21. kolo
07.02.2021 15:00 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese i díky vlastní brance Silvestriho zvítězilo nad Hellasem

Udinese hodně dlouho tlačilo Hellas a připravovalo si jednu šanci za druhou, ale proměnit je nedokázalo. Nakonec mu vlastní brankou pomohl hostující brankář Silvestri a definitivu měl na starosti Deulofeu.

V Udine se hrál další zápas, který mohl být pro trenéra Gottiho smrtící ranou. Jeho Zebry se navíc musely ukázat v dobrém světle proti týmu s pověstně kvalitní a neprostupnou obranou. Proti Hellasu domácí využili i nové akvizice na hrotu, protřelého kanonýra Fernanda Llorenteho. Domácím se překvapivě dařilo držet Hellas na uzdě a mnohem častěji měly míč pod kontrolou právě Zebry.

Na větší šanci jsme ale čekali až do 25. minuty. V ní přilétl do vápna Hellasu ostrý centr, na který si nejlépe ze všech naskočil obránce Samir. Mířil velmi dobře pod břevno, ale radost z gólu mu zkazil brilantní zákrok Silvestriho! S končící první půlí se Udinese stále víc tlačilo vpřed. Ve 38. minutě vychytal hlavičkujícího Strygera Larsena Silvestri a dorážku Bonifaziho vykopl z brankové čáry Barák!

O pár minut později musel Silvestri opět do akce, když Llorente využil svou muskulaturu a sklepl míč Walacemu. Ten jej napálil k tyči a Marco Silvestri musel hodně rychle skákat správným směrem. Udinese řešilo pořád ten stejný problém. Hodně šancí, ale žádná branka.

A po změně stran Hellas přidal na tempu. Darko Lazović centrovaným míčem našel Davida Faraoniho, který z pravé strany vápna napálil jen boční síť. Udinese bylo po většinu utkání lepším týmem a nakonec se dočkalo kýžené branky. Když to nešlo vlastními hráči, pomohl hostující brankář. Deulofeu hledal před bránou Okaku Chuku, ale balon si do vlastní brány nešťastně srazil Marco Silvestri.

Ten nakonec kapituloval ještě jednou, protože v nastavení se Molina chopil míče a oslovil Gerarda Deulofeua, který krásnou ranou k tyči zvýšil na konečných 2:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele