20. kolo
27.01.2008 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Reggina Calcio 2:2

Souboj týmů y druhé poloviny nezačal příznivě pro Regginu, ta však ani za nepříznivého stavu 0:2 nesložila zbraně a v druhé půli famózně v rozmezí sedmi minut srovnala utkání a v závěru ještě šahala po vítězství.

Atalanta začala opravdu velmi dobře. Šance si vytvořili Adriano Pinto a Cristiano Doni předtím, než v 19. minutě poslal domácí do vedení Claudio Rivalta. Ten na pravé straně vybojoval míč a z dobrých 25 metrů zkusil štěstí. Vyplatilo se, míč zaplul přesně do pravého dolního rohu branky a plachtící Ferdinando Coppola už neměl nárok. Reggina o sobě dala vědět vzápětí, Barettova střela v 21. skončila nad břevnem a Franco Brienza v 26. minutě zkusil štěstí z dobrých 22 metrů. Střela však nebyla příliš razantní a Andrea Campagnolo jí bez problému chytil. O šest minut později Atalanta propásla šanci navýšit své vedení. Volný přímý kop Fernanda Tissoneho prodloužil Maximiliano Pellegrino na volného Morise Carrozzieriho, ten však ve vyložené šanci selhal.

Druhá půle začala lépe pro Atalantu, hned minutu po přestávce Baretto ztratil gól na vlatní půli a Tiberio Guarente zareagoval rychle a vyslal Langellu do úniku, a ten se v souboji jeden na jednoho s brankařem Cappolou nemýlil. V 61. minutě se Reggině podařilo zápas značně zdramatizovat. Francesco Modesto poslal centr na zadní tyč, kde stál úplně neobsazený Vigliani, který střelou k tyči překonal zatím nepříliš vytíženého brankaře Campagnolu. O pouhých šest minut později nově příchozí Fabio Ceravolo zatáhl míč po pravé straně, příhrál nehlídanému Barettovi, který z hranice pokutového území vyrovnal zápas. Reggina mohla nakonce vyhrát, ale v posledních minutách Barretovu dalekonosnou střelu dokázal vytěsnit Campagnola. V nastaveném čase se ještě blýskl Coppolla, po skvělém naběhnutí Paolucciho na Tissoneho centru. Ani jedna z šancí se však neujala a týmy se rozcházeli za nerozhodného skóre 2:2.

Autor: Vít Nohejl / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele