25. kolo
24.02.2019 12:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Quagliarella z penalty zařídil výhru nad Cagliari

Fabio Quagliarella se po třech zápasech zase prosadil a Sampdoria po třech zápasech díky tomu vyhrála. Sampdoria byla v zápase s Cagliari lepší, ale poměrně dlouho nemohla najít recept na brankáře Cragna. Cagliari znovu prohrálo a komplikuje si boj o záchranu.

Začátek utkání byl z obou stran hodně opatrný a diváci na stadionu Luigi Ferraris registrovali první střelu na branku až po půlhodině hry. Postaral se o ní nadvakrát Sala, Cragno však dobře zasáhl a první příležitost Námořníků uhasil. První poločas pak nabídl ještě jednu velkou příležitost domácích, Saponara zkoušel vypálit na zadní tyč, ale branku netrefil.

Krátce po změně stran měla znovu Sampdoria obrovskou šanci na vedení, Defrel zakončoval ve vápně z první a branku z vyložené pozice opět netrefil. Domácí tým byl lepší, ale branku ne a ne vstřelit. V 63.minutě zblízka zakončoval do vynikajícího Cragna Praet a bylo zázrakem, že Sardiňané stále drželi nerozhodný výsledek. Dlouho už to ale nevydrželo, Luca Pellegrini ve vápně fauloval a sudí nařídil pokutový kop, Fabio Quagliarella si možnost ukončení střeleckého půstu nenechal uniknout, penaltu bezpečně proměnil a Blucerchiati vedli 1:0.

Cagliari ještě mělo spoustu času na vyrovnání, ale Námořníci dobře kontrolovali hru. Hosté si za celý zápas nebyli schopni připravit jedinou gólovku a nakonec odjíždějí z Janova s nepořízenou zaslouženě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele