20. kolo
27.01.2008 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Inter Milán 0:0

Ve šlágru kola italské nejvyšší soutěže mezi Udine a Interem Milán diváci branku neviděli a oba celky si z utkání odvážejí bod. Domácí Udine sice hrálo 70 minut přesilovku, když se ve 20. minutě nechal vyloučit hostující Cesar, ale lídr tabulky bezbrankový stav nakonec udržel.

Domácí byli blízko vstřelení úvodní branky hned v úvodu utkání. Běžela šestá minuta a Di Natale vyslal nepříjemně zakroucenou střelu, která nakonec olízla tyč. Dlouhou dobu se poté nic nedělo a diváci čekali na větší vzrušení. To přišlo ve 21. minutě, kdy hlavní sudí zasadil Interu ránu v podobě vyloučení Cesara Aparecida. Cesar uviděl červenou kartu po druhé žluté. Obě žluté karty a následně i červenou dostal v rozmezí 30 sekund po zákrocích na Mesta a trenér Mancini na lavičce pořádně zuřil. Žlutou kartu si také vysloužil Zlatan Ibrahimovič. Do rozhozené hostující obrany se rychle vrhl útočník Quagliarella, ale brankář Cesar jeho záměr vystihl. I přesto, že hrál Inter v deseti mužích mohl se ujmout vedení, ale Cruz poslal hlavičku mimo. O chvilku později byla šance na druhé straně, když se v pokutovém území udělal po D'Agostinově centru velký zmatek, který nakonec odkopem vyřešil Burdisso.

Druhý poločas načal tvrdou střelou Cruz, ale brankář Handanovič jeho pokus zlikvidoval. Další nebezpečnou situaci si vytvořil před brankou domácích Inter po trestném kopu, kterým Ibrahimovič jen těsně minul branku. Na druhé straně se proti sobě opět postavili brankář Cesar proti útočníkovi Di Natalemu a ze souboje vyšel jako vítěz opět hostující gólman. Poté byla hra na chvíli přerušena, protože si rozhodčí přivodil svalové zranění a nechal se ošetřit. Nerazzurri bylo po hodině opět velice blízko vedoucí brance, i když ale tentokrát míč zapadl za brankovou čáru, nebyl uznán. Volný přímý kop rychle rozehrál Dejan Stankovič, našel ve vápně Ibrahimoviče a ten přehodil brankáře. Rozhodčí ale branku neuznal, jelikož viděl Ibrahimovičův faul. Poté se dostali do dalších slibných příležitostí jak domácí, tak i hosté – Di Natale, respektive Ibrahimovič, ale ani jeden neuspěl. I přes 10 hráčů v poli chtěl trenér hostů Mancini zvítězit a v závěru poslal do hry místo Cambiassa útočníka Crespa, ale nakonec utkání skončilo 0:0.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Toto bude zajímavý zápas. Udinese docela jede, ale Inter je celkově lepší. Snad podá lepší výkon, než v minulém kole, kdy se protrápil k výhře s Parmou. Tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele