Serie A - preview 20. kola

16.01.2010, 10:10, aktualizováno 17.01.2010, 08:44
Previews
AC Milán je znovu ve hře o mistrovský titul, po remíze Interu v Bari doma potřebuje porazit Sienu. Juventus se pokusí udobřit si fanoušky ligovou výhrou nad Chievem, Fiorentina bude doma favoritem v duelu s Boloňou...
UC Sampdoria - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Sampdoria Janov bude chtít v domácím prostředí konečně zlomit několikazápasovou sérii bez vítězství a bude k tomu mít vhodného soupeře - Catanii. Sicilskému celku se totiž také nedaří, navíc je ohroženo jeho setrvání v nejvyšší soutěži.

Blucerchiati mají za sebou další nepovedený zápas, tentokrát porážku v Neapoli, Janovští přitom dlouho odolávali, ale dvacet minut před koncem se trefil German Denis a Sampdoria už vyrovnat nedokázala. Další tříbodová ztráta znamenala další propad tabulkou, aktuálně se Sampdoria nachází na dvanácté pozici a začínají se jí vzdalovat evropské poháry.

O pohárově Evropě už nemůže být vůbec řeč ve druhém táboře, Catania si snad ani před sezonou takové cíle nedávala, ovšem s tím, že bude na sestupovém pozici, se také moc nepočítalo. Catania si chtěla v klidu vybojovat střed ligové tabulky, ale nakonec bude muset bojovat o záchranu. Ztráta na šestnáctou Bolognu je sice jednobodová, ovšem Bologna má jeden zápas k dobru.

Sampdoria bude nějakou dobu postrádat brankařskou jedničku Castellazziho a nejspíše i proto klub angažoval Marca Storariho. Brankář milánského AC měl v úvodu sezony velmi dobrou formu, jenže pak se zranil a do branky už se na úkor brazilce Didy nedostal. Dalším zraněným je Cacciatore a Zauri nemůže nastoupit kvůli karetnímu trestu. Kompletní nebude ani Catania, Barrientos, Sciacca, Delvecchio a Marchese, všichni mají nejrůznější zranění. Bellusci a Carboni jsou suspendovaní.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Storari - Lucchini, Gastaldello, Rossi, Ziegler - Guberti, Palombo, Poli, Mannini - Pazzini, A. Cassano
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Capuano - Izco, Ledesma, Biagianti - Mascara, Martinez, Llama
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.35 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Řím - Janov CFC  (neděle 15:00)
AS Řím se solidně rozjel, opět útoční na příčky zajišťující Ligu mistrů, neprohrál už devět zápasů v řadě. Zastavit se ho pokusí Janov, který by se rád vyšplhal v tabulce o něco výše.

Grifové jsou jedenáctí, ale pravdou je, že na páté Giallorossi ztrácí jen pět bodů a mají zápas k dobru. Po sérii neúspěchů navíc minule konečně vyhráli a budou hladoví po úspěchu. Nicméně na Stadio Olimpico to budou mít těžké, protože venku se jim letos nedaří. Janov na hřištích soupeřů letos uspěl jen dvakrát a hned šestkrát z devíti případů odešel poražen.

Přitom když mají svěřenci trenéra Gian Piera Gasperiniho den, dokáží předvést úžasný fotbal. Jenže letos je jejich forma hodně nevyrovnaná, a tak po vítězné jízdě může přijít tvrdá prohra. Římané jsou navíc ve formě a uspět na jejich hřišti bude těžké. Určitě se bude na co těšit.

V Janově doufají, že se nebude opakovat loňské střetnutí, v němž AS vyprovodilo soupeře třemi góly a vynikajícím výkonem. Pro římský celek to bylo bezesporu jedno z nejlepších klání pod Spallettiho vedením vůbec. Jenže Luciano Spalletti již nyní Římany nevede, na lavičku po něm usedl Claudio Ranieri, který zapracoval na slabinách a týmu opět vtiskl vítěznou tvář.

Když v září Tinkerman mužstvo přebíral, dostávali Římané dvě branky na zápas, dva měsíce později už to ale nebylo ani půl branky na zápas, což znamenalo skvělý posun. V úvodu se snažil Ranieri prosadit rozestavení 4-4-2 a měl celkem úspěch, ale nakonec se uchýlil v Římě k oblíbenému 4-2-3-1 a výsledky jsou ještě lepší. Informace o neporazitelnosti již byla zmíněna a pokud budou Giallorossi v podobné jízdě pokračovat, mají velkou šanci na to, aby se vrátili do Ligy mistrů.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cassetti, Burdisso, Juan, Riise - Brighi, Pizarro - Taddei, Perrotta, Vučinič - Toni
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Amelia - Biava, Dainelli, Bocchetti - Rossi, Milanetto, Jurič, Criscito - Mesto, Suazo, Sculli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - Juventus FC  (neděle 15:00)
Na severu Itálie vypukne bitva o body mezi Chievem Verona a Juventusem Turín. Oběma celkům se zrovna nedaří podle představ, Chievo prohrálo tři ligové zápasy v řadě a nedařilo se mu ani v poháru. Juventus má zas po prohře s AC Milán co napravovat.

Úvodní minuta utkání mezi AS Řím a Chievem nakonec zhatila bodové plány hostů. Hned z kraje utkání totiž udeřil Daniele De Rossi a do konce "mače" už se skóre nezměnilo. Chievo tak prohrálo třetí zápas po sobě a nedařilo se ani v Italském poháru, tam severoitalský celek nestačil na Fiorentinu. Chievo je aktuálně už třinácté, ovšem s devítibodovým náskokem před sestupovými pozicemi. Na domácím stadionu Bentegodi přivítají svěřenci Domenica Di Carla Juventus a završí tak velmi těžký los, který jí byl pro toto období přisouzen.

Juventus zažil další velké zklamání, nejúspěšnější fotbalový klub Apeninského poloostrova musel v minulém kole spolknout hodně hořkou pilulku v podobě tříbrankového přídělu od AC Milán. Výsledek 0:3 je pro Starou dámu možná krutým, ovšem do jisté míry i zaslouženým. Poměrně vysoká porážka samozřejmě znovu vyvolala spekulace ohledně odvolání trenéra Cira Ferrary, ten však nadále zůstává hlavním trenérem Juventusu. K jeho setrvání přispěla výhra v Italském poháru nad Neapolí, ta v lize nabrala velmi solidní formu, ovšem tentokrát se musela před Juventusem sklonit, neboť prohrála 0:3. Bianconeri ztrácejí na čelo ligy už propastných dvanáct bodů a navíc jim začíná unikat i druhé místo, AC Milán má totiž náskok čtyř bodů a jeden zápas k dobru.

Situace obou celků je, co se týče absencí hráčů, zcela odlišná, domácímu trenérovi Di Carlovi bude scházet pouze osamocený Moro. Jeho protějšek na trenérské lavici Ciro Ferrara má poněkud více starostí, zranění jsou Iaquinta, Camoranesi, Caceres, Trezeguet, Giovinco, Poulsen a Marrone. Dále budou chybět suspendovaný Amauri a Sissoko, který si plní reprezentační povinnosti na africkém šampionátu v Angole.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Morero, Yepes, Mantovani - Luciano, Rigoni, Marcolini - Pinzi - Abbruscato, Bogdani
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Marchisio, Felipe Melo, De Ceglie - Diego - Del Piero, Paolucci
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.45 - 3.15 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta BC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Do italské Lombardie zavítá patnácté Lazio Řím. Domácí Atalantě se vůbec nedaří a její situace je v italské lize čím dál horší. Domácí to nebudou mít jednoduché ani teď, neboť Lazio v novém roce ještě neprohrálo a jeho výkonnost pomalu stoupá.

Atalantě se vůbec, ale vůbec nedaří a klubu z Bergama vážně hrozí sestup do Serie B. Atalanta se může "pochlubit" nejhorší bilancí v domácím prostředí, vždyť hráči v letošní sezoně vyhráli na domácím stánku Azzurri d’Italia pouze jednou, jinak třikrát remizovali a pětkrát prohráli. Bídnou formu domácích naposledy využili fotbalisté Palerma, kteří doma vyhráli 1:0.

Laziu se zatím v novém roce daří, ze tří odehraných soutěžních utkáních neprohrálo ani jeden a jeho výkonnost se pomalu začíná zvedat. Římský klub si nejprve poradil s Livornem (4:1), pak uhrál bod na Udinese (1:1) a naposledy zdolal v rámci Italského poháru Palermo (2:0). Lazio Řím navíc v Coppa Italia obhajuje prvenství. Nyní se Biancocelesti představí na stadionu Azzurri d'Italia, odkud se v letošní sezoně, jak už bylo výše zmíněno, odvážejí body jako na běžícím páse.

V posledních letech jsou zápasy Atalanty s Laziem poněkud vyrovnané, první bitva hraná v italské metropoli dopadla lépe pro domácí, kteří vyhráli 1:0, ovšem v minulé sezoně vyhrála oba zápasy Atalanta.

Atalanta nemůže využít služeb zraněných Barreta a Manfrediniho, do hry rovněž nezasáhne vykartovaný Garics. Ani hosté nebudou kompletní, do Bergama nepocestují Manfredini, Foggia, Matuzalem a Meghni, posledně jmenovaný je na Africkém poháru národů.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Coppola - Capelli, Talamonti, Bianco, Belini - Ferreira Pinto, De Ascentis, Guarente, Padoin - Doni - Tiribocchi
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Siviglia, Stendardo, Radu - Lichtsteiner, Firmani, Baronio, Brocchi - Mauri - Floccari, Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.05 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AC Milán - AC Siena  (neděle 15:00)
Včera zaváhal Inter Milán a využít toho bude chtít městský konkurent AC Milán, který doma hostí poslední Sienu. Rossoneri mají za sebou úspěšné představení v Turíně i doma s Novarou, a Siena by neměla znamenat větší problém, ovšem nedávný zápas Inter - Siena varuje.

Milánskému AC se i nadále daří, Leonardovi hoši porazili v minulém kole Juventus Turín a během týdne si poradili i se třetiligovou Novarou, kterou udolali 2:1. V zápase Italského poháru trenér Leonardo šetřil některé své opory a naopak do hry se dostali ti, kteří příliš šanci nedostávali jako například Marek Jankulovski nebo útočník Inzaghi. Vraťme se však k zápasu se Starou dámou, Milán sehrál opravdu povedené utkání a takřka do puntíku splnil to, co bylo v zápase proti tak těžkému soupeři nutné. Výsledek 3:0 je proto z pohledu AC zasloužený. Do skvělé formy se dostal Ronaldinho, jenž zaznamenal dva zásahy, dobrým výkonem se prezentoval i "navrátilec" David Beckham. Po zápasech s Juventusem a Novarou čeká na AC Milán poslední celek soutěže Siena.

Další tým, který uctívá černobílé barvy, se představí opět v Miláně, před týdnem tu totiž Siena narazila na městského konkurenta, Inter Milán, a nyní změří síly s AC. Na první pohled mělo jít o jednoznačnou záležitost pro Inter, ovšem Siena byla na San Siru velmi blízko bodovému zisku, ještě dvě minuty před koncem vedli svěřenci trenéra Malesaniho 3:2, jenomže trefy Sneijdera a Samuela znamenaly zvrat a konečné vítězství Interu Milán 4:3. S něčím podobným by se teď poslední celek ligy rád prezentoval i proti AC.

Siena měla během týdne na rozdíl od Milána volno, jelikož v Italském poháru byla vyřazena již dříve, jejím katem se stala právě Novara, která teď nestačila na AC Milán. O tom, že bude Siena na stadionu Giuseppe Meazzy outsiderem, není nejmenších pochybností. Mimochodem Siena dokázala na Milán naposledy vyzrát skoro před pěti lety (2:1), to však hrála doma.

Od základu se v sestavě Rossoneri nejspíše objeví Inzaghi, neboť útočníci Pato a Borriello mají zdravotní potíže, na lavičce bude pochopitelně připraven nizozemský střelec Klaas-Jan Huntelaar. Dalšími zraněnými jsou Oddo, Zambrotta, Onyewu, Seedorf a Adiyiah, kapitán Massimo Ambrosini si odpykává karetní trest. Ještě dva zápasy bude hostům chybět Reginaldo, jenž je v karetním trestu, Ghezzal si zase plní reprezentační povinnosti a Larrondo, Genevier a Parravicini jsou zranění. Vedle Reginalda je suspendovaný Cribari.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Gattuso, Flamini - Pirlo - Beckham, Ronaldinho, Inzaghi
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Rosi, Terzi, Brandao, Del Grosso - Vergassola, Codrea, Ekdal - Jajalo, Calais, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Kdo by to čekal, že se po 19 kolech bude Udinese pohybovat v tabulce níže než nováček z Parmy? A kdo by řekl, že rozdíl mezi nimi bude sedm bodů a propastných osm pozic? Asi jen málokdo. Jenže situace je taková a Udinese potřebuje v Parmě bodovat.

Bianconeri procházejí těžkým obdobím, poslední čtyři zápasy jim vynesly pouhý bod a na sestupové příčky již mají náskok pouhých čtyř bodů. V posledním zápase doma Udinese remizovalo s Laziem, avšak nepředvedlo špatný výkon a kouč Gianni De Biasi věří, že se na tomto výkonu dá stavět.

"Myslím si, že s Laziem jsme zahráli dobře, ačkoliv fanoušci to nedokáží ocenit," posteskl si De Biasi. "Věci se pro nás v současné chvíli nevyvíjí dobře, ale musíme se z toho dostat. Pokud budeme hrát podobně jako v neděli, jsem přesvědčen, že uspějeme," dodal De Biasi, který bude muset nahradit vykartovaného Inera Mauriciem Islou a zraněného D'Agostina Sammarcem. Na pravém křídle by měl před Lodi dostat přednost Sanchez.

To v táboře domácích musí vládnout spokojenost. Místo záchranářského boje totiž nováčkovi patří skvělé osmé místo a Parma možná pokukuje i po evropských soutěží. Jenže nemůže usnout na vavřínech a musí rychle přetrhnout špatnou bilanci posledních kol, tři porážky v řadě totiž nejsou zrovna dobrou vizitkou.

"Musíme tuhle krizi ukončit co nejrychleji," uvědomuje si kouč Francesco Guidolin. "Udinese určitě plánovalo sezonu jinak, ale nyní jsou hodně dole a budou hladoví po bodech."

Parma bude postrádat zkušeného obránce Christiana Panucciho, nahradit ho bude muset jeden z dvojice Massimo Paci, Ivan Dellafiore. Ze zranění se již zotavil McDonald Mariga, ale prozatím by měl začít na lavičce náhradníků. A není také zatím jasné, kdo nastoupí v útoku, vypadá to však na Bojinova.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paci, Lucarelli - Zenoni, Dzemaili, Morrone, Galloppa, Castellini - Lanzafame, Bojinov
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Basta, Zapata, Coda, Lukovič - Cuadrado, Sammarco, Isla, Pepe - Floro Flores, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.15 - 3.58
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
ACF Fiorentina - Bologna FC  (neděle 15:00)
Povinností Fiorentiny bude v nedělním duelu s Bolognou uspět. Pokud totiž chce Viola znovu proniknout do Ligy mistrů, nesmí s podobnými soupeři ztrácet, jak tomu bylo na podzim.

Letos totiž bude souboj o čtvrté místo extrémně složitý a uspěje ten, kdo bude nejméně ztrácet. V současné chvíli se o něj ucházejí vedle Fiorentiny také AS Řím, který pod Ranierim válí; Neapol, které pomohly letní investice a zapomenout nemůžeme ani na Sampdorii s Janovem.

Fiorentina bude navíc posílena o klíčového stopera Alessandra Gamberiniho, který se konečně zotavil ze zranění. S Bolognou sice asi začne na lavičce, ale přesto to je pro Violu dobrá zpráva. Zranění naopak do hry nepustí Cristiana Zanettiho, karetní trest si odpyká Donadel.

Příliš problému s absentujícími nemají hosté, kteří postrádají jen Afričana Stephena Appiaha a Massima Mutarelliho. Poslední tři zápasy Bologna prohrála a nutně potřebuje body. V současné chvíli má totiž jen jednobodový náskok na sestupové pozice.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Kroldrup, Felipe, Pasqual - Montolivo, Jorgensen - Marchionni, Mutu, Vargas - Gilardino
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Raggi, Portanova, Britos, Lanna - Casarini, Mingazzini, Guana, Valiani - Di Vaio, Gimenez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.80 - 7.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Città di Palermo  (neděle 20:45)
Ve 20. kole italské ligy bude Neapol hájit čtvrté místo před pátým AS Řím, ale nebude mít lehkou úlohu, neboť hostí Palermo, které chytlo dobrou formu, navíc v případě výhry sicilského celku budou mít oba týmy shodný počet bodů.

Neapol i v minulém týdnu prodloužila svojí neporazitelnost a nadále drží čtvrtou příčku, která zaručuje start v předkole prestižní Ligy mistrů. Svěřenci trenéra Mazzarriho naposledy porazili Sampdorii Janov 1:0 a nejenže znovu vyhráli, ale také dokázali už potřetí v řadě udržet čisté konto. Během týdne už to s Neapolí tak slavné nebylo, Napolitani utrpěli v rámci Coppa Italia těžkou porážku od Juventusu Turín (0:3) a vypadli. Nicméně trenér Mazzarri doufá, že tato porážka nezanechá na jeho hráčích negativa, neboť zápas s Palermem bude velmi náročný.

Sicilský klub se totiž po změně trenéra rozjel. Delio Rossi neprohrál s Palermem pět zápasů v řadě a znovu se zapojil do bojů o pohárovou Evropu. Palermo má ovšem s Neapolí jedno společné, a to Italský pohár. Zatímco Neapol nestačila na Juventus, Palermo vypadlo s římským Laziem. Pro oba týmy tak už je jen jediná cesta, jak proniknout do evropských pohárů - domácí liga.

Domácím budou scházet Santacroce, Lavezzi a Campagnaro. Absence Lavezziho se zdá být nejvážnější, ovšem v minulém utkání German Denis ukázal, že je schopen jednu z největších hvězd Neapole zastoupit. Podobně jako ztráta Lavezziho se pro Palermo jeví absence stopera Kjaera, vedle něj budou scházet Mchedlidze a Bresciano.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Rinaudo, Cannavaro, Grava - Maggio, Gargano, Pazienza, Aronica - Quagliarella, Hamšík - Denis
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Goian, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Liverani, Nocerino - Simplicio - Cavani, Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Cagliari Calcio - AS Livorno  (sobota 18:00)
Na horké sardinské půdě se proti Cagliari představí celek Livorna. Domácí i hosté mají za sebou tříbodový zisk a i nyní budou prahnout po třech bodech. Oba celky od sebe dělí šest bodů, přičemž Cagliari má zápas k dobru.

Cagliari v lize platí za tým, který dokáže porazit kohokoliv a proto je pro všechny soupeře velice nepříjemným. Sardinský celek skutečně hraje velmi dobře, v posledních kolech narazil na Neapol a AS Řím, tedy dva celky, které mají aktuálně velmi dobrou formu. Cagliari s nimi neprohrálo a dvě divoké remízy doplnilo poslední výhrou na hřišti Bologni. Svěřenci trenéra Allegriho vyhráli jedinou brankou Matriho 1:0. Cagliari se nyní představí na domácím stánku Renata Dall’Ara, kde se mu v letošní sezoně přeci jenom tolik nedaří.

Důležitou výhru zaznamenalo i Livorno, nováček ligy zvítězil nad Parmou 2:1 a odčinil tím poslední nepříjemný debakl z Říma. Livorno se tak dostalo na hranici 21 bodů a od sestupových příček ho dělí šest bodů. Amaranto měli v posledních kolech celkem těžký los, ve kterém dokázali vytěžit několik bodů, další těžký soupeř je čeká na Sardinii. Livornu se proti Cagliari příliš nedaří, ovšem nedá se vyloženě říci, že by jeho bilance vůči ostrovanům byla tristní. Z deseti posledních střetnutí vyhrálo Cagliari dva zápasy, Livorno pak jeden zápas.

Domácím budou scházet Lupatelli, Pisano, Brkljaca a Conti. Hosté jsou na tom podobně, hrát nebudou Moro, Miglionico, Knezevic, Galante a Pulzetti.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Canini, Lopez, Astori, Agostini - Biondini, Parola, Lazzari - Cossu, Matri, Nené
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
De Lucia - Diniz, Rivas, Perticone - Raimondi, Filippini, Mozart, Bergvold, Vitale - Tavano, Lucarelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.20 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Bari - Inter Milán  (sobota 20:45)
Fotbalisté Bari přivítají na své půdě soupeře nejsilnějšího - vedoucí Inter Milán. Nerazzurri si z Apulie chtějí odvézt plný počet bodů a nedovolit tak svému městskému konkurentovi AC snížit jeho náskok na vedoucí pozici.

Desátý celek soutěže si stále udržuje velmi dobrou formu a v domácích utkáních, na domácím stadionu San Nicola neprohrál již šest utkání v řadě, přičemž v pěti posledních bodoval na plno. Naposledy odskákalo domácí řádění Bari Udinese, které prohrálo 2:0, předtím zde nepochodil ani turínský Juventus. Trenér Ventura si je moc dobře vědom, že když zde jeho borci porazili Juventus, mohou zde vyzrát i na Inter.

Inter Milán vstupoval do letošní sezony právě v utkání s Bari, a tento zápas se mu příliš nevydařil. Svěřenci Josého Mourinha remizovali na San Siru 1:1 a už se začalo hovořit o tom, že Inter letos titul neobhájí. Jenomže Nerazzurri vzápětí začali na plno bodovat a současnosti jsou opět na čele s velkým náskokem před druhým AC Milán. V posledním kole se ale na bodový zisk hodně nadřel, Nerazzurri hostili poslední Sienu a měl to pro ně být jednoznačný zápas, jenomže Siena na San Siru vedla ještě dvě minuty před koncem 3:2 a směřovala k senzačnímu vítězství. Výhru 4:3 zrežíroval na poslední okamžik svým druhým gólem v zápase Wesley Sneijder a v nastavení o všem rozhodl Walter Samuel.

Trenér Bari Ventura musí oželit neúčast Diamouteneho, jenž je na africkém šampionátu. Ve hře se rovněž neobjeví Donda, Kutuzov, Ranocchia a vykartovaný Almiron. V Africe je také Eto‘o, včetně kamerunského útočníka se Mourinho nemůže spolehnout na Khrina, Chivua, Thiaga Mottu a Stankovice.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Belmonte, A. Masiello, Bonucci, Parisi - Alvarez, Donati, Gazzi, Koman - Meggiorini, Barreto
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Cordoba, Santon - Zanetti, Muntari - Balotelli, Sneijder, Pandev - Milito
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.25 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán19143241:1745
2.AC Milán18114331:1937
3.Juventus FC19103632:2533
4.SSC Neapol1996429:2433
5.AS Řím1995530:2432
6.ACF Fiorentina1893625:1730
7.Città di Palermo1986524:2130
8.Parma FC1984724:2628
9.Cagliari Calcio1883728:2327
10.AS Bari1876522:1727
11.Janov CFC1883732:3227
12.UC Sampdoria1975722:2726
13.Chievo Verona1973920:2124
14.AS Livorno19631013:2421
15.SS Lazio1948715:1820
16.Udinese Calcio1854920:2419
17.Bologna FC18441017:2616
18.Calcio Catania19361017:2815
19.Atalanta BC18341115:2813
20.AC Siena19331321:3712

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (323)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele