22. kolo
16.01.2022 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

David Okereke (© AFP)

Benátky a Empoli prodloužily svojí sérii bez vítězství

Už osm ligových zápasů v řadě nedokázaly vyhrát Benátky a podobně jsou na tom i hosté, kteří čekají na tříbodový import pět duelů. V neděli odpoledne se mezi nimi urodila remíza 1:1, když na gól Źurkowskiho odpověděl čtvrthodinu před koncem Okereke.

Nerozhodný výsledek nakonec nic zásadního neřeší. Benátky nadále zůstávají na hranici sestupu a dál musí bojovat.

První šanci zápasu mělo Empoli, ale střílející Liam Henderson si vylámal zuby na brankáři Lezzerinim. O chvíli později se Lezzerini opět zaskvěl, když vychytal hlavičku Pinamontiho. Empoli vstoupilo do zápasu lépe a do třetice Bandinelli přestřelil. Poté ožily i Benátky a Aramu byl tím prvním, kdo zaměstnal také brankáře Vicaria. Na šance bohatý první poločas nakonec přinesl jen jednu branku, a to do sítě domácích. Szymon Źurkowski se úplně volný opřel do centru z levé strany a Lezzerini už nedokázal zasáhnout. Stav 1:0 pro hosty se nezměnil ani po šancích Črnigoje a Źurkowskiho, ani jeden totiž netrefil branku.

Ofenzivní snažení pokračovalo i po změně stran. V 67. minutě vychytal hlavičku Črnigoje vynikající Vicario a o několik minut později Benátky vyrovnaly. Prostrčeného balónu využil v šestnáctce David Okereke a přesnou střelou zařídil dělbu bodů. Do konce utkání ještě zbývalo zhruba dvacet minut, ale žádná další branka už nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele