20. kolo
27.01.2008 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - ACF Fiorentina 0:2

Fiorentina rozhodla dvěma góly v samém závěru utkání o výsledku a z derby s Empoli si odváží všechny tři body.

Domácí Empoli začalo o trochu lépe, když se po Giovincově trestném kopu snažil hlavičkovat Marzoratti, ale míč se mezi tři tyče nevešel. O chvilku později se už ovšem brankář Frey musel činit, když na něj vyslal střelu Raggi. Empoli trochu polevilo a zahrozit tedy mohly také Fialky a moc nechybělo, aby se ujaly vedení. Obránce Moro musel míč odkopávat až z brankové čáry poté, co Pazzini propálil vše, co mu stálo v cestě. Pazzini poté ještě trefil boční síť, ale bylo to z ofsajdového postavení. Hra se opět otočila a Frey musel zakročit proti levačce Pozziho. Chvilku nato mířil hlavičkou nad Marianini. Fialky se mohly z rychlého protiútoku opět dostat do vedení, ale Pazzini opět stál v těsném ofsajdu.

I ve druhém poločase měli hosté k úvodní brance blízko. Tentokrát ovšem v ofsajdovém postavení stál hlavičkující Ujfaluši. Dosud neviditelný Adrian Mutu se ve druhém dějství pomalu začal probouzet, ale ani hlavičkou, ani střelou neohrozil domácího brankáře. Na druhé straně opět zasáhl dobře Frey a stále držel bezbrankový stav. Na první branku si museli diváci počkat až do 85. minuty, kdy se po velkém štěstí trefil Mutu. Domácí Marzoratti se snažil odkopnout míč, ale nešťastnou náhodou ztratil míč a Mutu se nemýlil. V nastaveném čase ještě pojistil druhou branku vítězství Pazzini.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele