20. kolo
27.01.2008 20:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

AS Livorno - Juventus Turín 1:3

Livorno devět zápasů v řadě neprohrálo, jeho pokořitelem se stal až Juventus. Stará dáma tři body nutně potřebovala, výhrou tři nula si pojistila průběžnou třetí příčku.

Místo zraněného Buffona se do branky hostí postavil Belardi a hned po čtvrthodině měl práci. Tristan uvolnil Pasqualeho a Belardi musel zasahovat, s dorážkou Tavana mu pomohl obránce Molinaro.

Postupem času si však začal vytvářet tlak Juventus, což pocítil domácí brankář Amelia. Opora Livorna záhy likvidovala nebezpečný volej Del Piera i volej Nedvěda. Gólem skončila až akce hostí z 30. minut. Zanetti našel za obranou Trezegueta a ten Ameliu chladnokrevně obstřelil.

Domácí mohli vyrovnat, ale Vidigala vychytal pozorný Belardi. To Juventus další šanci proměnil v gól. Opět výborně nahrával Zanetti a v koncovce se tentokrát nemýlil Del Piero. Ještě lépe se hostům dýchalo po vyloučení De Vezzeho, který musel po dvou žlutých kartách opustit v 54. minutě hřiště.

Uklidňující pojistku pak přidal zanedlouho Trezeguet. Francouz zakončil hezkou kombinaci Palladia s Del Pierem a vstřelil už patnáctý ligový gól v sezóně. Domácí zaznamenali alespoň čestný úspěch. Bogdani se opřel do centru Pulzettiho a snížil na konečných 1:3.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Juventus v minulém kole zaváhal, tak to snad napraví v tomto. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci z Livorna,pokuste se potvrdit fantastickou formu a Juventus obrat o brat o nejaky ten bodik.

Tip 10.

Reagovat
smazaný uživatel

juve se spici tabulky vzdaluje, proto musi zabrat, tip 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele