21. kolo
07.02.2021 12:30 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Benevento doma remizovalo se Sampdorií 1:1

Remízou 1:1 skončil duel mezi "Čarodějkami" z Beneventa a Sampdorií. Všechno podstatné se událo až po změně stran, kdy nejprve poslal domácí do vedení Caprari a deset minut před koncem srovnal Keita Baldé. Celé utkání odehrál na straně hostí český záložník Jakub Jankto.

Benevento si na letošního nováčka nevede vůbec špatně a i když doma nevyhrálo, i bod má svojí váhu v boji o záchranu.

Úvod utkání byl z obou stran velmi opatrný až ve 21. minutě poprvé zahrozil Keita Baldé, byť veškeré vzrušení bylo pro mávaný ofsajd zbytečné. Teprve až závěr prvního poločasu přinesl nějaké šance. Další střelu Keity Baldého tentokrát vyrazil Montipó a na druhé straně zase Caprari v poměrně dobré šanci vydoloval jen rohový kop.

Caprari se uvedl i na začátku druhého dějství další nepřesnou střelou a až do třetice v 55. minutě se mu podařilo vstřelit gól. Caprari vypálil z ostrého úhlu a k překvapení všech balón skončil za Auderovými zády. Benevento 1:0 a tento stav drželo ještě deset minut před koncem. Sampdoria si vytvořila tlak, skvělé uvolnění předvedl Damsgaard a Keita Baldé jen před brankou bezpečně dorážel - 1:1.

I s nastavením zbývalo do konce utkání asi čtrnáct minut, během kterých se ale nic zásadního nestalo. Benevento si tak rozdělilo body se Sampdorií za remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele