Serie A - preview 25. kola

22.02.2019, 08:38, aktualizováno 24.02.2019, 08:48
Previews
Již tradiční porci nabízí v neděli pětadvacáté kolo italské nejvyšší soutěže. Suverénní Juventus tentokrát zavítá na půdu Bologny, zatímco Neapol se pro změnu postaví Parmě. Zajímavou podívanou slibuje také večerní souboj mezi Fiorentinou a milánským Interem...
UC Sampdoria - Cagliari Calcio  (neděle 12:30)
Sampdoria se po třech porážkách potřebuje znovu dostat do tempa a má ideální příležitost, protože na stadionu Luigi Ferraris se představí nevýrazné Cagliari. Sardiňané před týdnem konečně zvítězili, ale dokážou na to v Janově navázat?

Od té doby co se střelecky zasekl Fabio Quagliarella se zasekla celá Sampdoria. Bez Quagliarellových gólů prohráli Námořníci tři zápasy v řadě a místo boje o evropské poháry spadli na desáté místo. "Potřebujeme vyhrát, abychom zůstali v kontaktu s našimi cíli. Nikdo nám nedá nic zadarmo, musíme stále věřit v náš sen až do konce. Máme fyzické i morální předpoklady hrát v tabulce výše," nechal se slyšet kouč Giampaolo. Sampdoria má ideální možnost zastavit pád tabulkou, neboť hostí o záchranu hrající Cagliari. To sice po sérii porážek konečně vyhrálo, ale ve vzájemném zápase se Sampdorií hrálo v domácím prostředí jen 0:0 a naposledy při návštěvě Marassi prohrálo vysoko 1:4.

Cagliari před týdnem porazilo Parmu 2:1 a doufá, že se konečně začne blýskat na lepší časy. "Výhra nad Parmou nám pomohla zvednout morálku, ale teď potřebujeme dát výsledkům kontinuitu a to i mimo náš domov. V okamžiku, kdy existuje kontinuita, přichází i kvalita výkonů a následně i výsledek," prohlásil na klubovém webu kouč Rolando Maran. Sardinský celek je na čtrnáctém místě s náskokem šesti bodů na osmnáctou Boloňu.

Námořníci se budou muset obejít bez Caprariho, Barreta, Ramíreze i potrestaného Linettyho.Kompletní zdaleka nebudou ani hosté, kouč Rolando Maran má problémy s rozsáhlou marodkou, která aktuálně čítá už osm jmen (Klavan, Castro, Faragó, Birsa, Théréau, Cerri, Despodov, Romagna) a ke zraněným je potřeba přičíst ještě vykartovaného Joaa Pedra. "Mnoho hráčů není k dispozici, ale musíme se přizpůsobit situaci. Samozřejmě když vám chybí mnoho hráčů, je řízení složitější, zvláště v průběhu závodu," litoval na marodkou Rolando Maran.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynsky, Tonelli, Andersen, Murru - Praet, Ekdal, Jankto - Saponara - Quagliarella, Defrel
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Pisacane, Ceppitelli, Pellegrini - Ionita, Deiola, Cigarini, Padoin - Barellá - Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.68 - 5.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Janov CFC  (neděle 15:00)
Chievo má před sebou dost možná jednu z posledních možností, jak oživit do této doby zoufalý boj o záchranu. Na Stadio Bentegodi odehrají Fly Donkeys ještě sedm zápasů a prvním z nich bude proti Janovu. Grifové pod Prandelliho vedením pookřáli, před týdnem porazili Lazio a celkově neprohráli už čtyři kola v řadě.

Zatímco ligová kola postupně ubývají, situace Chieva se stává čím dál beznadějnější. Veronský celek se po porážce na Udinese znovu o něco více přiblížil sestupu a s jeho záchranou už to vypadá opravdu bledě. Ztráta na nesestupové místo činí dvanáct bodů, což je při současné formě Chieva prakticky nedostižitelná ztráta.

Domenico Di Carlo však hodlá ještě bojovat a dokud tu bude byť ta nejmenší šance, musí jí veronští chytnout za pačesy. Chievo potřebuje zabrat a kde jinde by se mu to mělo povést, než na domácím stadionu Bentegodi proti Janovu. Chievo nemá s janovským celkem vůbec špatnou bilanci, byť první zápas dopadl v jeho prospěch.

I Janov si letos prošel výsledkovou krizi a nápravu zjednal až Cesare Prandelli. Někdejší kouč italské reprezentace to neměl v začátcích jednoduché, ale aktuálně jeho tým čtyři kola neprohrál. Po výhře nad Empoli a remízách s Boloňou a Sassuolem přišlo velké vítězství 2:1 nad pohárovým aspirantem Laziem Řím.

Janov bude útočit na pátý neprohraný zápas v řadě, ale obejít se musí bez Hiljemarka, Mazzitelliho, Favilliho, Sturara nebo útočníka Lapaduly. Chievo netěší forma a ani pohled na marodku nevypadá vůbec dobře. Řada klíčových hráčů je mimo a to Di Carlovi ještě více ztěžuje už tak náročnou práci. Zranění jsou Frey, Seculin, Tomović, Pellissier a pro karty si nezahrají ani další klíčoví hráči Giaccherini s De Paolim.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Schelotto, Bani, Barba, Jaroszynski - Leris, Rigoni, Hetemaj - Kiyine - Stepinski, Djordević
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Romero, Zukanović, Criscito - Lerager, Radovanović, Rolon - Bessa - Sanabria, Kouamé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.46 - 3.31 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Juventus FC  (neděle 15:00)
Boloňa se od nástupu Siniši Mihajloviče výrazně zlepšila, ale tentokrát jí čeká nejtěžší možný soupeř - vedoucí Juventus. Stará dáma vstřebává krach z prvního utkání proti Atléticu Madrid, takže na stadionu Renato Dall'Ara si bude chtít spravit chuť. Juventus od roku 2011 s Boloňou neprohrál a naopak zvítězil v drtivé většině případů.

Sen o vítězství v Lize mistrů se začíná pro Starou dámu rozplývat. Juventus nezvládl první osmifinálový zápas v Madridu a Atléticu podlehl 0:2. Dvě inkasované branky a žádný vstřelený gól proti takovému soupeři znamená vážný problém. Pochopitelně je na programu ještě turínská odveta a stát se může cokoliv, ovšem výsledek je proti Simeoneho svěřenců prostě špatný.

Jak moc porážka otřese vedoucím týmem Serie A ukáže následující utkání na půdě Boloni. Juve je favorit a měl by vyhrát. Připomeňme, že Starou dámu letos v Serii A ještě nikdo nedokázal porazit.

Boloňa se o to samozřejmě pokusí, ví, že nemá co ztratit. Vzájemná bilance obou soupeřů zní jasně ve prospěch Bianconeri. Domácí tým se po příchodu srbského trenéra Siniši Mihajloviče výrazně zlepšil a z posledních tří kol získal solidní čtyři body za vítězství na půdě Interu Milán a remíze s Janovem. I před týdnem byli boloňští blízko senzačnímu bodu, ale utkání proti AS nakonec 1:2 prohráli.

Rossoblu budou postrádat zkušeného útočníka Palacia i jeho parťáka z ofenzívy Destra, oba trápí zranění. Do třetice pak nebude moci nastoupit i Mattiello. Juventusu už se sice uzdravila velezkušená stoperská trojice BBC, ale problémy má Massimiliano Allegri jinde. Záložník Khedira musel na operaci se srdcem, problémy mají i Khedira, Cuadrado a Douglas Costa a aby toho nebylo málo, vykartovaný je další záložník Emre Can.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, González, Danilo, Dijks - Poli, Pulgar - Edera, Soriano, Sansone - Santander
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Perin - Cancelo, Cáceres, Bonucci, Alex Sandro - Bentancur, Pjanić, Matuidi - Bernardeschi, C.Ronaldo, Mandžukič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.51 - 4.04 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - SPAL 2013  (neděle 15:00)
Dva těžké direkty má za sebou Sassuolo a především ten poslední bude chtít doma napravit. Porážku 0:3 od zachraňujícího se Empoli může odčinit v souboji s dalším týmem ze spodka tabulky SPALem. I hosté v minulém kole utrpěli vyšší porážku, když se vrátili s nepořízenou z Florencie.

Sassuolu patří jedenáctá pozice, což je vzhledem ke slibnému startu trochu zklamání. Na druhou stranu Neroverdi dále platí za hodně nevyzpytatelného soupeře, který dokáže potrápit i týmy bojující o evropské poháry. Nedávno to například znovu pocítil Inter Milán. Jak už ale bylo řečeno, poslední dvě kola se De Zerbiho družině nepovedla. Porážka 0:3 od Juventusu se dala skousnout, ovšem stejná prohra s Empoli už mrzí více.

Domácím se evropské poháry výrazně vzdálily a velkým úspěchem bude, když tým skončí v první polovině tabulky. Od desáté Sampdorie je dělí tři body, devátá Fiorentina už má k dobru bodů pět.

SPAL pojede na stadion Cittá del Tricolore v roli outsidera, ale body by potřeboval. Hosté od nového roku nesehráli špatná utkání, dokonce získali pět bodů, když dokázali vyhrát na půdě Parmy. Z posledních deseti kol zvítězili nad SPALem jen týmy bojující o poháry, tedy Neapol, AC Milán, Atalanta a Fiorentina.

Sassuolo doma čeká oblíbený soupeř, se SPALem totiž nikdy neprohrálo a naposledy ho ve Ferraře porazilo 2:0, když se prosadili Claud Adjapong a Alessandro Matri. Kouč Neroverdi Roberto De Zerbi se bude muset obejít bez Sernicoly, Marlona a potrestaného útočníka Berardiho. O něco hůře jsou na tom hosté, zranění jsou totiž Fulignati, Janković, Lazzari a Valdifiori. Pro Schiattarellu pak platí karetní trest.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Magnani, Peluso, Rogerio - Duncan, Magnanelli, Locatelli - Boga, Babacar, Djuričić
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Viviano - Cionek, Bonifazi, Felipe, Fares - Kurtić, Missiroli, Murgia, Valoti - Paloschi, Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.45 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma Calcio - SSC Neapol  (neděle 18:00)
Parma už ve dvou posledních duelech prohrála a ráda by svým fanouškům konečně udělala radost výhrou. Los jí ale určil velmi náročného soupeře, protože Ducali otestuje Neapol. A ta v lize potřebuje zabrat, takže se dá očekávat velká prověrka domácí obrany.

Nedělní podvečer bude v rámci italské kopané patřit zajímavému duelu dvou ofenzivně laděných týmů. Domácí Parma na Stadio Ennio Tardini hostí od šesti hodin Neapol a bude doufat, že se na týmu trenéra Carla Ancelottiho projeví únava. Neapol si totiž střihla za poslední týden ještě odvetu v Evropské lize, takže silami zrovna nehýří.

Zmíněné utkání odehrála Neapol před vlastními fanoušky proti Curychu a mohlo ji těšit, že si ze Švýcarska přivezla nadějný výsledek. Ani na San Paolu se nijak neomezovala a soupeře poslala domů se dvěma góly, takže si zajistila postup do další fáze Evropské ligy. Pokračování v pohárech ji ale na jaře bude stát hodně sil a trenér Carlo Ancelotti bude muset najít rovnováhu tak, aby šetřil některé hráče a přitom zachoval tým konkurenceschopný.

A to si zkušený stratég velmi dobře uvědomuje. "Jsme moc rádi za to, že se nám povedlo postoupit, protože jedním z našich cílů v této sezoně je Evropská liga. Bude nás to samozřejmě stát hodně sil, takže musíme být opatrní v tom, jak skládáme tým. Ale máme dost zkušeností a kádr je dostatečně široký na to, aby zvládl větší zátěž. Klíčové bude nasazení, které musíme uchovávat na vysoké úrovni," dodal populární "Carletto".

S Parmou se Neapol utkala už mnohokrát a nemá s ní vůbec špatnou bilanci. Za posledních 18 let se totiž Parmě povedlo vyhrát na své půdě jen třikrát. A na velké překvapení to nevypadá ani teď. Parmě se totiž přestalo dařit sbírat body pravidelně a její výkonnost se zhoršuje. Logicky s tím souvisí také pád tabulkou a Parma se ocitá už na dvanáctém místě.

Od 19. ledna Parma nevyhrála soutěžní duel, což už jsou čtyři zápasy. Že prohraje s Interem Milán, s tím se tak nějak dalo počítat. Ale minulé kolo přineslo také porážku od Cagliari, což bylo dost negativně hodnoceno, neboť týmu ze Sardinie se daří ještě hůř. Parma navíc po brance Juraje Kucky vedla a vše vypadalo slibně.

Určitým problémem by pro trenéra Roberta D'Aversu mohly být absence, kterých nemá Parma zrovna málo. Chybět mu budou hráči jako Grassi, Scozzarella, Dimarco nebo Bastoni. Rovněž Neapol se potýká s několika absencemi, které zatížily především obranu. Do hry stále nejsou připraveni Younes, Albiol nebo Mario Rui. Zvláštní motivaci bude mít José Callejón. Pro toho je Parma soupeřem, proti němuž hrál v Serii A nejčastěji (čtyřikrát), aniž by skóroval.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo, Gobbi - Kucka, Štulać, Barillà - Gervinho, Inglese, Biabiany
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Malcuit, Maksimović, Koulibaly, Ghoulam - Callejón, Fabian Ruíz, Allan, Zieliński - Milik, Mertens
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.87 - 5.36 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - Inter Milán  (neděle 20:30)
Inter se veze na skvělé vlně, protože se mu povedlo vyhrát už čtyři soutěžní duely v řadě. Nehodlá ale polevit, protože zájem o třetí místo v Serii A je obrovský. V neděli večer se navíc musí utkat s hodně nevyzpytatelnou Fiorentinou.

Inter prožívá poměrné dobré období, protože se týmu daří úspěšně bojovat s delší absencí někdejšího kapitána Maura Icardiho. Hráče Nerazzurri by mohly zprávy o problematickém vztahu mezi Icardiho rodinou a vedením klubu možná rozptylovat, ale zatím to tak nevypadá. Družina kolem nového kapitána Samira Handanoviče zatím vykazuje známky vyspělosti a naprosté koncentrace na aktuální zápasy.

Vidět to bylo už z prvního utkání s Rapidem Vídeň, který se slavnému italskému týmu postavil do cesty v rámci prvního kola vyřazovací fáze Evropské ligy. A protože Inter zvládl nejen tenhle zápas, ale poradil si i v odvetě, může se radovat z postupu. Navíc Rapidu v součtu obou zápasů vyprášil kožich při skóre 5:0 a ukázal, že Evropskou ligu letos rozhodně nehodlá zanedbávat, což jsme si možná mohli všimnout v letech minulých.

Rovněž v posledním kole Serie A proti Sampdorii bylo vidět, že tým Luciana Spallettiho se učí bojovat až do konce. Manolo Gabbiadini sice patnáct minut před koncem srovnal, ale jen o dvě minuty později se trefil Radja Nainggolan a z vydřených tří bodů se mohli radovat fanoušci Nerazzurri. I díky této výhře je Inter pořád na skvělé třetí příčce a jeho náskok na AC Milán činí čtyři body.

Inter se nyní pokusí napravit svou bilanci v Toskánsku, protože proti domácí Fiorentině se mu moc nedaří. Za dlouhých 18 let si Nerazzurri odvezli tři body ze stadionu Artemia Franchiho jen šestkrát. Teď se navíc stále budou muset obejít bez Maura Icardiho a kromě něj postrádají také obránce Vrsaljka nebo útočníka Keitu Baldého.

Ani Viola nebude kompletní a největší absence se nalézá v obraně. K dispozici totiž nebude zraněný stoper Germán Pezzella. Kromě něj nenastoupí ani útočník Kevin Mirallas, ale to při formě mladíka Chiesy nebo Luise Muriela zase taková potíž nebude. Fialky naposledy rozmetaly SPAL čtyřmi góly a jsou na osmém místě. Za posledních pět let Viola proti Interu na domácí půdě neprohrála ani jednou.

A ani teď to neplánuje, což dokazují slova obránce Biraghiho. "Inter je opravdu velmi dobrý tým a je jedním z těch, kdo si podle mě určitě zahrají Ligu mistrů. Má skvělého trenéra a velmi dobré hráče. My se ale nebojíme a věříme si. Naši fanoušci nás vždycky hodně podporovali a umí nás hnát dopředu. Budeme potřebovat veškeré síly, abychom získali alespoň bod," dodává zkušený bek.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Vitor Hugo, Ceccherini, Biraghi - Benassi, Veretout, E. Fernandes - Chiesa, Simeone, Gerson
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D’Ambrosio, Škriniar, De Vrij, Asamoah - Nainggolan, Brozović, Vecino - Politano, Martínez, Perišić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.40 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Atalanta Bergamo  (sobota 15:00)
V sobotu odpoledne se do sebe pustí aspirant na evropské poháry z Bergama a doma silný Turín. Hosté by si rádi napravili chuť po nepovedeném minulém kole, ale je pravda, že v Turíně se jim moc nedaří. Turín je v této sezoně naopak hodně nevyzpytatelným soupeřem.

Atalanta se do křížku s turínskými Býky dostala už mnohokrát, ale že by se jí na jejich půdě dařilo, to se rozhodně říct nedá. Za dlouhých osmnáct let si ze Stadio Olimpico di Torino odvezla tři body jen ve čtyřech případech. V současné době je ale favoritem. Tým z Bergama pořád bojuje o poháry a její sen není nerealizovatelný. Gasperiniho parta patří k nejobávanějším soupeřům v první lize a zatím se drží na skvělém šestém místě.

Pátý AS Řím je vzdálen jen na tři body, což Bergamu dodává odvahu. A dokonce ani Liga mistrů není tak daleko, protože čtvrtý AC Milán má k dobru oproti Bergamaschi jen čtyři body. Právě otevřený souboj s milánským gigantem ale Atalanta nezvládla. V minulém kole sice nad AC zprvu vedla, jenže Rossoneri především díky dvěma zásahům pistolníka Krzysztofa Piąteka otočili vývoj utkání ve svůj prospěch.

Tím přerušili osmi zápasovou sérii Atalanty bez porážky. Teď se Orobici chtějí zvednout a mají k tomu poměrně dobrého soupeře. Jediným problémem pro trenéra Gasperiniho by mohla být absence záložník De Roona, který bude chybět kvůli kartám. I Turín má jen jednu výraznější absenci, protože se zranil obránce Koffi Djidji.

A vzhledem k tomu, že Atalanta má ve svém středu Gómeze se Zapatou, by to pro Turín mohl být problém. To ostatně uznává i trenér Walter Mazzarri. "Atalanta je velmi silná především v útoku. Hraje hodně agresivně, neustále napadá a nenechá vás uklidnit hru. Její silou je fyzická připravenost, protože jen málokdy ztrácí dech. Musíme být v tomto ohledu enormně obezřetní a nesmíme udělat chybu," ví zkušený stratég Mazzarri.

Asi málokterý tým v první lize se vyznačuje takovou výsledkovou labilitou a náhlými změnami formy jako právě Turín. Býci jen v posledních deseti soutěžních duelech třikrát vyhráli, prohráli ve stejném počtu zápasů a kromě toho nasbírali čtyři remízy. Zkrátka jakákoli absence schopnosti navázat na dobré výkony.

Možná to na první pohled není zase tak moc zřejmé, ale hlavní oporou Turína je jeho obrana. Bez velkých hvězd a slavných jmen, ale vysoce kompaktní a obětavá. To se samozřejmě projevuje i na výsledcích, protože Turín zatím dostal jen 22 branek! V minulém kole nedovolil skórovat ani Neapoli a ze San Paola si domů odvezl cenný bod, takže je nyní na devátém místě.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Moretti - De Silvestri, Ansaldi, Lukić, Meitè, Aina - Iago Falqué, Belotti
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Tolói, Palomino, Mancini - Hateboer, Pašalić, Freuler, Castagne - Gómez - Iličić, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.95 - 3.30 - 2.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Frosinone Calcio - AS Řím  (sobota 20:30)
Frosinone je stále až na předposledním místě a vrší jeden špatný výsledek na další. O víkendu ho navíc nečeká nic snadného, protože na Stadio Benito Stirpe zavítá velmi silný soupeř. Tím bude AS Řím, který v poslední době opět získává dobré výsledky.

Frosinone čeká na naději, která zatím stále nepřichází. V první lize je pro něj i jeho fanoušky život opravdu hodně náročný a to tím spíš, že jej tráví na předposledním místě ligové tabulky. Za 24 odehraných zápasů Frosinone vyhrálo jen třikrát a má na svém kontě 16 bodů. Bude se tedy muset ještě hodně snažit, aby se hned po první sezoně mezi elitou neporoučelo zpátky do Serie B.

Šance na sestup jsou ale dost velké, protože Frosinone marně hledá své tempo a nějakou delší sérii s dobrými výsledky. Za posledních deset soutěžních duelů vyhrálo jen dvakrát a jinak u něj samozřejmě převládají porážky. Nejinak tomu bylo v minulém kole, v němž Frosinone narazilo na další těžkou váhu. Turínský Juventus byl prostě nad jeho síly a nadělil nováčkovi soutěže tři branky, aniž by si nechal dát jedinou.

Brankář Marco Sportiello ale varuje AS, že jeho spoluhráči budou bojovat. "Naše situace nevypadá dobře, ale nesmíme propadat skepsi. Bojujeme, jsme jeden tým a máme stejný cíl. Proti Juventusu jsme zaplatili za nezkušenost a přílišný respekt, který jsme k Juventusu měli. Doufám, že proti AS se to nestane. Hodláme si nechat doma všechny tři body a ukážeme náš opravdový charakter," věří brankář Sportiello.

Římané ale nejsou oblíbeným soupeřem Frosinone. Zatím se s ním utkali třikrát a Frosinone nedokázalo na AS vyzrát ani jednou. Především na minulé vzájemné utkání nebude Frosinone vzpomínat úplně příjemně, protože v Římě dostalo čtyři branky.

Kromě toho se Frosinone musí obejít bez několika hráčů. Mimo hru jsou zranění Dionisi, Ariaudo, Ghiglione a Simič. Ani hosté nepřijedou kompletní, neboť jim stále chybí dvojice Karsdorp a Schick. Trenéra Di Francesca může alespoň těšit návrat zkušeného křídelního útočníka Diega Perottiho. Ünder je stále out.

Římanům se zatím úspěšně daří držet se kolem míst zaručujících Ligu mistrů. Aktuálně se usadili na pátém místě s náskokem tří bodů na šestou Atalantu. Zároveň ztrácí jen jediný bod na čtvrté AC Milán, tedy příčku zaručující vytouženou Ligu mistrů.

K tomu ale bude muset dodat svým výkonům pravidelnosti, protože AS Řím dokáže být v lize občas výsledkově dost labilní. Ani v minulém kole se mu nepovedlo herně přesvědčit, i když si proti Bologně připsalo tři body. Především v obraně ale ukázalo další matný výkon, kterému se v sobotu večer bude chtít vyhnout.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Salamon, Capuano - Zampano, Chibsah, Maiello, Cassata, Beghetto - Ciano, Ciofani
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Mirante - Santon, Fazio, Juan Jesus, Kolarov - De Rossi, Cristante - Perotti, Pellegrini, El Shaarawy - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.89 - 4.84 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Empoli FC  (pátek 20:30)
AC Milán netradičně už v pátek otevře další kolo italské Serie A a doma ho čeká povinnost porazit o záchranu bojující Empoli. Milánští bojují o čtvrté místo a to jim i po tomto kole s jistotou zaručí vítězství, ovšem zápasy proti outsiderům domácímu týmu zas tolik nejdou a zrovna Empoli je toho dokonalým příkladem.

Když se Empoli naposledy představilo na San Siru, byla z toho senzační výhra 2:1, navíc se tak stalo v sezoně, ve které Azzurri sestoupili do nižší soutěže. I letos, při svém návratu už stihli Gattusovu družinu obrat o body a to domácí remízou 1:1. AC Milán zkrátka na týmy bojující o záchranu neumí a Empoli zdaleka není jediným příkladem. Přitom Rossoneri si zaváhání nesmí dovolit, pokud chtějí i po tomto kole držet čtvrté místo.

Boj o Ligu mistrů se v posledních týdnech hodně zdramatizoval a zapojili se do něho jak AC Milán, tak oba římské kluby a Atalanta Bergamo. Tu před týdnem v přímém souboji dokázalo AC porazit (3:1) a potvrdil vzestupnou formu. Milánu výrazně pomáhají lednové posily, které se okamžitě staly nedílnou součástí základní jedenáctky. Řeč je o Lucasi Paquetovi a Krzysztofu Piatekovi, který už v milánském dresu nastřílel šest soutěžních branek! Naposledy dvěma góly sestřelil Atalantu.

Empoli hraje o záchranu a už tím je Milánu velmi nebezpečné. Iachiniho hoši navíc minulý týden ukončili čekání na vítězství a s nevyzpytatelným Sassuolem si poradili hladce 3:0. Toskánský klub má díky tomu na sedmnáctém místě tříbodový náskok.

Gennaro Gattuso bude postrádat španělského křídelníka Susa (trest), což se jeví jako největší komplikace. Prostor tak dostane jeho krajan Samu Castillejo. Na marodce pak zůstávají Caldara, Bonaventura, Zapata, Strinić i náhradní brankář Reina. V kompletním složení nebude ani Empoli, kterému scházejí Polvani s Antonellim.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Conti, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bakayoko, Paquetá - Castillejo, Calhanoglu, Piatek
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Veseli, Silvestre, Dell'Orco - Di Lorenzo, Acquah, Bennacer, Krunić, Pasqual - Farías, Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.52 - 7.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC24213052:1566
2.SSC Neapol24165342:1853
3.Inter Milán24144634:1746
4.AC Milán24119435:2242
5.AS Řím24118546:3141
6.Atalanta Bergamo24115851:3438
7.SS Lazio24115833:2738
8.ACF Fiorentina24811537:2635
9.Turín FC24811528:2235
10.UC Sampdoria2496940:3233
11.US Sassuolo2479834:3930
12.Parma Calcio24851125:3329
13.Janov CFC24771032:4128
14.Cagliari Calcio24591021:3524
15.Udinese Calcio24571219:3122
16.SPAL 201324571221:3622
17.Empoli FC24561330:4521
18.Bologna FC24391219:3718
19.Frosinone Calcio24371417:4616
20.Chievo Verona24191419:489
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví
Zbývající zápasy
25.02. 20:30SS Lazio - Udinese Calcio (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (259)

Přidat komentář
LesyJePan

FORZA MILAN !!!

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Milan.B

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Reagovat
sansiro

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Zda sa mi to alebo dnes hral Casti lepsie na tom poste ako Suso? Mal tri nebezpecne strely, kazda smerovala inde, nahraval na gol a aj jeden dal. Za mna by tam ostal hrat a Susovi najst iny flek alebo na lavicku Conti az na tu jednu chybu vyborny vykon, lepsi na kridle ako Calabria. Aj striedajuci Borini dnes vyborny vykon. Zacinam sa tesit po dlhom case z hry AC len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Piatek myslim nepotrebuje koment. Je to borec

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Largo

Za me idealne do LM AC a AS, na ukor Interu.

Reagovat
Eldarion

Dnes by mal pravdepodobne hrať Conti od začiatku. Myslím, že on s jeho prienikmi po pravej strane a centrami by mohol krásne fungovať na ten blok čo bude hrať Empoli. Len ma sere, že to dnes nemôžem pozerať ale aj tak Forza Rossoneri

Reagovat
LesyJePan

Na Contiho som velmi zvedavý, pri Susovi by mi pasoval viac, uvidime ako to bude Castillejom. Snáď sa aj Hakan po tom góle Atalante herne zdvihne. Dnes nám dosť verím. 3 body povinné a snaď bez obdržaneho gólu.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Yanek

Calabria letos hraje hodně slušně, má asistence i úspěšné zákroky. Já bych byl pro, aby se Conti posunul na křídlo. V PSG to např. hraje i Alves. Ale Castillejo si šanci zaslouží.

Reagovat
Eldarion

Calabria je dozadu tento rok skvelý takmer bez chyby ale dopredu predsa len je Conti nebezpečnejší. Jemu sedia tie voľné priestory s nabehmi a centre, keby bol na krídle a mal by chodiť 1 vs 1 obávam sa, že by to bol taký druhý Candreva

Reagovat
Pipo123

Utorok hráme proti AC a určite nebude hrať Ramos, Bastos, Wallace a ani Radu, ten dostal stopku na 4 zápasy. Máme jediného zdravého obrancu a to Acerbiho, všade sa píše že Inzaghi skúša na tréningu obranu Patric, Acerbi, Leiva

Piatek vo forme si takúto obranu povodí raz dva

Reagovat
smazaný uživatel

za tychto podmienok sa potom zapasu neobavam

Reagovat
GEGE

Sledujete někdy calcio přes mobil? případně nějaký odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Na redditu hledej soccerstreams69, u všech streamů je napsané, jestli jedou na mobilu nebo ne. Pokud je ten kanál zase zabanovaný, hledej podobné, kluci rychle zakládají nové.

Reagovat
Pipo123

Cez mobil je najlepšie sledovať cez nejakú stávkovú kanceláriu, Bet365, fortuna, tippsport atd.

Reagovat
JuventusFC1897

Ziveprenosy. cz pravidelne

Reagovat
cizinec

feed4you.net

Reagovat
Ragazzo d'oro

Přes digi TV aplikaci, když nejsem u TV.

Reagovat
rossoneri89

Paquetaaaaaaaaaaaa

Reagovat
rossoneri89

tak nic no ....ofsajd

Reagovat
FORZAMILAN

gooooooooooooooooooooool do Brasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
FORZAMILAN

Buzerant jeden ......tak příště

Reagovat
mojmira

Tohle rušení našich gólů mě tak sere

Reagovat
FORZAMILAN

Zdá se mi to nebo je tam plno?

Reagovat
LesyJePan

No nic moc prvy polcas. Najnebezpecnejsi Casti a vlastne okrem neho ani nieje co hodnotit. Slabota. Snad ich teraz Gattuso nakopne. FORZA MILAN!

Reagovat
rossoneri89

Pjonteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
LesyJePan

Hakan skvele, žeby sa konečne zobudil?

Reagovat
smazaný uživatel

tiez sa mi jeho vykon pacil, nabehal toho vela a makal

Reagovat
FORZAMILAN

Páááááááááááááááááátéééééééééééééééééééék

Reagovat
rossoneri89

Kesieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

konecne dal do brany a nie na tribuny

Reagovat
LesyJePan

Casti, Kessie skvele

Reagovat
rossoneri89

Piatek dal gol v piatok.... nahoda? nemyslim si

Reagovat
LesyJePan

Conti

Reagovat
rossoneri89

Castiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
rossoneri89

Boriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
rossoneri89

dalsi neplati ...

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

V Chievu ani v Parmě jsme nedostali gól, neměli bychom ani dnes! I kdyby vydřeli jednogólově na konci.

Inter doufám potvrdí celoevropskou poevropskou klasiku, tj. ztratí body.

A bude to 46-47/45/44 a jeden černý petr. .

Reagovat
Yanek

Icardi dostal nabídku na prodloužení

Inter Milán si chce pojistit Maura Icardiho. Argentinský kanonýr, jenž byl zbavený kapitánské pásky a momentálně nehraje, měl obdržet návrh na čtyřletou smlouvu s příjmem 6,5 milionu eur za sezónu a k tomu výkonnostní bonusy, sám ale požaduje základní složku o milion vyšší. (football-italia.net)

V kontextu dnešních platů a toho, že je Icardi jejich nejlepším hráčem bych čekal, že mu dají trochu víc.

Reagovat
smazaný uživatel

A v kontextu jeho posledných zápasov a týždňov by som mu nedal ani toľko

Reagovat
Deki

jako jo, platy škrtíme. Škriniar taky bere daleko méně, než by zasloužil.

ono jde i o to, že ta kravka ho ke zvýšení platu tlačí každý půlrok. tenhle článek je pak taky dost vypovídající: https://football-italia.net/135028/agent-icardi-changed-wanda

Reagovat
Nuno čomes

Skriniar bude mít novou smlouvu tak o co jde? Kolik bys mu chtěl jako nasypat?

Reagovat
Eldarion

Na jednej strane áno, Icardi je hráč ktorý na dnešné pomery by taký plat mať mal, je stále mladý, hviezda a má kvality. Kľudne aj tých 9mega na dnešné pomery by boli prijateľné. Ale to celé okolo toho je totálny fail a len to ukazuje aký asi bude dement aj s tou jeho ženou, keby toto mal byť kapitán tímu ktorému fandím tak sa hanbím aj za neho a vôbec sa nebudem čudovať, ak aj zase začne hrať za Inter tak ho budú vlastný fanúšici nonstop vypískavať

Reagovat
M11

RIP Marella Agnelli

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Melchior

Reagovat
smazaný uživatel

Úctyhodný věk - 92...

Reagovat
Yanek

Olsen

Reagovat
Eldarion

To je ten lepší ako Donnarumma

Reagovat
mastakillah

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
KillSwitch

To je taky kokot...este som nevidel takeho zleho zaloznika...saboter skurveny

Reagovat
Alberto Aquilani

To je tak, keď na zápas proti tímu zo spodku tabuľky vybehneš s dvoma defenzívnymi záložníkmi a znova založíš celú hru na postupný útok cez ľavého beka. Miesto toho, aby si tam dal Kluiverta, ktorý má hrať práve v takýchto zápasoch tam dáš po polroku rovno hned od začiatku po zranení a mimo formy Perottiho. Amatérsky futbal vedený najhorším trénerom na zemeguli.

Reagovat
Largo

Ten “trener” me fakt hrozne stve. A taky to, jak hodne ho obhajuje italskej tisk, popripade nekdejsi hraci...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale aby som len nekritizoval. Pozooor, prišiel veľký taktický máástrpíís... krídla si prehodili pozície medzi sebou. Teraz ich už rozjebeme!!!

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Alberto Aquilani

EDINO THE FUCKING KILLER!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Ha, vravel som že ich rozjebeme

Reagovat
Alberto Aquilani

Celkom sa čudujem, že sa ešte v Ríme nenašiel nejaký fanatický fanúšik, ktorý by dobodané telo hipstera hodil do Tiberu. Alebo sa teda čudujem, že vo vedení sú ešte stále ľudia, ktorí sú aj po takmer 20 mesiacoch Di Francesca na lavičke ochotný toto tolerovať. Nedôstojné a čo ja viem čo ešte, by som tu vedel byť so synonymickým slovníkom do Vianoc, aby som to opísal.

Inak Džekinho na parádu!!! Takto sa bojuje. Spravil oba góly. Síce som dnes ráno rozmýšľal, za koho by som ho v lete trejdoval a fakt je veľa zápasov, kedy ho neznášam, ale je to jeden z najlepších hroťákov Ríma v histórii vôbec a od Scudetta ten najlepší!!!

Reagovat
Lech

Fhrt je to jen Frosinone. Nebo hattrick plzni. To je proste malo...v klidu dal premyslej za koho bys ho trejdnul

Reagovat
Alberto Aquilani

Ved tie góly na tom nič nezmenia, samozrejme ... len už vidím Šikina, jak by sa tam dnes schovával za obrancami a čakal, že mu to prihrajú pred prázdnu. Džeko je mlátička!!!

Reagovat
Lech

Prej malo...to jsem jeste nevedel ze ho tam zasune v 94.minute ptakem. Fakt mlaticka

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska fakt dřel celý mač. S tímto přístupem do konce sezony vynahradi jalový půlrok.

Horzně se hádali s Danim, i po tom našem gólu, zjímalo by mě o čem.

Dani byl dost mimo, ale beru to jako ojedinělý výstřelek, co se vrátil, byl klíčový. Můj názor je takový, že prostě nezvládá kompenzovat herní ,,styl"" Nzonziho. Ten ani v dvojpivotu neumí zastoupit Daniho vzadu a jeho nesmyslné výlety dopředu nechápu doteď, v 90% případů jsou na hovno a nechává za sebou díru.

Marcano byl taky dobrý včera, lepší než Kostas.

Reagovat
KillSwitch

Toho Nzonziho neviem strpieť najviac zo všetkých..tuším si ešte nepamätám hráča, ktorého by som nemal tak rád v AS..iba sa tam prechádza po tom ihrisku ako dement...jeho prínos je 0..mne to pripadá ako keby futbal ani nebol jeho šport

Reagovat
smazaný uživatel

Dost mě to překvapuje. Jako by se po MS uspokojil a mysllí si, že je hvězda či co. S takovou ho střelíme v létě za 12 do MArseille max :D

Reagovat
Alberto Aquilani

Bravoooo.... dať tam Zaniola na krídlo, ktorý je ešte pred Derby v kartovom ohrození Skvelá hra nám vyniesla zaslúžený výsledok

Reagovat
Largo

Difra ven

Reagovat
Alberto Aquilani

MENTALITA VINCENTE!!!

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
Lech

Zase mu nekdo zachranil prdel, to je strasny

Reagovat
Largo

Nevyhodili by ho ani při prohře, neblázni.

Reagovat
Lech

To ne, ale kdyz k tomu vsemu jeste prictes prosranou odvetu kdy nas bez Manolase prejedou jak bartosku, aspon by byla nejaka sance ze po sezone poleti

Reagovat
Largo

Podle me po sezone poleti urcite, nejspis i s Monchim. Kdyby se poved ten Sarri, byla by to parada.

Manolas bude asi chybet proti Laziu, ale LM je za dlouho. Snad se uzdravi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, co si slibujou všichni od Sarriho.

Absolutně se neumí přizpůsobit, nemá ani Paredese jako v Empoli, ani Jorginha, který by v AS byl ještě větší katastrofa než v Chelsea. Jedině by se musel přivést Tonali. Nemá plán B, neumí improvizovat ani střídat a něco změnit v samotném utkání.

Výsledky v Neapoli jsou irelevantní pro jeho případné angažmá v AS.

Navíc nehraje mladé. Podle mě se absolutně nehodí pro naše potřeby.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych volil kombinaci Corvino-Giampaolo.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri out ! A s nim dalsi 4 hraci.

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Deki

Dneska těžkej zápas, ale věřím, že to zvládneme!

FORZA INTER!!!

Reagovat
snuff24

ty naivko

Reagovat
Deki

bude to oříšek no

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa Corriere dello Sport má Icardi problém so zápalom kolena, ktoré sa s ním už tiahne dlhšiu dobu a uvažuje sa o operácii. Rozhodnutie by malo padnúť 7.marca. Ak pôjde na operáciu, tak sezóna preňho skončila

Reagovat
KillSwitch

karma za tú jeho suku s ktorou je

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne zkousime neco jine.Cancelo a Bernardeschi muzou v tomto systemu excelovat.Dnes cekam dobrou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nam zapas uhraje vymena Dybala za lepsiho Cancelo.Ten to dnes uhraje dopredu sam.

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, čo je s olisom a 10? Olisa som tu už peknú dobu nevidel, aj keď uňho by ma neprekvapilo, keby ho vyložene po vypadnutí z LM drblo. 10 som nevidel ani pod Atleticom, a to že tu včera za ten kiks nevysmial Olsena je už veľmi podozrivé. Snád ste chalani nespravili nejakú hlúposť. Spoločná samovražda, Alebo ste si nedali stretko pred Edenom a nerozmlátili sa

Reagovat
Yanek

Taky jsem si toho všiml

Reagovat
stuff

Reagovat
FuckT

Zacali spolu chodit, tak teraz nemaju cas na internety...

Reagovat
Kixi Syhimour

10 nevim, ale rád bych ho viděl zpátky, když tak vehementně kritizuje LFC.

Jinak v diskusi asi 6 kol zpátky, bylo, že má Olis ban, že mu to prej zařídili "Juventini".

Reagovat
DelPiero137

Rovnako Bianco a Petti....skoda mohla by sa opat vsetci vratit aj s 10. Vzdy som rad cital ich postrehy a nazory. Hlavne teraz je o com v pripade Juve diskutovat

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak čo sa stalo Bianconerovi je úplne jasné. Po odchode Marchisia do Zenitu si proste povedal, že to tu už nemá zmysel a obesil sa vo vlastnom pokojíčku.

Pettirosso zas po tom svojom slávnom PodCaste, kedy dostal sodu ešte aj od Juventinov, to tu radšej zabalil.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Neviem či olis neumrel..

Reagovat
Alberto Aquilani

Snáď to nemá nič spoločné s odchodom Hamša... v týchto okamihoch treba byť silný... viem o čom hovorim

Reagovat
Vtáky cez tepláky

hehe.. o com hovoris? upresni.. lebo ja si fakt mysl8m ze umrel.. zial vie byt obcas kurva s kosou.

Reagovat
Alberto Aquilani

Som myslel na odchod Aquilaniho pred rokmi... chápeš.... bolelo to, ale som tu, silnejší než kedykoľvek predtým :-)

Reagovat
M11

Jsem Perina ani nepoznal

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Tigerinho

To Juve na seznamu komentuje wikipedie?

Reagovat
Ross Geller

Viktor Kábele

Reagovat
Pinturicchio

To je zase humus nekoukatelny.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Ross Geller

Mohu se zeptat fanoušků Juventusu, to takovouhle sračku hraje Juve celou sezonu? Jsem myslel, že když všechno vyhrávají, tak že hrajou dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku to bylo dobrý ale postupem se to zhoršovalo a teď je to v takové fázi jakou vidíš. Mám pocit že je to každý rok a ke konci sezóny je to vždy nekoukatelny. Já obdivuji a mám velký respekt vůči Allegrimu ale myslím si že by bylo dobré přivést novou krev v podání trenéra.

Reagovat
Ross Geller

Co ten Ronaldo tam dělá? Vždyť mu každý míč odskakuje od nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový lepší Suarez

Reagovat
M11

Opet nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Už nás prehráva aj Bologna,to je humus čo predvádzame,nič sa nemení,absolútne žiadné nasadenie,kreativita zálohy Matuidi Bentancur je na mínus 15 a De Sciglia by schoval do kapsy Grygera aj Molinaro.Čo sa to vlastne deje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tym je uplne v pasti.Nikdy LM nevyhrajeme pod trenerem jako Allegri.Takovej fotbal se hral pred dvaceti lety.Nas utok je uplne zalostny, vychvalujme ty Mandzukice .atd ale tak se fotbal nehraje.Utocnik musi tu hru rozbehnout ne jen stat a cumet.Podivejte se jak hraje PSG,Liverpool.Ziskaji balon a metou dopredu.Potom i ten zaloznik vidi ze to muze hazet za obranu.Nas utok chce balony jen do nohy.Uz toho Allegriho vyhodme a dejme tam trenera co je bude hnat dopredu, tohle je cesta do pekel.Vyhazejme ty Mandzukice,Dybaly, lenochody Pjanice..Musime zmenit uplne styl.Mandzukic musi jit jako prvni to uz neni moderni utocnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s výměnou trenera ale Manža a Dybalu ne. Ti potřebuji dobrý systém a hlavně aby Dybala byl na svém místě kde se mu daří

Reagovat
ED91

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

Reagovat
Mr.Jindros

Ty seš fakt idiot.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
DelPiero137

Hra je nafacku, ale Mandzu nie je pricina.

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
Pinturicchio

Dybalaaaaa

Reagovat
didosh

Co ty pásky Juve?

Reagovat
Ross Geller

Drží smutek za prohru s Atléticem.

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pinturicchio

Za Marellu Agnelli.

Reagovat
didosh

Aha děkuji...RIP rodině...

Reagovat
kaja900

Tak s takovouhle hrou nema Juve sanci postoupit s Atleticem.. to je fakt hnus a to sem pral ligu mistru tenhle rok jim, pokud ji.nevyhrajem my

Reagovat
Ross Geller

Taky tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas a opäť otrasný výkon a kopa šťastia na našej strane

Reagovat
Eldarion

Krásny gól

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti vyjebani

Reagovat
Mihal

Krásny gól

Reagovat
Zark

kokoti vyjebani

Reagovat
Eldarion

Krásny gól

Reagovat
LesyJePan

kokoti vyjebani

Reagovat
andycek1

Krásny gól

Reagovat
lnterista

Konecne to trefil

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Mihal

Reagovat
Deki

taková penalta je shit prostě... si nemůžu pomoct

Reagovat
Lech

Reagovat
Panděvova ofina

Příjemný bonus, ale ničím bych se neoháněl, kdyby nebyla. Každopádně si kladu otázku, jestli toho Icardiho tolik potřebujeme. Naše hra se mi zdá o dost více nápaditá, oproti tomu, když se to vše rve na něj. Navíc Lautaro vytvoří o dost více příležitostí spoluhráčům.

Reagovat
lnterista

Doufam ze si uz nezahraje

Reagovat
Lech

Penalta ok, ale todle preruseni brejku do kteryho se ritil Chiesa moc koser nebylo. Snad si to kluk zapamatuje, kdyz tady ctu expresku jak po nem jde Inter

Reagovat
Deki

košer určitě ne no, navíc tam nikdo z našich ani neprotestoval. vůbec nikdo netušil, že Fernandes zahrál rukou... až kolega u videa po dvou min dá signál...

Reagovat
lnterista

Chiesa nic moc ne?

Reagovat
Lech

Nic moc? Klidne ten brejk mohl tahnout az do brany, to co predvedl "rozhodci" bylo otresne. Fuj

Reagovat
lnterista

Nevim porad nejaky picoviny a nic z toho ale je sikovnej no

Reagovat
Deki

klidně no... anebo nacentruje z půlky jako ted na tribunu

Reagovat
Nuno čomes

De Vrij je mimo ne? Ten godin by nebyl spatnej.

Reagovat
GEGE

Je dobrý ale za tu raketu co za nej budou chtít nestojí...

Reagovat
Nuno čomes

Správně

Reagovat
Panděvova ofina

Sice je to trochu nefér, ale fauloval ho.

Reagovat
Nuno čomes

Co je nefer?

Reagovat
Panděvova ofina

Myslel jsem to spíš jako - nešťastné pro Violu.

Reagovat
Nuno čomes

Ok. To je jedno. Hlavně ať nevyrovnaji.

Reagovat
Deki

jasnej faul, ale zahráváme si

Reagovat
Lech

Opravim te... "správně"

Reagovat
Nuno čomes

Já myslím, ze to mám dobře ne?

Reagovat
LesyJePan

Muriel

Reagovat
Deki

ten Muriel si dělá prdel ne?

Reagovat
Panděvova ofina

Tohle byl pan gol

Reagovat
Nuno čomes

Jako šlo to do víka, ale i tak je to sněhulák.

Reagovat
Nuno čomes

Hrozné, ze se ten traged vůbec dostane na hřiště.

Reagovat
LesyJePan

Lautaro je maly skurvysyn.

Reagovat
Nuno čomes

Přes dambrosia by prošla i mrtvola

Reagovat
Nuno čomes

Ten gólman traged Chiesa je nesympaticky simulant. Toho bys chtěl, interisto?

Reagovat
Panděvova ofina

Naopak to jako jediný zakopl. Proti němu nikdo nic mít nemůže, protože je dobrej a často ho protihráči musí zastavovat faulem.

Reagovat
lnterista

Nevim

Reagovat
Inter Eterno Amore

tiež mám taký názor na Chiesu .. síce má talent, ale tie jeho simulácie sú mi odporné

Reagovat
Deki

debilové... perišič tam co vymýslí v tom vápně...?

Reagovat
Mihal

Tak toto ked bude penalta....

Reagovat
LesyJePan

Vole to je drama

Reagovat
LesyJePan

Je to taaaaaam !!!!!!!!!

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Dejwa

To jako byla ruka?

Reagovat
Deki

nebyla, ale na to jim seru... takhle bránit výsledek?

Reagovat
Dejwa

Jasný, dalo se to v klidu dohrát na jejich půlce, ale tohle je fakt konec v "době videa"

Reagovat
Deki

mně bylo jasný, že to foukne... klasická kompenzace asi už

Reagovat
Mihal

Kompenzacia za co?

Reagovat
Deki

nebýt videa, je to v 70. minutě 2:2 místo 1:3, bez ohledu na to, že to asi bylo posouzený správně. Viola se prostě musela cítit ukřivděně a jak jsme se dnes přesvědčili, není podstatný, jestli se to po použití VAR vyhodnotí správě, kompenzovat se prostě bude

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem mač, ale někde jsem zahlédl zmínku o něčem neodpískaném a hned mi vytanula na mysl kompenzace, dělají to všichni sudí, zpravidla v tu nejméně vhodnou chvíli.

Reagovat
cresposuper

Ako branit? Okrem penalty a priamaku mala Viola v druhom polcase presne 0 striel na branu (v prvom 1). Branili sme to dobre, toto bola neuveritelna haluz a pomoc Abissa.

Reagovat
Deki

to možná ano, ale kolem našeho vapna se motali více než dost, to pak stačí podobný moment jako na konci a je z toho penalta za blbost hned...

Reagovat
cresposuper

Ano, ale bez takej haluze by si sancu nevypracovali. My proste nemame tim, aby sme za stavu 3:2 vonku na konci zapasu valcovali Violu- museli sme to zatiahnut a branili sme to kvalitne. Proste treba odlisit zapasy, v ktorych hrame hovno (a tych bolo naozaj prilis) a zapasy, v ktorych mame smolu a nezasluzene stratime body (ako dnes).

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Deki

nevím, pojem "bránit kvalitně" asi vnímáme každý jinak

Reagovat
Nuno čomes

Ne. Ale to je jedno. Si tu LM ani nezaslouzime. Zase přichází období, kdy nema cenu na to ani koukat. Sorry, ale dívat se každý týden na ritolezce dambrosia se snehulakem v brance a k tomu všemu jeste duchodce Candreva, ktefx správně má sedět na tribuně, to je fakt mooc

Reagovat
Mihal

Tebe dobre jebe s tym snehuliakom...

Reagovat
Nuno čomes

Tobě jebe, když si to neumíš přiznat. Traged

Reagovat
lnterista

Jak to mel chytit? Nemel si jeste vyskocit a sednout na brevno a odkopnout to?

Reagovat
Nuno čomes

Jo to mohl. No nijak, proto to nechytl.

Reagovat
lnterista

Tobe posledni dobu jebe

Reagovat
Nuno čomes

Spis se divim, ze zrovna ty nevidíš, jak špatný ten mancaft je. To mě překvapuje.

Reagovat
lnterista

Ja nerikam ze neni ale nemusim to porad rikat

Reagovat
Nuno čomes

Ok, Asi jiný temperament.

Skoda, ze v kabině není nikdo, kdy by zvýšil hlas, ať si uvědomí kde hrajou. Protože nuovo capitano je určitě neseřve, ten jim ještě beztak rozda lizatka.

Reagovat
lnterista

Nevim co je v kabine...verim ze to odmakali ale ten tym na vic nema. V LM verim AC i AS jsou taky o nicem

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mihal

To chces tvrdit ze murielov gol bol jeho?

Reagovat
Nuno čomes

Já jen říkám, ze je to snehulak, který je líný se hodit. Za ty prachy co bere by sebou měl mrskat s ne se za kazdou střelou otáčet jak duchodce.

Reagovat
Mihal

Presne, vobec sa nehadze a za kazdou sa iba obzera... Je to traged, mal by ho ist nahradit. Dakujem, ze si mi otvoril oci

Reagovat
sinter

Co tu ty predvadzas v poslednej dobe ..

Reagovat
Nuno čomes

Ty vole sundejte už ty růžové brýle. A nebo ne, běžte je raději ještě pochválit. Dyt to je úplná tragédie a ještě k tomu ztrácíme dost bodu takže tvůj příspěvek je úplně mimo.

Reagovat
Forza_Inter

handa snehulak a de vrij mimo?

Reagovat
LesyJePan

Merdaaaaaa

Reagovat
cink

Merda juve!

Reagovat
ED91

cink

Reagovat
cink

takhle cinkaji penize kdyz juventus a moggi podplaci rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale za Moggiho to bylo bohužel lepší, byl mnohem větší panko

Reagovat
Yanek

klasicke Calcio, skoda te Romy

Reagovat
Nuno čomes

Táhni už konečně do prdele, ty idiote

Reagovat
Deki

můžeme si za to sami... to je čistý debilismus, co jsme tam předváděli v zakončení... Viola pak dovolíme vyrovnat z přímáku a z penalty, což se ale při množství našich faulů a obléhání naší branky dalo čekat...

Reagovat
Mihal

Tak ten sudi je asi pekny kokot ked toto bola ruka

Reagovat
LesyJePan

Čistejšia než kolumbijsky kokain.

Reagovat
Mihal

Beriem to ako pokus o provokaciu...

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Alberto Aquilani

Oleee, ideme si po 3. miesto

Reagovat
Lech

Nevim co chce Monchi v lete vxmyslet, ale jestli to nebude minimalne pokus o Chiesu tak se pridam k jeho haterum

Reagovat
KillSwitch

Kridelnikov mame dost. V prvom rade potrebujeme stopera a brankara

Reagovat
Largo

A defenzivniho zaloznika misto Nzonziho.

Reagovat
smazaný uživatel

Samassekou,Sander Berge :)

Reagovat
Largo

Berge by byl fajn, ale dýl se mi líbí Ascacibar.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba i Diawara hraje v Neapoli strašně málo.

Reagovat
Lech

Schickinhovi by Viola slusela

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám 60 mega na útratu za jednoho spratka :)

To radši Tonaliho za 30 a dva stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je jen další Berardi, v breakovém týmu spoléhá na rychlost a živelnost, ale ve větším týmu mu to vůbec nemusí sednout, je to tahový hráč.

Reagovat
GEGE

Včera právě ukázal že umí i do plných, když to Inter po vedení zatahnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tím lépe pro něho. Pořád pro mě ale není hráčem za 60 mega (spekulované loňské nabídky od Neapole)

Reagovat
Yanek

Reagovat
Yanek

Btw ruka to spis nebyla, coz me jen utvrzuje v pochybnostech o VAR. Z fotbalu se vytraci kouzlo a chyby se dejou i navzdory technologii.

Reagovat
Lech

Reagovat
LesyJePan

Pisknuť to mohol a nemusel. Ja som si bol skoro istý že to nepískne. Napriek tomu VAR je za mna krok vpred. Chyby sa nevytratili ale je ich menej.

Reagovat
Yanek

To je pravda, ale ja si nejsem jisty posuzovanim situaci, ktere predchazeji golu. Tam je hodne prostoru pro interpretaci a nikdo se golu uz zpetne nevenuje, kdyz je uznany. Naopak hranicni situace (Morata vs Juve) na videu vypadaji hur.

Reagovat
LesyJePan

Časom sa to využívanie VAR a posudzovanie spornych situacií skvalitní, veď v podstate to je ešte stále nová vec pre rozhodcov. Rozdiel je vidieť medzi Talianskom a Anglickom kde to este vobec nevedia vhodne vyuzivat.

Reagovat
Yanek

Jo, ale ve finale jde porad o subjektivni nahled. Ale beru, ze na to maji lidi ruzny nazor

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Votas

Kdyby VAR nebyl, tak včera nepískne regulérní penaltu a uzná neregulérní gól. Bohužel i přes VAR nařídí penaltu která nebyla a možná půstí ofsidovej první gól. Takže vlastně ze 4(3) chyb udělá jenom 2(1). Sice rozhodující, ale za mě je ten výsledek pořád spravedlivější, než kdyby si ten mamlas jel jenom to svoje. Jsem v tomhle asi divnej, ale míň chyb je pro mě lepší než víc "s kouzlem".

Reagovat
Yanek

Naopak bych řekl, že jsi v majoritě. Mně to občas přijde fakt bizarní, několik minut se nehraje, pak se nastavuje a hraje se o 10 minut víc jak v hokeji...

Reagovat
smazaný uživatel

je to obrovska hanba, ale aj tak si mysli, ze ten bastard nemal piskat ruku, este aj po tom ako videl video, kde bolo vidno, ze to je od hrude. podla mna s AC prehrame 5:0. lebo sme kokoti

Reagovat
cresposuper

Ty si tiez dobre mimo

Reagovat
smazaný uživatel

a ty chod dopice

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Eldarion

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lech

Reagovat
cink

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ED91

Reagovat
Largo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele