25. kolo
24.02.2019 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sassuolo remizovalo se SPAL 1:1

SPAL dokázal na hřišti Sassuola získat cenný bod, který se mu bude v boji o záchranu jistě hodit, zvláště, když největší konkurenti prohráli. Domácí se coby favorité ujali vedení, když se prosadil Peluso, nicméně poslední slovo měl z pokutového kopu Petanga. V nastavení ještě uviděl červenou kartu domácí Duncan, ale to už vliv na výsledek nemělo.

Sassuolo bylo favoritem, ale SPAL byl odhodlán získat tolik potřebné body v boji o záchranu. Ferrarský celek začal dobře, byl aktivnější a tvořil si náznaky šancí, jenomže tu první stoprocentní mělo Sassuolo. Ve 32.minutě střílel těsně vedle Boga a gól Demirala sudí pro hraní rukou neuznal. Sassuolo se dostalo do vedení těsně před koncem prvního poločasu. Po centru Sensiho se uvnitř šestnáctky trefil Federico Peluso a stadion Cittá del Tricolore se mohl radovat.

Domácí šli do šaten spokojenější, ale SPAL se rozhodně nevzdával. Hosté nepředvedli vůbec špatný poločas a i po změně stran měli co nabídnout. Po hodině hry, přesněji v 66.minutě byl ve vápně faulován útočník Floccari a sudí po konzultaci s videem odpískal pokutový kop. Andrea Petanga zvolil razantní střelu a Consiglimu nedal šanci.

SPAL dokonce mohl otočit skóre, ale z rohového kopu čtvrthodinu před koncem orazítkoval břevno Alessandro Murgia. To hosty muselo mrzet, bod ze hřiště Sassuola pochopitelně není špatný, ale tři body by byly lepší. Sassuolo ještě v nastavení přišlo o vyloučeného Duncana, útočník uviděl druhou žlutou kartu, ale to už bylo utkání u konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele