21. kolo
07.02.2021 18:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Riccardo Orsolini (© AFP)

Bologna rozdílem třídy porazila Parmu. Demolici řídil Barrow

Parmě se prostě nedaří a další snahu o tři body bude znova muset nechat na jindy. Dnes v podvečer Parma naprosto nestačila na Bolognu, jejíž protiútoky byly smrtící. Dvě branky dal Barrow, závěrečnou měl na svědomí Orsolini.

Od prvních minut se na obou stranách hrálo poměrně tvrdě a zvlášť Parma několikrát nepříliš střídmě okopávala hráče Felsinei. Ti odpověděli nejlepším možným způsobem. Po dalším faulu na Sansoneho se právě faulovaný Ital postavil k rozehrávce standardní situace a krásným pasem poslal míč na hlavu Musy Barrowa. Mladý útočník zamířil na vzdálenější tyč a slavil první branku utkání.

Ducali se přeci jen snažili srovnat a zvýšili tempo hry. Postarat se o gól mohl Gastón Brugman, který za vápnem natáhl ke střele a jen díky skvělým reflexům brankáře Łukasze Skorupskiho zůstalo skóre stejné. Tedy, jen na 4 minuty. Pak totiž Sansone další průnikovou nahrávkou poslal do vápna Barrowa, který i přes bránícího hráče dokázal zacílit a Sepe byl bez šance - 2:0.

Parma víc držela míč na svých kopačkách, ale dnes Bologna nedělala v obraně téměř žádné chyby. Navíc se i její ofenzivní hráči dost často a poctivě vraceli.

Po změně stran se na hřiště dostali nováčci jako Man nebo Zirkzee, pro něhož to navíc byla premiéra. Nebezpečnou situaci ale polský brankář v bráně Bologny řešit nemusel ani jednu. Naopak sledoval, jak v samém závěru poslal Soriano krásný pas za obranu na střídajícího Riccarda Orsoliniho a ten si před Sepem chladnokrevně poradil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
FC Parma

3:0

Reagovat
RS

Jakákoliv výhra dobrá. Snad začneme dávat goly!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele