Serie A - souhrn 21. kola

05.02.2021, 23:01, aktualizováno 07.02.2021, 22:40
Komentáře a souhrny
Inter Milán nejtěsnějším poměrem zvítězil na hřišti Fiorentiny a posunul se do čela tabulky, než ho znovu předskočil městský rival AC. Tři body oslavil Juventus, který si v přímém souboji o třetí místo poradil s AS Řím. Atalanta přišla s Turínem o třígólový náskok a nakonec má jen bod. Překvapil Janov, který doma zaskočil Neapol...

SS Lazio - Cagliari Calcio 1:0

07.02.2021 20:45

Góly: 61. Ciro Immobile

V dobré formě pokračuje Lazio, které si tentokrát poradilo s trápícím se Cagliari. Jediný gól zápasu obstaral po změně stran obvyklý střelec Ciro Immobile.

Cagliari se výsledkově trápí a zdá se, že zatím nepomáhá vůbec nic. Vedení klubu se rozhodlo podpořit trenéra Eusébia Di Francesca a navzdory špatným výsledkům s ním prodloužilo smlouvu.

Sardiňané to na Stadio Olimpico měli od začátku těžké a vyrovnaný duel přinesl první šanci až ve 29. minutě, kdy uvnitř vápna zakončoval Luis Alberto. Jeho volej vytěsnil u tyče Cragno. O pár minut později zakončoval po přihrávce Correy Immobile, ale Cragno byl znovu na svém místě. První poločas branku nepřinesl.

Cagliari nemělo v prvním poločase jedinou výraznější šanci, ale po změně stran bylo blízko vedoucímu gólu. V 54. minutě odvedl skvělou práci Marin, nádherným lobem přehodil Reinu a bohužel pro hosty i jeho branku. Následně musel do akce Cragno a pokus Luise Alberta vyrazil.

To nejpodstatnější přišlo po hodině hry. Leivův dlouhý pas do vápna sklepl Milinković-Savić a Ciro Immobile se zblízka nemýlil! Lazio vedlo a na tahu bylo Cagliari, které určitě nechtělo odjet s prázdnou. Po obrovské chybě čtyři minuty před koncem odmítl vyrovnání Nández, který z druhé vlny branku přestřelil.

Sudí pak přidal do vínku ještě pět minut nastavení, ale během nich si Lazio nejtěsnější náskok pohlídalo. Římský celek se tak srovnal s městským rivalem AS Řím, zatímco Cagliari zůstává v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Bologna FC 0:3

07.02.2021 18:00

Góly: 15. Musa Barrow, 33. Musa Barrow, 90+2. Riccardo Orsolini

Parmě se prostě nedaří a další snahu o tři body bude znova muset nechat na jindy. Dnes v podvečer Parma naprosto nestačila na Bolognu, jejíž protiútoky byly smrtící. Dvě branky dal Barrow, závěrečnou měl na svědomí Orsolini.

Od prvních minut se na obou stranách hrálo poměrně tvrdě a zvlášť Parma několikrát nepříliš střídmě okopávala hráče Felsinei. Ti odpověděli nejlepším možným způsobem. Po dalším faulu na Sansoneho se právě faulovaný Ital postavil k rozehrávce standardní situace a krásným pasem poslal míč na hlavu Musy Barrowa. Mladý útočník zamířil na vzdálenější tyč a slavil první branku utkání.

Ducali se přeci jen snažili srovnat a zvýšili tempo hry. Postarat se o gól mohl Gastón Brugman, který za vápnem natáhl ke střele a jen díky skvělým reflexům brankáře Łukasze Skorupskiho zůstalo skóre stejné. Tedy, jen na 4 minuty. Pak totiž Sansone další průnikovou nahrávkou poslal do vápna Barrowa, který i přes bránícího hráče dokázal zacílit a Sepe byl bez šance - 2:0.

Parma víc držela míč na svých kopačkách, ale dnes Bologna nedělala v obraně téměř žádné chyby. Navíc se i její ofenzivní hráči dost často a poctivě vraceli.

Po změně stran se na hřiště dostali nováčci jako Man nebo Zirkzee, pro něhož to navíc byla premiéra. Nebezpečnou situaci ale polský brankář v bráně Bologny řešit nemusel ani jednu. Naopak sledoval, jak v samém závěru poslal Soriano krásný pas za obranu na střídajícího Riccarda Orsoliniho a ten si před Sepem chladnokrevně poradil.

Více informací k zápasu

AC Milán - FC Crotone 4:0

07.02.2021 15:00

Góly: 31. Zlatan Ibrahimović, 64. Zlatan Ibrahimović, 69. Ante Rebić, 70. Ante Rebić

Na prvním místě tabulky bude i po tomto kole AC Milán, který si nedělal starosti s posledním Crotone a po brankách Ibrahimoviće s Rebićem zvítězil vysoko 4:0. Oba útočníci vstřelili po dvou brankách.

Před Milánem stál jasný úkol - porazit Crotone a vrátit se na první místo před Inter, který už v páteční předehrávce porazil Fiorentinu. Milánští nakonec žádné překvapení proti poslednímu celku soutěže nedovolili a Serii A vedou s náskokem dvou bodů.

Crotone začalo na San Siru aktivně a po technické ráně Zanellata musel zasahovat Donnarumma. O chvíli později zase po Rispoliho centru střílel vedle Di Carmine. Pro obranu AC to bylo určité varování, nicméně domácí tým posléze převzal otěže a byl lepším týmem. Ještě před šancemi Crotone vstřelil gól Calabria, ale kvůli Ibrahimovićovu ofsajdu nebyl uznán. Calabria si mohl spravit chuť v šestnácté minutě, ovšem jeho hlavičku Cordaz vyrazil. AC Milán se ujal vedení přesně po půlhodině hry. Ibrahimović si narazil s Leaem a tvrdou střelou pod břevno krásnou akci zakončil. Pro Ibrahimoviće to byl zároveň 500. gól ve své profesionální kariéře.

Hlavní gólovou porci si Rossoneri schovali až na druhý poločas. Leao po Rebićově přihrávce ztroskotal na Cordazovi, ale to domácí nemuselo mrzet, protože za chvíli udělal průvan v obraně Crotone Theo Hernández a přihrávkou před prázdnou branku nabídl Ibrahimovićovi 501. gól v jeho kariéře. Švéd nepohrdl.

Po druhém gólu se Crotone sesypalo a během krátké chvilky přišly další góly. Po výtečně zahraném rohu v podání Calhanoglua se trefil hlavou Ante Rebić a hned vzápětí Chorvat zatloukl do branky další pobídku od Calhanoglua. AC Milán navýšil skóre na rozdíl čtyř branek a bylo jasné, že v tomto zápase získá tři body. Ibrahimović byl hned dvakrát blízko hattricku, poprvé jeho dělovku vyrazil Cordaz a po druhé jeho hlavička postrádala větší razanci.

Na trávník se ještě v závěru podívali i Mario Mandžukić nebo Hauge, ale celkové skóre už se nezměnilo. AC Milán si připsal jednoznačné vítězství a vrátil se na první místo.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Hellas Verona 2:0

07.02.2021 15:00

Góly: 83. Marco Silvestri (vl.), 90+1. Gerard Deulofeu

Udinese hodně dlouho tlačilo Hellas a připravovalo si jednu šanci za druhou, ale proměnit je nedokázalo. Nakonec mu vlastní brankou pomohl hostující brankář Silvestri a definitivu měl na starosti Deulofeu.

V Udine se hrál další zápas, který mohl být pro trenéra Gottiho smrtící ranou. Jeho Zebry se navíc musely ukázat v dobrém světle proti týmu s pověstně kvalitní a neprostupnou obranou. Proti Hellasu domácí využili i nové akvizice na hrotu, protřelého kanonýra Fernanda Llorenteho. Domácím se překvapivě dařilo držet Hellas na uzdě a mnohem častěji měly míč pod kontrolou právě Zebry.

Na větší šanci jsme ale čekali až do 25. minuty. V ní přilétl do vápna Hellasu ostrý centr, na který si nejlépe ze všech naskočil obránce Samir. Mířil velmi dobře pod břevno, ale radost z gólu mu zkazil brilantní zákrok Silvestriho! S končící první půlí se Udinese stále víc tlačilo vpřed. Ve 38. minutě vychytal hlavičkujícího Strygera Larsena Silvestri a dorážku Bonifaziho vykopl z brankové čáry Barák!

O pár minut později musel Silvestri opět do akce, když Llorente využil svou muskulaturu a sklepl míč Walacemu. Ten jej napálil k tyči a Marco Silvestri musel hodně rychle skákat správným směrem. Udinese řešilo pořád ten stejný problém. Hodně šancí, ale žádná branka.

A po změně stran Hellas přidal na tempu. Darko Lazović centrovaným míčem našel Davida Faraoniho, který z pravé strany vápna napálil jen boční síť. Udinese bylo po většinu utkání lepším týmem a nakonec se dočkalo kýžené branky. Když to nešlo vlastními hráči, pomohl hostující brankář. Deulofeu hledal před bránou Okaku Chuku, ale balon si do vlastní brány nešťastně srazil Marco Silvestri.

Ten nakonec kapituloval ještě jednou, protože v nastavení se Molina chopil míče a oslovil Gerarda Deulofeua, který krásnou ranou k tyči zvýšil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - UC Sampdoria 1:1

07.02.2021 12:30

Góly: 55. Gianluca Caprari - 80. Keita Baldé

Remízou 1:1 skončil duel mezi "Čarodějkami" z Beneventa a Sampdorií. Všechno podstatné se událo až po změně stran, kdy nejprve poslal domácí do vedení Caprari a deset minut před koncem srovnal Keita Baldé. Celé utkání odehrál na straně hostí český záložník Jakub Jankto.

Benevento si na letošního nováčka nevede vůbec špatně a i když doma nevyhrálo, i bod má svojí váhu v boji o záchranu.

Úvod utkání byl z obou stran velmi opatrný až ve 21. minutě poprvé zahrozil Keita Baldé, byť veškeré vzrušení bylo pro mávaný ofsajd zbytečné. Teprve až závěr prvního poločasu přinesl nějaké šance. Další střelu Keity Baldého tentokrát vyrazil Montipó a na druhé straně zase Caprari v poměrně dobré šanci vydoloval jen rohový kop.

Caprari se uvedl i na začátku druhého dějství další nepřesnou střelou a až do třetice v 55. minutě se mu podařilo vstřelit gól. Caprari vypálil z ostrého úhlu a k překvapení všech balón skončil za Auderovými zády. Benevento 1:0 a tento stav drželo ještě deset minut před koncem. Sampdoria si vytvořila tlak, skvělé uvolnění předvedl Damsgaard a Keita Baldé jen před brankou bezpečně dorážel - 1:1.

I s nastavením zbývalo do konce utkání asi čtrnáct minut, během kterých se ale nic zásadního nestalo. Benevento si tak rozdělilo body se Sampdorií za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Janov CFC - SSC Neapol 2:1

06.02.2021 20:45

Góly: 11. Goran Pandev, 26. Goran Pandev - 79. Matteo Politano

Janovští Grifoni si pod Davidem Ballardinim připsali další úspěch. Ve večerním utkání doma porazili favorizovanou Neapol dvěma góly veterána Gorana Panděva a potvrdili, že se jim v posledním době daří. Naopak pro Neapol je porážka velkou fackou a ztrátou v boji o Ligu mistrů.

Neapol usiluje o umístění v první čtyřce, ale po porážce v Janově se bude muset hodně zamyslet. Pro Gattusův tým bylo od začátku všechno špatně a dva zásahy, kterému zasadil nestárnoucí Makedonec se ukázaly být rozhodující.

Partenopei měli od začátku zápasu obrovskou převahu, jenomže ta byla úplně zbytečná. V 11. minutě sehráli domácí rychlou akci a po přihrávce Badelje nekompromisně skóroval Goran Panděv. Těžko s tím mohl Ospina něco dělat. Neapol byla blízko vyrovnání ve 24. minutě, ale hlavičkujícímu Petagnovi se postavilo do cesty břevno a hned o dvě minuty později přišla druhá pohroma. Goran Panděv dostal tentokrát přihrávku od Zajce, znovu byl v šestnáctce nehlídán a i ve své druhé šanci si počínal chladnokrevně - 2:0.

Gattuso musel na lavičce hostí zuřet. Neapol sice ve zbytku poločasu sešlápla plyn, ale výsledkem byly jen neproměněné gólovky. Koncovku Elmase lapil Perin stejně jako ránu Zielińskiho.

Janov se ve druhém poločase koncentroval na defenzivu a nutno podotknout, že Neapoli to dělalo velké starosti. Prakticky až do 71. minuty nemusel Perin nic zásadního řešit, až Demmeho střelu z dálky vyrazil na rohový kop. Neapol ve svém snažení vytrvávala a odměnou bylo snížení deset minut před koncem. Nepřehlednou situaci v domácí šestnáctce ukončil razantní střelou Matteo Politano. Grifony čekal v závěru neapolský nápor.

Neapol se v závěru usadila na polovině Janova a v nastavení dokonce sahala po vyrovnání. Elmas v čisté ložence zakončoval hodně nepřesně a to znamenal konec nadějí. Janov porazil Neapol 2:1 a léčba pod Ballardinim zdařile pokračuje.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AS Řím 2:0

06.02.2021 18:00

Góly: 16. Cristiano Ronaldo, 70. Roger Ibañez (vl.)

Juventus je doma velmi silný, jeho forma roste a i dnes bylo jasně vidět, jak velký je rozdíl mezi ním a AS Řím. Pirlovi v podstatě stačilo nechat soupeře, aby se porazil sám. Po Ronaldově parádní trefě si vlastní gól dal Ibañez.

Fonsecova skvadra jela do Turína s vědomím, že na tamním stadionu se jí absolutně nedaří. Dnes jí navíc zoufale chyběl mozek hry Lorenzo Pellegrini. Juventus má za sebou naopak sérii velmi povedených zápasů a s vydatnou pomocí hlavní hvězdy Ronalda zase vypadá jako mašina na výhry. Dnes měla Stará dáma jednu speciální motivaci navíc - od třetích Římanů ji dělil jen bod.

Giallorossi začali aktivněji a dlouho drželi míč na kopačkách, než ho půjčili domácí jedenáctce. Ale to bylo vlastně celé. Drželi míč, neustále kombinovali a brzdili hru. Juventusu tak stačilo jen pozorně bránit a pohybovat blokem zkušených obránců dostatečně rychle. Žádné přímé ohrožení brány, kterou strážila bývalá opora AS, Wojciech Szczęsny.

U Juventusu to byla jiná. Cristianovi Ronaldovi stačí opravdu málo času i málo prostoru a umí vykouzlit gól. Spinazzola chybně rozehrál, Cristanteho v roli vracejícího se beka v rychlostním souboji obránce Sandro snadno předběhl a naservíroval míč na hranici vápna. Morata jej přiťukl Ronaldovi a ten si po rychlém zpracování poradil luxusně. Na jeho milimetrově přesnou střelu k tyči neměl López žádný nárok.

O pár minut později se Ronaldo zase utrhl, tentokrát ho neuhlídal Marash Kumbulla. Portugalský fenomén a druhý nejlepší střelec po Pepim Bicanovi však pálil kvůli albánskému mladíkovi jen do břevna. Ke konci první půle Ronaldo opět obalamutil ofsajd AS a upaloval na bránu, jenže někdejší dvojka Tottenhamu Hotspur jeho ránu vykryla.

Poločas druhý byl ještě o poznání strnulejší. Minimum šancí na straně AS, trpělivost a zkušenost na straně Juve. Dvacet minut před koncem trenér Fonseca vytáhl svůj oblíbený tah běžcem a vyslal na trávník Bruna Perese.

Trenér Pirlo se cítil tak jistý v kramflecích, že si dovolil dát prostor i Bernardeschimu. Byli to právě střídající hráči, kteří přinesli oživení. Po Cuadradově pasu vlétl do vápna Dejan Kulusevski a jeho přihrávku před bránu si do té vlastní srazil mladý stoper Roger Ibañez. O vítězi bylo rozhodnuto, Stará dáma už jen v poklidu kontrolovala konec utkání.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Spezia Calcio 1:2

06.02.2021 15:00

Góly: 25. Francesco Caputo - 39. Martin Erlić, 78. Emmanuel Gyasi

Poměrně velké překvapení se odehrálo v sobotu odpoledne na stadionu Cittá del Tricolore v Sassuolu. Domácí výběr trenéra De Zerbiho prohrál s nováčkem z La Spezie 1:2 a prodloužil menší výsledkovou krizi. Poločasový výsledek byl vyrovnaný, ale čtvrthodinu před koncem rozhodl o třech bodech pro hosty Emmanuel Gyasi.

Sassuolu se tak zase o něco vzdálí pohárové příčky, zatímco Spezia se přiblíží záchraně. Výsledek je poměrně velkým překvapením, přeci jenom Neroverdi měli skvělý start do sezony a v Serii A už patří mezi ostřílenější týmy.

Spezia působila od začátku jako odhodlanější tým a po čtvrt hodině poprvé domácím výrazně zatopila. Po ráně Verdeho zachránila Consigliho branková konstrukce a o chvíli později zasáhl domácí brankář před Maggiorim. Hosté neproměnili a ve 25. minutě jim od poloviny hřiště utekl Francesco Caputo a s přehledem zakončil. Sassuolo tak vedlo 1:0 a snažit se dál musela Spezia.

Ve 39. minutě rozehráli hosté rohový kop a Martin Erlić hlavou od tyče srovnal na 1:1. Ještě před poločasovým hvizdem mohlo Sassuolo opět utéct, ale nejprve nebyl kvůli ofsajdu uznán gól Djuričićovi a krátce nato Provedel vyrazil ránu Traorého.

I po přestávce se střídaly šance na obou stranách. Maggioreho hlavička šla těsně vedle a v další ložence selhal opět Traoré, když neuspěl sám před brankářem. Poté následovala poměrně dlouhá pasáž hry, ve které se nic podstatného nedělo. Až čtvrthodinu před koncem Sassuolo nepokrylo další rohový kop a hlavu Ismajliho dorazil do branky Emmanuel Gyasi.

Spezia držela před koncem vedení a už ho nepustila. V nastavení se ještě Sassuolo dožadovalo pokutového kopu, ale zákrok na Ferrariho jako penaltový posouzen nebyl. Spezia tak veze ze Sassuola všechny body.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Turín FC 3:3

06.02.2021 15:00

Góly: 14. Josip Iličić, 19. Robin Gosens, 21. Luis Muriel - 42. Andrea Belotti, 45+1. Bremer, 84. Federico Bonazzoli

Strhující utkání. Jedině tak se dá popsat to, co se stalo v Bergamu. Atalanta si ve svém tradičním tempu dělala v první půlhodince z obrany Turína legraci, ale nakonec se jako poslední smáli právě hosté. Dokázali totiž dorovnat neuvěřitelnou ztrátu tří branek!

O tom, že bude utkání mezi Atalantou a Turínem hodně zajímavé, asi nikdo nepochyboval. Atalanta tradičně plní roli velké palebné síly a na její kombinace je radost pohledět, pokud tedy zrovna nefandíte soupeři. Tím se dnes stal Turín, který pod trenérem Nicolou zažívá obrodu. Sice neboduje tak často, ale jeho bojovnost je nadstandardní. A dnešek to jen potvrdil.

Přitom to z pohledu Turína vypadalo od začátku špatně. Nejprve v 9. minutě neproměnil obrovskou šanci Simone Zaza, který z otočky těsně minul pravou tyč. A pak se na Turín snesl orkán. V 15. minutě si na dlouhý pas naběhl Josip Iličić, který běžel sám na brankáře Sirigua. Zakončení mu sice dělalo trochu potíže, ale nakonec jeho lob se štěstím vyšel - 1:0.

O čtyři minuty později bylo s Turínem ještě hůř. Po rychlé akci přihrál Luis Muriel do vápna na Robina Gosense a ten na zadní tyči uklidil i přes velký úhel míč do sítě. Za pouhých 120 vteřin bylo zdánlivě jasno. Po další rychlé akci se do zakončení dostal výborně hrající Luis Muriel a přesto, že mu první rána nevyšla, dostal ihned šanci na reparát, který složil bez potíží. Turín byl rozemlet na popel.

Jenže z popela se občas může zrodit fénix. A přesně to se stalo Turínu. Ve 39. minutě sice ještě Murruovu střelu do téměř prázdné brány odhlavičkoval z čáry Malinovskyj, ale o tři minuty později fauloval Palomino ve vápně Andreu Belottiho. Zkušený kanonýr a kapitán Býků sice penaltou pohrdl, ale dorážku nemohl nedat - 3:1.

A teď to začalo být zajímavé. V první minutě nastavení totiž Singovu ránu po rohovém kopu odvrátilo břevno, jenže dorážku obránce Bremera se ani bloku hostujících obránců zastavit nepovedlo.

Po delší době klidu mohl pojistit domácí vedení Duván Zapata, jenže střela mu nesedla a poslal ji mimo. O pár chvil později udělal střídající Mirančuk přešlapovačku na místě a tvrdou ránu zastavila jen tyč za Siriguem!

Atalanta se zatáhla do obrany a to neměla dělat. V 85. minutě totiž spolupráci dvou střídajících hráčů načal krásným centrem Verdi a mladíček Federico Bonazzoli parádní hlavičkou srovnal na neskutečných 3:3! Davide Nicola rulez...

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Inter Milán 0:2

05.02.2021 20:45

Góly: 31. Nicoló Barella, 52. Ivan Perišić

Jednu branku si Inter schoval na první poločas, jednu na ten druhý. Celkově Fiorentinu jasně přehrával a zaslouženě si bere domů tři body. Gólově se o to postarali Barella s Perišićem.

Na první šanci atraktivního utkání jsme nemuseli vůbec čekat dlouho. Už v šesté minutě vybojoval Alexis Sánchez míč pro Nicolu Barellu a ten v pádu pálil do středu brány. Pro tuto chvíli ale Fialky mohly děkovat polskému brankáři Dragowskimu, který skoro až záhadným způsobem dokázal míč vyrazit! Dopředu se podívali také domácí, jenže Eyssericova rána nakonec přeci jen mířila vedle tyče.

Chvíli byl klid a obě jedenáctky se snažily hlavně neudělat chybu, ale po třiceti minutách Inter rázně nakročil k vítězství. Alexis Sánchez přihrál do středu k vápnu, kde si přebral míč mladík Nicoló Barella. Někdejší opora Cagliari zraje každým rokem a také nyní dokázala své kvality. Milimetrově přesnou ranou poslal tahoun hostující zálohy míč k tyči a Inter vedl!

V posledních týdnech se opět spekuluje o tom, jestli má Samir Handanovič stále na pozici jedničky. Ve 37. minutě musel dokazovat, že ano. Nejprve vytěsnil na břevno ránu Bonaventury a pak musel nohou na druhé straně brány vykopávat dorážku Biraghiho. Na závěr první půle ještě Romelu Lukaku zblízka mířil hlavou jen nad břevno.

Inter skvěle zvládl vstup do druhého poločasu. Jen sedm minut po jeho začátku totiž po rychlé kombinaci na pravé straně pláchl soupeři Hakimi a přihrál podél na zadní tyč. Tam byl naprosto volný Ivan Perišić, který už neměl potíže dostat míč do poloprázdné brány.

Vzápětí dal Romelu Lukaku další branku, ale ta nebyla uznána pro Perišićův ofsajd. Perišić byl dnes hodně aktivním hráčem a další jeho střelu musel Dragowski vyrážet na roh jen s vypětím všech sil. Nerazzurri i kvůli tomu vyhráli jen o dvě branky. Inter tak poprvé od sezony 2013/2014, kdy byl u kormidla Walter Mazzarri, vyhrál oba ligové duely proti Fiorentině. Především se ale díky třem bodům posunul alespoň dočasně na první místo ligy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AC Milán21154245:2349
2.Inter Milán21145251:2347
3.Juventus FC20126241:1842
4.AS Řím21124544:3540
5.SS Lazio21124536:2740
6.SSC Neapol20121744:2137
7.Atalanta Bergamo21107448:2937
8.US Sassuolo2187634:3231
9.Hellas Verona2186726:2330
10.UC Sampdoria21831031:3227
11.Udinese Calcio2166923:2824
12.Janov CFC2166924:3124
13.Bologna FC21651028:3523
14.Benevento Calcio21651024:4123
15.ACF Fiorentina2157921:3322
16.Spezia Calcio21561028:3821
17.Turín FC21210932:4116
18.Cagliari Calcio21361224:3915
19.Parma Calcio21271214:4113
20.FC Crotone21331522:5012

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (85)

Přidat komentář
Komat

Barella je dobrej. Fakt dobrej.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Rudy

Nejlepsi trade posledni doby. Mlady, Ital, mic mu neprekazi. Jestli ho nebudou trapit zraneni a nezdrhne, muze v Interu prozit krasny roky. Doba temna snad uz pomalu konci.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
LesyJePan

Škoda že v Interi, ale musim uznať že je skvelý.

Reagovat
Recoba Inter

No tomu moc nerozumím, ještě před nedávnem se spousta Milanistů v internetových diskuzích různých národností kasala, že je o mnoho horší jako Tonali...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Mrvinho

To jako znamená že to musel být nutně i Lesy

Reagovat
Recoba Inter

za ty repre a hlavně Pro Vercelli

Reagovat
Mrvinho

Srdcovky a Pro Verceli jsem viděl kdysi nějakej dokument o SA a nějak se mi zalíbili

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Eldarion

Pred nedávnom myslíš pred začiatkom sezóny

Reagovat
Recoba Inter

Tak to je přeci věcí pohledu, avšak ten kdo jeho výkony sleduje nějakou dobu, tak musí uznat, že formu co má teď nezískal přes noc. Směřoval k ní už od doby co hrál v Cagliari... byť ze začátku měl v Interu trochu delay s aklimatizací na velkoklub a herní styl.

Reagovat
Tomanatura

Top

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky pohled na tabulku, btw kdy naposledy se na cele pretahovaly ac s interem?

Reagovat
smazaný uživatel

(a nemyslim tim minule kolo )

Reagovat
smazaný uživatel

2010-11

Reagovat
smazaný uživatel

chybelo to

Reagovat
Slavia10

Vždyť AS Řím je nahoře, bodově je na tom dobře proč chtějí fanoušci AS aby byl Fonseca propuštěn, přeci opravdu nevěřili tomu, že letos pojedou na titul

Reagovat
Alberto Aquilani

Toto sú také povrchné a alibistické vety, či sa už jedná o fanúšikov AS alebo nie. Nikto od Fonsecu titul nečakal (aj keď nedá mi nenapísať, že tento rok sa ju bude dať vyhrať aj bez toho, aby si na ňu papierovo mal). Je tam strašne veľa nedostatkov, na ktorých nezapracoval - nezlepšil za rok a pol. Stále ho považujem za dobrého trénera, ale ak tú sezónu nejak doklepeme aj bez výraznejšieho prepadáku, aj tak by mal odísť..

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Slavia10

Ale koho byste teda chtěli místo něj? Podle mě dává smysl jediný jméno a to Ragnick, ale uz tu někdo myslím psal, že s ním AS jednalo a skončilo to na tom, že chtěl řídit všechno a AS to nedovolilo. Pak možná Villas-Boas, ale to bude něco jako Fonseca, pojede na body a výsledky, na hru bude kašlat. A Allegri opravdu do AS nepůjde, riskoval by, že zahodit svoji pověst TOP trenéra, navíc si myslím, že Allegri už čeká na to, až Conte vybouchne, což je otázka času u něj a příští rok bude trenérem Interu. Kdo by teda mohl mít trenérem AS ? Napadá mě ještě právě ten Conte, pokud si pamatuji tak se před nástupem do Interu měl vyjádřit, že jednou AS Řím bude trénovat ale až pod novým majitelem a novým sportovním ředitelem, že by to přišlo už teď? Je nkvy majitel připraven dát Contemu 100-150 mega na posily ?

Reagovat
Largo

Já myslím, že Allegri by mohl být reálnej. Ale má prý jednu podmínku - dostatek financí na přestupy a účast v LM. Prozatím mu AS nemůže jistě nabídnout ani jedno. Pak by tu byl Sarri, který by taky nebyl špatný. Ragnick určitě ne, už z Tebou zmíněných důvodů.

Reagovat
Slavia10

Sarri by ještě mohla být zajímavá možnost, na toho jsem zapomněl, menší tlak než v Juve a Chelsea by mu mohlo sednout.

Reagovat
Largo

O mensim tlaku bych moc nemluvil. Rim je znamej jako misto, kde je ten tlak enormni.

Reagovat
spider_8

To vytváříte vy tady na EFku

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
KillSwitch

podla mna je nezmysel aby odchádzal. na to akú obranu má AS, tak si myslím, že 4. miesto je super...ak by neinvestovali vkuse iba do útoku a sem tam by zohnali aj nejakého skúseného obrancu, tak až potom sa môžeme baviť o lepších výkonoch...ale obrancovia typu: Ibanez, Kumbulla, Reynolds prozde rozdiel nespravia....priemerný vek tam je 20 rokov...to potrvá ešte roky kým sa dostanú na úroveň Serie A..a v tom čase ked to už budu konečne davať, tak sa predaju a potom zacina kolobech zivota AS Rim zase...

Reagovat
Alberto Aquilani

Čo je toto za blbosť prosím ťa? Zrovna do obrany sa investovalo dosť. Je tam Smalling, Mancini už má tiež dosť odkopané, Ibanez hrá výborne (až na derby), IMO je to jeden z najperspektívnejších hráčov v lige. Dokážem si predstaviť, že dá zaňho v lete Guardiola 60. Kumbulla prišiel za veľké peniaze ako jeden z najlepších mladých hráčov v lige, zatiaľ sa síce nechytil, ale uvidíme.

Obrana je ten najmenší problém (ak do nej nerátame Paua, ktorý po prvom super polroku vyzerá jak na príbeh z Space jamu).

Včera to vyzeralo ako zlý tréning, kedy máš držať loptu čo najďalej od brány. Tu sa ani nedá baviť o individualitách. Tu zlyháva taktická príprava. Keď hráme proti slabším tímom, hráči ako Mkhitaryan so svojou individuálnou kvalitou s tým dokážu niečo spraviť, ale na silnejších to nestačí, preto sme takýto hrozní. A to je chyba Fonsecu.

Reagovat
snuff24

Inter Milán nejtěsnějším poměrem zvítězil.. 2:0

Reagovat
FORZAMILAN

To ty diliny asi měli uzávěrku po prvním poločase

Reagovat
herbage

taky jsem koukal jak puk

Reagovat
Bayern +

Reagovat
herbage

Fiorentina takřka sahala po bodech, k remíze jí chyběly jen dva góly

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Deki

Sice bude Handa jedničkou ještě další 2 roky, ale uměl bych si kromě Mussa jako novou jedničku představit i Dragowskiho. Problém je, že momentálně nemůžeme koupit ani Heču

Reagovat
pistacik11

http://tomaskuca.cz/ pôjde aj zadarmo

Reagovat
JuventusFC1897

Zase ta obrana twl

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pharrell

Inter a nejtěsnější výhra ve Florencii?

Reagovat
Pharrell

Vždyť tam v pohodě vyhráli 2:0. A gól Lukakua na 3:0 nebyl uznán po těsném ofsajdu.

Reagovat
Spasitel

Prial by som tento rok Interu ale podľa mňa príde kríza ala Conte a dá to zase Juventus

Reagovat
Inter Eterno Amore

Krikeťáci pekne GOGO legenda ♥

Reagovat
Panděvova ofina

Frajer na starý kolena

Reagovat
Dejwa

Přežije to Gattuso? Každopádně Janov a hlavně Ballardini super práce v zimě

Reagovat
Furia Ceca

Ví někdo, kdy dohráváme ten původně zkontumovaný zápas s Neapolí?

Reagovat
10

to neví nikdo, termín ještě nevymysleli...spekuluje se o červnu

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Musím říct, že je docela pěkný vidět AC, Inter a Juve na prvních třech místech.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Thorrin

Přesně, velká trojka na špici.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Beči

Reagovat
Eldarion

Tak by to malo byť

Reagovat
Recoba Inter

a Roma 4.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

A taky první sedmička je jinde než zbytek ligy, sassuolu došel dech, čekám že lazio skončí 4.

Reagovat
Raylan

Tomori

Reagovat
Milan.B

Forza Milan

Reagovat
AjaxFans

Hoši,co se děje s tou Parmou letos?

Reagovat
RS

Podle vseho nedavame goly

Liverani to rozesral, Davaresa to jen tak nespravi Navic pokud bude stavet svy kone..Alves, Kurtic, Gervinho

Od zacatku prislo asi 9 novych hracu, kteri si moc nekopli.

Reagovat
AjaxFans

Jako ja jsem jejich zápas neviděl xy let,ale po Ajaxu je to můj nejobůibenjší tým ze zahraničí.A vlastně to už od mládí.Myslíš,že je realná záchrana?

Reagovat
RS

Par zapasu jsem videl na podzim, hrozna holomajzna

Rad bych veril, ale s D’Avaresou to asi nepujde. Proste neverim, ze zacne stavet jinou sestavu, aby neco zkusil. Cornelius s Gervinhem nedali gol, ale stejne jsou v zakladu. Dneska zkousel 3-5-2, na ktery nema hrace.

Reagovat
Recoba Inter

Liverani je zničil

Reagovat
Inter Eterno Amore

nech vypadnú aj tak nám len kradnú body stále zbytočne

Reagovat
berliner

Parma vam body bude krast s radosti a snad se Parma zachrani idealne na ukor Fiorentiny nebo Beneventa

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tom Brady

Reagovat
sinter

Skoda, ale kcc uplne slaby

Reagovat
smazaný uživatel

Proč škoda?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože někdo fandí i Chiefs? Mahomesovi? Hillovi? Ne všichni musí být "Bradyofilové".

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně ho uznávám za to, co v kariéře dokázal, navíc jako 199. volba draftu. Loni jsem přál Chiefs, líbí se mi jak do toho jdou (kohokoli ofenzivně přejet), navíc Mahomes je fakt sympaťák, naopak Patriots mi niky sympatičtí nebyli. O to víc jsem to ale Bradymu přál letos, aby všem dokázal, jak výjimečný je i bez Belichicka. Škoda, že zvedl zrovna Bucs (jako fanda Falcons bych si přál aby zazářil někde jinde). Na druhou stranu - poprvé hrál někdo SB doma a asi to tak mělo být, že u toho byl Brady. Hill je frajer, ta jeho rychlost je šílená, ale po tom jeho konfliktu s trenérem (proti Browns tuším) ho za žádného sympaťáka neberu, to bylo dost za čarou.

Reagovat
smazaný uživatel

K Hillovi, každý ujede a jsou v lize povahově horší hráči. A upřímně? Ten tlak je velký, o tom se může čutálistům jen zdát. Obdivuju jeho pracovní morálku, ohromný dříč. Na druhou stranu, kdo chce hrát NFL, musí být dříč.

Bradyho uznávám, ale nežeru ho. Příběh je to ale moc hezký. Každopádně kdo projde přes Saints, Packers a vyndá i Chiefs, ten si titul absolutně zaslouží. Štve mě ale, že Bucks prošli přes Packers. Jestli jsem to letos někomu opravdu přál, pak jednoznačně o parník před všemi Rodgersovi.

Reagovat
smazaný uživatel

S Aaronem musím souhlasit, do dneška nechápu proč v závěru CG kopali FG a nehráli to, když byli pozadu o 5.

S Hillem už souhlasím méně, tlak a vše co jsi psal - dobře ... Ale dovolit si tohle k trenérovi je už moc.

Reagovat
Jajinek

Hill je naprosto boží, je to úkaz. Ale včera ho vymazali ze hřiště. Musel to táhnout Kelce. Defense Tampy geniální výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Todd Bowles MVP letošního Super Bowlu

Reagovat
smazaný uživatel

podepisuju

Reagovat
sinter

ďakujem

ale nič proti TB a ani TBB, len som o trošku viac fandil kcc

Reagovat
smazaný uživatel

Pat to měl včera hodně těžké, neměl komu, tým ho v tom "nechal samotného". Ale poučení pro příště. Chiefs před sebou mají i tak velmi dobrou budoucnost.

Reagovat
danko10

5 bodov z 15 ligovych zapasov v rade a chlapovi klub predlzi zmluvu. Navyse v Taliansku. V takom Janove by za takychto okolnosti sice bol teraz Ballardini, ale uz asi tretikrat v sezone. Uz som asi videl vsetko.

Reagovat
Pipo123

ideme si pre titul

Reagovat
Eldarion

Mohli by ste obrať Inter o body ďalšie kolo, formu na to máte

Reagovat
Shevchenko

Jsem si říkal, že by Lazio mohlo přestat oxidovat a nebojovat o LM, ať si tam z té sedmičky můžeme aspoň někoho škrtnout. No a od té doby mají nejlepší formu v lize.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele