Serie A souhrn - 20. kola

26.01.2008, 20:19, aktualizováno 27.01.2008, 22:31
Komentáře a souhrny
Juventus dokázal zvítězit v Livornu 3:1 a zažehnat tak rodící se krizi. Ani jednou se netrefil Inter a po bezbrankové remíze v Udinese se jeho náskok na druhý AS Řím snížil na pět bodů. Dařilo se naopak městskému konkurentovi Nerazzurri AC, který zásluhou dvou branek Pata porazil FC Janov...

UC Sampdoria - AC Siena 1:0

26.01.2008 18:00

Góly: 44. Antonio Cassano

Sampdoria Janov si doma nejtěsnějším možným rozdílem poradila s AC Siena. Jediný gól utkání vstřelil ve 44. minutě kanonýr janovského týmu Antonio Cassano. Sampdoria tak poskočila na šesté místo, naopak Siena se v případě nedělního úspěchu Regginy a Empoli může propadnout až na 19. příčku.

Oba týmy chtěly vyhrát, jelikož do utkání vstupovaly se slušnou formou. Sampdoria remizovala na Juventusu a postoupila v Coppa Italia. Siena naopak zvítězila v Palermu. Blucerchiati byli posíleni Antoniem Cassanem, který se již plně uzdravil. Naopak Hugo Campagnolo tým oslabil, jelikož měl pro utkání stopku za karty. Bianconeri představili v tomto utkání novou posilu z Levante Christiana Rigana. Zasáhl do hry v 57. minutě, avšak ani on nepomohl týmu k získání alespoň jednoho bodu.

Cassano prokázal již ve třetí minutě, že se cítí naprosto fit, když orazítkoval brankovou konstrukci branky. Ukázal skvělý průnik z levé strany, obešel Rossettiniho a napálil míč přímo do břevna. O chvíli později se na druhé straně vytáhl Castellazzi. Paul Codrea nacentroval a brankář Sampdorie sebral míč těsně před Mariem Friskem, který byl připraven skórovat.

Zhruba v polovině první půle měl Castellazzi problémy se zkrocením střely Friska na vzdálenější tyč. Avšak stačil míč dostat pod kontrolu ještě před dobíhajícím Daniele Gastaldellem. Chvíli poté vypálil skvělou dělovku z 30 metrů Massimo Maccarone. Letěla jen centimetry mimo branku domácích. Nicméně minutu před koncem první půle to byla Sampdoria, kdo se radoval ze vstřelené branky. Antonio Cassano donutil Rossettiniho k chybě, obtočil se kolem něj a chladnokrevně poslal míč do brány.

Všem divákům, hráčům i ostatním lidem na stadionu Luigi Ferrari zatrnulo, když krátce po zahájení druhého poločasu vletěl Pietro Accardi po hlavě do reklamního billboardu. Avšak jako správný obránce to je tvrdý chlapík, nic se mu nestalo a pokračoval ve hře. Christiano Rigano se navrátil do Serie A po půlročním působení v Levante. Okamžitě jak se bývalý hráč Messiny objevil na hřišti, tak se dostal do největší šance hostujícího celku. Accardiho odkop spadl přímo k Riganovi, který se nerozpakoval a vypustil na Castellazziho parádní střelu, ale Castellazzi ji ještě parádnějším zákrokem zlikvidoval.

Rigano měl další slibnou příležitost po přihrávce Gallopy, ale jeho střela šla daleko vedle branky. Siena se snažila vyrovnat a začala obléhat branku domácích. Nicméně domácí dokázali vítězství udržet a připisují si tři body. Diváci na stadiónu Luigiho Ferrarise jsou sice zvyklí vídat vítězství svého týmu rozdílem třídy, jelikož Sampdoria doposud vítězila doma výhradně poměrem 3:0, avšak v Janově pochopitelně panovala spokojenost i po výhře 1:0.

Více informací k zápasu

AS Řím - Città di Palermo 1:0

26.01.2008 20:30

Góly: 59. Mancini

Stejně jako první sobotní utkání, i druhé skončilo nejnižším možným vítězstvím domácího týmu. AS Řím zvítězilo brankou Manciniho nad oslabeným Palermem a nyní již Totti a spol. jen netrpělivě vyčkávají na výsledek utkání Udinese – Inter Milán. Giallorossi cítí příležitost stáhnout náskok Interu!

Před startem utkání obdržel ocenění za 200 branek vstřelených v dresu AS Řím kapitán Francesco Totti. AS šlo do utkání značně posíleno, Totti si vyléčil chřipku a Panuccimu s Tonettem skončila stopka. Jedinou ztrátou pro domácí bylo jednozápasové suspendování Daniele De Rossiho. Na Palermo byl před zápasem vyvíjen značný tlak. Rosanero totiž prohráli oba své zápasy v roce 2008 a navíc vypadli z Coppa Italia.

Giallorossi málem dali již ve čtvrté minutě jednu z nejhezčích branek sezony. Taddei našel obloučkem za obranu Perrottu a jeho volej zastavila tyč hostující svatyně. O několik minut později se David Pizarro snažil nafilmovat penaltu a měl veliké štěstí, že mu sudí Brighi neudělil žlutou kartu, čehož se dožadoval především rozzuřený Amauri. Domácí se stále snažili útočit. Mancini vybídl zpětnou přihrávkou Tonetta k zakončení, ale římský obránce nemířil přesně. Ve 33. minutě se dostali Rosanero ke své první výraznější šanci. Cristian Zaccardo přiťukl Miccolimu z přímého kopu a Amauri jen o fous nedosáhl před brankou na míč od Miccoliho.

Hned po začátku druhé půle se snažil zatočit přímý kop do branky Doniho Fabrizio Miccoli, ale balón skončil nad. Na druhé straně nahrál Tonetto Tottimu na volej, avšak střela byla sražena Rinaudovou rukou. Nicméně byla to střela z bezprostřední blízkosti a zadák Palerma si chránil obličej. Rozhodčí tedy nechal pokračovat ve hře. Chvíli na to poslal do vápna dobrý centr Marco Cassetti, ale Tottiimu i Perrottovi chyběl kousíček k zakončení.

Zlomový okamžik přišel v 57. minutě. Rinaudo skluzem ze zadu skolil Mattea Brighiho a rozhodčí ukázal hříšníkovi červenou kartu. Ačkoliv kontakt nebyl tak tvrdý, byl to zákrok velmi nebezpečný. Hráči Palerma byli neklidní a rozhořčení výrokem sudího. To bezesporu rozhodilo jejich koncentraci, čehož Římané využili již dvě minuty po vyloučení soupeřova hráče. Balón z rohového kopu si našel nikým nehlídaného Manciniho, který na zadní tyči poslal bez problémů míč do sítě. Alberto Fontana se na gólu také trochu podepsal, jelikož vyběhl velmi pozdě.

Rosanero se však dokázali oklepat a i v deseti mužích se pokoušeli o vyrovnání. Giallorossi byli zatlačeni na svou vlastní polovinu. Marco Cassetti mohl být rád, že neviděl druhou žlutou kartu za nepěkný bodyček, kvůli čemuž se trenér hostí Francesco Guidolin velmi vztekal. Několik minut poté se Alberto Aquilani marně zlobil za odmávaný ofsajd, který mu zabránil v postupu na osamoceného brankaře Fontanu. A zlobil se oprávněně, jelikož se o postavení mimo hru nejednalo. V 88. minutě bylo Palermo blízko vyrovnání. Edison Cavani ale přestřelil z šesti metrů branku. V samotném závěru ještě nebezpečně hlavičkoval Mexes, avšak branka nepadla a AS Řím mohl slavit cenné vítězství nad Palermem.

Více informací k zápasu

Turín FC - SS Lazio 0:0

27.01.2008 15:00

Góly: -

Na Stadio Olimpico, kde se v rámci 20. kola Serie A utkali Turín s Laziem, diváci branku neviděli a oba celky si odvážejí jeden bod.

Domácí Turín mohl jít do vedení již po dvou minutách, když se do voleje opřel Roberto Stellone, ale brankář Ballotta dobře zareagoval a vyrazil. Brankářský veterán se musel snažit i o chvilku později, kdy nebezpečně z trestného kopu pálil Rosina. Také brankář domácích Sereni byl prověřen, ale Kolarova rána z 25 metrů se mezi tři tyče nevešla. Domácí se v úvodním dějství také dožadovali penalty po kontaktu Mudingayii s Di Michelem, ale rozhodči nechal pokračovat ve hře. Penalta se tedy nekopala a karta se obrátila, když těsně před přestávkou poslal sudí po druhé žluté kartě předčasně do sprch domácího Baroneho.

Ve druhém poločase se na trávník podívala i nová posila Lazia Rolando Bianchi, ale kdyby věděl jaký debut ho čeká, tak snad radši ani nenastoupí. Na trávníku totiž nestrávil ani 30 sekund a již po faulu na Lazetiče viděl žlutý kartónek. O chvilku později promarnil obrovkskou šanci Goran Panděv, když se ocitl sám v šestnáctce, ale De Silvestriho centr nevyužil a hlavička brankou neskončila. Nyní se opět zraky všech diváků upřely na debutanta Bianchiho, kterému se premiéra opravdu nevyvedla, protože již po pěti minutách strávených na hrací ploše byl po druhé žluté kartě poslán do šaten a stav mužů na obou stranách se tedy vyrovnal. Domácí se sice snažili vstřelit rozhodující branku, ale brankář Ballotta byl stoprocentní a udržel čisté konto, takže utkání skočnilo nerozhodně 0:0.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SSC Neapol 2:1

27.01.2008 15:00

Góly: 90. Daniele Conti, 90. Alessandro Matri - 58. Marek Hamšík

Dvěma góly na úplném konci zápasu ukončilo Cagliari šestizápasovou sérii proher. S domácími to zprvu vypadalo špatně, když v 58. minutě prohrávali po gólu talentovaného Slováka Hamšíka, štěstěna se ale nakonec přiklonila na jejich stranu.

Cagliari vstupovalo do zápasu s vědomím, že nutně potřebuje bodovat. Je jasně poslední s deseti body a šestibodovou ztrátou na předposlední Empoli. Neapol nevyhrála od devátého prosince a prezidentovi klubu Aureliovi De Laurentiisovi pomalu začínají docházet nervy. V tomto zápase tak určitě bylo o co hrát.

Utkání začalo vcelku klidně, až s patnáctou minutou přišla první šance, Ezequiel Lavezzi vyslal střelu ze střední vzdálenosti, která jen těsně minula levou tyč brankaře Cagliari Marca Storariho. Walter Gargano byl o chvíli později dalším z neapolských hráču, kteří zkoušeli střely ze střední a větší vzdálenosti, jeho střela však skončila hodně vedle. Velkou příležitost měl v 32. minutě Hamšík, po narážečce s Lavezzim se dostal tváří v tvář Storarimu, ten však jeho střelu zblokoval. Cagliari se v první půli skoro nedostalo z vlastní polovinu, snad jen Robert Acquafresca se dostal do menšího náznaku šance, který ovšem gólman Matteo Gianello bez problému chytil.

Neapol pokračovala v útočné hře i v druhé půli, těsně po přestávce to vypadalo, že Neapol už půjde do vedení, když na Lavezziho centr brankař Storari nedosáhl, k jeho štěstí však žádný z Neapolských hráčů nevyužil zaváhání. V 58. minutě se už hosté mohli radovat. Na přetážený centr Mariana Bogcliacina si naběhl Hamšík a nekompromisně zakončil. Domácí se pak v 70. minutě dožadovali penalty, když Marcelo Zalayeta údajně zahrál ve vápně rukou, rozhodči však nechal hru pokračovat. V 73. minutě si na Lavezziho roh naběhl Gordano a kdyby na poslední chvíli míč nezblokoval Diego Lopez, už to mohlo být 2:0. Zápas se chýlil ke konci a vše nasvědčovalo tomu, že se domácí nezmohou ani na závěrečný tlak. V nastaveném čase však nechytatelnou střelou z uctihodné vzdálenosti srovnal Matri a domácí se dostali na koně. O několik málo sekund později si na přímý kop Pasquala Foggii naskočil Conti a urval tak pro domácí šťastnou výhru. Nic to však nemění na tom, že Cagliari i po tomto kole bude stále na poslední příčce Serie A.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Parma FC 0:0

27.01.2008 15:00

Góly: -

Parma uhrála v ne příliš záživném utkání na Catanii bod za bezbrankovou remízu. Oba soupeři tak zůstali na svém 15. respektive 12. místě. Nicméně Catania může ještě spadnout na příčku třináctou, v případě domácí výhry Livorna nad Juventusem.

Oba týmy překvapily fotbalovou Itálii svými předchozími výkony. Catania dokázala doma remizovat s Juventusem, zatímco Parma prohrála na půdě Interu až v samém závěru. Parmě vedení 2:1 sebral dvěma góly Zlatan Ibrahimovič, kterému dopomohl k tomu prvnímu svou brankářskou činností Fernando Couto, za což obdržel červenou kartu a Zlatan kopal penaltu.

Parma byla v počátku aktivnější. První zákrok si Ciro Polito připsal po hlavičce Bernarda Corradiho zhruba z 10. minuty. Chvíli poté se Andrea Gasbarroni marně dožadoval penalty, za údajnou ruku stopera Terlizziho. Domácí Catania se poté osmělila a Luka Bucci měl co dělat, aby vyrazil Spinesiho tvrdou střelu z přímého kopu. Giuseppe Mascara měl poté dobrou příležitost, když dosáhl na Colucciho centr. Z bezprostřední blízkosti však mířil mimo.

Největší šance utkání přišla až v druhém poločase. V 67. minutě Polito podběhl centr a Reginaldo měl před sebou prázdnou bránu. Pod mírným tlakem obránců ale šanci trestuhodně zahodil! V utkání se již nic závažnějšího neudálo a tak se oba soupeři rozešli smírně.

Více informací k zápasu

Empoli FC - ACF Fiorentina 0:2

27.01.2008 15:00

Góly: 85. Adrian Mutu, 90. Giampaolo Pazzini

Fiorentina rozhodla dvěma góly v samém závěru utkání o výsledku a z derby s Empoli si odváží všechny tři body.

Domácí Empoli začalo o trochu lépe, když se po Giovincově trestném kopu snažil hlavičkovat Marzoratti, ale míč se mezi tři tyče nevešel. O chvilku později se už ovšem brankář Frey musel činit, když na něj vyslal střelu Raggi. Empoli trochu polevilo a zahrozit tedy mohly také Fialky a moc nechybělo, aby se ujaly vedení. Obránce Moro musel míč odkopávat až z brankové čáry poté, co Pazzini propálil vše, co mu stálo v cestě. Pazzini poté ještě trefil boční síť, ale bylo to z ofsajdového postavení. Hra se opět otočila a Frey musel zakročit proti levačce Pozziho. Chvilku nato mířil hlavičkou nad Marianini. Fialky se mohly z rychlého protiútoku opět dostat do vedení, ale Pazzini opět stál v těsném ofsajdu.

I ve druhém poločase měli hosté k úvodní brance blízko. Tentokrát ovšem v ofsajdovém postavení stál hlavičkující Ujfaluši. Dosud neviditelný Adrian Mutu se ve druhém dějství pomalu začal probouzet, ale ani hlavičkou, ani střelou neohrozil domácího brankáře. Na druhé straně opět zasáhl dobře Frey a stále držel bezbrankový stav. Na první branku si museli diváci počkat až do 85. minuty, kdy se po velkém štěstí trefil Mutu. Domácí Marzoratti se snažil odkopnout míč, ale nešťastnou náhodou ztratil míč a Mutu se nemýlil. V nastaveném čase ještě pojistil druhou branku vítězství Pazzini.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Reggina Calcio 2:2

27.01.2008 15:00

Góly: 18. Claudio Rivalta, 46. Antonio Langella - 61. Luca Vigiani, 67. Édgar Barreto

Souboj týmů y druhé poloviny nezačal příznivě pro Regginu, ta však ani za nepříznivého stavu 0:2 nesložila zbraně a v druhé půli famózně v rozmezí sedmi minut srovnala utkání a v závěru ještě šahala po vítězství.

Atalanta začala opravdu velmi dobře. Šance si vytvořili Adriano Pinto a Cristiano Doni předtím, než v 19. minutě poslal domácí do vedení Claudio Rivalta. Ten na pravé straně vybojoval míč a z dobrých 25 metrů zkusil štěstí. Vyplatilo se, míč zaplul přesně do pravého dolního rohu branky a plachtící Ferdinando Coppola už neměl nárok. Reggina o sobě dala vědět vzápětí, Barettova střela v 21. skončila nad břevnem a Franco Brienza v 26. minutě zkusil štěstí z dobrých 22 metrů. Střela však nebyla příliš razantní a Andrea Campagnolo jí bez problému chytil. O šest minut později Atalanta propásla šanci navýšit své vedení. Volný přímý kop Fernanda Tissoneho prodloužil Maximiliano Pellegrino na volného Morise Carrozzieriho, ten však ve vyložené šanci selhal.

Druhá půle začala lépe pro Atalantu, hned minutu po přestávce Baretto ztratil gól na vlatní půli a Tiberio Guarente zareagoval rychle a vyslal Langellu do úniku, a ten se v souboji jeden na jednoho s brankařem Cappolou nemýlil. V 61. minutě se Reggině podařilo zápas značně zdramatizovat. Francesco Modesto poslal centr na zadní tyč, kde stál úplně neobsazený Vigliani, který střelou k tyči překonal zatím nepříliš vytíženého brankaře Campagnolu. O pouhých šest minut později nově příchozí Fabio Ceravolo zatáhl míč po pravé straně, příhrál nehlídanému Barettovi, který z hranice pokutového území vyrovnal zápas. Reggina mohla nakonce vyhrát, ale v posledních minutách Barretovu dalekonosnou střelu dokázal vytěsnit Campagnola. V nastaveném čase se ještě blýskl Coppolla, po skvělém naběhnutí Paolucciho na Tissoneho centru. Ani jedna z šancí se však neujala a týmy se rozcházeli za nerozhodného skóre 2:2.

Více informací k zápasu

AC Milán - Janov CFC 2:0

27.01.2008 15:00

Góly: 68. Alexandre Pato, 82. Alexandre Pato

AC Milán po nepřesvědčivé první půli nakonec porazil doma FC Janov 2:0 a v tabulce se vyšvihl na sedmé místo, bod za šestou Sampdorií. Obě branky domácích zařídil mladíček Alexandre Pato. FC Janov navíc dohrával o deseti, když se v 70. minutě nechal vyloučit gólman Rubinho.

Brazilské trio v ofenzívě AC nemohlo nastoupit kompletní. Ronaldo se totiž zranil při tréninku a tak se Clarence Seedorf posunul do role podhrotového hráče vedle Kaká. Jediný klasický útočník tak byl Pato. V útoku Janova nastoupil bývalý hráč Rossoneri Marco Boriello, který má skvělou formu a s 11 góly je nejlepší střelec týmu. Janov navíc vyhrál všechny své tři poslední zápasy, takže do utkání rozhodně nevstupoval jako jasný outsider. FC Janov však naposledy vyhrál na San Siru v roce 1958! A to poměrem 5:1.

AC Milán začal lépe než soupeř a snažil se útočit. Seedorf si narazil s Maldinim a kapitán Rossoneri se dostal k zakončení, byl však nepřesný. O chvíli nato střílel mimo Pato. V zápětí měl Pato další šanci. Odpoutal se od obránce a střílel rovnou na bránu, míč si však cestu do sítě nenašel. Zhruba po čtyřiceti minutách se Alessandro Nesta dopustil chyby, kterou nabídl Boriellovi skvělou šanci, avšak Kalač se proti jeho střele na bližší tyč vyznamenal výborným zákrokem. Nicméně první půle divákům na Stadio Giuseppe Meazza nenabídla nikterak záživnou podívanou.

V poločase druhém se oba týmy probudily. Željko Kalač musel likvidovat další nebezpečnou střelu Boriella, které předcházela chyba v obraně, tentokráte se jí dopustil Kakha Kaladze. Několik minut poté Kaká krásně narazil Massimu Oddovi a Rubinho měl co dělat aby vlastním tělem jeho střelu vyrazil. Byla to velmi otevřená partie a oba týmy měli šance. V 68. minutě se však domácí dočkali. Seedorf přizvedl Maldiniho centr rovnou na Pata, který svou hlavičku poslal rovnou do sítě.

To však nebylo ze strany mladé hvězdy vše. O okamžik později si to namířil rovnou na samotného Rubinha, který proti němu vyběhl až za hranici pokutového území, kde chytil Patův padáček do ruky. Za to pochopitelně následovala červená karta a do hry šel náhradní brankář Scarpi. V 82. minutě vyslal Seedorf další skvostnou přihrávku na Pata. Ačkoliv Scarpi vyrazil Patův lob, tak poté již nic nezmohl proti jeho dorážce do prázdné brány a bylo rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Inter Milán 0:0

27.01.2008 15:00

Góly: -

Ve šlágru kola italské nejvyšší soutěže mezi Udine a Interem Milán diváci branku neviděli a oba celky si z utkání odvážejí bod. Domácí Udine sice hrálo 70 minut přesilovku, když se ve 20. minutě nechal vyloučit hostující Cesar, ale lídr tabulky bezbrankový stav nakonec udržel.

Domácí byli blízko vstřelení úvodní branky hned v úvodu utkání. Běžela šestá minuta a Di Natale vyslal nepříjemně zakroucenou střelu, která nakonec olízla tyč. Dlouhou dobu se poté nic nedělo a diváci čekali na větší vzrušení. To přišlo ve 21. minutě, kdy hlavní sudí zasadil Interu ránu v podobě vyloučení Cesara Aparecida. Cesar uviděl červenou kartu po druhé žluté. Obě žluté karty a následně i červenou dostal v rozmezí 30 sekund po zákrocích na Mesta a trenér Mancini na lavičce pořádně zuřil. Žlutou kartu si také vysloužil Zlatan Ibrahimovič. Do rozhozené hostující obrany se rychle vrhl útočník Quagliarella, ale brankář Cesar jeho záměr vystihl. I přesto, že hrál Inter v deseti mužích mohl se ujmout vedení, ale Cruz poslal hlavičku mimo. O chvilku později byla šance na druhé straně, když se v pokutovém území udělal po D'Agostinově centru velký zmatek, který nakonec odkopem vyřešil Burdisso.

Druhý poločas načal tvrdou střelou Cruz, ale brankář Handanovič jeho pokus zlikvidoval. Další nebezpečnou situaci si vytvořil před brankou domácích Inter po trestném kopu, kterým Ibrahimovič jen těsně minul branku. Na druhé straně se proti sobě opět postavili brankář Cesar proti útočníkovi Di Natalemu a ze souboje vyšel jako vítěz opět hostující gólman. Poté byla hra na chvíli přerušena, protože si rozhodčí přivodil svalové zranění a nechal se ošetřit. Nerazzurri bylo po hodině opět velice blízko vedoucí brance, i když ale tentokrát míč zapadl za brankovou čáru, nebyl uznán. Volný přímý kop rychle rozehrál Dejan Stankovič, našel ve vápně Ibrahimoviče a ten přehodil brankáře. Rozhodčí ale branku neuznal, jelikož viděl Ibrahimovičův faul. Poté se dostali do dalších slibných příležitostí jak domácí, tak i hosté – Di Natale, respektive Ibrahimovič, ale ani jeden neuspěl. I přes 10 hráčů v poli chtěl trenér hostů Mancini zvítězit a v závěru poslal do hry místo Cambiassa útočníka Crespa, ale nakonec utkání skončilo 0:0.

Více informací k zápasu

AS Livorno - Juventus FC 1:3

27.01.2008 20:30

Góly: 79. Erjon Bogdani - 30. David Trézéguet, 49. Alessandro Del Piero, 63. David Trézéguet

Livorno devět zápasů v řadě neprohrálo, jeho pokořitelem se stal až Juventus. Stará dáma tři body nutně potřebovala, výhrou tři nula si pojistila průběžnou třetí příčku.

Místo zraněného Buffona se do branky hostí postavil Belardi a hned po čtvrthodině měl práci. Tristan uvolnil Pasqualeho a Belardi musel zasahovat, s dorážkou Tavana mu pomohl obránce Molinaro.

Postupem času si však začal vytvářet tlak Juventus, což pocítil domácí brankář Amelia. Opora Livorna záhy likvidovala nebezpečný volej Del Piera i volej Nedvěda. Gólem skončila až akce hostí z 30. minut. Zanetti našel za obranou Trezegueta a ten Ameliu chladnokrevně obstřelil.

Domácí mohli vyrovnat, ale Vidigala vychytal pozorný Belardi. To Juventus další šanci proměnil v gól. Opět výborně nahrával Zanetti a v koncovce se tentokrát nemýlil Del Piero. Ještě lépe se hostům dýchalo po vyloučení De Vezzeho, který musel po dvou žlutých kartách opustit v 54. minutě hřiště.

Uklidňující pojistku pak přidal zanedlouho Trezeguet. Francouz zakončil hezkou kombinaci Palladia s Del Pierem a vstřelil už patnáctý ligový gól v sezóně. Domácí zaznamenali alespoň čestný úspěch. Bogdani se opřel do centru Pulzettiho a snížil na konečných 1:3.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán20155043:1350
2.AS Řím20136138:1945
3.Juventus Turín20117239:1740
4.ACF Fiorentina20107332:1837
5.Udinese Calcio2096523:2233
6.Sampdoria Janov2084826:2428
7.AC Milán1876530:1627
8.Atalanta Bergamo2068629:2826
9.Citta di Palermo2067727:3425
10.FC Janov2067720:2725
11.Neapol SSC2066830:3124
12.Calcio Catania2058718:2223
13.AS Livorno1956823:3121
14.Lazio Řím2048822:2920
15.FC Parma2047922:2919
16.FC Turín20212617:2418
17.Reggina Calcio1939717:2818
18.AC Siena2038922:3117
19.Empoli FC20371015:2816
20.Cagliari Calcio20341315:3713

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (64)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hmm AC MILAN 10misto ale este ma o 2zapasy min snad to vyhrajou a JUVENTUS bude 2

Reagovat
smazaný uživatel

inac yEro zaujimave je ze AC sa dari v lige majstrov a v serii A su na 10.mieste ..... to sa musi zmenit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sport 1 si snad dělá prdel, ne?

Reagovat
M11

myslis ty dnesni prenosy s FA cupu a nasledne juve zase az v 11

Reagovat
M11

*z

Reagovat
smazaný uživatel

Juve v 11 mi tolik nevadí, ale ten FA cup, to je děs. Ještě, že mi dneska šlape net...

Reagovat
smazaný uživatel

včera zajímavá oslava gólu v podání Manciniho

Reagovat
M11

no to jo teda

Reagovat
Slejdy

jj

Reagovat
GEGE

Pato

Reagovat
smazaný uživatel

Pato pato ......to je buduucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za začínám litovat, že jsme korupčníky v případě Pata nepřeplatili...

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi uklidni se s tou korupci, ses dalsi blbecek ktery hleda problemi jinde nez na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

čo už robí ten neapol v 90.min. dostat dva goly a prehrat

Reagovat
Antijuve

Neuznaný regulérní gol Ibrahimoviče a dost diskutabilní červená, stejně jako proti Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

parada uz jen 5 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že Inter vždycky zůstane Interem...

Reagovat
Jajinek

Cervena proti Juve byla naprosto jasna, tady mozna taky. Prvni zluta opravnena, druhy zakrok sice pres mic ale dost tvrdy.

Ale ten gol byl naprosto regulerni!! Skoda, mohli byt 3 body.

Reagovat
M11

tak to si teda trefil s tou cervenu proti juve pekne vedle

Reagovat
Antijuve

Proti Juve nebyl Burdisso poslední, ale dá se ještě přivřít oko, ale ty dnešní žlutý a následně červená a neuznaná branka Ibrahimoviče, to je síla.I tak jsme mohli vyhrát, kdyby jsme dali ty své šance.Už se těším na středu, ale doufám, že konečně budeme hrát v plném počtu celí zápas.

Reagovat
Slejdy

nemuze byt stesti porad pri vas ..

Reagovat
Antijuve

Já vím.Jsem někde musel vylít svojí zlost ze zbytečné remízy.

Reagovat
M11

to jsem si zazil minuly tyden

Reagovat
Slejdy

z Udine dobry bod

Reagovat
smazaný uživatel

Minule Interu pomohli tak ted mu to vratili i z uroky :-)

Reagovat
Slejdy

to by museli prohrat aby to bylo i s uroky

Reagovat
smazaný uživatel

a že jsi si nestěžoval minulý kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari Pato Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Az na Lazio jsem absolutne spokojeny.Parma po dobrem vykonu na Interu odvezla bod z Catanie,AC vyhralo diky Patovi coz je pro ne terno protoze Gilardino se pri zraneni Filipa a prekvapive i Ronalda ne a ne nejak seriove trefit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pato a Hamšík = spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík dal sice gól ale jinak nepředvedl vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne,že ty si niečo predviedol

Reagovat
smazaný uživatel

muhammadali: óóó,promiň,že sem napsal pravdu kterou ty očividně nesneseš..

Reagovat
smazaný uživatel

keby to bol cech no ta by to bol preteba najlepsi hrac na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

PRESNE TAK

Reagovat
smazaný uživatel

Zbavte se té zaslepenosti, chalani...

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci nesnesou kritiku..Kdyby dal třeba Nedvěd dneska gól a ale jinak nic nudělal tak ho klidně taky zkritizuju.Pro upřesnění:viděli jste ten zápas vůbec?Ono je lehké si říct: Hamšík dal gól,to hrál super..A nepíšu to kvůli tomu,že je slovák.Mě slováci VŮBEC nevadí takže se zdržte těhle debilních poznámek..

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu ...kus... som to prehnal

Reagovat
Radin

Hamšík je hodně dobrý talent,ale nemůže být vždy nejlepší,já ho mám rád jako hráče .My takového talenta do zálohy nemáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hamsikovci to uz mohli dotahnut do konca.......

Reagovat
smazaný uživatel

No,Neapol si vůbec nezasloužila vyhrát.Na bránu vystřelili snad jednou..Cagliari bylo jasně lepší a zaslouženě vyhrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim

Reagovat
smazaný uživatel

to už si tu pár lidí taky všimlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

Interu se z te zimi delaj hrudky v Mogulu a moc jim to nejede ale me to nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Treza 0:1 udržet kluci!

Reagovat
Slejdy

Delpi 0:2 olééé

Reagovat
M11

Juve super... vyborne... a navic zitra si jdu pro 5500 do tipace :)))))

Reagovat
Slejdy

oléé

Reagovat
smazaný uživatel

Mas stesti ja jenom pro 730,-kc.Pri trose stesti mohlo byt 10000 no a pri haluzi 260000.No nevadi alespon jedna skupina.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jsi do toho vrazil?

Reagovat
Shevchenko

Bavíš se dobře?

Reagovat
M11

kilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne rano jdu do prace a nemuzu usnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ave Juve Ave Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to bylo OK. Ten třetí gól prostě nádhera. Jinak mě tak napadlo, na prvních třech místech v tabulce střelců jsou útočníci ze "starého" Juventusu a průměr tehdejší pětice je 11 branek na zápas a kromě Alessandra jsou všichni nejlepší střelci svých týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to zase na Sportu 1 vymyslel,že se nevysílá italská liga a pořád jsou tam často nezáživný zápasy angl. poháru....to mi fakt šve

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak duševně způsobilý člověk může FA cup v porovnání s italskou ligou nazývat nezáživným, ale je pravda, že zvláště tady se vyskytují různé podivné nátury....marný boj

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem ,,často nezáživný,, to znamená že jsou i ,,záživný a dobrý,, ale ty jako duševně způsobilý člověk jistě obdivuješ všechny zápasy co se kopou v Anglii, třebas by to byla 5. liga...

ale věř že stojí za to sledovat např. italskou nebo španělskou ligu...i když proti tomu vedeš jakýsi boj....

Reagovat
smazaný uživatel

štve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele