když se prosadil Peluso, nicméně poslední slovo měl z pokutového kopu Petanga. V nastavení ještě uviděl červenou kartu domácí Duncan, ale to už vliv na výsledek nemělo.

Sassuolo bylo favoritem, ale SPAL byl odhodlán získat tolik potřebné body v boji o záchranu. Ferrarský celek začal dobře, byl aktivnější a tvořil si náznaky šancí, jenomže tu první stoprocentní mělo Sassuolo. Ve 32.minutě střílel těsně vedle Boga a gól Demirala sudí pro hraní rukou neuznal. Sassuolo se dostalo do vedení těsně před koncem prvního poločasu. Po centru Sensiho se uvnitř šestnáctky trefil Federico Peluso a stadion Cittá del Tricolore se mohl radovat.

Domácí šli do šaten spokojenější, ale SPAL se rozhodně nevzdával. Hosté nepředvedli vůbec špatný poločas a i po změně stran měli co nabídnout. Po hodině hry, přesněji v 66.minutě byl ve vápně faulován útočník Floccari a sudí po konzultaci s videem odpískal pokutový kop. Andrea Petanga zvolil razantní střelu a Consiglimu nedal šanci.

SPAL dokonce mohl otočit skóre, ale z rohového kopu čtvrthodinu před koncem orazítkoval břevno Alessandro Murgia. To hosty muselo mrzet, bod ze hřiště Sassuola pochopitelně není špatný, ale tři body by byly lepší. Sassuolo ještě v nastavení přišlo o vyloučeného Duncana, útočník uviděl druhou žlutou kartu, ale to už bylo utkání u konce.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Cagliari Calcio 1:0

24.02.2019 12:30

Góly: 66. Fabio Quagliarella (pen.)

Fabio Quagliarella se po třech zápasech zase prosadil a Sampdoria po třech zápasech díky tomu vyhrála. Sampdoria byla v zápase s Cagliari lepší, ale poměrně dlouho nemohla najít recept na brankáře Cragna. Cagliari znovu prohrálo a komplikuje si boj o záchranu.

Začátek utkání byl z obou stran hodně opatrný a diváci na stadionu Luigi Ferraris registrovali první střelu na branku až po půlhodině hry. Postaral se o ní nadvakrát Sala, Cragno však dobře zasáhl a první příležitost Námořníků uhasil. První poločas pak nabídl ještě jednu velkou příležitost domácích, Saponara zkoušel vypálit na zadní tyč, ale branku netrefil.

Krátce po změně stran měla znovu Sampdoria obrovskou šanci na vedení, Defrel zakončoval ve vápně z první a branku z vyložené pozice opět netrefil. Domácí tým byl lepší, ale branku ne a ne vstřelit. V 63.minutě zblízka zakončoval do vynikajícího Cragna Praet a bylo zázrakem, že Sardiňané stále drželi nerozhodný výsledek. Dlouho už to ale nevydrželo, Luca Pellegrini ve vápně fauloval a sudí nařídil pokutový kop, Fabio Quagliarella si možnost ukončení střeleckého půstu nenechal uniknout, penaltu bezpečně proměnil a Blucerchiati vedli 1:0.

Cagliari ještě mělo spoustu času na vyrovnání, ale Námořníci dobře kontrolovali hru. Hosté si za celý zápas nebyli schopni připravit jedinou gólovku a nakonec odjíždějí z Janova s nepořízenou zaslouženě.

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - AS Řím 2:3

23.02.2019 20:30

Góly: 5. Camillo Ciano, 80. Andrea Pinamonti - 30. Edin Džeko, 32. Lorenzo Pellegrini, 90+5. Edin Džeko

AS Řím jen s obrovským štěstím odvrátilo blamáž, kterou málem utrpělo ve Frosinone. To se nedočkalo zatím ani jednoho vítězství na domácí půdě, o což se postaral především hostující kanonýr Edin Džeko.

Římané nastoupili proti jasnému outsiderovi, se kterým podle papírových předpokladů neměli mít žádné potíže. Do hry se od prvních minut dostala esa jako Džeko, Manolas, Kolarov nebo De Rossi s Perottim. Nechyběli ani Marcano s El Shaarawym, kteří měli dělat potíže Sportiellovi, Cianimu, Vivianimu, Salamonovi nebo Cassatovi.

Od prvních minut domácí ukazovali, že se nehodlají třást před slavnějším a nesporně kvalitnějším týmem. A ukázali to celkem razantním způsobem, protože Frosinone se už v páté minutě dočkalo překvapující branky! Zkušený záložník Steven N'Zonzi totiž nahrál přímo soupeři, kterým byl Camillo Ciano. Ten se rozhodl pro tvrdou ránu, kterou si brankář Robin Olsen nešťastně srazil do vlastní brány!

Frosinone vedlo a AS stále nechápalo, co se stalo. O šest minut později navíc AS málem dostalo další branku a opět od Ciana. Po Salamonově centru se totiž Ciano objevil naprosto osamocen v pokutovém území, jenže v obrovské šanci přestřelil. Na opačné straně o sobě dal vědět Stephan El Shaarawy, který v této sezoně táhne Giallorossi. Jeho hlavičku ale Sportiello perfektně poslal nad břevno.

Dlouho se Římanům nedařilo překonat obranu Frosinone a v ofenzivě působili hodně bezradně. Až po třiceti minutách se ukázal Edin Džeko, který se ve vápně dostal před zmateného obránce domácích Goldanigu. Pak už mu zbývalo jen přesně zamířit a to udělal bosenský veterán naprosto parádně - 1:1.

To ale nebylo všechno, protože Římané uštědřili domácím další ránu jen o minutu později. Byl to mimo jiné nejrychlejší obrat Říma od roku 2012. Edin Džeko roztáhl při protiútoku hru na Stephana El Shaarawyho, který vyzkoušel Sportiella technickou ranou. Zkušený brankář však pouze vyrazil míč k dobíhajícímu Lorenzu Pellegrinimu, který v pohodě dostal míč do sítě!

Ještě v rámci první půle se do šance dostával opět Ciani a jeho ránu musel s potížemi vyrážet Robin Olsen.

Druhá půle začala poměrně ostýchavě a mnoho šancí jsme neviděli. Po hodině hry se pokusil vypálit Viviani, někdejší kapitán římské juniorky. Jeho rána ale mířila těsně nad břevno, takže pro Olsena nebyla tato rána problémem.

Do hry se posléze dostal Andrea Pinamonti a začal hodně zlobit římskou obranu. V 68. minutě, pouhou minutu po svém střídání, si na Zampanův centr před branku naběhl právě Pinamonti, který však nastřelil z voleje pouze obránce Davideho Santona.

Deset minut před koncem se stadion ve Frosinone málem zbortil, protože Andrea Pinamonti s Camillem Cianem podnikli rychlý brejk a v pokutovém území parádně vyšachovali tři bránící zadáky hostí. Pinamonti už pak jen dobře zamířil - 2:2. Fotbal byl ale dnes pro nováčka ligy trochu krutý, neboť ve čtvrté minutě nastavení si na centr El Shaarawyho naběhl Džeko a dokázal dopravit míč do sítě.

Více informací k zápasu

Turín FC - Atalanta Bergamo 2:0

23.02.2019 15:00

Góly: 42. Armando Izzo, 46. Iago Falqué

Atalanta překvapivě padla v Turíně a nechala tam všechny tři body Býkům. Za ně se prosadila dvojice Armando Izzo a Iago Falqué, zatímco Atalanta nepřekonala brankáře Sirigua ani jednou a odjíždí zklamaná.

Bergamaschi byli před duelem favoritem, i když museli dávat dobrý pozor na urputnost, kterou svému týmu trenér Mazzarri dokázal za ty měsíce práce vtisknout. S Turínem se nehraje snadno a dnes se o tom přesvědčili z první ruky hráči jako Hateboer, Berisha, Mancini, Iličić nebo Zapata. Domácí spoléhali na Izza, De Silvestriho, Falquého nebo Belottiho.

Dohled nad dodržováním fotbalových regulí měl dnes na starosti sudí Daniele Orsato a ten se musel poprvé těžce rozhodovat ve třetí minutě. Do vápna se totiž s míčem u nohy dostal Josip Iličić, který upadl po kontaktu s obráncem Morettim. Sudí ale ukázal, že se bude pouze odkopávat od brány.

První problémy musel trenér Gasperini řešit už v 18. minutě, když se zranil běhavý bek Gosens. Do hry poslal mladíka Kulusevsiho a nebylo to úplně povedené střídání. Atalanta svého soka ale přehrávala a Turín mohl děkovat velkému štěstí, že neinkasoval. Manciniho přízemní střelu z pravé strany brankář Salvatore Sirigu se štěstím vyrazil. Po chvíli se ještě k hlavičce dostal Castagne, jenž mířil nad bránu!

První větší šanci měli domácí hráči až deset minut před koncem první půle, když svého soupeře obelstil záložník Meïté a vypálil zpoza vápna těsně nad! Atalanta si poučení nevzala a krátce na to inkasovala. Rohový kop totiž nikdo z jejích hráčů nedokázal odvrátit míč se dostal k Falquému a ten pořádně vystrašil brankáře Berishu. Od něj odražený balon ale následně napálil do sítě padající obránce Armando Izzo!

Konec první půle parádní a stejně tak se domácím povedl začátek té druhé. Jen minutu poté, co se obě jedenáctky vrátily na hřiště, propadl Meïtého centr na penaltu. Tam si jej našel Iago Falqué a přízemní střelou jej poslal do sítě - 2:0 pro domácí.

To byl začátek jako ze říše snů a Atalanta jen marně hledala nějakou smysluplnou odpověď. Nic se jí nedařilo a její kombinace, jindy tak obávané, neměly potřebný efekt. Po hodině hry musel navíc opět zasahovat brankář Berisha, kterého pořádně protáhl šikovný křídelník Iago Falqué. Berisha ale jeho ránu bravurně vyrazil.

Dvacet minut před koncem se ze hry poroučel Kulusevski, který střídal v 18. minutě. A nebylo za tím zranění, takže si o jeho výkonu můžete udělat obrázek snadno. Právě Musa Barrow, který šel na trávník místo něj, se postaral o velkou šanci na snížení. V 84. minutě se dostal k ráně zpoza vápna a sledoval, jak s pomocí teče míří balon těsně nad bránu!

Více informací k zápasu

AC Milán - Empoli FC 3:0

22.02.2019 20:30

Góly: 49. Krzysztof Piątek, 51. Franck Kessié, 67. Samuel Castillejo

AC Milán zvládl domácí předehrávku s Empoli a i po víkendu mu bude patřit čtvrté místo. Rossoneri potvrdili roli favorita a i když se proti Azzurri prosadili až po změně stran, nakonec vstřelili tři branky. Sudí navíc Milánu další dva góly neuznal. Opět se prosadil polský kanonýr Krzysztof Piatek, který otevřel skóre utkání a po něm přidali další góly Franck Kessié a Samu Castillejo.

Milán byl před zápasem jasným favoritem a Empoli měl z loňských sezon co oplácet. Trenér Gennaro Gattuso se musel obejít bez křídelníka Susa, kterého nahradil krajan Castillejo.

Dlouho to netrvalo a San Siro jásalo už v 10. minutě, byť zbytečně, protože gól Lucase Paquety po centru Rodrígueze padl z ofsajdu. O chvíli později byla v akci i druhá lednová posila Piatek, jenž se po kontaktu s Dell'Orcem marně dožadoval pokutového kopu. AC diktovalo tempo a další šance na sebe nenechaly dlouho čekat, ve 22. minutě parádně vystřelil Castillejo a Dragowski musel předvést pohotový zákrok. Minisouboj Dragowski - Castillejo se ještě jednou opakoval a znovu ve prospěch hostujícího brankáře. V závěru prvního poločasu se Milán opět dožadoval penalty po zákroku na Piateka a znovu neúspěšně.

Domácí Tifosi se dočkali až po změně stran, byť milánskému gólu předcházela dobrá příležitost Empoli. Caputo dobře sklepl pro Kruniće, ale ten nedokázal trefit branku. Pak už přišla velká chvíle Krzysztofa Piateka. Polský útočník zakončil z malého vápna pohlednou akci a Milán vedl 1:0. Než se stačilo Empoli vzpamatovat, za dvě minuty inkasovalo podruhé. Castillejo vysunul Kessiého a ten propálil brankáře Dragowskiho.

Samuel Castillejo pak korunoval svůj výborný výkon třetí brankou, když ho na přední tyči přihrávkou našel Conti. Rossoneri mohli vyhrát ještě výraznějším rozdílem, ale gól Fabia Boriniho nebyl pro ofsajd Cutroneho uznán. Milánské to však mrzet nemusí, výhra nad Empoli 3:0 znamená, že i po víkendu bude patřit čtvrté místo červenočerným barvám.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC25223053:1569
2.SSC Neapol25175346:1856
3.Inter Milán25145637:2047
4.AC Milán25129438:2245
5.AS Řím25128549:3344
6.Atalanta Bergamo25115951:3638
7.Turín FC25911530:2238
8.SS Lazio24115833:2738
9.ACF Fiorentina25812540:2936
10.UC Sampdoria25106941:3236
11.US Sassuolo25710835:4031
12.Janov CFC25781032:4129
13.Parma Calcio25851225:3729
14.Cagliari Calcio25591121:3624
15.SPAL 201325581222:3723
16.Udinese Calcio24571219:3122
17.Empoli FC25561430:4821
18.Bologna FC25391319:3818
19.Frosinone Calcio25371519:4916
20.Chievo Verona251101419:4810
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví
Zbývající zápasy
25.02. 20:30SS Lazio - Udinese Calcio

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (183)

Přidat komentář
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Samu konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Piatek v 6 zápasech za AC 7 branek (nepočítám debut z lavičky)?

LM by letos mohli udělat a při vhodném doplnění snad za rok zatopí i Juve.

Reagovat
stas87

Bal som sa, ze Polsko bude mat problem nahradit starnuceho Lewu. A nahrada sa nasla rychlejsie ako som cakal. Tak snad podobne vyskoci niekto aj za Glika a Kubu.

Reagovat
Largo

Zielinski za Kubu, i kdyz pozicne to stejny neni.

Reagovat
pistacik11

Jak som pozeral highlight, tak Castillejo si to pekne dával, bol pri všetkých góloch.

Reagovat
smazaný uživatel

Castillejo 10/10.

Reagovat
LesyJePan

Včera rozdiel medzi prvým a druhým polčasom ako leto a zima. Castillejo viac nez kvalitne nahradil Susa a dúfam, že ho teraz Rino bude nasadzovať do zápasov častejšie. Bol pri všetkych 3 góloch takže MOTM. Obrana kvalitný výkon, Empoli snáď okrem jednej šance na zaciatku 2. polčasu nemalo nič. Conti tento rok už 3. asistencia, keď bude stabilne hrávať a hlavne ak zlepší hru dozadu, kde troška horí tak bude super. Jeho centre maju proste oči! Piatek klasicky pokračuje včera ho vôbec nebolo vidieť a predsa dal gól, to ma teší. Celý tím zahral viacmenej dobrý zápas teraz čakať a dúfať v zaváhanie AS a Merdy . FORZA MILAN.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Kredit Gattusovi, mi to pripomína časy, ked sa nedarilo Susovi (aha, oni sú to znovu) a všetci ho predávali a o pol sezóny AC ťahal zo sračiek skoro sám.. Gattusovi sa ten tím trochu docvakáva, po tých čudných obdobiach ktoré musel prežiť cez leto. Zdá sa že Paqueta a Piatek boli tie chýbajúce časti skladačky, aby sa na ten futbal dalo aspoň pozerať.

Ešte je skoro hodnotiť, ale tá hra sa zlepšuje od zápasu ku zápasu..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zkušený výkon, obrana prakticky bez chybičky. Už jsem to chtěl psát i po Atalantě, Musacchio se ze softika stal docela brouskem

Motm bez debat Castillejo, snad to Susa trochu probudí. Hakan taky velmi dobry, sice nedal gól, ale má asistenci a podal pěkný a bojovný výkon, jen tak dál. Paqueta byl dnes ze zálohy nejslabší, ale Kessie s Bakem zahráli opravdu poradně. Piatek si jede svoji ligu

FORZA Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

AC porazí Empoli, a tady z toho děláte mega událost.WTF

Reagovat
Largo

Nebylo to hezky. Ale bylo to za tri body. Neco jako Juve v prvnim kole proti Chievu nebo co to bylo. Potrebovali jsme vyhrat, vyhrali jsme. Za to jsem rad, i kdyz do spokojenosti mam samozrejme daleko. Kdybysme prohravali po prvnim polocase o dve branky, nikdo by se nemoh divit.

Pastore uz asi definitivne odepsanej. Nechapu, proc na derby neposetril Kolarova, De Rossiho nebo El Shaarawyho. Pro me Difra neni dobrej trener, i kdyz odpovednost nenese jen on samozrejme.

Kazdopadne, presne tohle jsme potrebovali pred derby. Hon na Inter pokracuje.

Reagovat
Il Principino

No tak včera to bylo fakt utrpení.....to co předvedl nebo spíš nepředvedl N'Zonzi bylo fakt k pláči. Daniele se vykoupil až tou boží přihrávkou která předcházela gólu Edina jinak se mi jeho výkon nelíbil. Jedinej kdo podle mýho názoru hrál fakt dobře byl Stephan. Pastore úplně zbytečná "posílá" když už tak bych dal šanci Čoričovi. Fazio na to podle mě taky nemá.....jeho výkon stojí a padá s Kostasem. Urvaný tři body - FORZA ROMA!

Reagovat
KillSwitch

ten tím je strašne nevyvážený...buď kúpime starcov, ktorí už majú to najlepšie dávno za sebou a sú nonstop zranení, alebo úplne mladých neskúsených. Ta politika prestupov stojí za hovno. Ak sa nekvalifikujeme do LM, tak to bude len Pallottova a Monchiho chyba. Nechcem sa zastávať hipstera, ale kto iný by k nám chcel ísť? Ani Sarri nie je výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, že na jednu - dvě sezóny by ten Mourek byl asi opravdu nejlepší... Nejradši bych viděl Conteho, jestli už nemá dobodu s Interem, pak ještě Blanc.

Reagovat
smazaný uživatel

Blázni, AS nikdy nesí být jako Juventus nebo Mourinhův Inter, zkurvený pragmtický fotbal, tým plný zmrdů, vítězství za každou cenu.

Contemu nikdo nezaplatí mercato, Mourinha bych nesnesl už vůbec. Radši znovu zariskovat jako s DiFrou.

Reagovat
Alberto Aquilani

Presne tak. Radšej už tie spomenuté vyprážané cibuľové krúžky ako hento

Reagovat
KillSwitch

Conte potrebuje tím budovať, nie ho rozpredávať...Mourinho by iba dojebal morálku hráčov a išlo by to dole...Blanc by ešte ušiel

Reagovat
Largo

Sarri neni vyhra?

Reagovat
BaggioRoberto

AS z prdele klika Roma.

Reagovat
M11

Perin

Reagovat
Il Architetto

Vychytal to pěkně.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Allegri dekujeme, tak sem se dlouho nestydel.To bylo zas posusnanicko.Mandzukic ven, ten nema nic spolecne s modernim utocnikem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas a opäť otrasný výkon a kopa šťastia na našej strane

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálii zas gólů jak maku

Reagovat
LesyJePan

Keby Bologna nebola tak neschopná v zakončení tak by mala z poslednych dvoch zapasov v pohode 6 bodov a to mala Juve a AS. ale vidím to tak že sa zachrania, začali hrať pod Mihom celkom fajn futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtějí stavět stadion, byla by ho škoda pro B

Reagovat
rossoneri89

Zase Juventus ususnene víťazstvo len tak tak... Už niekoľko krát ale takéto výhry vie iba veľké mužstvo..... Ukopat tie 3 body hocijako a preto sú tam kde sú

Reagovat
LesyJePan

Sú tam kde su kvoli konkurencii resp. “nekonkurencii”.

Reagovat
Lech

Ne jen pro to

Reagovat
Visca el barca

V LM jim to je k hovnu

Reagovat
ED91

Ale konecne by som rad videl aj nejaky dominantny vykon alebo aspon pohladnu hru ...

Reagovat
The Krupy

The first match? We could have done better. In the return leg at home, we will find a different team that will be even more defensively sound. We will have to be aggressive and be faster and more precise in our play - something that sometimes did not happen today. Qualification? I am convinced that we will move on."

streliť minimálne tri góly Atleticu v LM, veľa šťastia

Reagovat
Komat

Inter - Fiorentina

Tu penaltu v závěru za ruku, to bylo co? Jsem jenom zaujatej, nebo to rozhodčí nezvládl ani s videem?

Reagovat
Komat

Inter - Fiorentina

Tu penaltu v závěru za ruku, to bylo co? Jsem jenom zaujatej, nebo to rozhodčí nezvládl ani s videem?

Reagovat
Nuno čomes

To druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

paraolympiada o ligu majstrov zacina Inter 5 miesto je tiez pekne

Reagovat
LesyJePan

Vy ste sa trapili s frosinone, by som moc nevyskakoval.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Romčo zalez

Reagovat
Emmett Brown

hrôza pomysleť, že dvaja z trojice AC, AS, Inter asi budú hrať LM, aj keď AC posledné zápasy hrá slušne

Reagovat
REPLIKATOR

V Itálii se toho nebojí navzdory VARu. Rozkaz zněl jasně, Inter nesmí brát 3 body za každou cenu

Reagovat
Lech

Aby neohrozil korupcniky z juve? Ci rozkaz?

Reagovat
REPLIKATOR

AC kvůli LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie ! Forza Inter !!

Reagovat
Lech

Fialky zaslouzenej bod, sympatictejsi vykon. Penalta za me asi spis ne. Kasny gol Muriela ktery se ani neradoval, hned spoluhrace tlacil pro balon at se jde hrat, Chiesa lidr tymu a ikdyz uz se semtam zda ze je vycuclej, hodi sprint pres cele hriste aby toho nebylo malo. Todle me bere proste vic.

Reagovat
Komat

Chiesa hraje dobře, ale to simulování, to bych mu dal pár facek

Reagovat
smazaný uživatel

videl si aj Politanov gol?

Reagovat
Largo

Taky lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Zacal jsem koukat sotva ho dal, takze az z ukazek. Peknej, ale i tak, takovych jsem videl vic

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se nehraje zapas Lazio - Udine? Diky

Reagovat
LesyJePan

Lazio hraje zajtra s semifinale Coppa Italia.

Reagovat
Shevchenko

Co je to za debilní důvod? tak proč se ten pohár nehraje třeba ve čtvrtek?

Reagovat
Largo

Welcome to Serie A

Reagovat
LesyJePan

Neviem ja o tom nerozhodujem

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, taky sem se mohl podivat co se hraje zitra

Diky

Reagovat
Alberto Aquilani

Mohli to hrať cez víkend, ale na Olimpicu sa hralo rugby.

Reagovat
Eldarion

Tak medzi rugby a hrou Lazia zas taký rozdiel nie je

Reagovat
sankakofi

A poteší to keď si v Ríme a máš vopred kupene lístky na zapas

Reagovat
JuventusFC1897

Allegri musi vypadnut. A najlepsie ak sebou vezme aj to drevo Matuidiho a De Sciglia. Hroza ten futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Však podla niektorych tunajšich tifosi bol De Sciglio fajn nakup

Reagovat
JuventusFC1897

Ten nakup bola blbost jak hovado, ved ten matlak je na svetelne roky vzdialeny od moderneho krajneho obrancu. Ked si predstavim, ze za rovnake prachy prisiel vtedy napr. taky Vidal, alebo Lichty

Reagovat
rossoneri89

Ten chlapec bol aj u nás mimo a sme boli radi ze odchádza.... Čudoval som sa ze akurát do Juve... Allegri nám len spravil službu

Reagovat
smazaný uživatel

90+11?

Reagovat
snuff24

Podmaznutý jak hajzl humus

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to náhodou zcela nevhodná kompenzace jiné situace z průběhu zápasu?

Podotýkám, neviděl jsem.

Interisté, Spaletti můžou brečet, ale VAR dává a bere všem. Těch krp už bylo hrozně moc, všichni to musíme s trpkostí přijmout. VAR nepoškodí jen toho, kdo je v zápase lepší a promění své šance. Protože však jsou od 3. místa dolů všichni hrozní, vždycky to dost bolí

Reagovat
Votas

On je problém, že to neposral VAR, ale ten mamlas na hřišti. VAR ho upozornil, že to písknul blbě (tak jako už předtím v zápase 2x) a že se na to má jít podívat. Ten trotl 2x VAR poslechl a udělal situace tak byla posouzena správně a jednou si potřeboval napravit ego, tak nechal penaltu. Takže problém je stále v tom, co vedlo vůbec k zavedení VAR - nekompetentnost těch idiotů s píšťalkou.

Reagovat
GEGE

Ten sudí se z toho posral po tom co všechny předešlé situace posoudil ve prospěch Interu...by ho tam sežrali kdyby si tu pencli rozmyslel

Reagovat
smazaný uživatel

tiez si myslim, ze to bral tak, ze trikrat "poskodit" domaci tim kvoli VARu jednoducho neustal

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle on přímo na hřišti 3x poškodil Inter, nebýt videa. To je v pořádku?

Reagovat
Votas

doplnil bych to tak, že "předešlé situace posoudil správně ve prospěch Interu" ale OK. Jenom je to smutný, že se na téhle úrovni sudí posírají.

Reagovat
Eldarion

To som si presne povedal, keď sa pozeral 5 minút na tu situáciu. Penalta to na 99% nemala byť ani som nečakal, že ju odpíska ale potom ma tak napadlo, že za ten priebeh zápasu ju just odpíska

Reagovat
LesyJePan

A podla teba to 100% nemala byt penalta? Však tie zábery sú skreslené, ani jeden záber na 100% nevyvrati ruku ani ju nepotvrdí. Rozhodca bol od toho pár metrov on mal vo svojej hlave ďalší “záber”. Obranca navyše išiel telom a rukou za loptou a pritom nemal ruky pri tele. Tak sa v sestnastke nebráni

Nechcem tým povedať, že to penalta mala byť alebo nemala. Len to nieje také jednoznačné a či by ju už odpiskal alebo nie tak oba rozhodnutia by si obhájil.

Reagovat
Votas

Jedna věc je, že celé té ruce předcházel (asi o 2 vteřiny, takže né někde na půlce) faul Chiesy na Danila.

Druhá věc je, že právě pohled rozhodčího byl pěkně nahovno, protože měl tu levou část těla schovanou za Vecinem.

A z žádnýho videa to na ruku nevypadalo. Tedy bych to obrátil a ptal se, z jakýho záběru došel k tomu, že na 100% být měla.

A k tomu by mě zajímala interpretace té ruky v zápise, kde to ten rozhodčí popíše. Ale to se asi nikdy nedozvíme.

A korunu tomu pak nasadí liga samotná, která prohlásí, že to bylo na jeho posouzení a tak mu není co vytýkat, ale přesune ho na dva měsíce pískat někam do pralesa.

Je to prostě furt dokola.

Reagovat
LesyJePan

Beriem tvoj názor, ja som tiež za to že to ruka nebola ale tie zábery nesú uplne prekázajúce. Len to som chcel tým povedať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jednou jsem se podíval na rozmazaný záznam někde na YT, vypadá to ne hruď. Ale je mi to jedno, víc mě to nezajímá.

Bude se to každopádně stávat dál. Možná se přikláněl k tomu, že nebyla ruka, ale kompenzoval.

Reagovat
lnterista

Kompenzoval za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz komentář Dekiho, už nevím, jestli zde nebo v preview

Reagovat
smazaný uživatel

Ta paralympiáda se hraje i o EL, Walter to v Turíně zase vyladil a jestli budou dál sbírat body, můžou klidně skončit těsně za LM. Atalanta bude dál ztrácet a Lazio, to nikdo neví.

Jestli se Ola Aina vrátí do Anglie, je kar. V Itálii by po něm měli jít všichni z vrchu.

Reagovat
Deki

no nic, musí se jet dál...

o zimní přestávce byl náskok na čtvrtého 8 bodů, teď už jen 2. bude to ještě tuhý boj, ale tu LM prostě musíme urvat, i kdyby to bylo v poslednim kole a v posledních minutách jako vloni. blbý je, že los oproti třeba AC máme mnohem horší a vlastně nás ještě všichni z vrchu čekají, ale kromě Neapole máme aspoň všechny doma...

FORZA INTER!

Reagovat
LesyJePan

Co ten Icardi? Vážne je zranený či len naoko?

Reagovat
Deki

pravdu zná asi jen on a ta jeho ****. pokud zraněný není, tak je to bezcharakterní idiot. už byly i zprávy, že do konce sezony hrát nebude (má mít zánět v kolena a hrál prý pod injekcemi). ne, že by mi to vadilo, už jsem si zvykl na hru bez něj, akorát asi ztratí na ceně, což vzhledem k tomu, jak jsme to chtěli furt šponovat, je celkem průser

Reagovat
Votas

No v televizi jim už dával rady do života i Antonio Cassano, takže se přikláním k tomu, že se už všichni zbláznili a Inter vlastně jenom rozjel od fotbalu oddělenou realityshow - Keeping up with the Icardishians. Prostě Mauro vlastně ukončil fotbalovou kariéru a vrhli se s Wandou na Showbiz.

Reagovat
Deki

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

neviem si momentlane predstavit scenar, ze by Icardi ostal. Ale uz teraz je jasne, ze odide so slovami, ze nikdy nechcel Inter opustit a chcel tam stravit celu karieru, ale ze ho vystvali

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
GEGE

Na los bych se vůbec nespoléhal...Inter,ACM,ASR i Lazio můžou ztratit s každým jak už to bývá poslední roky...bude to otevřené až do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Dnes oslavuje Gigio Donnarumma 20. narodeniny. V tomto veku odohraných 150+ zápasov za AC. Všetko naj, nech zdravie slúži a nech sa stále zlepšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

zatim se ve většině důležitých zápasů zesral a dělal chyby, potažmo nechytil nic navíc, pro mě zatim za očekáváním

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak určitě

Reagovat
Eldarion

Wtf

Reagovat
Lech

Buffon minula sezona?

Reagovat
LesyJePan

a nie len minulá, už v Juve robil hrubky.

Reagovat
The Krupy

To, že užívateľ vyššie napísal hlúposť neznamená, že ju musíš prebiť ešte väčšou.

Reagovat
Lech

Mas pravdu, no kdxz ti nekdo polozi hloupou otazku, nikdy si neodpovedel jeste hloupeji? Nestalo se ti to nikdy? Nekdy to je proste jednodussi nez se s tim clovekem dal bavit. Ikdyz toto nebyla otazka a uz vubec ne na me konkretne, ale neslo mi se udrzet

Reagovat
LesyJePan

Aj keby bola pravda co si napisal, tak vo svojom veku na to má este stále právo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Pipo123

Často sledujem La Ligu čo je podľa mnohých liga kde hráči najviac padajú, simulujú atd. Ale rozhodcovia im to nepískajú, síce si pozrú VAR ale nepískajú také pičoviny ako v Serii A. Navyše ak si zoberieme že SA má VAR už druhým rokom a tých chýb je stále veľa tak niečo musí byť zle. Každú situáciu si obhája, ale mali by mať jednaký meter a nie že jeden rozhodca odpíska akýkoľvek kontakt a ďalší zase neodpíska nič. Tá rozdielnosť v rozhodcoch je obrovská, to isté ja pri kartách, pár rozhodcov rozdáva tie karty ako keby im jebalo, mám pocit že sú radi keď sa ten zápas točí okoľo nich a nie okolo klubov a hráčov na ihrisku, ich ego je asi tak obrovské že si ukradnú zápas pre seba.

Reagovat
Votas

Ale to není o VAR, ale spíše o italskejch rozhodčích obecně. A bylo to tak i za Colliny.

Reagovat
Pipo123

Nemajú kvalitu, tie zápasy sú často šialene a kamera sleduje viac rozhodcu než hráčov, v prvom rade by mali do zápasu zasahovať minimálne a nie si ten zápas kradnúť pre seba. VAR im nepomohol, odpískajú čo chcú, rovnaké situácie sú v každom zápase inak posudzované.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
LesyJePan

Presne v tento deň v roku 2012 sa odohrala jedna z najväčších lúpeží futbalu

https://www.instagram.com/p/BuTzEUYnd1k/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1aqqqej26qzwm

Rozhodca nemohol vidiet to len tak na podjeb.

Reagovat
rossoneri89

videl len to co chcel vidiet

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
raduinho

Merda AC

Reagovat
LesyJePan

Forza Kepa!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Eldarion

Užite si Piguaina

Reagovat
Eldarion

*To malo ísť vyššie

Reagovat
raduinho

Užijeme Chlapec si dost polepšil oproti tomu paklubu ve kterém byl na podzim.

Reagovat
Eldarion

On hej a to je asi tak všetko

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
stuff

Chalani, budem na Velku Noc asi v Taliansku. A kedze v Udine nudny zapas, rozmyslam nad vyletom na Inter-Rim.

Vie sa vobec San Siro vypredat? Kedy a kde sa budu dat kupit listky za normalne peniaze? Na oficialnej stranke? Alebo sa to nevypreda a risknut na mieste?

dik

Reagovat
LesyJePan

Ja ti len poviem že určite sa to vypredá. Inter ma najvyššiu návštevnosť v lige.

Reagovat
stuff

ano, ale spolu s AC aj daleko najvyssiu kapacitu, nie? Byva teda plne San Siro?

Reagovat
LesyJePan

Samozrejme, že nie vždy ale myslím že v tomto zápase áno pretože pravdepodobne pôjde o veľa (boj o LM). To pritiahne divákov.

Reagovat
stuff

azda!

Reagovat
Votas

AS není Juve nebo AC. Na ně většinou vyprodáno nebývá.

Reagovat
stuff

dik a s listkami ako? Na oficialnom webe? Nevies?

Reagovat
cresposuper

S Romou sa na 100% nevypreda. Listky najdes za cca 50€, este ale nie su v predaji. https://www.inter.it/it/biglietteria

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

a kam odporucas sadnut?

Ty chodis medzi domacich Tifosi? To je ktora Tribuna podla nazvoslovia na stranke?

Reagovat
cresposuper

Kotol je secondo verde (tam som este nebol), hostia su v terzo blu. Ja som bol zatial vzdy na tretom poschodi a tam sa mi to pacilo vsade- zarovno s poliacou ciarou, za branou, aj v rohu- prakticky z kazdeho miesta na tretom poschodi je skvely vyhlad.

Reagovat
stuff

Reagovat
Pipo123

1x potrestali nejakého rozhodcu, aj to len preto že sa jednalo o Inter a všetci to riešili. Konečne, snad tých trestov bude pribúdať aby sa niečo zmenilo

Reagovat
Eldarion

dosť som prekvapený, že ho vážne potrestali. Pipo dnes som videl, ževraj budete hrať 4-2-3-1 čo si o tom myslíš? Na papieri to nevyzerá zle, SMS by mal hrať na poste kde hráva teraz aj Pogba a tam by mohol podobne vybuchnúť smerom hore a hrať ako hral minulý rok.

Reagovat
Pipo123

Bolo by to logické hrať na 4 vzadu, ale viac sa píše o 3-5-2 čo asi aj očakávam, Inzaghi už viac krát ukázal že nechce zmeniť rozostavenie, jeho tvrdohlavosť je v tomto zaujímavá. Má jediného zdravého stopéra a to Acerbiho. Skôr to vyzerá tak že budeme hrať na troch vzadu, Acerbi, Leiva, Patric. To bude prúser, Leiva tam pár krát hral a bolo to hrozné a Patric je wingback, ten nezvláda hrať stredného obrancu čo sa ukázalo proti Janovu aj Seville

4-2-3-1 by bolo fajn, aj keď neviem kto by hral na krídlach? Máme tam jediné schopné krídlo a to Correu.

Strakosha - Patric, Leiva, Acerbi - Marusic, Milinkovic, Baldej, Cataldi, Lulic - Alberto - Immobile

Podľa mňa to bude takto

Reagovat
cervo

ja som cital

LAZIO (4-3-2-1): Strakosha; Marusic, Leiva, Acerbi, Lulic; Romulo, Badelj, Parolo; Correa, Milinkovic-Savic; Immobile

Reagovat
Pipo123

Jj to priniesol Football Italia, tiež som to čítal. Ale zase tie lazialske stránky ako Lazionews dávajú toto LAZIO (3-5-2): Strakosha; Patric, Leiva, Acerbi; Marusic, Cataldi, Badelj, Milinkovic, Lulic; Correa, Immobile.

Uvidíme, ťažko povedať, dúfam že to bude na 4 obrancov, aj keď Lulic vzadu tiež nie je žiadna výhra

Reagovat
Eldarion

https://bit.ly/2TnKUs5

Ja som ju videl takto ktovie čo je na nej pravdy, každopádne nevyzerá až tak zle si myslím.

Reagovat
Pipo123

Nevyzerá to zle, v tomto systéme by mohol vyniknúť SMS keďže by hral vyššie, pre Correu pozícia ktorá bude je bližšia než hrať v 3-5-2 útočníka. Len ten Romulo na pravo... treba spraviť nejakú výnimku a získať Andersona na dnešok

Reagovat
Eldarion

No veď toho sa bojím, často krát takáto zmena prospeje a tím podá lepší výkon ten prvý zápas takže dúfam, že ostanete pri tom 3-5-2

Reagovat
LesyJePan

presne tak, len nech si Inzaghi ide svoje

Reagovat
Pipo123

Tak nakoniec 3-5-2, naštastie je tam aj Bastos, ale zase tam straší Patric, no kludne to môže byť aj 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně. Hajzl jeden..

Reagovat
lnterista

Co vymena Icardi - Dybala?

Reagovat
Nuno čomes

Ne.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Deki

Icardi musí jít ven z Itálie

o Dybalovi jsem nečetl, ale ti ostatní hlavně Džeko, Zapata a Lukaku mě pobavili. mě ale sklapne, až to bude realita...

Reagovat
stuff

Reagovat
Yanek

Nedivil bych se.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Dybalu prodat, ale ne za Icardiho. Potřebujem útočníka co se bude pohybovat, ne dalšího stojana.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Už si uvědom že Dybala musí hrát na svém postu jinak bude stále nevýrazný

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
snuff24

Dybala je k hovnu.

Reagovat
ED91

Neviem, či je zrovna Icardi typ útočníka, ktorý by pozdvihol hru Juventusu, respektíve, či je to hráč ktorého potrebujeme a Dybalu nikdy! A aj keby mal Dybala odísť tak si myslím, že by mal lákavejšie ponuky než je Inter.

Reagovat
Deki

náhodou, je to perfektní na jeden zápas, proč ne... celou sezonu bych ale nedal.

Reagovat
Inter Eterno Amore

presne tak nie je to nič úžasne krásne, ale na ten jeden zápas je to v pohode .. som zvedavý ako to bude vyzerať na ihrisku

Reagovat
ED91

Reagovat
Pipo123

Fakt hnus, to vyzerá ako tričko ktoré si môže kúpiť za 4,99 v New Yorker

Reagovat
Rip

Dobrá myšlenka, líbí se mi tyhle nápady. Ukázka toho, že si Inter váží spolupráce s Nike.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Deki

Reagovat
Eldarion

preboha

Reagovat
Panděvova ofina

Vysmejes se a pak si uvědomíš že Puma

Reagovat
rossoneri89

Puma nePuma ale hento je fakt otrasne ... pride mi to take narychlo robene v nejakom trial programe

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Eldarion

Puma, Macron kludne aj C&A len nie ten dres

Reagovat
Panděvova ofina

Je to jen na derby a z určitého důvodu...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Eldarion

Hráče Manchesteru City bude v příštích deseti letech oblékat společnost Puma. Klub za to dostane 65 milionů liber. Poprvé novou kolekci oblékne na předsezonním turné v Asii.

Puma

Reagovat
Nuno čomes

Puma no. A smlouva pro city

Reagovat
Eldarion

Mohol som kludne aj pripomenut, že AC ma väčšiu zmluvu s Pumu ako Inter s Nike ale to je druhá vec

Reagovat
Nuno čomes

Kolik? Jelikož snad oba kluby nejsou ani v desítce nejlepších, tak těžko víme přesně kolik to bude.

Reagovat
Eldarion

Tie čísla sa všade líšia mne len v hlave utkvel tento článok :

https://www.football-italia.net/117119/milan%E2%80%99s-puma-deal-worth-%E2%82%AC15m

Každopádne to rozdiely nebudú veľké, len som tým chcel podotknúť, že aj tá Puma nakoniec nemusí byť taká hanba

Reagovat
Nuno čomes

Právě, u interu psali 200 mega na 10 let, tak co ty víš.

Hanba nevím, já jsem s Nike spoko. Ale je to o zvyku.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Milan.B

Mohli by v tom hrat vkuse

Reagovat
BaggioRoberto

To je hnus velebnosti, jdu blejt. Ale jaký klub takový dres.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele