Serie A - souhrn 22. kola: Barák hattrickem smetl Sassuolo

15.01.2022, 16:57, aktualizováno 17.01.2022, 22:50
Komentáře a souhrny
Antonín Barák (© AFP)
AC Milán překvapivě nestačil na Spezii a nevyužil možnost posunu do čela před Inter, jenž remizoval s Atalantou. Neapol potvrdila roli favorita na hřišti Bologny, zatímco Juventus zvládl zápas s Udinese. Tři body mají také Fiorentina, AS Řím nebo Lazio. Český záložník Antonín Barák svým prvním hattrickem v kariéře a další asistencí prakticky sám porazil Sassuolo...

ACF Fiorentina - Janov CFC 6:0

17.01.2022 20:45

Góly: 15. Álvaro Odriozola, 34. Giacomo Bonaventura, 42. Cristiano Biraghi, 51. Dušan Vlahović, 69. Cristiano Biraghi, 77. Lucas Torreira

"Fialky" naprosto roznesly na kopytech janovské "Grify", Viola neměla s někdejším týmem trenérem Ševčenka žádné slitování a nasázela mu v až exhibičním utkání šest branek. Janov nepřišel ani s jednou a opět odchází naprosto deklasován.

Ono to asi nebude tak úplně trenérem Ševčenkem. Po devíti zápasech byl někdejší ukrajinský geroj národního týmu i AC Milán nebo Chelsea odejit. Jeho neúspěchy byly ale jen špičkou ledovce, což se ukázalo i v dnešním večerním utkání proti Fiorentině. "Fialky" taky potřebovaly body, aby zůstaly v kontaktu s poháry a to se jim povedlo.

Už po jedenácti minutách si fandové Violy málem mohli zakřičet "rete". Stačilo, kdyby správně nařízenou penaltu zakončoval kanonýr Dušan Vlahović trochu jinak. Jeho nepovedený oblouček totiž nenašel u brankáře Sirigua pochopení a Vlahović tím pádem nedal! Radoval se ale jeho spoluhráč, španělský bek Álvaro Odriozola, který se po patnácti minutách jako první prosadil a po Vlahovićově přiťuknutí otevřel skóre zápasu.

Neškodný Janov nevěděl, jak odpovědět, a nakonec zvolil cestu, kterou se vydal v této sezoně už několikrát - opět inkasoval. Po třiceti minutách se na správném místě v pravý čas ukázal veterán Giacomo Bonaventura a doklepl do sítě míč po ráně Biraghiho.

Biraghi byl taky jeden z hráčů, kterým to dnešní utkání neskutečně sedlo. První půli totiž završil famózně zahranou standardní situací, kterou poslal přes zeď k tyči a Sirigu nedokázal reagovat - 3:0.

Svou další šanci samozřejmě měl i Dušan Vlahović. Nejlepší ligový kanonýr si pět minut po změně stran nenechal ujít možnost dalšího zářezu a tentokrát mu už elegantní oblouček přes brankáře vyšel skvěle. Hosté sice reklamovali ofsajd, ale k ničemu jim to nebylo. Festival šancí pokračoval, bohužel pro "Grify" se všechny šance a zajímavé situace obecně děly jen před jejich brankou.

Pátou branku trefil znovu Cristiano Biraghi, který na obránce dlouhodobě vykazuje perfektní kopací techniku. Další jeho standardka opět skončila v síti, Sirigu zase letěl vzduchem stejně jako Andrew Garfield za Emmou Stone ve Spidermanovi - úplně zbytečně.

Defenzivní hráči Fiorentiny se obecně dnes překonávali a poslední, šestou branku v utkání, měl na svědomí někdejší produkt janovské Sampdorie, Lucas Torreira. Jak poznáte, že vaše obrana klesla na dno? Když vám dá gól hlavou nehlídaný záložník měřící 168 centimetrů. V závěru se sice ještě pokusil obhájit svou výplatu Caicedo, ale i ten si spíš jen plnil morální povinnost, která na něj dolehla při pohledu na šek za služby, které Janovu odvádí.

Více informací k zápasu

Bologna FC - SSC Neapol 0:2

17.01.2022 18:30

Góly: 20. Hirving Lozano, 47. Hirving Lozano

Klopýtnutí milánského AC dokonale využila Neapol, která zvítězila na Renato Dall'Ara v Boloni 2:0. Parthenopei si zajistili poločasový náskok a když na začátku druhého dějství vstřelil svůj druhý gól v utkání Hirving Lozano, bylo hotovo.

Neapol se dostala poprvé do šance v 6. minutě a domácí mohli děkovat skvělému zákroku Skorupskiho, který si počíhal na Lozanovu střelu. Parthenopei dávali od začátku najevo, kdo že je v utkání favoritem a ve 20. minutě šli do zaslouženého vedení. Hirving Lozano si tentokrát seběhl na přihrávku Elmase a možná s trochou štěstí nasměroval balón k tyči za Skorupskiho záda.

Boloňa do té doby nic pořádného nepředvedla a v prvním poločase to tak mělo zůstat. Před koncem prvního dějství ještě trefil Fabian Ruiz břevno a do šaten se šlo za nejtěsnějšího stavu. Neapol si zmařenou šanci vynahradila hned na začátku druhé půle a byl to znovu Hirving Lozano, kdo napnul síť soupeřovy branky. Přihrávku Ruize si před Skorupskim stáhl do protipohybu a pak v poklidu zakončil do prázdné branky.

Rossoblu měli na odpověď stále dost času a Siniša Mihajlović se v 52. minutě rozhodl hned pro trojí střídání. Příchody Domíngueze, Falcinelliho a Skova Olsena však dramatickou změnu nepřinesly. Neapol si udržovala dvoubrankový náskok a frustrovaná Boloňa si dál nevěděla rady. Šest minut před koncem byl srbský trenér Mihajlović vykázán na tribunu červenou kartou a ani z horního pohledu na hřiště se nedočkal kýžené kontaktní branky. Ve třetí minutě nastavení trefil tyčku Mattias Svanberg a to byl poslední zajímavý okamžik celého zápasu.

Více informací k zápasu

AC Milán - Spezia Calcio 1:2

17.01.2022 18:30

Góly: 45+1. Rafael Leão - 64. Kevin Agudelo, 90+5. Emmanuel Gyasi

Senzační výsledek se zrodil v Miláně, kde domácí AC hostilo Spezii. Hosté zvítězili gólem v páté minutě nastavení 2:1 a dál žijí svůj sen o záchraně. Rossoneri měli několik obrovských šancí, ale Spezii držel nad vodou brankář Provedel. Vítěznou branku měl na svědomí Emmanuel Gyasi.

Je to nečekaný výsledek. AC se v případě vítězství mohlo posunout do čela Serie A a patřičně se naladit na víkendový šlágr proti Juventusu, jenomže selhalo.

Rossoneri byli po většinu zápasu lepší a Rafael Leão měl první velkou šanci již v úvodu utkání, ale technickým obstřelem na zadní tyč neuspěl. V 16. minutě byl portugalský rychlík znovu v akci, s bránícím Amianem si v souboji jeden na jednoho pohrál a balón pak proletěl těsně vedle vzdálenější tyče. Individuálně to zkoušel i druhý křídelník Alexis Saelemaekers a vedl si podobně. Ke střele se dostal konečně i Zlatan Ibrahimović a Provedel předvedl vynikající zákrok nohou.

Spezia jenom nebránila a také dokázala zaměstnat brankáře Maignana. Poté, co Gyasi výborně načasoval přihrávku na Manaje, musela milánská opora předvést pohotový zákrok. Šancí a zajímavých momentů bylo v prvním poločase hodně a vše vygradovalo krátce před odchodem do šaten. Provedel přišel do souboje s Leãem pozdě a zatímco Portugalec zasáhl balón, brankář Spezie jen nohu útočníka. Na světě byla penalta a k té se postavil kapitán Theo Hernández. Přízemní střelou však minul Provedelovu svatyni. Milán to nemuselo tolik mrzet, protože za chvíli poslal Krunić parádní pas za obranu a Rafael Leão efektivním lobem konečně poslal AC Milán do vedení.

I ve druhém poločase měl Milán několik příležitostí odskočit, ale brankář Provedel byl k nepřekonání, což později rozhodlo. Ibrahimović střílel uvnitř šestnáctky vedle a poté, co Leão rozkmital nohy, nechal vyniknout Provedela Saelemaekers. Belgický křídelník následně přenechal místo na hřišti Junioru Messiasovi. Zhruba po hodině hry Spezia přidala plyn a začínala si čím dál více dovolovat.

V 59. minutě zachránil domácí zákrok Maignana a chvíli na to Erlić hlavičkoval nad. Svěřenci trenéra Thiaga Motty se nakonec dočkali vyrovnání a to po parádní akci "až do kuchyně". Na milimetr přesnou přihrávku před branku od Verdeho proměnil zblízka Kevin Agudelo.

Agudelo byl hodně vidět a milánské obraně i po vyrovnání zle zatápěl. Jeho průvan v 82. minutě mohl zakončovat do prázdné branky Kovalenko. Závěr zápasu i průběh nastavení patřil Milánu, který si vytvořil velký tlak. Ibrahimović hned v několika šancích neuspěl - nejprve pálil doprostřed branky, poté sudí necitlivě nenechal výhodu a gól Messiase přišel už po odpískání. Následný přímák Ibrahimoviće vyrazil Provedel a hned vzápětí hlavičkoval Švéd do břevna. Byly to neuvěřitelné momenty, zvláště když v poslední minutě nastavení vybojoval balón Agudelo a v poslední instanci vstřelil šokující vítězný gól Emmanuel Gyasi.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Inter Milán 0:0

16.01.2022 20:45

Góly: -

Nejproduktivnější tým soutěže a zároveň obhájce prvenství Inter Milán vyšel v Bergamu střelecky naprázdno. Sledovaný šlágr kola mezi Atalantou a Interem nepřinesl jediný gól a jen velice málo brankových příležitostí. Z výsledku tak mají největší radost nejbližší pronásledovatelé, nejvíce pak AC Milán, který může jít po pondělku do čela Serie A.

Šlágr kola mezi Atalantou a Interem nabídl v prvním poločase taktickou bitvu. Je to trochu s podivem, protože oba týmy jinak vyznávají ofenzivní pojetí hry a branky se v tomto duelu očekávaly. Žádná větší příležitost se ale nenaskytla. Ve vyrovnané partii se oba týmy střídaly v aktivitě a nezbývalo nic jiného, než doufat o přestávce ve změnu.

Jenomže jak Gian Pier Gasperini, tak jeho protějšek Simone Inzaghi prozatím nesáhli k žádnému střídání a úvod druhé půle se nesl ve stejném duchu jako celý první poločas. Snaha se Atalantě ani Interu upřít nedala, ale vůbec první vyložená šance se naskytla až v 71. minutě Interu. Dumfries velmi dobře sklepával hlavou balón před branku, kde Edin Džeko zblízka trestuhodně přestřelil. Hráči Nerazzurri se právem chytali za hlavu, protože tahle akce mohla přinést tři body.

První gólovku si vytvořila i Atalanta. Devět minut před koncem utekl obraně Interu Mirančuk a z pohledu obhájců Scudetta musel vše hasit výtečný zákrok Handanoviće. S blížícím se koncem bylo čím dál jasnější, že případný gól, ať na té či oné straně zápas rozhodne. V 87. minutě se dostal hned dvakrát do zakončení Pašalić a do blízkosti Mussa zase D'Ambrosio, ani jeden z nich však balón do sítě neusměrnil.

Rezervní sudí nastavil ještě tři minuty, ovšem ani ty kýžený gól nepřinesly. Atalanta tak remizovala s Interem 0:0 a toho bude moci už v pondělí využít druhý AC Milán.

Více informací k zápasu

AS Řím - Cagliari Calcio 1:0

16.01.2022 18:00

Góly: 33. Sérgio Oliveira

Římanům trvalo hodně dlouho, než se jim povedlo rozlousknout obranu Cagliari. Nakonec se to podařilo nejnovějšímu hráči Giallorossi, Sérgiu Oliveirovi. Ten se prosadil z penalty a zajistil svému novému týmu tři body.

Na nedávné tiskové konferenci se záložníka Oliveiry při prezentaci tisku ptali, zda by si troufal kopat penalty, které má v AS na starosti Jordan Veretout. Zkušený středopolař odpověděl, že o tom moc nepřemýšlel a že tohle rozhodnutí je na trenérovi Mourinhovi.

Příležitostí mohl nakonec mít docela dost. Už po šesti minutách se totiž k zemi sesunul Zaniolo a sudí nejprve pískal penaltu pro Vlky. Tu ale po poradě s VARem odvolal. Vlci nastoupili na svého soupeře poměrně zhurta a jejich přímé pasy na Abrahama s mladíčkem Felixem měly oči. Postupně se ale hra začala vyrovnávat.

Taky začaly obě jedenáctky až nadmíru faulovat, takže počet žlutých karet se začal utěšeně množit. Stejně jako obav obou trenérů o to, zda dohrají jejich týmy v plném počtu. Utkání nakonec rozhodla minuta 32. V ní totiž Dalbert zahrál prokazatelně rukou ve vápně a sudí okamžitě pískal penaltu. K ní se postavil právě Sergio Oliveira a nemýlil se - 1:0 pro AS.

Povedený debut mohl pokračovat po změně stran, jenže jeho vybídku Zaniolo zahodil. Před koncem utkání se italský talent dostal do další šance, jenže i tu zahodil. Těsně minul vzdálenější tyč a naštěstí pro něj Cagliari bylo taky bezzubé, takže se AS dočkalo tří bodů.

Více informací k zápasu

Venezia FC - Empoli FC 1:1

16.01.2022 15:00

Góly: 73. David Okereke - 26. Szymon Żurkowski

Už osm ligových zápasů v řadě nedokázaly vyhrát Benátky a podobně jsou na tom i hosté, kteří čekají na tříbodový import pět duelů. V neděli odpoledne se mezi nimi urodila remíza 1:1, když na gól Źurkowskiho odpověděl čtvrthodinu před koncem Okereke.

Nerozhodný výsledek nakonec nic zásadního neřeší. Benátky nadále zůstávají na hranici sestupu a dál musí bojovat.

První šanci zápasu mělo Empoli, ale střílející Liam Henderson si vylámal zuby na brankáři Lezzerinim. O chvíli později se Lezzerini opět zaskvěl, když vychytal hlavičku Pinamontiho. Empoli vstoupilo do zápasu lépe a do třetice Bandinelli přestřelil. Poté ožily i Benátky a Aramu byl tím prvním, kdo zaměstnal také brankáře Vicaria. Na šance bohatý první poločas nakonec přinesl jen jednu branku, a to do sítě domácích. Szymon Źurkowski se úplně volný opřel do centru z levé strany a Lezzerini už nedokázal zasáhnout. Stav 1:0 pro hosty se nezměnil ani po šancích Črnigoje a Źurkowskiho, ani jeden totiž netrefil branku.

Ofenzivní snažení pokračovalo i po změně stran. V 67. minutě vychytal hlavičku Črnigoje vynikající Vicario a o několik minut později Benátky vyrovnaly. Prostrčeného balónu využil v šestnáctce David Okereke a přesnou střelou zařídil dělbu bodů. Do konce utkání ještě zbývalo zhruba dvacet minut, ale žádná další branka už nepadla.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Hellas Verona 2:4

16.01.2022 12:30

Góly: 54. Gianluca Scamacca, 67. Gregoire Defrel - 37. Gianluca Caprari, 44. Antonín Barák, 57. Antonín Barák (pen.), 90+4. Antonín Barák

Český ofenzivní záložník Antonín Barák se stal hlavním hrdinou odpoledního zápasu Sassuola s Hellasem Verona. Hosté vyhráli díky hattricku ex-slavistického hráče 4:2 a posunuli se na desáté místo tabulky. Pro Baráka to byl vůbec první hattrick v profesionální kariéře.

Antonín Barák patří mezi základní stavební kameny současného Hellasu a dnes se svému klubu odvděčil tím nejlepším možným způsobem.

Hosté začali zápas lépe a poprvé rozvlnili síť v 16. minutě, avšak důvod k radosti neměli, protože sudí Prontera Gunterův gól kvůli ofsajdu neuznal. Aktivnější Hellas udával tempo hry, ale musel myslet i na zadní vrátka. Po půlhodině zkusil po vzoru Schicka přelobovat od poloviny hřiště brankáře Raspadori a Montipó vyškrábl balón na rohový kop. Ve 37. minutě už to Hellasu vyšlo a padla první branka zápasu. Gianluca Caprari se dostal k odraženému balónu a přesně mířenou střelou k tyči nedal Consiglimu šanci. Antonín Barák otevřel svůj střelecký účet před koncem prvního poločasu, když po rohovém kopu zvýšil na 2:0. Balón se k němu víceméně šťastnou náhodou odrazil a Montipó na to nedokázal zareagovat.

Hellas vedl 2:0, ale vyhráno ještě neměl. Sassuolo zvýšilo aktivitu a v 54. minutě snížilo na rozdíl jediného gólu. Gianluca Scamacca vstřelil po Kyriakopoulosově autu krásný gól z akrobatické pozice a vrátil Neroverdi do hry. Ale jenom na chvíli. Po Chirichesově ruce v pokutovém území zahrával Hellas penaltu a Antonín Barák vstřelil ze značky pokutového kopu svůj druhý gól - 1:3.

Sassuolo se pak ještě jednou přiblížilo, když si na rohový kop naskočil Grégoire Defrel a hlavou snížil na 2:3. Oba celky si následně vypracovaly šance, ale žádná z nich neskončila v síti. Nejprve Faraoniho vychytal Consigli a po něm Rogériova nepříjemná rána skončila těsně vedle.

Hellas vstřelil definitivní pojistku až ve čtvrté minutě nastavení a symbolicky to byl Antonín Barák, jenž završil hattrick. Byla to fotbalová lahůdka, český záložník lehkým obloučkem přehodil Consigliho a uzavřel konečný výsledek na 2:4.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Udinese Calcio 2:0

15.01.2022 20:45

Góly: 19. Paulo Dybala, 79. Weston McKennie

"Stará dáma" se dál drží v kontaktu s první čtyřkou, když v sobotu splnila roli favorita proti Udinese. Do vedení jí nasměroval již v prvním poločasu Argentinec Paulo Dybala a pojistku vstřelil čtvrthodinu před koncem Weston McKennie.

Juventus potřeboval v tomto utkání zvítězit, aby zůstal v kontaktu s první čtyřkou, která je klíčová pro postup do Ligy mistrů. Pochopitelně domácí se ještě nevzdávají ani Scudetta, byť na Inter značně ztrácejí.

Úvod utkání nenabídl zrovna zábavnou podívanou, ale na první branku se paradoxně nečekalo dlouho. Paulo Dybala se v pokutovém území zmocnil balónu a přesnou střelou nahoru nedal Padellimu šanci. Juventus po vstřelené brance nebláznil a postupně si vypracoval další příležitost prostřednictvím hlavičkujícího McKennieho, který však netrefil branku. Ke slovu se postupně přihlásilo i Udinese, nicméně střelecký pokus Beta Szczęsny lapil.

Nebyl to ideální první poločas a ani jeden trenér nemohl být s výkonem svého týmu spokojen. Allegriho sice těšil alespoň jednobrankový náskok, ale dobře věděl, že se stejnou hrou by nemusela "Stará dáma" získat tři body. Přišlo tedy střídání a na hrací plochu vyběhli mistři Evropy Locatelli s Bernardeschim.

Až v 65. minutě si Juventus vytvořil další šanci a Dybala v poměrně dobré pozici netrefil cíl. Udinese se do zakončení prakticky nedostávalo. Mladá stoperská dvojice De Ligt - Rugani si vedla obstojně a "Zebry" si s ní nevěděly rady. V 79. minutě si pak Juventus výsledek pojistil. De Sciglio naservíroval z levé strany precizní centr a Weston McKennieho hlavou zvýšil na 2:0. Druhý gól znamenal definitivní rozhodnutí. Udinese se už na kontaktní gól nezmohlo a v Turíně prohrálo.

Více informací k zápasu

Salernitana Calcio - SS Lazio 0:3

15.01.2022 18:00

Góly: 7. Ciro Immobile, 10. Ciro Immobile, 66. Manuel Lazzari

Naprosto jednoznačný průběh mělo utkání mezi domácí Salernitanou a Laziem. Biancocelesti svého hostitele po všech stránkách přehráli a zaslouženě zvítězili 3:0. Brankáře Belece dvakrát prostřelil kanonýr Immobile a jednou se mezi střelce zapsal i Lazzari.

Lazio cestovalo na půdu Salernitany po nezdaru z minulého kola, ve kterém prohrálo na Interu. Salernitana zase byla posilněna nečekanou výhrou ve Veroně.

Ale tentokrát nezačala utkání dobře a vlastně po celých devadesát minut byla horším týmem. Lazio zasadilo první úder už po sedmi minutách a nebyl to nikdo jiný, než Ciro Immobile. Italský kanonýr využil perfektního sklepnutí patičkou Milinkoviće-Saviće a neomylnou střelou rozvlnil síť. Salernitana zaspala začátek zápasu a po deseti minutách už to bylo o dva góly. Pedro si naběhl na kolmou přihrávku a zpětně vybídl ke skórování opět Cira Immobileho.

Dvoubrankový náskok se zdál Laziu natolik dostatečný, že sundalo nohu z plynu a v dalším průběhu hru spíše kontrolovalo. Tempo nebylo bůhvíjaké, ale šance se rodily. Ve 36. minutě byl Immobile blízko hattricku, jenomže hlavou zamířil těsně vedle. Až na jednu výjimku mohlo být Lazio s prvním poločase spokojeno. Těsně před přestávkou totiž musel střídat zraněný Pedro, kterého tak nahradil Felipe Anderson.

Salernitana nijak branku Strakoshy nezaměstnávala a i druhý poločas byl z její strany bezzubý. V 66. minutě šlo Lazio už do tříbrankového trháku a to po pohledné akci, kdy Felipe Anderson vysunul kolmicí Manuela Lazzariho a ten neměl problém překonat Belece. Do konce utkání zbývala ještě půlhodina, ale o výsledku zápasu už bylo dávno rozhodnuto. Ciro Immobile nakonec hattrick nezkompletoval, byť k tomu byl čtyři minuty před koncem blízko. Jeho hlavičku mu totiž fantasticky zneškodnil Belec.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Turín FC 1:2

15.01.2022 15:00

Góly: 18. Francesco Caputo - 27. Wilfried Stephane Singo, 67. Dennis Praet

Sampdoria doma vedla nad Turínem a zdálo se, že dnes by si konečně mohla připsat tři body. Jenže Turín předvedl dokonalý obrat, do každého poločasu si schoval jednu branku a teď se ocitá jen bod za evropskými poháry!

Doria byla od začátku aktivnější a mimo jiné český obránce Zima brzy ochutnal, že dnes to se zkušenými hráči Blucerchiati nebude mít vůbec jednoduché. Už ve druhé minutě se málem prosadil Candreva, jehož skákavá rána nakonec zamířila těsně vedle tyče. Ani domácí brankář Falcone ale nezůstal bez práce. Brzy ho zaměstnal obránce Vojvoda tvrdou ranou. Následně vyzkoušel jeho pozornost Dennis Praet, který po vlastním sólu zakončil jen do Falconeho.

Po osmnácti minutách si ale hosté nedali pozor v obraně a po chybě brankáře Milinkoviće-Saviće se míč dostal ke Gabbiadinimu a ten poslal balon hned na Francesca Caputa. Zkušený italský veterán okamžitě pálil a Doria vedla velmi rychle o jednu branku.

Po dvaceti sedmi minutách už ale bylo srovnáno a postaral se o to do velké míry dnes skvělý bek Vojvoda. Jeho centr poprvé obrana Dorie odvrátila, ale na další pobídku vyskočil nejlépe mladý obránce Wilfired Singo a poslal míč neomylně do brány - 1:1.

Jinak toho první půle moc nenabídla a po pár nastavených minutách ji sudí Luca Massimi ukončil. Druhá už ale byla o poznání zajímavější. Tentokrát ji aktivněji začali hráči Granaty. Praetův centr ale svůj cíl nenašel. Pokus Thorsbyho o chvíli později zase odvracel obránce Ricardo Rodríguez z brankové čáry!

Turín se hnal za další brankou a za svou aktivitu byl po právu odměněn. Saša Lukić v 67. minutě dostal míč od Mandragory a vymyslel krásný pas přímo na hlavu Dennise Praeta, který skóroval. V samém závěru ještě neuspěl Quagliarella, který poslal míč těsně vedle brány, zatímco Falcone úspěšně zasahoval v poslední akci utkání proti Pjacovi.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán21155151:1650
2.AC Milán22153447:2548
3.SSC Neapol22144439:1546
4.Atalanta Bergamo21126344:2642
5.Juventus FC22125534:2141
6.ACF Fiorentina21112840:2935
7.AS Řím22112936:2835
8.SS Lazio22105746:3935
9.Turín FC2194829:2031
10.Hellas Verona2286841:3730
11.Empoli FC2285935:4329
12.US Sassuolo2277838:3728
13.Bologna FC21831028:3527
14.Spezia Calcio22641223:4222
15.Udinese Calcio2048828:3620
16.UC Sampdoria22551229:4020
17.Venezia FC21461119:3818
18.Cagliari Calcio22371221:4316
19.Janov CFC22191220:4512
20.Salernitana Calcio20321513:4611

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (217)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Maras5

Tak doufam ze uz je presla myšlenka prodání Mckennieho. To by dost po......

Reagovat
JuventusFC1897

Je tam hromada šupákov, ktorí sú zrelí na odchod.

Reagovat
John Obi Mikel

Barák

Reagovat
Kixi Syhimour

BBBBBAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKKKKKKKKKKK

Reagovat
PalecekM

Chtel jsem na tebe reagovat s fotbalistou s nejdelsim jmenem... Ale kdyz zadam do googlu "fotbalista s nejdelsim jmenem", vypadne me Roger Mila... On tedy asi neco hodne dlouhyho mel...ale to sem nepatri

Reagovat
Azazelo RD

Amon Rattanakosin Krung Thep Mahanakhon Mahinthara Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Ayuthaya Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit Bravo

Reagovat
PalecekM

od Krung" je to nazev klubu, jmeno je pouze Amon Rattan...

Reagovat
Azazelo RD

Jsi zly. Overujes fakta.

Reagovat
eleven11

HELLAS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo, jestli by se Barák prosadil ve větším klubu typu Sevilly nebo Atlétika. Středotabulkové týmy už tahá několik let docela spolehlivě.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Musí mu vydržet zdraví, přece jen je taky dost zraněnej...Ale myslím, že na to má. Co jsem četl lepší týmy už po něm pokukovaly.

Reagovat
Remt

No já si pamatuju po Euru Inter ne? Nebo ještě někdo?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Zaregistroval jsem AC, West Ham a Marseille

Reagovat
Mass

Přál bych mu to.

Reagovat
oli9

Hele mě se i v repre vždycky líbí y určitě by na to měl

Reagovat
10

řekl bych, že to se brzo dozvíme snad ale zůstane v Itálii...

Reagovat
Baronne

Kde bys ho viděl? AC, Lazio, Neapol?

Reagovat
10

o AC se psalo asi nejvíc, hodil by se tam...ale stejně by se hodil i do Juve nebo Neapole

otázka je, jestli tyhle týmy dají těch třeba 20m, což teď bude jeho hodnota...takže se obávám, že skončí spíš někde v Burnley

Reagovat
Baronne

V Juve bych mu teda na prosazení se vůbec nevěřil, Anglii bych mu asi ani nepřál

Reagovat
Furia Ceca

Horší než Rabiot, nebo dokonce Ramsey nebude, myslím, že i Bentancur by to s ním neměl jednoduchý

Reagovat
10

o tom vůbec nepochybuj, Barák by byl v základu

Reagovat
mastakillah

K nám jedině pokud vy odešel Zielinski. Jinak by tam místo bohužel nejspíš nebylo

Reagovat
Kily

v zimě to nevypadá, tak uvidíme, jestli bude chtít riskovat přestup před MS

Reagovat
Selänne

Nechci být pesimista, ale nás se ten turnaj stejně týkat nebude.

Reagovat
dinss

Itálie mu tím tempem padne protože on moc pohyblivý není. Nedivil bych se, kdyby v létě šel někam za lepším. Co Neapol? Měl by šanci se tam prosadit?

Reagovat
KingMaster13

Neapol, Lazio něco na ten způsob by bylo fajn, možná i Fiorentina

Reagovat
Nuno čomes

Lazio nebo Fiorentina dle mého nemá smysl. Chtěli by to pro nej ještě o krok výš.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
$dolar$

Reagovat
El-Pistolero-68

U Atletů si ho teda představit neumím absolutně, v Seville možná.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tonda

Reagovat
oli9

Barák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojď už konečně k nám

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
bunnovv

Tak on a Schicky jsou v repre asi nejlépe technicky vybavení hráči a doufám že půjde nahoru

Reagovat
oli9

+Jankto i když je na něj hejt, dovolí si 1 na 1 a vystřelit. Jako když se to sejde a budou zdraví všichni tak ta baráž může klapnout

Reagovat
spider_8

Reagovat
AnthonyR

Byla by to paráda, ale repre na to momentálně prostě nemá. Defenziva je fakt strašidelná

Reagovat
Kucka

Reagovat
Zark

Zajímavé, že všichni se vyboostivali italskou ligou, čím to asi bude?

Reagovat
Bakary3

Podle me čistě tim, ze pro Italy je zajimavy takovym klukum dat šanci.

Do fra nase kluky neberou, ve Spanelsku si radsi vychovaji svoje, v Nemecku vicemene taky a kdyz uz, hledaji hotovejsi hrace.

V Anglii na to serou úplně, tam vezmou to nejdrazsi.

Reagovat
Greny

Ale první dva góly teda byli boží tam měl víc štěstí než rozumu

Reagovat
Furia Ceca

Ale ten třetí byl zase na pána

Reagovat
Kily

https://www.eurofotbal.cz/serie-a/1991-1992/reportaz/janov-1893-ssc-neapol-662274/

hattrick českého hráče v Serii A po třiceti letech, skoro na den přesně

Reagovat
10

Bomber proti Ferrarovi s Blancem, to je trošku jiná liga než Chiriches

Reagovat
Kily

jj, taky mě to pobavilo

Reagovat
Kucka

Reagovat
Votas

Blancův jedinej zápas za Neapol. Skuhravý mu zničil kariéru.

Reagovat
10

jedinej zápas za Neapol na EF

Reagovat
FORZAMILAN

To snad není možný A ta sestava Neapole

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Nadržený šimpanz

Zajímalo by mne, pros Skuhravý nepřestoupil v Itálii ještě do lepšího týmu než Janov. Pak po letech už jen Sporting, ale to byl už zraněný neustále

Reagovat
Muffi

Ne ze bych o tom neco vedel ale nejspis limit na cizince. Kdyz mas povolene 3 ci kolik, beres jen to nejlepsi co je k dispozici a domaci fotbal ti to neda.

Reagovat
Remt

V tý době už byl EuroFotbal?:D

Reagovat
Kily

to byl ještě nějakých deset let na houbách

Reagovat
monty25

Copyright © 2007-2022 EuroFotbal.cz

Spíš patnáct, ne?

Reagovat
Kily

od 3.1.2007 patří web Livesportu, který ho odkoupil, předtím ale už pár let fungoval a povedlo se položit nějaké základy. Livesport tehdy nechtěl vlastní web budovat, tak investoval do něčeho, co už bylo lehce zaběhnuté

Reagovat
monty25

Ok

Reagovat
zurix_new

A Livesport to pořád vlastní? Nepřemýšlí, že by se udělala i mobilní verze či appka (hlavně větší písmo na čtení)?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dva nebo tři roky nazpátek jsem na Eurofotbal psal s nabídkou vývoje mobilní aplikace a upozorněním na responzivitu (zobrazení na mobilech/tabletech), reakce byla, že není zájem.

Reagovat
Gazdo

Podla mna EF ma uplne uzasny format a je zaujimave ze ten sa drzi aj napriek modernym trendom aplikacii a graficky neskutocny webov. Mne sa to paci a dufam ze to tak ostane. Jedine co by som mozno pridal je moznost dat obrazky alebo gify ale otazka je ako by potom tie diskusie vypadali no. Ale skusit by sa to mozno dajme tomu na tyzden mohlo ale kedze nie som vobec programovania webov znaly clovek tak netusim ci je to take lahke

Reagovat
Bakary3

Obrazky nebo gify nevim...

Mne by se asi libila moznost dat snadno jako reakci na nejaky koment palec, biggrin, vysmech .. a pod tim dotycnym komentem by byly jen ty emotikony a jejich pocet, jako na fb, prijde mi to, ze by to tu diskuzi hodne zprehlednilo, protože je tu xxx dlouhejch vlaken, kde jsou casto jen tyhle symboly

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Kily

vlastní a co se mi doneslo, tak mobilní verze se dostala na pořad dne

Reagovat
zurix_new

Pecka

Reagovat
zurix_new

Myslím třeba klidně dle vzoru The Athletic, ti mají za mě super Appku, navíc mě i napadá jak by šlo více věcí propojit, byť je mi jasné že Livesport na rozdíl od EU cílí celosvětově

Reagovat
zurix_new

Byste pak taky mohli nechat free na ty více obyčejné články a rozbory apod by byly už za placené Subscription atd atd :-)

Reagovat
Kucka

Koukám, že Neapol se sotva sešla na zápas, když neměli ani na střídání

Reagovat
monty25

Lehce OT: Sassuolo si to dneska vynahradilo v ženské Serii A, když vyhrálo na hřišti Fiorentiny 6:1 a Lana Clelland dala dokonce 4 góly. Neslavila je, protože přišla do Sassuola právě z Fiorentiny. V závěru se trefila i Kamila Dubcová.

https://www.youtube.com/watch?v=OSb-Suj7N1I

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi stydno, že Gianluca Mancini je kapitánem AS. Ze svého idola Materazziho má jen to špatné. I za dob tragických 10. míst tam byly osobnosti.

Nick Slaughter potvrdil za poločas, co umí. Nebojí se přitvrdit, umí pencle a přímák byl, myslím, jen jeden, ale slušně hraný, oproti našemu standardu.

Nikdo neumí dát kolmici, zabité tři protiútoky, i když z jednoho byla penalta.

Reagovat
Petrinho17

Tá finálna fáza je katastrofálna. Bolo tam množstvo prečíslení, ktoré skončili úplne komický.

Reagovat
smazaný uživatel

naše finální fáze je ponechána na pospas improvizaci, která bez chemie nefunguje.

Tammy je systémový hráč, který potřebuje, aby se hrálo na něj, Mkhi je dopředu vždycky horší, když hraje víc odzadu, Nico je zatím stínem sebe sama, aby to aspoň urval sám, Felix je dítě. Eldor nulové sebevědomí.

Dále tam máme Stephana, který si chce vždycky narazit, ale není s kým a sám přejít neumí, Lorenzo má wonder moment a pak 90 minut sóluje a ztrácí víc než Nico nebo střílí z nemožných pozic.

Výhra je výhra a podobně utrpěl Juventus 4 za sebou s podobnými soupeři, takže snad porazíme Empoli a Janov. Pak Sassuolo, to může skončit 1:5 nebo naopak. Hellas, Spezia a až pak Atalanta.

Reagovat
Petrinho17

Mňa milo prekvapil Maitland Niles. V 4-člennej obrane som od neho taký výkon nečakal ale zvládol to dosť dobre.

Dobrý zápas určite odohral aj Oliveira a mne sa celkom teda pozdával aj Henrikh.

Zato nad Mancinim som niekedy teda krútil hlavou. Veľmi nevyrovnaný výkon.

Celkovo ale určite zaslúžené víťazstvo.

Reagovat
Hlahart

Proč? Však v tříčlenný nikdy nehrál....

Reagovat
Petrinho17

no veď nehovorím že hral stopéra. Pri 3 stoperoch hral RWB

Reagovat
Hlahart

A kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

AMN je v pohodě. Proti takovému soupeři mohl klidně brousit více vepředu, ale s Mancinim za sebou na jistotu - to beru.

Obecně nikdo nezahrál špatný ani dobrý zápas. Tammy neměl moc podporu, Nico by tam po solíčku zandal víko před zraněním, ale teď mu to prostě nelepí. Na něm jde ta frustrace hodně vidět, škoda, že Mou moc neřeší ofenzívu, hrozně by potřeboval, aby se mu někdo věnoval, zakázal mu všechno řešit individuálně, protože právě to Mou hraje v útoku, přitom Nico před zraněním, který zahrál cokoliv od CM po křídlo, umlě z první narazit, díval se kolem sebe. Nešel s každým míčem do hráče (až tří). Je super, že dostává herní čas, ale on potřebuje něco jiného. Felix zase odmakal, měla na něj být červená, ale jinak jde prostě vidět, že jsme se nechali unést tím dublem a že je ještě hrozně nevyhraný.

Na Manciniho si regulérně pěstuji alergii, prodal bych ho do Udine za 10 a vzal místo něj kohokoliv klidně straight swap za Becaa

Rui zase podržel na konci, za jeho sezonu ani popel. I ten gól z rohu bych mu odpustil. Kéž bychom koupili toho Marcaa, hráli by si to vzadu s Ibanezem/Smallingem a byl by klid.

Reagovat
GabrielBatistuta

Já úplně cítím, jak tohle dopadne.

Reagovat
REPLIKATOR

Barák

Reagovat
Whitemedia

Deset minut jsem sledoval Řím a úplně v pohodě mohli dostat dvě branky.

Reagovat
Pablos

trošku nechápu, proč se u fotbalu tak znevažuje asistence ...páč Barák má 3+1.

Reagovat
Pablos

Jinak Barák má zatím stejně gólů jako Ibra a Džeko

Reagovat
bobis21

No, takhle nějak si představuji hru s kreativním středem Bakayoko - Krunic. Neříkám že to je jejich chyba, ale nějaký nápad v té hře prostě chyběl.

A to že nenechal rozhodčí výhodu na konci, no comment radši

Reagovat
AngryPrd

Dnes same prekvapenia. Theo netrafil ani branu z penalty. Zapas, ktory sme mali pod kontrolou a skoro z toho bola Leao exhibicia, sme prehrali. Diaz isiel dole a dovtedy som ho ani nevidel na ihrisku Na konci vsetky utocne esa na ihrisku a nic nevedeli vymysliet. Neponechana vyhoda pri faule na konci. Nasledny protiutok a Theo si pomalicky bezi 6 metrov od hraca ktory je nekrity a rozhoduje zapas. Chlapci mozu ist rovno so sampanskym pogratulovat Interu. Takto odsrat zapas to je na cenu Seie A za naj taktiku.

Reagovat
AngryPrd

oprava - nekryty hrac

Reagovat
Shevchenko

Tak doufám, že tady bude konečně klid, protože rozhodčí nám nevzal ne 1, ale hned 3 body, a to naprosto bez diskuse. Ale nemám mu to za zlé, šlo na něm vidět, jak mu to bylo líto. Druhý poločas ale děsný, mohli jsme si za to sami, že to po prvním poločase nebylo 3:0.

Reagovat
maras93

Reagovat
fRRR

teď vidím replay, jak dává ruce nahoru a přiznává že to podělal

Reagovat
Kaka14

Reagovat
John Obi Mikel

Co se stalo?

Reagovat
fRRR
Reagovat
REPLIKATOR

Sudí pěkně posral

Reagovat
lnterista

Tam všeci zvedali ruce ať to pískne...tak to pisknul.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

Co vlastne piskol?

Reagovat
fRRR

Asi údajnej faul na Rebiče? Napřahoval se k ráně a je možný, že mu ten obránce zakopl o nohu. Jen to bylo zvláštní hlavně protože celý zápas takový souboje a polo-fauly pouštěl na obou stranách

Reagovat
DelPiero137

Asi som slepy ale nic som tam nevidel chcelo by to iny zaber

Reagovat
Nuno čomes

Evidentně opačný faul. A ještě za to dostal lynč. Neskutečné.

Reagovat
zurix_new

Ale cit pro hru tam nebyl no, to je potřeba uznat

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
FORZAMILAN

Fakt? Já jsem zápas neviděl, naštěstí

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

2 poločas byla Spezia lepší

Reagovat
CubONE

Rozhodca cely zapas vsetko pustal a ukazoval hracom nech vstavaju a v 92.min hned piskne. chudak

Reagovat
10

zrovna před zápasem s Juve...teď se ještě rozjede, že Serra je z Turína a v neděli to bude pěkný psycho

Reagovat
10

btw. ten Rebić se trošku posral, ne?

Reagovat
LesyJePan

Prečo?

Reagovat
CubONE

Prave naopak, ja som si bol isty, ze ho udrie a on ho len pritulil.

Reagovat
10

to je vlastně pravda...

Reagovat
GEGE

Reagovat
bobis21

Jako nic špatného úplně neudělal, ale žlutou dostat měl. Ale chápu že v tu chvíli už rozhodčí nechtěl dráždit. Zase by pak ale asi nezbyl čas na ten vítězný gól, kdyby rozhodčí ještě víc nasral všechny okolo

Reagovat
10

měl ho normálně vyhodit, to by aspoň byla prdel

Reagovat
bobis21

Pak by teda podle mě mělo AC o bod víc než má teď, takže klidně

Reagovat
10

to je fakt, se divím, že na tohle si ještě nikdo z fanoušků AC nestěžoval

Reagovat
Savi

Proč ho nevyhodil hajzlíka jednoho?

Reagovat
REPLIKATOR

AC

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Majk91

Lobotka pod Spallettim je famózny

Reagovat
John Obi Mikel

AC

Reagovat
celeb

Heh, konecne chapem, co mysleli interisti, ked o Dzekovi pisali, ze je to hrozny palic. Ale teda ze fakt hrozny

Reagovat
Yanek

Pioli to na tiskovce pojmenoval spravne, tyhle zapasy se musi ukoncovat driv. Bohuzel je to s Neapoli uz druhy zasadni zarez, ktery klidne muze rozhodnout o titulu. Proste na ten titul se musi sejit forma, zraneni a hlavne stesti v klicovych momentech, a to AC nema. Uvedomuju si, ze taky rozhodci pomohli, ale precejenom ty faily jako vcera a Neapol maji trosku jinou vahu. Skoda...

Reagovat
10

co myslíš s Neapolí?

Reagovat
Yanek

Kessieho gol

Reagovat
cresposuper

Vsak nemal platit. A nic v zlom, ale preco by tie momenty, ked vam pomohli, mali mat mensiu vahu? Napriklad s Veneziou to bol jeden fail za druhym, a vo vas prospech.

Reagovat
bobis21

No aspoň tu nemusíte psát jak je AC hrozně tlačené, když nás rozhodčí jasně připravil o výhru

Reagovat
cresposuper

Ja som to nikdy nepisal a nemam pocit, ze by to tu predstavovalo nejaky rozsireny pohlad.

Reagovat
bobis21

No někteří to tu píší neustále. Tebe konkrétně jsem nemyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže svoji neschopnost porazit tým bojující o záchranu hodíte na rozhodčího a ještě tady ze sebe bude dělat chudáčky? Po všech těch failech od rozhodčích ve váš prospěch....pokrytectví lvl milion

Reagovat
bobis21

A už se jeden z těch magorů kteří pořád brečí že je údajně AC tlačeno ukázal.

Já na něj nic nehážu, dávno jsme měli rozhodnout. Ale to že nás v závěru připravil o výhru je jasné a bylo na něm i vidět že si to uvědomuje. To že to ty nejsi schopen uznat je naopak ukázka tvého pokrytectví. Když chyby poškodí AC, najednou je nevidíš. Pak je jasné že si myslíš že nám pomáhá, když ty momenty kdy nám uškodí předstíráš že neexistují.

Reagovat
smazaný uživatel

ano přesně tak, každej tejden sem píšu jak vás rozhodčí tlačí Ba naopak, já nemám problém uznat, že vám rozhodčí tu výhru sebral, to ale nesmaže těch pět (...nevim, pět sem viděl, třeba jich bylo víc) utkání v týhle sezoně, kdy vám rozhodčí k bodům dopomohl, ale to vy (konkrétně třeba ty) nejste schopný uznat a ještě byste se do krve hádali

Reagovat
bobis21

Takže uznáváš že žádné tlačení AC není? Konečně

Sám jsi po zápase kde jsi hrozně chtěl za kontakt penaltu pak řekl, že odpuštěná červená pro AS byla jedno, takže o tvém pokrytectví není pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrytec a demagog k tomu, to je kombinace...

"Nezapomeň po každém další sebemenším neúspěchu zase brečet jak jsou rozhodčí zlí. To je totiž skvělý způsob jak vždy ukázat že jsi debilem"

tvoje slova

"ale viděl jsi mě někdy brečet něco o rozhodčích? Neviděl. Protože nejsem ubrečená pička."

další

Reagovat
bobis21

Takže když řeknu že se chyby stávají a to že se stávají na všechny strany znamená, že brečím o rozhodčích? Není to náhodou přesný opak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak to, co si tu teď napsal nikde v komentářích nevisím, vidím jenom, že vás rozhodčí jasně připravil o výhru....plačko

Reagovat
bobis21

Připravil no. Ale nijak za zlé mu to nemám, chyba se stane, bylo vidět že ho to mrzí. Chyby se stávají na všech stranách.

V jiné diskuzi k tomuto tématu jsem doslova napsal: "Bylo na něm vidět že ho to hrozně mrzí, když se svěšenou hlavou odcházel ze hřiště. Chyba se stane, příště si dá pozor."

V této diskuzi jsem se tomu smál a pak se vysmíval těm, kteří tvrdí že nás rozhodčí tlačí (a potrefená husa se ozvala ). Kde brečím bych teda rád viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

takže když já napíšu, že sme měli kopat jasnou penaltu (zajímavý, dokonce v obou zápasech proti vám ), tak je to "obyčejnej pláč", ale když ty napíšeš, že vás sudí připravil o výhru, tak to je v cajku

nehledě na to, že já nikde nepsal nic o tom, že by nám sudí sebral body, nebo že byste byli protěžovaný, ale ty asi rád lidem podsouváš, co nikdy neřekli

srovnej si to v palici trošičku, máš tam evidentně bordel

Reagovat
pastal

Reagovat
bobis21

"těch pět (...nevim, pět sem viděl, třeba jich bylo víc) utkání v týhle sezoně, kdy vám rozhodčí k bodům dopomohl"

Sám si to srovnej v hlavě. Méně objektivního člověka jsem snad neviděl, možná jediné Nuno. Neskutečné jak je poslední dobou ta italská sekce tady toxická

Reagovat
Nuno čomes

Akorát já rikam věci jak vidím. A je mi jedno proti jakému klubu to je. U Interu jsem samozřejmě ostrazitejsi Že se to někomu nelíbí je věc druhá. Nepotrebuji se na internetové diskuzi zavděčit těm nebo těm fanouškům. Až to bude u Juve nebo Napoli, napisu to klidně i v kontextu s němi. Myslím pohled na danou situaci, ne konkretne na daný zástup fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Všichni vám jen ubližují, prohráli jste jen kvůli rozhodčím

Reagovat
bobis21

Nikdo nám neubližuje. Rozhodčí udělal chybu, což hned sám přiznal a hned se hráčům omlouval. Stane se, podle mě by ani neměl dostat žádný trest. Příště si dá pozor a tím je to za mě vyřešeno.

Zároveň nikdo neubližuje ani vám, to že brečíš že podle tebe mělo v tom zápase mít AS penaltu, ale ignoruješ že mělo mít červenou jen ukazuje že tuhle mentalitu máš sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže říkáš, že vás rozhodčí obral o body, ale přitom vám neublížil. Což je logicky nekonzistentní. Pak prostě jen nezvládáš jednoduchou logiku, tím se asi vysvětluje úplně vše. Ty tvrdíš logický nesmysl abys obhájil svůj pláč.

Reagovat
bobis21

Pěkný pokus, ale ne.

Rozhodčí udělal chybu, ale nebyl tam absolutně žádný úmysl, tím pádem to neberu jako ublížení. Nikdy jsem ani nic takového neřekl. To jen ty potřebuješ tvrdit že říkám něco jiného než opravdu říkám, aby ses necítil jako úplný klaun.

Je jedno kolikrát budeš opakovat lež, pravdu z toho neuděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak v první třídě.

Měli jste podle tebe na konci dát gol?

Myslíš že by při vstřelení golu skončil zápas vaší výhrou?

Napsal jsi, že vás rozhodčí obral o tři body?

Pokud na všechno odpovíš ano, říkáš tím že že vás rozhodčí poškodil. To je prostě logický závěr. Takže s kterou z těch vět nesouhlasíš?

Reagovat
bobis21

Opět pěkný pokus, ale ne

Nevím jestli jsme měli dát gól nebo ne, protože zápas neměl být přerušen. Nikdy se nedozvíme co by se stalo, kdyby to rozhodčí nepřerušil, možná by brankář reagoval jinak bez písknutí.

Jelikož pak Spezia ještě dala gól, nevyhráli bychom ani s tím gólem, skóre by bylo 2:2

Nepsal jsem nikdy že nás připravil o 3 body. Když nedáš gól na 2:1, jaké je skóre? Možná je to na tebe složitá matika, ale je to 1:1, takže rozdíl by stejně nebyl 3 body.

Na všechno tedy odpovídám ne. Ale klidně ze sebe dělej klauna dál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za prvý tady lžešm protože si napsal "To jen ty potřebuješ tvrdit že říkám něco jiného než opravdu říkám" a teď tady píšeš "Nepsal jsem nikdy že nás připravil o 3 body" Což je prostě nesmysl, výhra jsou tři body.

A jinak teda říkáš, že píšu píčoviny?

Reagovat
smazaný uživatel

ou, vloudila se mi sem chybka, ta původní citace měla být "když nás rozhodčí jasně připravil o výhru"

Reagovat
bobis21

Tak znovu, když nedáš vedoucí gól na 2:1, jaké je skóre?

Skóre je 1:1, takže by to bylo za 1 bod.

3-1=2. Nikde jsem netvrdil nic o třech bodech, to je jen tvůj výmysl. Rozdíl mezi tím že dáš vedoucí gól a nedáš je 2 body. Pokud neumíš počítat do tří, vyřiď si to se svou učitelkou matiky z 1. třídy, ne se mnou.

Takže ano, píšeš pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

"No aspoň tu nemusíte psát jak je AC hrozně tlačené, když nás rozhodčí jasně připravil o výhru" to si napsal včera v 9:46

když napíšeš, že vás rozhodčí připravil o výhru a výhra je za tři body....já nevim, ale nepřipravil vás tim i o ty tři body?

Jsem rád, že se mnou souhlásíš, většina z toho co sem napsal, jsou tvoje slova a už tenkrát, jsem ti říkal, že to jsou píčoviny, je dobře, že si k tomu došel sám za sebeuvědomnění, stává se z tebe lepší člověk, ač si pořád pokrytec, demagog a lhář

Reagovat
bobis21

3-1=3? Já teda myslel že 2, ale je fakt že ta první třída byla už fakt dávno

Já to vím. Rozdíl je v tom, že tys na všechny ty 3 otázky odpovídal ANO, já na všechny 3 odpovídal NE. To je ten rozdíl, který ti celou dobu evidentně nedochází. Takže otázky jsou validní a záleží pak na odpovědích. Já odpověděl na všechny ne, takže jsem logicky konzistentní. Tys na ně odpovídal ano, takže píšeš nelogické nesmysly. A to že neumíš počítat do tří je fakt jen třešnička

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, kde si vzal to mínus jedna, když si jasně napsal, že vás připravil o výhru a výhra je za tři body, vy máte za výhru o bod míň? Ale chápu, ty tady teď budeš zase lhát, že si to nikdy nenapsal. A rozdíl v tom není, když je otázka pičovina, je úplně jedno, jaká je odpověď, zase si ze sebe jenom udělal kašpara, oargumentuj si to jak chceš, plačko

Reagovat
bobis21

Když nedáš vedoucí gól, výsledek je remíza. Tedy o 2 body méně, ne o 3. Já fakt asi v životě nepotkal většího blba než jsi ty. Diskutuji s tebou podruhé a podruhé je závěr úplně stejný

Jediná plačka jsi tu ty, když i po několika měsících pořád brečíš kvůli zápasu, kde vám rozhodčí odpustil červenou kartu. Ale já vím, zlé AC tlačí rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, diskutuješ se mnou podruhé a podruhé si ze sebe udělal vola. Tentokrát teda i lháře

Reagovat
bobis21

Aha, takže ty opakovaně lžeš, ale já ze sebe udělal lháře.

Tys tady ukázal nejen že jsi naprosto neobjektivní, ale ani neumíš počítat do tří, což jsem fakt asi v životě u člověka staršího než 6 let neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

jj, neumim počítat do tří, protože ve tvym světě je výhra za dva body pak se mám bavit s někym takovym o fotbale....

Reagovat
bobis21

"ve tvym světě je výhra za dva body" - opět lež, opět něco co jsem nikdy netvrdil. Jako vždy říkáš něco úplně jiného než je realita. Jako vždy nezvládáš jednoduchou logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jasný

Reagovat
smazaný uživatel

"To jen ty potřebuješ tvrdit že říkám něco jiného než opravdu říkám"....zvláštní, kde už sem to jenom viděl

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

To tady čtu skoro dva dny s odstupem a nestacim se divit To nejde snad ani vyjádřit slušně. Jak píšeš, pokrytectví. Za to jak jim připiskávají, by měli být zticha a šoupat nohama a ne tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Jim jednou seberou gol, kvůli kterýmu ani neprohráli a ještě brečí, jak jsou na ně ostatní zlí, ale jakmile jim sudí pomůže ( a ne jednou), tak je to naprosto v pořádku hrozná komedie

Reagovat
bobis21

Takže najednou souhlasíš že nám rozhodčí připískávají? Předtím jsi tvrdil že nic takového neříkáš? Tak jak to teda je, připískávají nám podle tebe nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tim souhlasim celou dobu, to ty seš jen jantar a dycky si vyložíš, co někdo napíše, po svym, jak se ti to hodí. A ne, doteď sem to nikde ani nenapsal, ani neřek (toliko k tomu "jeden z těch magorů kteří pořád brečí že je údajně AC tlačeno"). ale proč ti to tady píšu, ty si to stejně vyložíš po svym...

Reagovat
Nuno čomes

No přímo. Já ti nevím, ale 10 tady dával odkaz na lupu, kde je jasně vidět, že Rebič málem ukopl nohu hráči Spezie, za mě to byl faul naopak Nad tím se tady ale nikdo nepozastavuje, což už vůbec nechápu a ještě se s tebou naopak stále dohaduje o tom jak jím tímto sebral gól. Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni jim přece rozhodčí VŮBEC nepomáhaj, teď je sudí připravil o výhru a tím pádem o dva body (protože za tu prohru maj bod, nebo co ) ....teda nikdy se nedozvíme co by se stalo, kdyby to rozhodčí nepřerušil, možná by brankář reagoval jinak bez písknutí, takže je vlastně vůbec nikdo o nic nepřipravil a nikdo tady ani nic takovýho nenapsal a my sme hrozně zlí

Reagovat
mistr129

Vítej do našeho Slavia gangu

Reagovat
bobis21

Reagovat
mistr129

Taky se u nás píše o tlačení, i když stejně jako nám pomohou, tak nám i uškodí

Reagovat
Yanek

Kvuli faulu Girouda? Pro me to byl hranicni souboj. S Veneziou ten vyvoj zapasu sel jednoznacne ve prospech AC, tam se dala predpokladat vyhra.

Jinak ja se pres to prenesu, objektivne AC nema nejlepsi tym na vyhru titulu i kdyz se o to muzou pokusit, spis jde o to ze ten vcerejsek dost podkopava uroven ligy, neni to zdaleka poprve.

Reagovat
cresposuper

Ten suboj bol hranicny, hlavne tam bol ofsajd. S Veneziou by to bol uplne iny zapas, pointa je ta ista, sudi vam pomohol.

Ano, tych chyb je fakt vela, ale videl som ich v zapasoch AC, Juve, Interu atd. na obe strany, takze pisat, ze ta vcerajsia chyba moze rozhodnut o titule, je nepoctive.

Reagovat
LesyJePan

Nepisal ze to rozhodne o titule, pisal o viacerich faktoroch, ale ta vcerajsia chyba nas stala hned 3 body. Najskôr by sme ten titul nevyhrali aj tak, lebo Inter je proste lepší, ale aj tak.

Reagovat
cresposuper

"Bohuzel je to s Neapoli uz druhy zasadni zarez, ktery klidne muze rozhodnout o titulu."

Reagovat
LesyJePan

Jop ale dalsia veta na to nadvezuje.

Reagovat
10

nebo třeba s AS penalta na Pellegriniho...tenhle pokus o radikální otočení reality a předchozích zápasů po jedný podobný akci je docela úsměvný

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pastal

Reagovat
zurix_new

A bohužel v dnešní době obecně klasický.

Reagovat
Nuno čomes

Doba je zlá.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

bál jsem se, že to napíšeš

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

To, že vám neuznali neregulérní gól. To už by bylo trošku moc ne ... Vždyť ta situace byla na videu jasně viditelná

Reagovat
Nuno čomes

Vy jste fakt neskuteční Ani jeden z tebou zmíněných zářezů nebyl (jen musíte otevrit oči jo) a takový zapas na AS, kde ty penalty vcelku otočil, na to už jste zapomněli co?

Od teď budeme po každém kole cist i o stesti? Protože zranění check

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si už iný level Čo komentár, to kokotina Nejdem tu obraňovať žiadny klub, ale ty si podľa mňa vždy musíš vybrať nejakú debatu do ktorej sa nenápadne zapojíš, každému protirečíš a keď ťa niekto konfrontuje, tak sa tváriš ako si jediný kto má pravdu a začneš písať ešte väčšie pičoviny. To si všímam odkedy som tu začal z času na čas chodiť a ty mi stále zlepšíš svojimi múdrosťami náladu

Reagovat
Dejwa

Biraghi 2 přímáky

Reagovat
LesyJePan

Vedení svazu italských rozhodčí se omluvilo AC za masivní eror, který ovlivnil výsledek utkání se Spezií. Marco Serra by měl dostat velmi dlouhou suspendaci.

Reagovat
Votas

to je co zase za bizár?

Reagovat
fRRR

Jestli včerejšek zas něco potvrdil, tak to, že ty zářezy se dějou téměř všem a dost náhodně. Jednou AC dostane spornější penaltu, jindy zas jdou rozhodnutí proti němu (včera to bylo krásně vidět: možný faul Kruniče před gólem, co rozhodčí pustil, ale zároveň tenhle fail a to, že například Gyasiho už dávno nevyloučil). Problémem není konzistentní nadržování jednomu týmu a jiným ne, spíš kvalita rozhodčích obecně.

Trochu naivně by člověk doufal, že lidi přestanou (když se sejde pár failů co zrovna škodí jedný straně) hned usuzovat na to, že někoho liga nebo někdo protlačuje a jiným škodí. Zvláště v očích lidí co Serii A tolik nesledujou to akorát posiluje ten předsudek, že když měla Serie A svý korupční skandály, tak je má i teď a titul se tam dá koupit. Ten problém je sice asi systémový, ale spíš prostě tý kvality těch rozhodčích.

Ale asi je vždycky zábavnější se osočovat a hádat o tom, kdo je zrovna protlačovanej

Reagovat
10

Reagovat
bobis21

Reagovat
Yanek

Reagovat
Kaka14

este by som doplnil, ze pred tym tie sporne momenty si vedeli nejako rozhodcovia obhajit (vymeyslene ofsajdy, fauly, ruky atd. ), ale toto co sa stalo vcera sa neda nijako vysvetlit ..... nie je to nefer len voci AC, ale najma voci tymom bojujucim o zachranu, lebo Speza ma o 3 body viacej ako mala mat

Reagovat
danko10

Na druhu stranu to potvrdzuje regulernost ligy, lebo chalani ocividne nevedia, co maju piskat, tak musia improvizovat.

Reagovat
10

Reagovat
fRRR

Tak jako aspoň úplně hned doznal, že to podělal. Vůbec nediskutoval a toleroval Rebičovi jeho nasrání. Jak řekl Calabria po zápase: nejspíš je to Serra sám, koho to trápí nejvíc - prostě lidská chyba no. Jen jich je holt v Serii A na straně rozhodčích víc, než když (byť jen občasně) koukám třeba na PL a La Ligu.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Savi

Holt chyby dělají hráči, trenéři a kupodivu aj rozhodčí

A jak píšeš. Přijde mi to spíš systémové. Suspenzovaný by možná ani nemusel být. Šlo vidět, že to neudělal schválně, ani že by to neuměl. Blbě se bohužel upískl.

Třeba se upískne nějak proti Juve a už tu budou ohlasy, jak nám to chtěli vynahradit

Reagovat
maras93

Rozhodně souhlas

Je mrzuté, že se to včera tak sešlo, ale určitě bych se na to nevymlouval. Náš největší problém nebyl, že rozhodčí na konci nenechal výhodu, ale že jsme nedokázali rozhodnout zápas daleko dříve. Namísto toho jsme ve 2. poločase vypustili a dali Spezii čuchnout. Jak se již psalo někde výše, v některých situacích v minulých zápasech byly některé situace zase v náš prospěch.

Pokud chce tým jako AC o něco hrát, tak by měl Spezii a jí podobné týmy smáznout a dokázat si ohlídat průběh zápasu. To se bohužel nestalo.

Nedělal bych z toho velkou vědu. Sezona je dlouhá, všichni v top6 hrajou ještě evropské soutěže a pro nás je reálný cíl zopakovat účast v LM. Myslím, že většina z nás tuší, že titul v lize letos by byl spíš otázkou štěstí než že bychom k někomu kráčeli svými výkony.

Reagovat
fenixLFC

aj ked suhlasim ze rozhodcovia su obecne hrozni (mam pocit ze vlastne vo vsetkych ligach) tak z toho co popisujes sa da na to pozerat aj z druheho uhla- asi sotva sa jedna o korupciu ale vzhladom na minulost a korupcne skandaly moze byt u fans podvedomy pocit alebo instinkt (alebo ako to nazvat) ze ked sa zide v nejakom casovom obdobi vela vyrokov proti jeho timu tak ci za tym nie je nieco ine, nieco viac ako obycajna neschopnost.pretoze prave podobne dopady su najvacsim dlhodobym dosledkom roznych korupcnych praktik z minulosti, teda nahlodavaju predpoklad o spolahlivosti a ferovosti. popisujem to teraz z uhlu nie fanusika zvonku, ale ako to teoreticky mozu vnimat fans priamo tych klubov. pride mi to hodne podobne ko v politike- narusenie dovery v minulosti bude mat dopady na vnimania problemu aj v buducnosti. cize ked v minulosti niekto uplacal tak v buducnosti nejaka nepodarena alebo zle ohodnotena zakazka (v tomto pripade nejake vyroky rozhdcov) budu viest k frustracii ci to nie je zas to iste

Reagovat
fRRR

Bezpochyby. Nicméně stejně jako v případě důvěry v politiky musí člověk rozlišovat co je založený na aspoň nějakých důvodných podezřeních a co je prostě čirá spekulace no...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde se nějakým způsobem 'složit' na ukončení banu pro Diavola (/Joseho, ... )? Zrovna teď by tady s ním bylo moře zábavy

Reagovat
Savi

Týdenní ,,propustku,, bysme možná přežili

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

Naco si zbytocne ublizovat?

Reagovat
Nuno čomes

Zas výherce hlášky roku.. Reklama jak víno.

Reagovat
ED91

Čo to bolo za hlášku?

Reagovat
Nuno čomes

No byla tak dobrá, že už vůbec nevím Bude v tom článku s výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

s Juventusem, že nejdřív musíš odkliknout cookies, abys je našel v tabulce

Reagovat
FuckT

Reagovat
Nuno čomes

A jo, to ED nebude moc rád.

Reagovat
ED91

Reagovat
oli9

Venezia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele