21. kolo
07.02.2021 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Ciro Immobile (© AFP)

Lazio udolalo Cagliri, rozhodl Immobile

V dobré formě pokračuje Lazio, které si tentokrát poradilo s trápícím se Cagliari. Jediný gól zápasu obstaral po změně stran obvyklý střelec Ciro Immobile.

Cagliari se výsledkově trápí a zdá se, že zatím nepomáhá vůbec nic. Vedení klubu se rozhodlo podpořit trenéra Eusébia Di Francesca a navzdory špatným výsledkům s ním prodloužilo smlouvu.

Sardiňané to na Stadio Olimpico měli od začátku těžké a vyrovnaný duel přinesl první šanci až ve 29. minutě, kdy uvnitř vápna zakončoval Luis Alberto. Jeho volej vytěsnil u tyče Cragno. O pár minut později zakončoval po přihrávce Correy Immobile, ale Cragno byl znovu na svém místě. První poločas branku nepřinesl.

Cagliari nemělo v prvním poločase jedinou výraznější šanci, ale po změně stran bylo blízko vedoucímu gólu. V 54. minutě odvedl skvělou práci Marin, nádherným lobem přehodil Reinu a bohužel pro hosty i jeho branku. Následně musel do akce Cragno a pokus Luise Alberta vyrazil.

To nejpodstatnější přišlo po hodině hry. Leivův dlouhý pas do vápna sklepl Milinković-Savić a Ciro Immobile se zblízka nemýlil! Lazio vedlo a na tahu bylo Cagliari, které určitě nechtělo odjet s prázdnou. Po obrovské chybě čtyři minuty před koncem odmítl vyrovnání Nández, který z druhé vlny branku přestřelil.

Sudí pak přidal do vínku ještě pět minut nastavení, ale během nich si Lazio nejtěsnější náskok pohlídalo. Římský celek se tak srovnal s městským rivalem AS Řím, zatímco Cagliari zůstává v sestupovém pásmu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele