25. kolo
24.02.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo znovu nudilo, doma hrálo s Janovem bez branek

Chievo doma jenom remizovalo s Janovem bez branek a jeho situace se znovu o něco zhoršila. Bod z domácího utkání je pro Fly Donkeys prostě málo. Zápas fotbalové krásy příliš nepobral, šancí bylo jen pár, ale jak Radu, tak i Sorrentino neinkasovali.

Záchrana se pro veronský celek zase o něco vzdálila. Chievo potřebovalo konečně prolomit sérii bez vítězství, ale ani dnes se to nepovedlo. Místy byli domácí lepší, ale koncovka byla velký problém. Ve 12.minutě rozehrávalo Chievo rohový kop a po Stepinskeho zakončení musel předvést dobrý zákrok Radu.

Jinak to byla nuda, první poločas toho opravdu moc nenabídl. Z přímáku ještě minul branku domácí Keiyine a více už se před odchodem do šaten nestalo. V tomto směru ani druhý poločas nebyl příliš pohledný. Až dvacet minut před koncem mohl Janov udeřit, na rohový kop si naskočil Kouamé, ale netrefil branku, což bylo velké štěstí pro domácí.

Závěr zápasu byl poněkud nervózní. V nastaveném čase si hosté museli oddechnout, po jednom z faulů to vypadalo na pokutový kop, sudí si vše ověřil u videa a nakonec nechal rozehrávat volný přímý kop z nadějné pozice. Piazón dokázal Radua ohrozit, ale ten byl připraven. Utkání na stadionu Bentegodi nakonec žádnou branku nepřineslo, takže oba celky si připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele