Serie A - preview 20. kola

29.01.2021, 08:40, aktualizováno 31.01.2021, 08:48
Previews
Gewiss Stadium (Bergamo) (© AFP)
Podruhé v průběhu jednoho týdne se střetnou Atalanta a Lazio, tentokráte si to rozdají o ligové body, které oba týmy potřebují v dostizích o Ligu mistrů. Neapol přivítá Parmu a AS Řím hraje doma s Hellasem Verona, v pohotovosti budou i stadiony Spezie, Cagliari a Crotone...
Spezia Calcio - Udinese Calcio  (neděle 12:30)
V Coppa Italia to sice nevyšlo, ale v Serii A nemá Spezia špatnou formu. Nováček ligy posbíral za čtyři kola solidních sedm bodů a vzdálil se sestupovým příčkám na čtyři body. Zároveň se také dotáhl na svého nedělního soupeře Udinese Calcio.

Po novém roce se Spezii poměrně daří. Nováček soutěže si v lednu připsal už dvě výhry, přičemž dokázal triumfovat i na stadionu Diega Armanda Maradony proti Neapoli. Senzaci 16. kola ale nezopakoval a se stejným soupeřem ve čtvrtfinále Coppa Italia prohrál 2:4. To je nakonec celkem přijatelná podoba výsledku, protože Neapol po prvním poločase vedla o čtyři góly.

Hlavní bojiště Spezie je v Serii A a jejím hlavním cílem je záchrana. Další důležité body může získat doma proti Udinese, kterému se nedaří vítězit.

Zebry vyhrály naposledy v polovině prosince loňského roku a od té doby maximálně remizovaly. Pro kouče Gottiho to nejsou radostné zprávy a vedení se ho rozhodlo podpořit a přivést mu zvučné jméno do ofenzívy. Bianconeri se upsal zkušený útočník Fernando Llorente, jenž by měl vytvořit španělské duo s Gerardem Deulofeuem. Z jejich spolupráce bude moci Udine těžit už v odpoledním zápase v La Spezii.

Spezia se utkala s Udinese jen dvakrát, pokaždé v Dacia Aréně a pokaždé vyhrála. První duel se odehrál v roce 2016 v rámci Coppa Italia a Spezia zvítězila 3:2. Druhý koncem září minulého roku a opět z toho bylo vítězství Spezie, tentokrát 2:0.

Oba tábory hlásí několik absencí. Trenér Italiano musí oželet starty Mattiella, Nzoly, Ferrera a Piccoliho. Podobně je na tom i Udine, jemuž nepomohou Forestieri, Jajalo, Pussetto, Okaka a Samir. Naopak k dispozici bude čerstvá posila - zkušený útočník Fernando Llorente.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Vignali, Terzi, Chabot, Marchizza - Estevez, Agoume, Maggiore - Gyasi, Galabinov, Farias
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Nuytinck, Bonifazi - Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Pereyra, Zeegelaar - Deulofeu, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.02 - 3.45 - 1.99
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Crotone - Janov CFC  (neděle 15:00)
V tradičním italském čase od tří hodin odpoledne se proti sobě postaví nováček z Crotone a janovské CFC. Oba byli ještě nedávno přímo namočeni v sestupovém pásmu, ale po zdařilejších výkonech hostí z poslední doby patří tahle škatulka jen domácímu Crotone.

Tomu začíná téct do bot opravdu proudem. Zatím se jeví jako suverénně nejslabší celek celé ligy, což potvrzuje v každém zápase. Jednou za čas se sice vynoří z mlhy nezdarů (jako třeba v zápasech s Beneventem, Parmou nebo Spezií), ale to jsou opravdu jen výstřely do tmy. V ní leží Crotone oprávněně.

Svá tři jediná vítězství si připsalo jen v posledních devíti kolech, jinak se mu na začátku ligy absolutně nedařilo. Hlavní potíž má Crotone především v obraně, která je nejen v Itálii, ale také v evropském kontextu přímo hrůzostrašná. Inkasovala totiž už mohutných 43 branek, což překonává pouze anglický West Brom (48) a německé Schalke 04 (rovněž 48).

Janov vyhrál čtyři poslední vzájemné duely s Crotone v řadě a rád by v tom pokračoval. Po cenné remíze s Atalantou se mu podařilo porazit i Cagliari, což znamenalo posun na současnou 16. příčku.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Luperto, Marrone, Djidji - Pereira, Benali, Zanellato, Vulić, Reca - Messias, Simy
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Masiello, Radovanović, Criscito - Zappacosta, Strootman, Badelj, Zajc, Czyborra - Pjaca, Šomurodov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.21 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - SS Lazio  (neděle 15:00)
Podruhé v rozmezí čtyř dnů na sebe narazí týmy Atalanty a Lazia. Letošní osmifinalisté Ligy mistrů se ve středu střetli v Coppa Italia a z výhry 3:2 se radovala Atalanta. Tým trenéra Gasperiniho se těší skvělé formě, což pocítil před týdnem vedoucí AC Milán. Dokáží Orobici i podruhé zdolat Lazio a potvrdit stávající čtvrtou příčku?

O Ligu mistrů se v Serii A povede velký boj, alespoň vývoj tomu nasvědčuje. Na čtvrtou Atalantu se z páté pozice tlačí Juventus a bez šance nejsou ani šestá Neapol či sedmé Lazio. Právě římský celek znovu nastoupí v Gewiss Aréně a tentokrát si chce počínat lépe. V pohárovém duelu prohrál 2:3, když nedokázal udržet průběžné vedení 2:1 i v početní převaze.

Atalanta prožívá zlaté časy. V Itálii bojuje o nejvyšší příčky, podruhé za sebou postoupila do vyřazovací fáze Ligy mistrů a v týdnu si zajistila i postup do semifinále Coppa Italia. Její forma je úctyhodná. V Serii A už neprohrála deset kol a celkově ve čtrnácti soutěžních zápasech. Před týdnem demonstrovala svojí sílu, když vyhrála na San Siru nad vedoucím AC Milán hladce 3:0 a to klidně mohla zvítězit vyšším rozdílem.

Lazio čeká v Gewiss Aréně hodně těžký úkol, na druhou stranu leccos si mohlo vyzkoušet už v poháru. Atalanta je zranitelná, ale Biancocelesti budou muset předvést maximální výkon. Jejich forma také není špatná. Čtyři vítězství v řadě v rámci Serie A drží Lazio v popředí a navíc v kontaktu s dalšími týmy.

Hosté v Bergamu nevyhráli od srpna 2016. Tehdy zvládli lépe sedmigólovou přestřelku a zvítězili 4:3. V dalších zápasech ale neuspěli a Atalanta dokonce sedmkrát po sobě v lize s Laziem neprohrála. Podaří se Inzaghiho svěřencům zlomit prokletí, nebo si Atalanta připíše další triumf?

Oba týmy už brzy nastoupí k osmifinále Ligy mistrů a čekají je opravdu zvuční soupeři. Atalanta se poměří s Realem Madrid, zatímco Lazio zkusí štěstí proti obhájci trofeje Bayernu Mnichov.

Tentokrát budou domácí oslabeni o Pašaliće, Hateboera a suspendovaného Gosense. Fanoušci se navíc museli rozloučit s ikonickým Alejandrem "Papu" Gómezem, který ve svých dvaatřiceti letech přestoupil do španělské Sevilly. Kompletní nebude ani Lazio, to se musí obejít bez Luize Felipeho, Strakoshy a Caiceda.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Toloi, Romero, Djimsiti - Maehle, De Roon, Freuler, Ruggeri - Pessina - Iličić, Zapata
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Patric, Acerbi, Radu - Lazzari, Luis Alberto, Leiva, Milinković, Marušić - Immobile, Muriqi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 4.01 - 4.22
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Fotbalisté Cagliari zatím nenašli světlo na konci tunelu a v Serii A už nevyhráli dvanáct ligových zápasů v řadě. Navzdory tomu dostal kouč Eusébio Di Francesco novou smlouvu, takže se v neděli pokusí uspět proti týmu, který moc dobře zná - Sassuolu.

Eusébio Di Francesco v Sassuolu pět let působil a nutno říci, že to bylo povedené angažmá. Právě odsud se stěhoval do AS Řím, se kterým se dostal až do semifinále Ligy mistrů, ovšem tím výčet úspěchů končí. Následně už to byl jenom propadák včetně aktuálního angažmá na Sardinii.

Di Francescovi ještě před pár dny hrozil vyhazov, ale klubové vedení se rozhodlo pro poněkud nestandardní krok a s trenérem prodloužilo smlouvu. Výsledkům navzdory. V neděli se Cagliari pod stávajícím trenérem pokusí přerušit dvanáctizápasovou šňůru bez vítězství. Dodejme, že v minulém kole Sardiňané prohráli v Janově 0:1 a už potřetí v řadě neskórovali.

Po nadějném začátku se přestalo dařit i Sassuolu a klub postupně opustil pohárové příčky, přičemž na šesté místo už ztrácí čtyři body, navíc Neapol má utkání k dobru. Před týdnem si Sassuolo připsalo porážku na Stadio Olimpico s Laziem a už tři zápasy nevyhrálo. Neroverdi se museli v předchozích kolech vypořádávat s poměrně rozsáhlou marodkou, což se postupně lepší a v Cagliari už budou některé opory opět k dispozici.

Domácí se musejí obejít bez Luvumba, Roga, Klavana a Ounase. V sestavě by ale neměli chybět zkušení borci jako Diego Godín nebo Radja Nainggolan. Několik ztrát nadále počítá i Roberto De Zerbi, jmenovitě nemůže nasadit Romagnu, Berardiho, Bourabiu a Schiappacasseho.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Zappa, Godin, Ceppitelli, Lykogiannis - Oliva, Marin, Duncan - Nainggolan, Joao Pedro, Simeone
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio - Obiang, Locatelli - Traoré, Djuričić, Boga - Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.08 - 3.57 - 2.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Parma Calcio  (neděle 18:00)
Kolísavé výkony zatím předvádí SSC Neapol. Parthenopei nedokáží udržet delší sérii bez porážky a většinou po dobrém výkonu následoval neúspěch. Po drtivé výhře nad Fiorentinou 6:0 následující kolo prohráli, avšak v týdnu v Coppa Italia zase zvítězili. Jak si povedou v souboji s odhodlanou Parmou?

Neapol patří do okruhu hlavních favoritů na umístění v první čtyřce, ale zatím na své konkurenty lehce ztrácí. Může za to především kolísavá forma, vedle jedenácti výher si totiž připsala už šest porážek, velký kontrast ještě doplňuje pouhá jedna remíza - nejméně v celé Serii A. Gennaro Gattuso ví, že je třeba na kontinuitě výsledků zapracovat, protože podobným tempem by Neapol svých cílů jen stěží dosáhla.

Před týdnem si Parthenopei připsali porážku 1:3 od Hellasu Verona, která následovala jen pár dní po porážce v Superpoháru od Juventusu. A to všechno po vítězství, které muselo fanoušky určitě potěšit. Šest branek do sítě Fiorentiny na vlastním stadionu Diega Armanda Maradony bylo skvělým počinem, ale jak vidno, bez potvrzení dojde rychlého zapomnění.

Parma přicestuje pod Vesuv s nadějí, že se jí po deseti kolech konečně podaří zvítězit. Nebude sice favoritem, ale dobře ví, že Neapol není v úplné herní pohodě a toho by se dalo využít. Severoitalskému celku se zatím příliš nevyplácí angažování staronového kouče Roberta D'Aversy, který teprve před několika týdny nahradil odvolaného Fabia Liveraniho a na vítězství stále čeká. Před týdnem Parma doma prohrála se Sampdorií 0:2 a v tabulce jí patří až předposlední místo. Záchrana je v tuto chvíli hlavním cílem, ale bez pravidelného přísunu bodů se ho nepodaří naplnit.

Neapol v této sezoně už Parmu porazila. V prvním utkání vyhrála brankami Mertense a Insigneho 2:0. Na druhou stranu poslední návštěvu stadionu Diega Armanda Maradony (tehdy ještě San Paolo) Parma zvládla a v prosinci 2019 zvítězila 2:1. Celkově je vzájemná bilance poměrně překvapivě vyrovnaná a Parma rozhodně nebude v Neapoli bez šance.

Neapoli bude chybět pouze Fabian Ruiz, jinak je zbytek kádru Gattusovi plně k dispozici. Totéž se ale nedá říci o Parmě. Hostům bude chybět Caviglia, Valenti, Laurini, Bruno Alves a Karamoh.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui - Demme, Bakayoko - Lozano, Zielinski, Insigne - Petagna
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Conti, Iacoponi, Osorio, Gagliolo - Grassi, Hernani, Kurtić - Kucka, Cornelius, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.70 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Hellas Verona  (neděle 20:45)
Římanům se vstup do nového roku již tradičně nepovedl, ale v minulém kole si zvedli sebevědomí. To samé se ale ještě lepším způsobem povedlo také Hellasu, který otočil utkání s Neapolí. A navíc se oproti Vlkům pyšní skvělou obranou.

Pro AS je obrana naopak hlavní problém. Když tedy pomineme rozruch kolem Edina Džeka a jeho otevřenou kritiku trenéra Fonsecy, která oba pány mírně řečeno rozkmotřila. Největší potíží zůstává právě obranná práce, která působí místy až komicky, jako by zadáci AS měli permanentně vsazeno na over. Ono to tak opravdu působí, protože AS dostalo jen v posledních třech zápasech vždycky aspoň tři branky. A že jim za dva zápasy dá i nováček ze Spezie sedm branek, to asi nikdo netušil.

Komicky působí také poziční hra zkušených hráčů, jejich vzájemná nesouhra a tristní individuální chyby, které decimují šance AS na nějaké lepší umístění. I přes to všechno jsou ale giallorossi stále na skvělém třetím místě, byť jsou za nimi dva týmy, jež mají o zápas méně. S Hellasem se ale Vlci budou chtít vytáhnout, protože s ním mají nevyřízené účty.

Hned v prvním kole Serie A tohoto ročníku hráli právě s Hellasem a ve Veroně remizovali bez branek. To sice bylo zklamání, ale přišlo ještě větší. Zápas byl totiž o pár hodin později kontumován ve prospěch domácích! Činovníci AS totiž opomněli přepsat záložníka Amadoua Diawaru na správnou soupisku a uvedli ho do jiné věkové kategorie. AS sice podalo odvolání, ale to stále ještě není vyřízené.

Teď se kromě Džeka budou muset obejít také bez Pedra, Zaniola, Pastoreho. Do hry se ale vrací Calafiori a možná se dá dohromady také talisman Mchitarjan. Hellas postrádá pětici Miguel Veloso, Favilli, Benassi, Vieira a Magnani.

Hellas taky poztrácel spousty bodů, ale celkově se mu tahle sezona daří jako málokterá. Zřetelný rukopis trenéra Juriće nabádá Hellas k atraktivní a aktivní hře, s níž má hodně týmů potíže. Jako třeba Neapol. Ta sice nad Hellasem rychle vedla, ale domácím se po změně stran povedlo otočit na konečných 3:1!
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Veretout, Villar, Spinazzola - Pellegrini, Mchitarjan - Borja Mayoral
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Dawidowicz, Lovato, Günter - Faraoni, Ilić, Tameze, Dimarco - Barák, Zaccagni - Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.97 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - AC Milán  (sobota 15:00)
AC Milán se potřebuje oklepat ze dvou soutěžních porážek v řadě a na Renato Dall'Ara v Boloni může Interu minimálně do večera odskočit na rozdíl pěti bodů. Boloňa je pro Milán poměrně oblíbeným soupeřem, o čemž svědčí výrazně lepší vzájemná bilance. Duel je také zajímavý z trenérského hlediska - Siniša Mihajlović jeden čas působil v AC Milán, zatímco Stefano Pioli byl u kormidla Rossoblu.

Jednoznačná porážka s Atalantou 0:3 v minulém kole a nezdar v derby s Interem (1:2) v rámci Coppa Italia, to všechno potkalo AC Milán uplynulý týden a z řad jeho kritiků se začínaly ozývat hlasy, že Pioliho tým ztrácí dech a čeká ho pád z výslunní. Pioli připouští, že v obou zápasech Rossoneri nehráli dobře, ale je si jistý, že tým kvalitu na přední příčky stále má a v sobotu odpoledne může dát jasnou odpověď. "Není třeba se ohlížet zpátky, musíme jít vpřed. Nezměnil jsem názor na naše kvality. Pořád tam jsou, dokážeme tu úroveň a konkurenceschopnost udržet," reagoval na některé názory kouč Pioli.

Sobotní zápas bude podle jeho slov náročný a AC Milán v něm může dokázat svojí sílu. "Bude to těžký zápas. Abychom vyhráli, budeme muset chtít ze všech sil. Budeme si to muset zasloužit. Musíme být připraveni vydat ze sebe maximum. Hrají intenzivní, běhavý fotbal, donutí vás se zpotit," prohlásil Pioli. AC Milán je nadále v čele Serie A o dva body před Interem, ovšem další konkurence se přibližuje a vytváří na Rossoneri tlak.

S domácími mají Milánští bohaté zkušenosti a vesměs pozitivní zážitky. V minulé sezoně vyhrálo AC oba zápasy a výhru si připsalo i v prvním kole na San Siru, když se dvakrát trefil Zlatan Ibrahimović. Švédský útočník na sebe upozornil v derby potyčkou s Lukakuem i červenou kartou, kterou obdržel ve druhém poločase.

Boloňa sice nebude favoritem, ale doma umí být pěkně nepříjemným týmem. Nicméně Mihajlovićův tým se poměrně trápí. Nedávno sice doma udolal nejtěsnějším rozdílem Hellas, ale byla to jediná výhra od konce listopadu loňského roku. Před týdnem Rossoblu nestačili na Juventus.

AC Milán trápí marodka a projevilo se to už v derby s Interem, ve kterém se navíc opět zranil stoper Kjaer. Na jeho postu chybí i Gabbia a Kalulu, a tak by měl dostat šanci Fikayo Tomori. Zranění si přivodil i Brahim Díaz, ale dobrou zprávou je uzdravení záložníka Bennacera i negativní výsledky testu u Hakana Calhanoglua. Tři absence hlásí domácí Boloňa, jmenovitě se jedná o Santandera, Medela a Mbayeho.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Danilo, Soumaoro, Dijks - Schouten, Dominguez - Orsolini, Mourek, Samson - Barrow
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Romagnoli, Tomori, Theo Hernández - Kessié, Tonali - Castillejo, Leao, Rebić - Ibrahimović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.74 - 3.85 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Juventus FC  (sobota 18:00)
Juventus už zase šlape podle plánů trenéra Pirla a sbírá jeden bod za druhým. Jeho hlavní pýchou je obrana, která už ve třech posledních duelech nebyla pokořena. Dalším soupeřem, který se o to pokusí, bude janovská Sampdoria. A ta má formu jako na houpačce.

Stará dáma sice občas klopýtne a herně by si asi fanoušci Bianconeri přáli trochu pohlednější a atraktivnější zážitek, ale faktem je, že poslední dobou se Juventus zase stabilizoval. Až na pár výjimek se mu daří vyhrávat pravidelně a i vzhledem k pádům soupeřů se dere tabulkou vzhůru. Aktuálně je sice až na pátém místě, ale oproti prvním čtyřem soupeřům má k dispozici o jedno utkání navíc.

Z posledních deseti soutěžních utkání prohrál Juventus jen s Fiorentinou a Interem. Minulé týdny pro něj naopak znamenaly celkem úspěch. Trenér Pirlo má první trofej, protože jeho celek vyhrál Superpohár proti Neapoli. Naposledy se mu podařilo porazit i v poháru Spal, do jehož sítě se Juventus prosadil čtyřikrát. V lize napravil zaváhání proti Interu v utkání s Bolognou.

Není divu, že trenér Pirlo může být v poslední době opravdu spokojený. Po utkání se Spalem uvedl: "Dosáhli jsme našeho dalšího cíle, takže jsme nadšení. Speciálně mám radost za mladé hráče, kteří dostali v těchto dnech šanci a rozhodně nezklamali. Sice ještě nejsme tam, kde jsme chtěli být, ale na druhou stranu zůstáváme v boji o všechny trofeje," dodal známý vinař-samouk.

Pirlo by byl určitě rád, kdyby měl k dispozici víc hráčů, jenže jeho výběr základní jedenáctky dost limitují absence. Mimo hru je vykartovaný Kulusevski, dále pak zranění Bentancur, Dybala, Rafia nebo Bernardeschi.

Proti Juventusu se s největší pravděpodobností nepostaví do základu Fabio Quagliarella, místo něhož bychom měli vidět útočníka Keitu. Zranění nepustí do hry trojku Ferrari, Gabbiadini, Tonelli, ale aspoň Omar Colley se vrací.

Sampdoria prohrála s Juventusem už tři poslední vzájemné duely, což bude chtít rozhodně napravit. Trenér Ranieri už ukázal, že proti velkým týmům umí své svěřence namotivovat, jako třeba když Doria vyhrála nad Interem. V minulých dvou duelech navíc Sampdoria vždy vyhrála. Zatím ale její prohry převažují nad výhrami, což Sampdorii usadilo na současné desáté místo.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Yoshida, Colley, Augello - Candreva, Thorsby, Ekdal, Jankto - Verre - Keita
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Danilo - McKennie, Arthur, Rabiot, Chiesa - Morata, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.05 - 5.00 - 1.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Benevento Calcio  (sobota 20:45)
Benevento to v poslední době několikrát nehezky schytalo a po sérii tří zápasů bez výhry se náhle propadlo až na 11. příčku. Tým trenéra Pippa Inzaghiho navíc v sobotu večer čeká výlet na San Siro, kde se utká s druhým týmem tabulky, Conteho Interem.

Inter se s Beneventem setkal jen čtyřikrát, ale pokaždé se mu povedlo vyhrát. Nejen vyhrát, dvakrát ho dokonce zcela zesměšnil. V roce 2019 se oba kluby potkaly v rámci Coppa Italia a osmifinále skončilo jasnou výhrou Nerazzurri 6:2. Právě Inter byl týmem, který měl tu čest uvítat Benevento opět mezi elitou, jenže v září mu připravil další klepec. Čarodějky dostaly od milánského giganta pět branek.

Postupem času si ale Benevento začalo zvykat na úroveň první ligy a několikrát překvapilo papírově mnohem silnější hráče. V Serii A si poměrně nezkušený celek připsal na konto za devatenáct zápasů jen devět porážek a o body obral i týmy jako Lazio, Juventus nebo Fiorentina. Poslední dobou se však tým trenéra Inzaghiho přeci jen trochu trápí, takže spadl až na 11. příčku.

Od Atalanty a Crotone dostal nováček jen za dva duely osm branek a v minulém kole ztratil slibné vedení o dvě branky s Turínem. Aspoň že marodka se Beneventu solidně vyprazdňuje. Už na ní jsou jen Letizia, Volta a Moncini, přičemž do tohoto utkání pro karty nenastoupí ani zkušený střelec Marco Sau.

Inter má (nejen) v tomhle ohledu jasně navrch. Postrádá pouze obránce D‘Ambrosia. A taky trenéra Conteho, který dostal v minulém kole proti Udinese červenou kartu za konflikt se sudím. Nebylo se čemu divit, rozhodčí Maresca se opravdu dopustil několika chyb včetně počtu minut nastavení, který pauzám ve hře neodpovídal.

Naštěstí si Nerazzurri po této neplánované remíze spravili chuť. A jejich pohárový postup byl o to sladší, že se Inter radoval na úkor svého městského rivala AC. V lize mu na něj stále chybí dva body.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozović, Vidal, Young - Lukaku, Lautaro Martinez
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipò - Improta, Glik, Caldirola, Barba - Ionita, Schiattarella, Hetemaj - Viola, Caprari - Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.88 - 17.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - ACF Fiorentina  (pátek 20:45)
Turín má pár dní nového trenéra a jeho rukopis se již začíná podepisovat na projevu. Teď by to chtělo přidat taky body, protože Býci jsou v tabulce stále nebezpečně blízko sestupu. V pátek večer v rámci předehrávky 20. kola přivítají doma Fiorentinu.

Trenér Davide Nicola má za sebou jen jedno jediné utkání, ale i v něm bylo vidět, že má týmu hodně co dát. Po mnoha utkáních pod vedením trenéra Giampaola už asi fanoušci Býků začali pochybovat o tom, kdy zase uvidí bojovný výkon plný nasazení. Dočkali se v hned v premiérovém utkání pod novým koučem. Na půdě Beneventa sice Býci rychle prohrávali o dvě branky, ale po změně stran předvedli perfektní výkon.

Díky dvěma brankám nepříliš využívaného Simoneho Zazy totiž dokázali srovnat a odvezli si cenný bod. Ten je sice neposouvá dál od pásma sestupu, Býci jsou stále až na 17. místě, ale minimálně jim to vlilo novou krev do žil. Býci potřebují vylepšit primárně obranu, která dostala už 37 branek a je druhou nejhorší defenzivou v celé lize.

V duelu s Fialkami jim navíc nepomůže zraněné duo Vojvoda, Nkoulou. Fialky mají v tomto ohledu po starostech, protože trenér Prandelli má konečně kompletní kádr.

Navíc se Fialkám povedlo v posledních pěti duelech třikrát bodovat, jen dvakrát odešly poraženy. V minulém kole si podrobily Crotone a posunuly se na současnou 12. příčku.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Lyanco, Bremer - Singo, Lukić, Rincon, Linetty, Rodriguez - Zaza, Belotti
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Igor - Caceres, Amrabat, Castrovilli, Biraghi - Callejon, Ribéry - Vlahović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.25 - 2.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán19134239:2243
2.Inter Milán19125245:2341
3.AS Řím19114441:3237
4.Atalanta Bergamo19106344:2336
5.Juventus FC18106237:1836
6.SSC Neapol18111641:1934
7.SS Lazio19104532:2634
8.Hellas Verona1986525:1830
9.US Sassuolo1986532:2930
10.UC Sampdoria1982930:2926
11.Benevento Calcio1964923:3622
12.ACF Fiorentina1956820:3021
13.Bologna FC1955924:3320
14.Udinese Calcio1946920:2818
15.Spezia Calcio1946926:3618
16.Janov CFC1946919:3018
17.Turín FC1928928:3714
18.Cagliari Calcio19351123:3714
19.Parma Calcio19271014:3613
20.FC Crotone19331322:4312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (160)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza Juve

Reagovat
Largo

Toro!

Prani 2:1, tip 1:2

Reagovat
Jajinek

OT:

Kluci omlouvám se za velký offtopic, ale už mě ten COVID taky dohnal, skolil, nakazil, nebo tak nějak. No a vzhledem k tomu, že očkujeme rychlostí ekvádorského běžce na lyžích a tím pádem by to mohlo potkat i některé z vás, přidávám pár rad:

1) Nikdy se nenakažte od své sekretářky nebo aspoň ne tak, že by měla stejně vážné příznaky jako vy. Protože pak vám v karanténě s ničím nepomůže a vy budete muset po 10 letech zjistit, jak se sakra pracuje s kalendářem a plánovačem, což je při vyšších horečkách strašná řehole.

2) Vůbec se nebojte, že by nefungovalo testování. Funguje znamenitě a rychle. A kdyby vás při nahlašování nenašli v registru obyvatel, nevadí. Je to chyba software. Stačí, když obsluha zatrhne, že jste ze Slovenska, a hned to hledá líp. Vážně.

3) Pokud žijete ve společné domácnosti s manželkou a dítětem a věříte, že je nenakazíte….dejte si facku. Nakazíte. A tak zřetelně, že ani nebudou muset chodit na testy.

4) Na hygienu samozřejmě nahlaste, že máte možnost se v rámci členitosti bytu od ostatních členů domácnosti trvale oddělit. I když to je fyzicky úplná kravina, rozhodně si vyberte tuto možnost, manželka pak dostane o 5 dní kratší izolaci.

5) Obecně při komunikaci s hygienou buďte ostražití. Děti pro jistotu nenahlašujte. A když se je rozhodnete nenahlásit, dejte je raději při telefonátu do jiné místnosti. Když vám začnou uprostřed hovoru řvát jak Viktorka u splavu, nedá se z toho vykroutit. Pak se nevyhnete tomu, že hygiena bude trvat na otestování vašeho 11ti měsíčního dítěte. Není přece nad to se tomu malému človíčkovi vrtat v nosních dírkách. No a navíc pak vašemu dítěti nařídí karanténu. Slibování, že bez vás v 11 měsících prostě ven nepůjde, vám taky nepomůže.

6) Samozřejmě tvrďte, že jste za posledních 10 dní nikoho nepotkali ani vy, ani vaše manželka (rizikové kontakty si rychleji obvoláte a varujete bez nich). Připravte si ale pohotovou odpověď na otázku, kdo vás nakazil, když jste 10 dní nikoho neviděli. A rozhodně tou pohotovou odpovědí nemůže být „manželka“, protože pak následuje otázka, kdo nakazil manželku, když byla taky 10 dní doma na poustevníka.

7) Pokud nechodíte často ke svému obvoďákovi (asi jako já, nebyl jsem u něj nikdy), doporučuji si dopředu nastudovat, jak se vlastně jmenuje a jak se tam dá zavolat. Pořád se vás na to bude někdo ptát.

8) Když budete volat k obvoďákovi, připravte se na to, že je to složité asi jako dovolat se na poštu minutu po zavíračce. A když se na 13. pokus dovoláte, nevěřte jim, že vám někdy zavolají zpět a dořeší s vámi neschopenku. Nezavolají.

9) Bude vám blbě. Více nebo méně. Pokud jste chlap, tak většinou více. Bohužel jsem chlap. Umírám.

10) Ještě předtím, než ztratíte chuť pořádně se najezte. Třeba 8 chodů denně a nejvíc si to užijte. Já to pro jistotu udělal a naštěstí jsem chuť neztratil do teď, zato přišly zažívací potíže. Z těch 8 chodů denně.

11) Jestli si myslíte, že v úvodu budete pracovat, jakoby se nic nestalo, chyba lávky. E-mail, který normálně píšete 3 minuty, v horečce píšete půl dne.

12) Nenechte, aby vám vaši zaměstnanci a kolegové domlouvali online meetingy, kde musíte být vidět. Opravdu nebudete vypadat úplně hezky.

13) No a když už se vám nepodaří dodržet předchozí bod a budete mít třeba pohovor s potenciálním budoucím zaměstnancem, stačí když se hodíte do gala pouze od pasu nahoru. Ideální outfit pro tyhle případy je následující: teplé huňaté smradlavé ponožky na doma, pokydané tepláky od příkrmu vaší dcery, košile Pietro Filipi. V módní policii byste 5 hvězdiček nedostali, ale věřte, nikdo nic nepozná.

14) I přes mnohé hoaxy můžete žrát ibalgin. Píšou to na webu ministerstvu zdravotnictví a je to jediná možnost, jak vám nepraskne hlava.

15) Když podléháte trudnomyslnosti, zajděte si na diskuzi na webu seznam.cz. Přečtete si tam tisíce příspěvků o tom, že Covid neexistuje a budete sakra zmatení, co vám vlastně je a třeba se přesvědčíte, že si všechny ty potíže jen vsugerováváte.

16) Změníte žebříček priorit. Zjistíte, že nejlepší webovka na světe už není pornhub.com, ale damejidlo.cz

17) Jakmile se udělá blbě i vašemu partnerovi, přichází největší zkouška. Kdo se bude starat o dítě? Musíte si vymyslet hodnověrnou stupnici, podle které se pozná, komu je víc blbě a kdo víc potřebuje ležet. Dobré je alespoň předstírat, že potřebujete pracovat a že na to potřebujete klid.

18) Nikdy totiž nepracujte s dítětem. Sežere vám myš, klávesnici, telefon, kabely k myši, kabely ke klávesnici, nabíječky. A to snad i v případě, že máte vše bezdrátové.

19) Připravte si strašně moc logických i citových argumentů pro vaše rodiče či prarodiče, díky kterým jim vysvětlíte, že na Covid neumřete. Přesně to si totiž budou myslet.

20) No a nakonec, buďte opatrní, ale neberte to nějak vážně. Nesmí se to podcenit, ale dá se to zvládnout.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Furia Ceca

"Nikdy se nenakažte od své sekretářky..."

Reagovat
maras93

Reagovat
FORZAMILAN

Jajinku, napsal jsi to hezky, vidím, že tě humor neopouští, takže je to v pohodě No a k bodu 12. když dělám na stavbě, tak v online meetingu tam za mě nikdo tu maltu nenahází ...

Reagovat
Deki

Dočetl jsem, abych se dozvěděl, jak to dopadlo se sekretářkou, ale jsem zklamaný každopádně se drž

Reagovat
Tomanatura

Jeste bych dodal, ze najednou ti zacnou volat vseruzni lide a ptat se, ze jak to teda s tou nemoci je a ze oni si ted dvakrat odkaslali, ze jestli nahodou taky nemaji coronu.

Ale beze srandy, ja taky podcenil tu nakazlivost pro par minutek s deckama, ale videt pak kluka tyden v 40 horeckach, kdy ti v 5 odpoledne zaspava, to potom moc sranda neni.

Reagovat
BaggioRoberto

Stačilo napsat nechrápejte se svojí sekretářkou.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
DelPiero137

az nato zatlkanie, s tym nesuhlasim. Potom sa nemozeme divit ze sa to tak siri.

Reagovat
ED91

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Largo

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Dobrý, pro pobavení dobrý, ale...

Já když to chytil a byl pozitivní, tak jsem měl 9 dni 39 - 39,7 teploty, po asi šesti dnech mě začal pálit rypák a ztratil jsem čich, za dva dny naskocil, cca 4 dny jsem do sebe dostal max talíř vývaru denně, nezral jsem. Celkem jsem byl doma 17 dnů. V horeckach v těch 9 dnech jsem nezvedal mobil ani rodině, možná jsem stěží odpověděl na sms a sluzebnin mobil nebo prac mejly úplně

ignoroval, za tu dobu cca 400. Kdyz mi jednou denně spadla teplota na 38,5, byl absolutně šťastný , pokles trval vždy zhruba hodinu. Jediný na co jsem se zmohl bylo odinstalovani erousky, protože to je úplně k hovnu. Chci říct, ze úplně nejposlednejsi věc na světě by bylo sesumirovani 20 bodu a přes klávesnici to vlepit někam na forum.

Takže buďto umíras “málo”, nebo nejsi člověk, ale stroj, což ty nejspíš budeš

Každopádně přeji brzké uzdravení

Reagovat
To som ja

Juventus podpísal zmluvu s hráčom FC Janov Nicolò Rovella(18 mil.) na druhú stranu putujú k rossoblu Manolo Portanova(10 mil.) a Elia Petrelli(8 mil.)

Reagovat
Kaka14

Hakan uz je vraj negativny, Bennacer by mal zacat aspon na lavicke ... tak okrem Kjaera nam z dolezitych hracov uz nikdo nechyba

FORZA MILAN

Reagovat
LesyJePan

Konečne, to trvalo!

Reagovat
Dejwa

Dennis Man do Parmy už aby začali sbírat body, kupují zajímavý hráče, škoda toho ztracenyho půl roku s Liveranim

Reagovat
Largo

Presne tak. Liveraniho jsem nikdy nepochopil....

Reagovat
BaggioRoberto

Já když tam viděl toho lenivýho "vysoce inteligentního" cikána z Livorna, že trénuje, tak jsem nevěřil.

Reagovat
BaggioRoberto

sorry Palerma

Reagovat
Largo

Reagovat
CNN

Belotti po hazeny prepnes na fotbal a ani nemas chut se na ten sport divat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Karta ale jasná.

Reagovat
CNN

netvrdim ze ne, ale tohle je na fotbale fakt zlo

Reagovat
Largo

To sice jo, ale dal bych zlutou. Za tohle cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

Opět severské finále

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dneska ztratí

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Yanek

Jsem rád, že je AC venku z Coppy, tým na tři soutěže prostě není. Konečně se vrací většina hráčů, tak snad ten fotbal zase začne bavit. Je na čase, aby se do toho konečně dostali hlavní opory a talisman minulé sezony - Rebic, Bennacer, Saele. FORZA MILAN

Reagovat
LesyJePan

Bennacer za mna najzasadnejsi.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Yanek

Pro mě je klíčový Calhanoglu, hned za ním Gigio. Pak Ibra/Bennacer/Kjaer.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, som rád, že momentálne to vyzerá tak, že z výmeny Džeko - Sanchéz nebude nič

Reagovat
Eldarion

Milan: Donnarumma; Calabria, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez; Kessie, Tonali; Saelemaekers, Leao, Rebic; Ibrahimovic

Zostava nakoniec nie zlá, na Tomoriho som zvedavý, v derby až na pár pozičných chýb vyzeral dobre.

Reagovat
cresposuper

Mozno by nebolo odveci skusit na trequartistovi Ibru, Leaa tam bude podla mna skoda

Reagovat
Eldarion

Pioliho trequarista často nabehá najviac za zápas, čo pri Leaovej občasnej lenivosti je trošku paradox, že tam bude hrať práve on. Ale snáď si dal ráno aspoň kávu.

Reagovat
cresposuper

Mne prave prislo, ze v poslednych zapasoch vam tam chybal niekto, kto by s pokojom podrzal loptu a dobre to rozdal, Leao je pre vas imho dolezity na kridle v subojoch 1v1 Btw ako je na tom Hauge? Lebo Rebic mi pride solidne mimo

Reagovat
Yanek

Rebic bohužel prožívá smolnou sezonu. Na začátku sezony musel hrát na hrotu, protože chyběli hráči, pak měl vykloubené rameno a když se do toho začal dostávat tak dostal covid. Myslím, že druhá půlka sezony bude jeho, pro tým má velký přínos už svým pohybem.

Reagovat
Eldarion

To mal pôvodne robiť Diaz, ale nie je to Calhanoglu a navyše je fyzicky až moc slabý by som povedal, nemá taký prehľad ako napr. David Silva, ktorý je typologicky podobný, ale ten sa vedel skvele vyhýbať fyzickým súbojom. Hauge prvé zápasy hral v EL dobre, ale chýba mu ešte kvalita a prax, predsa len v polovici sezóny v nórskej lige, prestúpiť do Serie A je rozdiel. Na neho by som mal očakávania viac až od budúcej sezóny, Rebica ti presne zhrnul Yanek

Reagovat
FORZAMILAN

Uvidíme, nevypadá to špatně, dnes nutně za 3 body.....

Reagovat
Yanek

Pioli Tonaliho jebe každý zápas slušně

Reagovat
ED91

Toto sa pre ACB píska!!!

Reagovat
Eldarion

No ale na našu obranu, táto bola jasná

Reagovat
ED91

Myslel som situáciu kde Skorupski behol Ibrovi pod nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

trapne ako vzdy

Reagovat
ED91

Jj a aj tak im to tí rozhodci písknu...

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, nabuduce ti to nakreslim kedze si taky jednoduchsi...

Reagovat
ED91

btw vieš čo je to dunning krugerov efekt?

Reagovat
smazaný uživatel

si predstav ze viem, aj viem aj to ze ty si sa to naucil len nedavno ked to kolovalo na FB ohladom debilov co pustaju hoaxy o korone...

Reagovat
rossoneri89

Rebiiiiiiic

Reagovat
LesyJePan

Rebic super, ale Ibra tie penalty moc nevie

Reagovat
bobis21

Hlavně říkal že už na ně chodit nebude a nechá je Kessiemu a od té doby všechny u kterých byl na hřišti kopal

Reagovat
LesyJePan

Naviac u Kessieho to je pri penaltach istejsie.

Reagovat
Yanek

Bravo Ante

Reagovat
BaggioRoberto

Ante Rebič The Zametač.

Reagovat
Eldarion

Anteee ♥ ale keby tie penalty kopal Prezident, bol by som pokojnejší

Reagovat
GEGE

To jak řekl,že nechá penalty Kesiemu byl nějaký fake?

Reagovat
LesyJePan

To bolo na zaciatku sezony, asi uz mal kazdy zabudnut

Reagovat
CR7RONALDO

Potom ako sa zranil, tak ich kopal Kessie, ale keď sa vrátil Ibra po zranení, tak zrazu ich začal kopať znovu. Asi si myslel, že mu tá prestávka pomohla. Ale neviem prečo ich takto zle kope túto sezónu, doteraz s nimi nemal problémy.

Reagovat
Eldarion

Donnarumma

Reagovat
LesyJePan

Užasný

Reagovat
smazaný uživatel

Na boha zahazuje dost penalt, ne?

Reagovat
rossoneri89

Druhá ... Ale čo s tým keď obidve boli správne odpiskane...

Reagovat
Eldarion

ale takto som ešte nevidel obrancu ísť do súboja

Reagovat
rossoneri89

Zahral trosku volejbal

Reagovat
Yanek

záporné IQ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pre istotu zahral oboma rukami

Reagovat
cresposuper

Mihajlovic protestoval proti comu? Akoze proti tej dvojitej ruke?

Reagovat
bobis21

Ten počet penalt je fakt neuvěřitelný ale obě jasné...

Reagovat
10

17 je celkový rekord...vy máte 15 a jsme v půlce ligy

Reagovat
rossoneri89

No tak 30 bude tak akurát

Reagovat
lnterista

kdo drzi rekord?

Reagovat
lnterista

to jsou promenene? Loni melo Lazio 18

Reagovat
10

Ano, to je rekord, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

A z toho bůh 13 nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně nemít penalty jste 10tí v lize

Reagovat
maras93

To takhle nejde říct, ale pokusil ses být vtipnej, tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba dneska by to bylo NULA bodů

Reagovat
EXoRcIsT

treba by sme dali gol inak to uz nemozes vediet. Dnes penalty 100% spravne

Reagovat
Yanek

Co tam dělá Mihajlovič s redkou?

Reagovat
cresposuper

Reagovat
maras93

Tohle mi bylo jasný už když jsem viděl, že jde do hry.

Reagovat
cresposuper

Kolky zapas v poradi, v ktorom Milan fyzicky nestiha?

Reagovat
Eldarion

Cely mesiac sa nám striedali hráči kvôli korone/zraneniam, tak aj to môže byť dôvod, že niektorým ešte chýba match fitness. Ale Mihajlovic poslal na záver 5 čerstvých hráčov na ihrisko a celý ich tím išiel na doraz, tam nás dosť mleli.

Reagovat
cresposuper

kazdopadne ak to pojde takto dalej, tak podla mna zacnete coraz viac stracat, uz vcera ste mali namale

Reagovat
Eldarion

Skorupski a Donnarumma včera čarovali, tam to mohlo skončiť všelijako. Inak ale súhlasím, herný prejav v Januári bol dosť bieda...

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze tu biedu videl aj Pioli, ale podla vyjadreni na tlacovke asi nie...

Reagovat
rossoneri89

Kessie ma brutálne krytie lopty...

Reagovat
M11

CHIESA !!!

Reagovat
10

Fedex

Reagovat
To som ja

Konečne Juve aké chcem vidieť,okamžité nápadanie súpera všetci hráči v pohybe,ak sa pridajú góly tak to bude super.A Weston je zviera

Reagovat
sankakofi

Presne tak. Len aby to tak bolo aj do konca zápasu a následne v ďalších zápasoch.

Reagovat
Furia Ceca

Paráda, ale chtělo by to vedení pojistit.

Reagovat
ED91

Pirlo teraz vyzeral jak Chuck Norris

Reagovat
M11

Dokud nedame druhy gol.. Doria bude hrat stale stejne..

Reagovat
M11

Bonucci je strasny.. vsechno nebezpeci jde pres nej

Reagovat
To som ja

Tak on je časovaná bomba,to všetci vieme

Reagovat
10

Dneska kdyby tam neměl Chiella, tak prohráváme 3:1

Reagovat
To som ja

S Frabottom,alebo Bernom by to bola tutovka

Reagovat
Furia Ceca

Bych toho sráče okamžitě prodal... Chielliniho bych ještě na rok prodloužil jako mentora a soustředil bych se na sehrání dvojice Demiral – De Ligt.

Bohužel, toho se asi nedočkáme

Reagovat
To som ja

Moja averzia na Bernu dnes dosiahla strop,aj za tak krátku dobu ma vytočil na maximálku.Ten chlap nevie zastaviť loptu,ktorá už stojí

Reagovat
10

Ronaldo další tragickej zápas

Reagovat
ED91

Pirlo ho málo karát neháva sedieť...

Reagovat
M11

RAMSEY !!!

Reagovat
DelPiero137

Dnes som to videl utrzkovite ale, Ronaldo tragedia a sadnut si nemoze. Arthur velmi kvalitny vykon. Chielo a Leo v zaklade do konca ligy

Celkovo to posobilo isto smerom dozadu. Otazka na kolko to bolo Doriou.

Reagovat
To som ja

2.polčas sme sa vrátili k našej klasike a nič tam nefungovalo,niektorí hráči už nevládali a Tí čo prišli na to nemajú aby niekdy hru Juve posunuli.Výborný zápas opäť zahral Arthur,možno ma ešte prekvapí a tie dobré výkony bude mať častejšie.Najlepší boli Chiellini a Chiesa.Morata to celé obehal a to dosť pomáhalo zálohe.Rabiot platená prechádzka v priamom prenose a Ronaldo,stratený v lese.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Eriksen v základe

Reagovat
lnterista

Mikina i dresy krása

Reagovat
Panděvova ofina

Ten Perisic zase . Neskutečně špatnej

Reagovat
lnterista

U Martineze vse konci

Reagovat
cresposuper

Pritom az po zakoncenie hra dobre

Reagovat
snuff24

Reagovat
cresposuper

Skriniar hra tuto sezonu znovu vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo: “Khedira is training with us, as from the beginning of the season, now the market will close shortly and we will see what to do. We had already talked about him in the past.” #juvelive

Info @DiMarzio

: Sami Khedira is very close to join Hertha BSC, confirmed. He'll sign a two-and-half-year contract with the Germany side. #JFC

Info @Kicker

: Today, Khedira will do medical tests with Hertha BSC. #JFC

Sami Khedira will join Hertha Berlin on a contract until 2023. (Sky)

Reagovat
LesyJePan

Atalanta sa velmi neprijemne rozbieha, dneska drzim palce Laziu.

Reagovat
Largo

Reagovat
ED91

Remízka by bola uspokojivá

Reagovat
Kaka14

Reagovat
smazaný uživatel

dobehli...

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzetta della Sport

“Hotovo! Lataro Martínez bude naďalej hráčom Interu. S klubom totiž našli dohodu na novej zmluve, s platom €4,5M ročne. Oficiálne to bude v nasledujúcich týždňoch. Zrušená bola aj výstupná klauzula.”

Inak keď sa pozrie človek na Lukaku a Martinez. Tak Lukaku 14 gólov (3 z penalty) a Martinéz 10 golóv (0 gólov z penalty). Takže keď by sme tie góly z penált odrátali Lukaku a prirátali Martinéz, tak Martinéz by mal dokonca ešte o dva góly viac ako Lukaku. Takže s Martinéz to asi nebude také zlé.

Reagovat
Alberto Aquilani

nestačilo proste len Lukakuovi odrátať tie penalty a porovnať, koľko ich dali obaja z hry bez penált?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lukaku 11 a Martinez 10

Reagovat
10

z toho polovinu dal Martínez Crotone a Beneventu...a jen v těch zápasech, co jsem viděl, spálil minimálně stejný množství čistých gólovek

Reagovat
Jajinek

Reagovat
danko10

Atalanta vyzerá bez Gosensa s Hateboerom ako Cagliari. Lazio si to kontroluje s prehľadom, ako proti Rímu.

Reagovat
danko10

Noo jasné, len som klikol na odoslať a už ho vezú.

Reagovat
Pipo123

Dnes zatiaľ super výkon, Inzaghi ten team pripravil výborne, nechali sme Atalantu hrať na lopte a spoliehali na protiútoky, tá prechodová fáza je zvládnutá perfektne, tieto zápasy nám sedia, podobne ako proti AS v derby.

Obrana v posledných zápasoch hraje lepšie, dnes sa mi páči Musacchio, hraje dominantne a nespravil žiadnu chybu, môže byť za tie peniaze výborná posila, Patric nemá na základ proti lepším súperom. Btw Muriqi posledné zápasy ide, docela beštia po fyzickej stránke, taký low budget Ibra

Reagovat
LesyJePan

Mussachio sa ešte len ukáže vo svojom pravom svetle.

Reagovat
Pipo123

Môže byť, ale horší než Patric byť nemôže, Ramos bude chýbať 2-3 mesiace a Mussachio sa môže ukázať, dnes hral naozaj dobre, ale to platí pre celú našu defenzívu.

Reagovat
Eldarion

Musacchio si odmaká svoje, v tej vašej trojčlennej obrane by mu to malo sedieť viac, kde bude ten tlak na neho menší a možno nebude robiť toľko hrúbiek.

Reagovat
smazaný uživatel

Musachio je podla mna lepsi ako Romagnoli, nechapem preco ho Pioli tak odpalil

Reagovat
mastakillah

Elmas

Reagovat
Largo

Zatím naprostá spokojenost, proti týmu s nejlepší obranou v lize vést po 30 minutách 3:0, to se jen tak nevidí. Škoda Pellegriniho, kterej se vykartoval na Juve.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsiu obranu ma Juve a Verona bola na delenom druhom mieste s Neapolom. Treba pocitat ten 1 gol co dostali v zapase s AS ktory sa normalne odohral...

Reagovat
Largo

No jak vidis, tak so tabulky se pocita jen to skore 0:3 pro Hellas.

Reagovat
Maritazzi

Jj, škoda že to bylo 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

a j mas pravdu, beriem spet

Reagovat
Largo

Co to tam dělali Mancini s Lópezem???

Reagovat
To som ja

Largo čo sa stalo Smallingovi,že striedal

Reagovat
Lech

Nejsem Largo, ale vypadalo to na hamstring

Reagovat
To som ja

Dík

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

No Džeko no problem, klasická údržba po vedení 3:0, nic co by fanoušci AS neznali, i tak jsme ve druhé půli měli víc šancí než Hellas. Jinak Tonda Barák hrál opět dobře.

Reagovat
Largo

Přesně, bez Džeka to taky jde a osobně se mi prostě Borja líbí mnohem víc. Víc běhá, napadá, rozehrává a nabízí se. Nebe a dudy v porovnání s Džekem. Škoda, že my si to vždycky tak pokazíme a od 55. minuty ztrácíme energii a zájem o hru. Naštěstí to dneska Hellas nepotrestal.

Zčásti viním Fonsecova střídání, který se mi dneska nelíbily. Nechat tam Mchitarjana, kterej od 70. minuty evidentně nemůže a je pro nás klíčovej před Juve, je diletantství. Střídat Karsdorpa, kterej už od 75. minuty sotva běhá a stále se drží za stehno, to samý. A celkově, nechat si tři střídání v rozhodnutým utkání až na 86. minutu, to je až výsměch těm střídajícím hráčům.

Reagovat
Lech

Jediny v cem je Mayoral horsi je sbirani micu ze vzduchu, ikdyz Dzeko tento rok stejna katastrofa. Driv v tom exceloval, za dob Salaha. Borja ale 100% potrebuje za sebe nahradu, no do dalsi sezony bych si ho jako hrot c. 1 klidne nechal.

V tom druhym polocase je vic veci za co Fonsecu kritizivat, ten tym nema vubec predstavu co delat kdyz souper napada vysoko

Reagovat
Largo

Naprostej souhlas. To je nas dlouhodoby problem. Staci vysunout presink a jsme ztraceny. Borja ty fyzicky dispozice nema, ale to je pochopitelny. A kdyz nemam dvoumetrovyho hrota, tak zmenim taktiku a nenakopavam mice vzduchem na jednoho “malyho” utocnika, kolem ktery jsou navic tri stoperi soupere, ale hraju vic po zemi, ne? To da rozum...

Reagovat
Lech

Reagovat
Maritazzi

No on takhle úplně fotbal nefunguje a zrovna dneska nám první poločas vycházela naprosto jednoduchá taktika nákopu a následnýho vybojování míče od zálohy. Takhle právě napadání Hellasu nemělo žádnou účinnost, nezískávali balony v naší přechodový fázi a my neměli problémy jako s Atalantou. Jak je Fonsecu často za co kritizovat, tak tohle dneska fungovalo dobře.

Reagovat
Stana95

naštěstí se Verona po těch slepených gólech celkem rozsypala. I tak bych ale vytknul to proměňování brejků ve druhé půlce, tam se tak dva tři góly ještě daly dát a bylo by to úplně v klidu, takhle byly trochu nervy. No a ty Fonsecovy střídání v 85 ...

jinak škoda že se na Juve vykartoval Lorenzo a taky otázka co Smalldini

Reagovat
Largo

V aktuální formě mi ale Smalling vůbec nechybí...Na Juve klidně s Mancinim, Ibanezem a Kumbullou.

Reagovat
Stana95

aspoň se může Kumbulla ukázat, za mě teda lepší obrana s ním, než tam cpát Cristanteho

Reagovat
Largo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele