20. kolo
27.01.2008 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Turín - Lazio Řím 0:0

Na Stadio Olimpico, kde se v rámci 20. kola Serie A utkali Turín s Laziem, diváci branku neviděli a oba celky si odvážejí jeden bod.

Domácí Turín mohl jít do vedení již po dvou minutách, když se do voleje opřel Roberto Stellone, ale brankář Ballotta dobře zareagoval a vyrazil. Brankářský veterán se musel snažit i o chvilku později, kdy nebezpečně z trestného kopu pálil Rosina. Také brankář domácích Sereni byl prověřen, ale Kolarova rána z 25 metrů se mezi tři tyče nevešla. Domácí se v úvodním dějství také dožadovali penalty po kontaktu Mudingayii s Di Michelem, ale rozhodči nechal pokračovat ve hře. Penalta se tedy nekopala a karta se obrátila, když těsně před přestávkou poslal sudí po druhé žluté kartě předčasně do sprch domácího Baroneho.

Ve druhém poločase se na trávník podívala i nová posila Lazia Rolando Bianchi, ale kdyby věděl jaký debut ho čeká, tak snad radši ani nenastoupí. Na trávníku totiž nestrávil ani 30 sekund a již po faulu na Lazetiče viděl žlutý kartónek. O chvilku později promarnil obrovkskou šanci Goran Panděv, když se ocitl sám v šestnáctce, ale De Silvestriho centr nevyužil a hlavička brankou neskončila. Nyní se opět zraky všech diváků upřely na debutanta Bianchiho, kterému se premiéra opravdu nevyvedla, protože již po pěti minutách strávených na hrací ploše byl po druhé žluté kartě poslán do šaten a stav mužů na obou stranách se tedy vyrovnal. Domácí se sice snažili vstřelit rozhodující branku, ale brankář Ballotta byl stoprocentní a udržel čisté konto, takže utkání skočnilo nerozhodně 0:0.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácí FC Torino se musí dát pozor, další bodová ztráta by mohla být už krizová. Sestupové pozice jsou nebezpečně blízko. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že tak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele