22. kolo
15.01.2022 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Wilfried Singo (© AFP)

Sampdoria doma padla, Turín dokonal obrat

Sampdoria doma vedla nad Turínem a zdálo se, že dnes by si konečně mohla připsat tři body. Jenže Turín předvedl dokonalý obrat, do každého poločasu si schoval jednu branku a teď se ocitá jen bod za evropskými poháry!

Doria byla od začátku aktivnější a mimo jiné český obránce Zima brzy ochutnal, že dnes to se zkušenými hráči Blucerchiati nebude mít vůbec jednoduché. Už ve druhé minutě se málem prosadil Candreva, jehož skákavá rána nakonec zamířila těsně vedle tyče. Ani domácí brankář Falcone ale nezůstal bez práce. Brzy ho zaměstnal obránce Vojvoda tvrdou ranou. Následně vyzkoušel jeho pozornost Dennis Praet, který po vlastním sólu zakončil jen do Falconeho.

Po osmnácti minutách si ale hosté nedali pozor v obraně a po chybě brankáře Milinkoviće-Saviće se míč dostal ke Gabbiadinimu a ten poslal balon hned na Francesca Caputa. Zkušený italský veterán okamžitě pálil a Doria vedla velmi rychle o jednu branku.

Po dvaceti sedmi minutách už ale bylo srovnáno a postaral se o to do velké míry dnes skvělý bek Vojvoda. Jeho centr poprvé obrana Dorie odvrátila, ale na další pobídku vyskočil nejlépe mladý obránce Wilfired Singo a poslal míč neomylně do brány - 1:1.

Jinak toho první půle moc nenabídla a po pár nastavených minutách ji sudí Luca Massimi ukončil. Druhá už ale byla o poznání zajímavější. Tentokrát ji aktivněji začali hráči Granaty. Praetův centr ale svůj cíl nenašel. Pokus Thorsbyho o chvíli později zase odvracel obránce Ricardo Rodríguez z brankové čáry!

Turín se hnal za další brankou a za svou aktivitu byl po právu odměněn. Saša Lukić v 67. minutě dostal míč od Mandragory a vymyslel krásný pas přímo na hlavu Dennise Praeta, který skóroval. V samém závěru ještě neuspěl Quagliarella, který poslal míč těsně vedle brány, zatímco Falcone úspěšně zasahoval v poslední akci utkání proti Pjacovi.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele