Serie A - souhrn 15. kola

07.12.2018, 22:30, aktualizováno 09.12.2018, 22:28
Komentáře a souhrny
Juventus zvládl ostře sledované utkání s milánským Interem a po nejtěsnější možné výhře potvrdil svoji dominanci. "Stará dáma" má stále osmibodový náskok na Neapol, která neměla problémy s Frosinone. Selhalo naopak římské AS, v Cagliari proti devíti promarnilo dvoubrankový náskok. Zajímavý závěr přinesl souboj Lazia se Sampdorií.

AC Milán - Turín FC 0:0

09.12.2018 20:30

Góly: -

AC Milán doma nedokázal překonat obrannou hráz Turína a pouze remizoval 0:0. Rossoneri tak nevyužili bodové ztráty Lazia a na čtvrtém místě mají k dobru jen jeden bod. I když se ani jedna strana nedokázala prosadit, šancí bylo dostatek a diváky fotbal na San Siru určitě nenudil.

Obecně se očekávalo vyrovnané střetnutí, oba celky se nacházely v dobré formě, navíc tři předchozí vzájemná utkání skončila remízou.

Lépe vstoupil do utkání Turín, který nad AC Milán nevyhrál od roku 2001. Rossoneri se v počáteční fázi jenom bránili a mohli děkovat svému brankáři Donnarummovi, který v 5. minutě fantasticky vyškrábl Falquého hlavičku z malého vápna. Tlak Granaty pokračoval a v další slibné příležitosti neobstál Belotti. Milánští vyrovnávali hru pomalu, každopádně Salvatore Sirigu se v brance hostů spíše nudil. Ve 41. minutě měli Býci další obrovskou šanci, zpoza vápna vyslal jedovku opět Belotti a Donnarumma se musel hodně natáhnout. V prvním poločase to ze strany Milána nebyl optimální výkon, nicméně po přestávce se obraz hry zásadně změnil a byl to právě Milán, který začal udávat tempo zápasu.

Rossoneri postupně převáželi držení balónu na svojí stranu, ale do koncovky se přeci jenom dostávali obtížně. Turín velmi dobře bránil, navíc Milán kazil koncovku. Higuaín v jedné šanci mohl posouvat balón na lépe postaveného Susa, ale rozhodl se vystřelit a tím akci pokazil. Krátce na to byl ve stejné pozici i Suso, jenže střílel hodně vedle.

Devět minut před koncem znovu pálil Suso a tentokrát mnohem nebezpečněji, Sirigu sice zasahovat nemusel, balón se otřel o boční síť. V 87. minutě přišla největší šance zápasu, která mohla celé utkání rozhodnout. Patrick Cutrone se dostal za obranu Turína a stačilo balón uklidit k tyči, kde by Sirigu neměl nárok, jenže mladý útočník Milána vůbec netrefil branku. Rossoneri se v závěru tlačili do zakončení, ovšem Turín už se dokázal ubránit a z Milána veze bod.

Více informací k zápasu

Janov CFC - SPAL 2013 1:1

09.12.2018 18:00

Góly: 38. Krzysztof Piątek (pen.) - 15. Andrea Petagna

SPAL veze z Janova jen bod a moc rád za něj asi nebude. Měl určitě na víc, zvláště po brzkém vyloučení domácího obránce Domenica Criscita. I přes velký tlak v závěru ale druhou branku nepřidal.

Trenér Cesare Prandelli měl před sebou první utkání na lavičce Janova poté, co vystřídal Ivana Juriće. A rozhodl se hrát hodně aktivně. Opíral se především o tříčlennou obranu a útočnou dvojici Piątek - Kouamé. Grifové od prvních minut hráli velmi dobře a kontrolovali hru rychlým přechodem do útoku. Brankář Gomis v bráně SPALu musel řešit několik ošemetných situací pomocí vybíhaní.

V 11. minutě si však domácí případné tři body sami hodně zkomplikovali. Domácí veterán Domenico Criscito totiž surově nakopl ve středu hřiště Schiattarellu, za což mu sudí ihned ukázal červenou kartu! A SPAL svou šanci dokonale využil. O pouhé čtyři minuty později totiž SPAL zahrával volný přímý kop, který ve vápně prodloužil Felipe. Na zadní tyči jej ještě doskočil Andrea Petagna a hosté vedli!

Janov protestoval zvláště poté, co Sandra ve vápně fauloval Fares, leč sudí zůstal neoblomný. Penalty se diváci v Janově dočkali až ve 38. minutě. Při pokusu zakončit byl ve vápně stažen k zemi Romero a i když sudí nejprve nepískal, po konzultaci s videem změnil názor. Míč si postavil domácí kanonýr Krzysztof Piątek a zvládl svou roli na jedničku - 1:1.

Ještě před koncem první půle hosté málem znovu vedli, ale tentokrát brankáře Radua zachránila tyč! Janov celkově v obraně nepůsobil zrovna jistým dojmem a v nastavení se ještě rána Antenucciho odrazila k Petagnovi. Jeho hlavička však skončila na břevnu!

SPAL byl aktivnějším týmem i po změně stran. Schiattarella předvedl skvělou individuální záležitost a prokličkoval mezi dvěma stopery. Jeho následná rána ale Radua z míry nevyvedla. Z levé strany pak přilétl centr na Antenucciho, jehož hlavičku mladík Radu opět chytil. A když se po povedeném ataku neprosadil ani Kouamé, jehož ránu vyrazil Gomis, bylo o remíze rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Bologna FC 2:1

09.12.2018 15:00

Góly: 10. Francesco Caputo, 80. Antonio La Gumina - 41. Andrea Poli

Filippo Inzaghi má další problém. Boloňa prohrála i důležitý záchranářský souboj s Empoli a ještě více prohloubila svojí krizi. Severoitalský celek už klesl na sestupové osmnácté místo. Utkání rozhodl ve prospěch Azzurri deset minut před koncem La Gumina. Českého fanouška může těšit fakt, že celé utkání za Boloňu odehrál Ladislav Krejčí.

Empoli zvítězilo 2:1 a posunulo se v tabulce na čtrnáctou pozici, naopak Boloňa si výrazně pohoršila a je velmi pravděpodobné, že do dalšího zápasu už ji povede jiný trenér.

První poločas důležitého klání nabídl hned několik příležitostí na obou stranách a diváci na stadionu Carla Castellaniho se rozhodně nenudili. V 11.minutě se měnilo skóre poprvé a to ve prospěch domácího celku. Ofenzíva Empoli pobavila místní publikum nápaditou akci s krásnou La Gumivovo přihrávkou a přesnou koncovkou Francesca Caputa. Boloňa přispěchala s odpovědí, ale Palacio po dobrém centru netrefil zařízení. Po půlhodině hry dokázalo Empoli vstřelit i druhou branku, ovšem Traoré stál v době dorážky v ofsajdu, takže gól nemohl a ani nebyl uznán. Ke změně skóre nakonec přeci jenom došlo, ale na druhé straně. Palacio se štěstím prošel mezi bránícími hráči a přihrávkou před branku nabídl vyrovnání neomylnému Polimu. V nastavení si ještě domácí zkoušeli vymodlit pokutový kop, ale videotechnologie nakonec přestupek proti pravidlům neodhalila.

Empoli bylo o něco aktivnější a to platilo i po změně stran. Po hodině hry hlavičkoval těsně vedle Caputo a totéž platilo i v 70.minutě o střele Veseliho, tedy opět těsně vedle. Boloňa se v podstatě jenom bránila a deset minut před koncem za to byla potrestána. Zajcovi v pádu vůbec nesedla střela, nicméně balón došel až k La Guminovi, který už měl snadnou úlohu a zblízka střelou do prázdné branky utkání rozhodl. V nastavení ještě mohl zařídit dělbu bodu Danilo, ale výtečný zákrok proti němu předvedl brankář Provedel.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Chievo Verona 1:1

09.12.2018 15:00

Góly: 53. Bruno Alves - 46. Mariusz Stępiński

Parma musí být lehce zklamaná, protože na domácí půdě jen remizovala s Chievem Verona. A to přesto, že dvacet minut hrála v početní výhodě po vyloučení hostujícího Fabia Depaoliho.

Ducali byli doma jasným favoritem zápasu a Chievo se svými potížemi a strádáním pro ně mělo být snadnou kořistí. Jenže od prvních chvil bylo jasné, že tohle Chievo bude bojovat. Parmě se navíc nedařila rozehrávka a její hráči velmi často kombinaci kazili. K tomu se přidalo množství faulů, takže utkání minimálně v jeho první fázi nebylo zrovna pastvou pro oči.

První větší šanci si po 15 minutách připsal zkušený veterán Sergio Pellissier, který předskočil obránce a centr ze strany se snažil nasměrovat mezi tři tyče. To se mu ale o pár centimetrů nepovedlo. Po dalších pár minutách se po parádním obloučku do vápna k voleji dostal Barilla, který namířil míč k zadní tyči. Tam se však včas přesunul i brankář Sorrentino. K ráně se dostal také Rigoni, jehož zakončení však nemohlo mít šanci na úspěch.

Valter Birsa se před koncem první půle pokoušel ve vápně o nůžky, ale balon netrefil ideálně. Chievo však vzápětí udeřilo. Pouhou minutu po návratu obou jedenáctek na hřiště se Sergio Pellissier dostal k zakončení a mířil na zadní tyč, jenže míč mu sjel z kopačky. Původně zamýšlená střela se tak stala přesnou nahrávkou na mladíka Mariusze Stępińskiho, který už se nemýlil!

Parma se ale přesto nevzdala a ihned se pustila do útočení. V 54. minutě své snažení dotáhla k úspěšnému konci, když po faulu Barby kopal standardní situaci Bruno Alves. A kopl to parádně, protože míč zaplul k tyči a Sorrentino plachtil vzduchem zbytečně - 1:1.

Dvacet minut před koncem dostala Parma další impuls, protože Chievo muselo dohrávat o deseti mužích! Mladík Depaoli fauloval těsně před vápnem a po druhé žluté kartě musel hřiště opustit. Parma mohla i vést, když v 89. minutě propadl míč k Robertu Inglesemu a útočník si ho nikým neatakován připravil na pravou nohu. Jenže z území pokutové značky pálil jen do tyče!

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Atalanta Bergamo 1:3

09.12.2018 15:00

Góly: 12. Kevin Lasagna - 2. Duván Zapata, 62. Duván Zapata, 80. Duván Zapata

Udinese pod trenérem Nicolou poprvé padlo a může za to "kat" Duván Zapata. Někdejší hráč Zeber se dnes postaral o všechny tři branky Atalanty a především díky němu se Orobici dočkali tří bodů.

Začalo to hodně brzo. Už ve druhé minutě se Rafael Tolói ukázal i v ofenzivě a obešel na pravé straně Mandragoru. Zapata následně vybojoval alespoň rohový kop, z něhož Atalanta udeřila! Tolóiem prodloužený centr pak do sítě posunul právě Duván Zapata a mohl slavit první pátou branku v sezoně!

Rigoni si před rohem velkého vápna navedl míč na levou nohu, jenže finální nahrávka se mu už nepovedla. Toho využilo Udinese. Rychlý kontr podnikl křídelník Marco D‘Alessandro, který pro změnu zase nedostával moc šancí v Atalantě. Udinese na něj ale spoléhá a D‘Alessandro se mu odvděčil. Nejen že se mu povedlo přesprintovat dva obránce, ale ještě našel před bránou nepokrytého Kevina Lasagnu - 1:1.

Atalanta ale i přesto kontrolovala vývoj zápasu a minimálně v kombinaci neměla srovnání. Ve 45. minutě obránce Stryger Larsen podklouzl a pustil Zapatu do útoku. Kolumbijský útočník si zasekl míč na pravou nohu, jenže pálil jen do boční sítě! O chvíli později se ještě pokusil vystřelit obránce Masiello, jenže jeho ránu zablokovala pozorná obrana Udinese na rohový kop.

Chvíli po změně stran se do šance dral Fofana. Zkušený útočník se snažil vysunout Lasagnu, který přihrávkou skrz pokutové území připravil šanci De Paulovi. Jeho rána ale neměla potřebné parametry a mířila jen mimo bránu! Hráčům Udinese se stále nedařilo sebrat balon a Atalanta s nm na nohou neustále hrozila poblíž pokutového území.

Po hodině hry Hans Hateboer přihrál z pravé strany na střídajícího mladíka Barrowa. Ten sice trochu zaváhal a na míč nedosáhl, ale jeho zmatečný pohyb vyvedl z míry obránce Udinese, takže se k balonu dostal rychle reagující Duván Zapata. Ten už měl úlohu hodně jednoduchou.

Deset minut před koncem se k ráně dostal ještě Seko Fofana, jehož dělovka zamířila jen do tyče! Z následného protiútoku ho totiž Atalanta potrestala. Hateboer potáhl míč až do vápna a v něm našel Duvána Zapatu. Ten vypálil na opačnou stranu brány a střelou od tyče odraženou zkompletoval hattrick!

Více informací k zápasu

US Sassuolo - ACF Fiorentina 3:3

09.12.2018 12:30

Góly: 63. Alfred Duncan, 68. Khouma Babacar, 80. Stefano Sensi - 70. Giovanni Simeone, 89. Marco Benassi, 90+7. Kevin Mirallas

Až brankou v osmé minutě nastavení odvrátila další hrozící porážku Fiorentina. V krásném zápase na stadionu Cittá del Tricolore padlo šest branek, přičemž Fiorentina ještě čtyři minuty před koncem prohrávala o dva góly. Výsledek je pro Sassuolo poměrně krutý, neboť po většinu zápasu bylo lepším týmem. Stíhací jízdu Violy odstartovalo vyloučení Filipa Djuričiće.

Ve složité pozici byl před utkáním hostující kouč Stefano Pioli. Třiapadesátiletý rodák z Parmy nemá s Fiorentinou uspokojivé výsledky a aby alespoň částečně zmírnil hlasy volající po jeho odvolání, potřeboval na půdě Sassuola uspět.

A byla to vskutku nelehká mise, domácí Neroverdi totiž začali lépe a po čtvrthodině hry přispěchali s první gólovkou. Berardim tažený protiútok nebezpečně zakončil Babacar, mimochodem někdejší hráč Fiorentiny. O několik minut později pak přímákem protáhl Lafonta Sensi a výsledek zůstával nadále bezbrankový. Nic dalšího už první poločas nenabídl a jak se později ukázalo, šlo o zcela rozdílnou hru, než která přišla po změně stran.

Po přestávce totiž začaly brankové příležitosti růst jakou huby po dešti. Do 60. minuty mělo Sassuolo tři velice slibné příležitosti, ale golman Lafont jako zázrakem neinkasoval. Až o dvě minuty později zahrozila i Fiorentina, ale Benassi nedokázal využít odkryté branky a z nadějné situace vytěžil jen rohový kop.

Poprvé došlo ke změně skóre až v 63.minutě, kdy golman Lafont vyboxoval balón k nohám Alfreda Duncana a ten nekompromisní dělovkou do šibenice prolomil nerozhodný stav. Fiorentina se v tu chvíli jenom bránila a zelenočerný uragán zanedlouho udeřil podruhé. Lafont ještě vyrazil přímák Sensiho, ale po další akci beztak inkasoval z kopačky Khoumy Babacara, který vstřelenou branku nijak náležitě neoslavoval.

Klíčový okamžik utkání příšel o tři minuty po Babacarově gólu. Giovanni Simeone ze střední vzdálenosti vypálil přízemní pokus a Consigli se jen ohlédl. Viola se kontaktní brankou okamžitě vrátila zpět do utkání, které však pevně drželo v otěžích Sassuolo. Když deset minut před koncem další krásnou přízemní střelou k tyči znovu zvýšil Stefano Sensi na rozdíl dvou branek, málokdo o výhře Neroverdi zapochyboval.

Jenomže v 86.minutě uviděl za faul druhou žlutou kartu Filip Djuričić a Sassuolo muselo dohrávat v početní nevýhodě. Do konce zápasu zbývalo už málo času, ale Fiorentině se podařilo nabídnutou šanci dokonale využít. Marco Benassi minutu před koncem hlavou z malého vápna snížil na 2:3 a o chvíli později se hra na čas zastavila, pro změnu kvůli vyloučení hostujícího Milenkoviče. Sudí pak protáhl nastavený čas až do jeho osmé minuty a právě v tento moment Viola srovnala na konečných 3:3. Kapitán Pezzella šikovně vysunul za obranu Kevina Mirallase, který překonal brankáře Consigliho. Fiorentina měla v zápase namále, ale nakonec i se štěstím získala bod. Bude to Piolimu stačit?

Více informací k zápasu

SS Lazio - UC Sampdoria 2:2

08.12.2018 20:30

Góly: 79. Francesco Acerbi, 90+6. Ciro Immobile (pen.) - 21. Fabio Quagliarella, 90+10. Riccardo Saponara

Čtyři branky a konečnou dělbu bodů přineslo dramatické utkání na Stadio Olimpico mezi Laziem a Sampdorií. Pro Biancocelesti je remíza ztrátou, neboť zůstali na pátém místě a pokud v nedělním utkání uspěje AC Milán, bude rozdíl mezi oběma celky už tříbodový. Sampdoria v Říme potvrdila dobrou formu, i když cenný bod nakonec získala až se štěstím v desáté minutě nastavení.

Závěr utkání přinesl obrovské drama, Lazio proměnilo v šesté minutě nastavení pokutový kop a zdálo se, že nakonec získá tři body, ovšem o čtyři minuty později srovnal na konečných 2:2 Riccardo Saponara.

Simone Inzaghi moc dobře věděl, že Sampdoria nebude snadný soupeř a tyto obavy se začaly v prvním poločase naplňovat. Lazio do něho vstoupilo velmi aktivně a ve 13. minutě dokonce vstřelilo první gól, který však nebyl kvůli ofsajdovému postavení uznán. O osm minut později předvedla Sampdoria nádhernou akci, kterou zblízka neomylně zakončil Fabio Quagliarella. Vedoucí branka hostům pomohla, Lazio se najednou nemohlo dostat do tempa a ve zbytku poločasu se marně snažilo cokoliv vymyslet. Až v nastavení na sebe upozornil kanonýr Ciro Immobile, když orazítkoval tyč Auderovy svatyně.

Domácí po přestávce pokračovali v tlaku a Ciro Immobile zazdil další velkou příležitost, přesněji řečeno balón směřující do branky na poslední chvíli vykopl Andersen. Lazio bojovalo, ale překonat Audera se stále nedařilo. V 72. minutě postupoval sám na brankáře Sampdorie Joaquín Correa, jenže ani on ho nedokázal překonat.

Stadio Olimpico se nakonec dočkalo zaslouženého vyrovnání o pár minut později. Rohový kop zahraný na přední tyč propadl k volnému Acerbimu a ten zblízka srovnal na 1:1. Drama zápasu vyvrcholilo v nastaveném čase. V jeho čtvrté minutě nejprve zahrál rukou Andersen, takže sudí odpískal pokutový kop, který Ciro Immobile bezpečně proměnil. Jenže výsledek 2:1 nevydržel, o několik minut později srovnal stav kopem á la Ibrahimović Riccardo Saponara. To už Sampdoria dohrávala bez vyloučeného Bereszynského.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AS Řím 2:2

08.12.2018 18:00

Góly: 84. Artur Ioniţă, 90+5. Marco Sau - 14. Bryan Cristante, 41. Aleksandar Kolarov

Římané opět selhali a ze Sardinie vezou jen bod. Ačkoli vedli o dvě branky a utkání kontrolovali, v samém závěru dvakrát inkasovali. Hrdinou Cagliari se stal střídající veterán Marco Sau, který v posledních vteřinách srovnal na 2:2.

Cagliari se v hodně studeném sobotním odpoledni postavilo proti AS Řím bez Barelly, ale s hráči jako Cragno, Bradarić, Pedro, Srna, Cerri nebo Farías. Římané se v hodně okleštěném cestovním provedením vydali na Sardinii, kde se jim zase tak moc snadno nehraje. V hodně mladém útoku nastoupili Kluivert, Schick, Zaniolo a Ünder.

O první zajímavou ránu se postaral mladík Nicolò Zaniolo, který střelou z pětadvaceti metrů pořádně protáhl brankáře Cragna! Ten musel zasahovat ještě několikrát v prvních patnácti minutách a většinou si věděl rady. Ve 14. minutě ale ne. Florenzi poslal před bránu dobrý centr po zemi a do druhé vlny ho vrátil Kluivert. Tam si jej našel nabíhající Bryan Cristante a krásnou ranou z první nedal Cragnovi šanci - 1:0 pro hosty.

Cristante se do míče opřel po zpětné nahrávce také o pár minut později, ale tentokrát sledoval, jak míč těsně míjí tyč! Deset minut před koncem první půle se do šance dostalo také Cagliari. Faragò měl šanci vyrovnat, jenže jeho ránu v pokutovém území v poslední chvíli zablokoval záložník Steven Nzonzi.

S postupem času si Cagliari vybudovalo jistou územní převahu a další krásný centr ze strany málem zapadl za překvapeného Robina Olsena! Domácí trenér Rolando Maran mohl být spokojen s herním projevem svých hráčů, ale nikoli s výsledkem. A to méně ve 40. minutě. Po faulu na Zaniola zahrával Aleksandar Kolarov přímý volný kop. Sice trefil jen útočníka Cerriho, ale od něj se balon odrazil přesně k tyči, kam už Cragno nedosáhl!

Ve 45. minutě mohli domácí snížit, když se do vápna Římanů prohnal Diego Farías. Jenže jeho dělovku pod břevno skvěle vyrazil brankář Olsen! Římané vedli po první půli nad domácí týmem o dvě branky, i když objektivně se nedalo říct, že by hru příliš kontrolovali.

Krátce po změně stran musel zasahovat pozorný brankář Robin Olsen, který vyběhl a míč ukryl do své náruče. Pět minut poté si balon u vápna zpracoval mladík Zaniolo a výborně vypálil, jenže narazil na ještě lepší zákrok brankáře Alessia Cragna, který vymrštil svou ruku a míč vyrazil!

Mladík Zaniolo sebral soupeři míč z kopačky a poté pálil z velké dálky, ačkoli mohl nahrávat nabíhajícímu Schickovi. Pálil však příliš nad! V 68. minutě Alberto Cerri podnikl rychlý atak ve vápně a při pokusu o nahrávku nastřelil ruku Aleksandara Kolarova. Sudí Mazzoleni sice zkoumal situaci na videu, ale posoudil, že Kolarovova ruka byla u těla a spíše nastřelená, tudíž penaltu nepískal.

Pro útočníky hostí to bylo hodně tvrdé střetnutí, což ukazovaly mnohé zákroky za hranou. Cagliari postupem času přidávalo na tempu a kontrolovalo utkání, jenže se mu nedařilo byť i jen se dostat k větší šanci. Ani díky střídání několika unavených hráčů se jeho pozice nelepšila, ačkoli aktivita rozhodně dnes byla na jeho straně.

Zajímavou akci po straně zakončoval Faragò, který se ještě netrefil. V 84. minutě ale z následného rohového kopu Pedro prodloužil míč na zadní tyč, kam se s největší dravostí dostal Artur Ionita. Jeho rozhodná hlavička poslala míč za Olsena a Cagliari alespoň snížilo. V poslední minutě dostal agresivně hrající Faragò druhou žlutou kartu. Z mnoha varování se ale AS nepoučilo a v 5. minutě nastavení na konečných 2:2 srovnal střídající Marco Sau!

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Frosinone Calcio 4:0

08.12.2018 15:00

Góly: 7. Piotr Zieliński, 40. Adam Ounas, 68. Arkadiusz Milik, 84. Arkadiusz Milik

Neapol bez potíží rozstřílela bezmocné Frosinone a nasázela mu čtyři branky. Skvělý zápas odehrál především polský kanonýr Arkadiusz Milik, který se trefil dvakrát. Neapol i díky němu odpověděla na tři body Juventusu Turín.

Karty byly před utkáním jasně rozdány. Trpaslík, který má potíže se záchranou, jel do krajiny pod Vesuv, kde se ukrývá nebezpečná Neapol. Ta stále ještě nevzdala boj o mistrovské Scudetto, i když se náskok Juventusu zdá neuvěřitelný. Trenér Ancelotti svěřil starost o tři body hráčům jako Milik, Hamšík, Ounas, Hysaj nebo Luperto. Premiéru mezi třemi tyčemi si připsal mladý talent Alex Meret, který se vrátil po vleklém zranění.

Frosinone se spoléhalo především na Sportiella, Goldanigu, Zampana, Campbella nebo Pinamontiho. Po obligátní minutě ticha, která se v těchto dnech drží na italských stadionech za zesnulého Luigiho Radiceho, se Neapol už mohla v klidu do svého soupeře pustit. Marek Hamšík zkoušel přihrávku patou, ale jeho pokus zastavil pozorný Goldaniga. Pak se do šance neúspěšně probíjel Arek Milik.

V 7. minutě už obrana Frosinone nevydržela. Lorenzo Insigne po delším obléhání pokutového území Frosinone našel na kraji vápna Piotra Zielińskiho a polský mladík krásnou ranou zamířil přesně k tyči - 1:0.

To byl přesně ten vývoj, kterému se Frosinone chtělo vyhnout. Neapol vedla a doma byla při chuti. Útočník Lorenzo Insigne zkoušel poslat do vápna prudký centr, jenže míč skončil jen v náručí brankáře Sportiella. Hosté se před bránu Alexe Mereta ne že nedostali, ale ani moc necpali. Obránci Partenopei si totiž s jejich případnými ataky věděli rady dřív, než k nim vůbec docházelo.

K zajímavé střele se po dvaceti minutách dostal Marek Hamšík, ale tentokrát nepochodil. Slovenský veterán vůbec často zkoušel pozornost zkušeného brankáře Sportiella, jenže jejich vzájemné souboje končily většiny výhrou hostujícího brankáře. Ještě v rámci první půle Neapol navýšila své vedení. Adam Ounas se sice na chvíli podrobil péči lékařů, ale pět minut před koncem parádní individuální akcí přešel přes střed hřiště a ještě skvěle zakončil - 2:0.

Také dosud nepříliš viditelný Arek Milik se dostal ve vápně k zakončení, ale jeho střela byla skvěle zablokována pouze na rohový kop. Krátce po změně stran mohli domácí navýšit vedení. Obránce Ghoulam si seběhl na Ounasův centr do pokutového území a byl sám před Sportiellem, jenže v obrovské šanci napálil míč jen nad bránu!

Frosinone ale chyby domácích v zakončení potrestat nedokázalo, ba se ani nedostávalo k přímému ohrožení Meretovy brány. Po hodině hry zakončoval po vlastním útoku Lorenzo Insigne, který si seběhl s míčem ke straně vápna a zkoušel překvapit Marca Sportiella. Ten však brilantně zasáhl nohou! Pak ještě Insigne upadl před vápnem a sudím nařízenou standardku napálil o velký kus mimo.

Následně si mohl další branku připsat mladý talent Adam Ounas, ale brankář Sportiello byl dnes jen těžko k překonání a jeho jedovatou ránu vyrazil! Nestačil už ale na další šanci, když si na centr Ghoulama naskočil Arkadiusz Milik a využil svou statnou postavu k přesné hlavičce - 3:0 pro domácí.

V závěru utkání si Neapol málem dala vlastní branku při snaze odvrátit míč. I to dokazovalo, jak bezzubé dnes Frosinone bylo. A Neapol to potrestala, když v 84. minutě Ghoulam dostal přihrávku na levou stranu pokutového území a centroval. Na míč si naběhl pozorný Arek Milik, který měl před brankářem Sportiellem už hodně jednoduchou úlohu a nemýlil se - 4:0.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Inter Milán 1:0

07.12.2018 20:30

Góly: 66. Mario Mandžukić

Juventus neohroženě kráčí za další obhajobou a ve šlágru kola znovu opanoval prestižní bitvu s Interem Milán, známou jako Derby d'Italia. Diváci na Allianz Stadium se dočkali jediné branky po hodině hry z hlavy Maria Mandžukiče. Inter vyrovnat nedokázal a toto kolo zakončí na třetím místě, přičemž Juventus už má na něho obrovský, čtrnáctibodový náskok.

Zápas mezi Juventusem a Interem je na Apeninském poloostrově vždy velkou událostí a nejinak tomu bylo i tentokrát. Zaplněný Allianz Stadium v Turíně však žádnou ofenzivní show nenabídl a nic na to nezměnil ani hvězdný Cristiano Ronaldo, který se pochopitelně představil od úvodní minuty. Na druhé straně zase nechyběl Mauro Icardi, nejlepší cizinec uplynulého ročníku Serie A.

Od začátku to byla bitva na ostří nože a hra se hodně kouskovala, v první desetiminutovce ohrozili Handanovičovu branku jen dvakrát Dybala, který nejdřív hlavičkoval vedle a po té branku přestřelil. Vůbec první, opravdu stoprocentní příležitost měl až po půlhodině hry, možná trochu překvapivě, hostující Inter. Icardi v sevření mezi dvěma stopery udržel balón pro Gagliardiniho, který se vzápětí ocitl v tváří tvář Szczesnymu, jenže zakončení záložníka Nerazzurri skončilo na vzdálenější tyči! Juventus měl velké štěstí a první šanci Interu nakonec přežil bez újmy. Stará dáma zahrozila až o pár minut později prostřednictvím rohového kopu, na bližší tyči hlavičkoval Chiellini a Handanovič výborně zasáhl. Nic dalšího už první poločas nenabídl. Bezbranková remíza byla vzhledem k vyrovnanému průběhu utkání zasloužená, nicméně diváci doufali, že alespoň po změně stran se dočkají gólu.

Jenže ani po přestávce se obraz hry dramaticky nezměnil. Inter velmi dobře bránil a stále to bylo tatáž bojovné utkání jako v prvním poločase. Po hodině hry to zkusil vzít na sebe Ronaldo, ale jeho projektil šel nad. Stav 0:0 nakonec vydržel do 66.minuty, tedy do doby, kdy Cancelo ještě stihl balón na hrací ploše a přesně krouceným centrem našel na zadní tyči hlavičkujícího Maria Mandžukiče! Vytáhlý Chorvat se zblízka nemýlil a Juventus vedl 1:0.

Inter měl ještě dost času a rozhodl se posílit ofenzívu, takže na plac se postupně dostali Keita Baldé nebo Argentinec Lautaro, žádný tlak ze strany Nerazzurri se však nekonal. Spallettiho svěřenci nakonec sice převáželi držení balónu mírně na svojí stranu, ale výraznější šanci si nevytvořili a vyrovnat nedokázali. Juventus vyhrál nejtěsnějším výsledkem a před dalším konkurentem ještě zvýšil svůj náskok.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC15141032:843
2.SSC Neapol15112232:1435
3.Inter Milán1592427:1329
4.AC Milán1575324:1826
5.SS Lazio1574422:1825
6.Turín FC1557319:1622
7.Atalanta Bergamo1563629:2021
8.AS Řím1556426:2021
9.US Sassuolo1556424:2221
10.Parma Calcio1563616:1921
11.UC Sampdoria1555523:1920
12.ACF Fiorentina1547421:1619
13.Cagliari Calcio1538415:1917
14.Empoli FC1544719:2616
15.Janov CFC1544720:3016
16.SPAL 20131543814:2415
17.Udinese Calcio1534813:2113
18.Bologna FC1525813:2411
19.Frosinone Calcio1515911:338
20.Chievo Verona1506912:323
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (197)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Citim z nas velke setreni na jaro.. snad se nam to nevymsti.. Cancelo udela kopu chyb ale nemiluj ho

Reagovat
M11

Jo a Nedved Del Piero Buffon.. kdepak.. nejhorsi bude nahradit Chiella

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

je to pravda...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Yanek

Juve ma silnou mentalitu, snad to potvrdi v LM.

Reagovat
Mihal

Snad nie

Reagovat
mojmira

Reagovat
Nuno čomes

Bez šance.

Reagovat
drussbarb

Nestraš, to je pro, a nejen pro mě, noční můra

Reagovat
Yanek

Fandim italskemu fotbal, oni momentalne tahaji prapor. Je cas se vratit na vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní teď bude, aby Inter a Neapol zvládli postup přes angličany

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
valloire

pročpak?

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Bentancur momentalne nejlepsi nas zaloznik, ten progres co udelal je az neuveritelny.Kdo by to ve spolecnosti Pjanice,Matuidiho,Cana,Khediry cekal, ze on bude hravat pravidelne cele zapasy a ze to bude on ktery ted diktuje tempo nasi hry.

Reagovat
smazaný uživatel

je výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja

Reagovat
10

naopak Pjanić vypadá čím dál hůř, včera znovu nejhorší z Juve...a to měl docela konkurenci

Reagovat
DelPiero137

ale stale je tam priestor na zlepsenie. Obcas sa mu podari zbrklost na ktoru mozeme doplatit. Vcera to Inter nastastie nevyuzil.

Mohol by zapracovat na braneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Je super ze hra Juventusu nepada a nestoji v zaloze na jednom hraci.Ono se da rict ze ta petice je dost vyrovnana.A co se tyce toho Rodriga, ano sem tam udela chybicku, on si zacal hodne verit tim ze pravidelne hraje a jde mu to.Proto nekdy zacina situace dost prehravat a drzi mic dele nez je zvykem.Ale nemam mu to za zle, kdyz tak hral Pirlo taky sem mival nekdy stazene pulky.Ja tehle hre fandim a i chybu mu dokazu odpustit.Jen at se neboji hrat.fandim mu.

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně by si mohl víc ohlídat ty karty... Docela mě překvapuje, že stojí až v dalším kole. Ale asi to bude jeho rys, no.

Reagovat
DelPiero137

On chodi do subojov velmi neohrabane a zlta je takmer samozrejmost zapracovat natom a nema chyby.

Btw, ku koncu zapasu hraj Pjanic Pirla

Reagovat
smazaný uživatel

V Miláne už -14

Reagovat
LAM

Velmi zajímavá liga Stejná nuda jak ve Francii.

Reagovat
Pride

Tyjo to už docela přituhlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci obviňovat neprávem ale byl jsem jediný kdo viděl v závěru ruku Chielliniho ve vápně při skluzu ?

Reagovat
Mihal

Ja som si teda nic take nevsimol, priznam sa

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus zaslúžená výhra, gratulujem. My budeme opäť radi, ak uhráme LM.

Reagovat
LesyJePan

Juventus zaslúžene, Inter slabý ako čaj, nič nepredviedol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyčka nebo šance Politana? To se nepočítá? Nemyslím si, že by nás Juve přejel, ten výsledek prostě odpovídá tomu, jak zápas vypadal. Juve si výhru zasloužil, ale že by Inter byl slabý jak čaj?

Reagovat
svkmd

Podla mňa ten zapas bol tak nanajvíš 55 na 45.

Reagovat
LesyJePan

Druhý polčas Inter uplne odišiel a Juventus si to postrážil bez toho aby sa musel nejak nadrieť. Ja som čakal viac, asi uz to Spallkove kúzlo doznieva

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsem včera neviděl (časový posun), nicméně 3 zápasy výsledkově (LDL) dle pro mě očekáváného scénáře. Pokud teď postoupíme dále v LM (ať to nezkundíme my a Barca se na to nevysere) a z následujících 4 zápasů v Calcio uhrajeme 9 bodlů, pak to bude dle mého úspěšný podzim a naše maximum, na které ten tým má.

Tak snad to neposerem, Forza INTER

Reagovat
Deki

už jen pokud postoupíme v LM, bude to úspěšný podzim. v opačném případě se ten tým ale zase může sesypat jako už mockrát a je to v hajzlu. bohužel Spal opět ukazuje, že velké zápasy moc nezvládá. doma s Barcou a Spurs jsme měli spíš štěstí.

v lize letos do 3.-4. místa i vlivem problémů AC a AS prostě musíme být a asi i budeme! ale to je prostě málo, takhle se to Juve nikdy nesesadí...

Reagovat
LesyJePan

Na to v akych sme “problémoch” a ako vy hráte dobre tak bodovo to až taký rozdiel nie je, či? Ešte aby sme nezimovali pred vami, kedže los si myslím, že máme priaznivejší.

Reagovat
Deki

však to taky musíš požadovat za velké štěstí a div, že jste pořád pár bodů od nás a máte nás na dostřel. v derby to vypadalo, jako když jsme hráli s týmem, pro který bude maximum záchrana v lize a všechna vítězství v Serii A až na jedno máte jen výhru o gól

Reagovat
LesyJePan

Kazdé derby je iné, na toto sme bohužiaľ neboli pripravený dobre to je pravda. ale vôbec nejde o to aké víťazstva to sú hlavné su body. Ide o to že si to napísal v zmysle akoby bol Inter 15 bodov pred AC. Až budeme zimovať pred vami tak sa budeš diviť. PEACE

Reagovat
Nuno čomes

Na to jakou sracku hrajete si dost veris.

Reagovat
technecium

V novým FMku mi ligu mistrů vyhrál letos Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak sledoval včera někdo utkání na Digi TV včetně předzápasového studia? Může mi někdo vysvětlit, co to bylo za dva frajery? Oba mi připadali naprosto mimo, navíc nic nového jsem se nedozvěděl ...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nesledoval. Nicméně kdykoliv koukám na Serii A na Digi, tak se mi chce brečet.. Pořád stejné informace, pletení si hráčů, dvou a více minutove pomlky..

Reagovat
sinter

Reagovat
LesyJePan

Digi akoby sledovali len PL a o serii nič netušili. Musim ale povedat ze na Sport 1 to bola tiež katastrofa. Myslím že jeden komentátor tam bol ako tak k svetu.

Reagovat
pepinho2

Mě z toho nejvíc zaujaly kalhoty moderátora

Reagovat
ED91

Reagovat
Nuno čomes

Je to skoda no. Ty Suky mají víc štěstí než rozumu. Nejvíc to zamrdává Spalletti, sundava Politana, který patří k nejlepším a traged Perisic hraje Furt.

Reagovat
Lech

Hrajes jak pica = dostanes

Reagovat
GabrielBatistuta

To už si ze mne dějají prdel, ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

to je bohužel jediné co Vám zbylo

Reagovat
Alberto Aquilani

mohli by sme si napríklad ešte skupinovo začať rezať žily s Igorom Timkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme to odjakživa.. jen jsme se zbytečně namlsali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Si Francesco asi dotrénoval. Ztrátu jasného vítězství v Cagliari vedení asi jen tak nepřejde

Reagovat
Lech

Ale prejde, mantak vedle mantaka

Reagovat
danko10

Tak sa dívaj.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Pokial maju stale realnu moznost hrat sice len o 4.flek teda LM tak toho zrejme nevyhodia podla toho ako to tam v Rime vypada.

Reagovat
Alberto Aquilani

Here we go, pome si tak povedať, čo asi bude na tlačovke.... maródka, chudák Euse nemal možnosti, hráči neukázali charakter a chýbala "cattiveria".

Jasné, maródka dnes bola veľká, a keby som hipstersky ko.ot, ktorý sa vôbec nevyzná do futbalu a rok a pol kurvím mužstvo, tak spravím prvé striedanie, že dám dole krídlo, a pošlem tam mladého beka, miesto toho, aby som tam dal skúsené ťahavé krídlo Perottiho, ktorý vie tú loptu podržať. A klasicky Juanito Jesus na konci, to už je zlatý klinček. Podľa mňa ho Euse posiela rozcvičovať sa, už len tak prevenčne od 1. minúty.

Reagovat
Eldarion

No fans AS trošku s vami súcitím. Presne tieto mdlé tragikomické výkony a občasné závany nádeje po výhrach na ktoré následne nadviaže remízka alebo prehra s tímami zo spodu tabuľky najlepšie v poslednej minúte, nepozná za posledné roky nik lepšie ako fanúšik AC Milána

Reagovat
Lech

Reagovat
Eldarion

Tak som sa presne aj ja tváril keď už to bola 3-4 sezóna v rade

Reagovat
Lech

No vidis, a stejne nas to furt drzi. Nekdy mam poxit ze clovek muze byt laskou vernejsi vic klubu jak pritelkyni

Je fakt, ze mnohem hur snasim ztraty bodu ve fungujicim systemu, napr drive. S Garciou a ted s hypsterem je kazda ztrata proste cim dal usmevnejsi. Nedela mi problem se smirit s hranim pravidelne o 4.misto, ale co potrebuju ke sledovani kazdeho zapasu je fotbal s nasazenim a vasni.

Reagovat
Eldarion

Podľa tohto vieš, že si pravý fanúšik a nie plastic garbage

Reagovat
Furia Ceca

Tak to rozhodně... Žen za život můžeš milovat víc, ale fotbalovej klub miluješ jen jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z nás si snad ani nemyslí na tituly.. AS vždycky hrálo jiný, vzrušující fotbal, inovativní a útočný.

La Magica je proč jsme začali fandit.

Reagovat
Lech

Reagovat
danko10

Jasné že nie. Napríklad ja myslím na vyprážané cibuľové krúžky k tomu inovatívnemu fotbalu.

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Morgue

Toto prosím vytesat do kamene... Ale přesto.. Na ten náš AC Milan se člověk dívá jako na svého syna. Koukáš na něho s vírou a tajně doufáš, že prostě nebude po tvé tchýni. A on zřejmě je...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Grande Faouzi

Reagovat
smazaný uživatel

tak AS je děsně ve sračkách soupeř 2 červené a stejně dostanou na 2-2 ..Schick při zranění Džeka dostává šance a produktivita = 0

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

dokud byl Schick na hřišti, měli sme to za 3 body, odešel a prohráli sme

pitomečku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo tim, chytracku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo. Náhody neexistují.

Reagovat
fenixLFC

Alebo presne naopak, kvoli tomu ake je to poleno tak hri an zanhi, ale ked odisiel tak sa na to vykaslali

Reagovat
smazaný uživatel

ale když se sectou body Lazia a AS Rim tak maj o bod vic jak juve, slušnej vykon

Reagovat
Lech

Hahahah. Povysenej komentar od povysenyho typka s vystihujicima klubama za svym jmenem

Reagovat
smazaný uživatel

to neni povysenej komentar, to je jen statistika toho jak jsou Římské kluby momentálně v hajzlu

Reagovat
Nuno čomes

No chce to teď nějaké ty zápasy po sobe vyhrát.

Reagovat
Counter

Wow, nestačím zírat, co dneska oba římské kluby vyvedly.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Pipo123

Ten kokot Lulič koho zase bránil? Všetci vystavili Saponaru do ofsajdu no on si tam stojí jak kokot, skurvený kapitán toto, najhorší akého som v Laziu videl

Reagovat
smazaný uživatel

V Římě bude dneska veselo.

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo, pohodka, ved na Lazio sme dnes nestratili.

Reagovat
Pipo123

Videl som dnes obidva zápasy a to je ako cez kopirák, tak labilné sračky čo nosia tie dresy, nečudujem sa že Lazio sa 20 rokov nevie dostať do LM a AS nevie 20 rokov nič vyhrať. Sa nedá v oboch prípadoch vyhovárať na trénerov, keď hráči hrajú tak ako hrajú, toto je fakt nejaká Rímska choroba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, pretože Pastore sa dal na ten hrot sám, rovnako ako Jesus sa tam posiela "vystužiť to" vždy tiež sám.

Reagovat
Pipo123

Očakával by som od hráčov že budú vedieť ako tieto situácie riešiť, po tom vašom zápase som čítal skôr kritiku na Manolasa kde viacero fans AS písalo že to bol najlepší útočník Cagliari. Trošku pochybujem o tom že Inzaghi aj Eusebio nejak dramaticky organizovali hru v posledných minútach. Aj keby boli bez trénera, tak dohrávajú o hráča viac, vo vašom prípade o dvoch, tak by to mali vedieť zvládnuť

Reagovat
Nuno čomes

Já nevím, jestli mám být teď po tech dvou zápasech být rad i za to, ze na 4. místo máme pořad čtyři body náskok anebo špatný z toho, ze ztrácíme na první flek 14

No vzhledem k tomu, jaký ten kádr reálně je, to tak asi má být.

Reagovat
Pipo123

Tento zápas musí byť zlom pre Inzaghiho, jasne že neskončí, ale dnes musel vidieť čo spravil príchod Alberta, Correu a hlavne Cataldiho, od 70 mi sme totálne dominovali, taký tlak sa často nevidí. Badelj je tragéd, ale po príchode Cataldiho išla celá záloha hore, on nepokazil žiadne lopty, rozohrával to dobre do krídiel, bojoval, nevypustil ani jeden súboj, ten chlapec musí hrať pokial je out Leiva. Correa to tieže dobre rozhýbal, tak isto Alberto dával našej hre nejakú myšlienku, toto už musí Inzaghi vidieť, tak isto aj to že Lulič dnes spôsobil obidva góly. FORZA SS

Reagovat
Nuno čomes

Alberto na lavičce je luxus, toho bych bral.

Reagovat
Pipo123

Vidíš to, Inzaghi si ten luxus môže dovoliť

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole já se z těch římskej klubů dneska poseru

Reagovat
Pipo123

Vieš čo je najlepšie? Tie emócie čo zažívam, to ako fanda Juve nemáš šancu zažiť, 60 minút nadávam na našu hru, potom 30 minút kukám ako blázon že melieme Doriu ktorá nevie čo sa deje, otočka jak kokot, vrieskam radosťou, potom príde jeden nákop, druhá strela Dorie a je 2:2. To nie emócia v Juve, dať jeden gól a potom súpera k ničomu nepustiť, to je skurvená nuda, jo asi budeš žiť dlhšie než ja

Reagovat
Alberto Aquilani

presne tak pipo. Treba si to užívať. Ja na to síce nadávam, ale mám to takto rád

Reagovat
Pipo123

Tak isto, len dúfam že zomriem pri góle Lazia, nie pri góle súpera, zomriem s pocitom že sme v nadstavenom čase dali víťazná gól, potom si v pekle pozriem highlight a zistím že sme ešte jeden dostali

Reagovat
Alberto Aquilani

Juventusáci zomrú emočne prázdni, nikdy nespoznajú tie pocity čo zažívame my Oni sa ešte aj svojho dedka spýtajú, či tú medailu za SNP má za skutočné víťazstvo alebo len za účasť, a či tam preukázal dostatok "mentalita vincente"

Reagovat
Alberto Aquilani

bo akože keď nie, tak to je len obyčajný provinciale

Reagovat
Furia Ceca

Jejda... Zase si chtěl bejt chytrej a vtipnej, co?

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, ale na takého velikána ako si ty proste stále nemám

Reagovat
Furia Ceca

Já myslím, že pro spoustu lidí tady jseš velikán...

Reagovat
Alberto Aquilani

A pritom si v tej ankete dostal viac hlasov jak ja, tak sa zbytočne nepodceňuj.

Reagovat
Furia Ceca

Tak když chci, dokážu nasrat víc lidí než ty, o tom žádná.

Jinak teda vytáhnout na mě takovou S.O.B.ovinu, to bych nečekal, že klesneš až tak hluboko... Ztrácíš lesk a šarm.

Reagovat
Alberto Aquilani

Veď ty si s tým začal. Ja som písal len to, že si pre mňa velikán, na ktorého v tej chytrosti a vtipnosti nemám. Ty tu potom vytiahneš akože nejakú "reprezentatívnu vzorku" - "pro spoustu lidí" a keď ti sem hodím to o tej ankete, už sa durdíš a pridávaš svoju klasiku o hlbokom klesnutí, ale ešte si stále nepoužil "dno".

Reagovat
Furia Ceca

A nejseš snad? Poslední dobou, co jsem si tak všimnul, ti tady víc lidí taktně či netakně naznačilo, že jseš ohebnej velikán. Kulantně řečeno.

Jinak ta anketa je mi u prdele... Když jsem nedávno psal článek na blog, dokonce jsem to tam i zmínil.

Já výraz "dno" obecně moc často nepoužívám... Takže to sis mě asi spletl s někým jiným.

Reagovat
Alberto Aquilani

no doprdele, a ešte si aj bloger Nie si aj youtuber?

Reagovat
Alberto Aquilani

hod mi sem alebo do správy ten blok, prosím

Reagovat
Alberto Aquilani

blok nehádž, ale blog môžeš :D

Reagovat
Furia Ceca

To víš že jo... Abych tady ještě propálil svojí identitu

Reagovat
Alberto Aquilani

však sa nemáš za čo hanbiť

Reagovat
Furia Ceca

Hele, ono to stejně ještě nevyšlo... To totiž není na můj blog, ale na firemní Psal jsem ohledně diskuzních fór, tak jsem to zmínil. No co, člověk si ze sebe musí udělat srandu

Reagovat
Furia Ceca

V tvým případě to spíš bude neuznanej gól Lazia po ofsajdu, kterej ve skutečnosti nebyl a hlavní se vysral na VAR.

Reagovat
Kixi Syhimour

a

Reagovat
Lech

Reagovat
10
Reagovat
Furia Ceca

No, zase jsem zažil calciopoli a 5 debilních let potom... A v LM jsem taky zažil pár nervových kolapsů, třeba letos na Realu nebo dva roky dozadu na Bayernu. A celkově zápasy ve vyřazovací fázi LM vždycky brutálně propotím... Takže jsem rád, že vedení na moje nervy myslelo, když přivedlo Ronalda, kterej snad bude účinnou prevencí.

Vím, co si chtěl říct, ale myslím, že tohle souzení emocí u fandů jiných klubů nemá moc smysl, protože fandění každýmu klubu přináší svý nezaměnitelný kouzla.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem ani nedostal tu možnost si zařvat,protože v 97. po penaltě skončil stream (asi to měli nějak časově nastavený) a tak jsem výsledek zjistil až za deset minut,Saponarův gól až potom na youtube

Reagovat
Pipo123

Včera to bolo dno pre Lazio, tak ničiť Doriu v zavere, nevedeli sa dostať na loptu a nakoniec im aj tak stačí jeden nákop a boom 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro přesně před rokem jsem zažíval něco podobnýho,když dal Caicedo na Marassi v nastavení na 1:2

Reagovat
Alberto Aquilani

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/48046751_357222275080245_316326153826598912_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=2d23909c47d7f4ad1d8cde842f28e7d8&oe=5C67A9F4

DAJE HIPSTER, najlepší tréner akého kedy AS malo. 5 ľudí vzadu bráni výsledok na Cagliari. Znovu nasadením Jesusa a "zmenou systému" dokurvil čo sa dalo. Obhajovať tohto idiota môže už len nejaká prázdna hlava. Cagliari do tých jeho ťahov bolo úplne abdikované, ďalší darovaný zápas.

A čo povie na tlačovke? Vraj tam nemal koho dať :D Ked tam nemám koho dať tak aspon neurobím tieto hipsterské ťahy. A navyše, mal tam Perottiho, ktorý sa do tých posledných minút hodil, ale nie, on tam dá radšej Lucu Pellegriniho na krídlo, Pastoreho na 9ku, aby si to s mladým asi mohol hádzať, už keď mu vzal aj Zaniola, aby to "vystužil" Jesusom vzadu

Reagovat
The Krupy

Nikdy by sme nezaplatili vyše 100 miliónov eur za ‘penzistu’ ako to urobil Juventus Turín v prípade Cristiana Ronalda,“ cituje Hoenessa nemecký bild.de.

„Má už 33 rokov, je ‘penzista’,“ nedáva si servítku pred ústa najvyšší muž bavorského giganta, „určite by sme za neho nezaplatili 100 miliónov eur. Je to obchod, do ktorého by sme nikdy nešli.“

„Ak by mal možno tak 24 rokov, tak by sme na to pristáli, ale len s privretými očami,“ dodáva Hoeness.

to nemohol naozaj povedať, nie? Hlupák hlúpy

Reagovat
Furia Ceca

Hoeness, no. To je dneska taky už profesionální troll.

Reagovat
smazaný uživatel

Penzista bude mít alespon motivaci, až je potkáme v LM

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
FuckT

Tak myslim si, ze pravo na to vyjadrit sa ma, a taktiez sa vyjadril pravdivo, aj ked zbytocne extravagantne. Predsa len, asi viacero timov by uvazovalo nad tym, ci zaplatit 100 milionov za hraca po 30. Myslim si, ze vo futbalovom svete je to prirovnanie adekvatne, aj ked, ako som povedal, vyjadril sa zbytocne expresivne, ale tak aspon je sranda.

Reagovat
The Krupy

Pravdivo sa nevyjadril, pretože Ronaldo nie je penzista, čo mimochodom potvrdzuje na ihrisku. Toľko tomu k mojej strany.

Reagovat
FuckT

Podla mna je uplne jasne, ze ste tu vsetci iba zbytocne dotknuti. Urcite to nemyslel doslova a k tomu vo futbale uz ten vek po 30 predsa len nieco znamena. To sa jednoducho neda popriet, navyse Ronaldova pozicia vyzaduje rychlost, takze podla mna nevydrzi az tak dlho ako podaktore legendy. Tak snad mu to pojde co najdlhsie, ale ja osobne chapem, ako to Hoeness myslel a nemyslim si, ze to niekomu inemu ako vam pride az tak smiesne. Aj ked sa Hoeness myli a Ronaldo bude nakoniec aj z tohto hladiska fenomen, tak stale to bude skor rarita ako bezna vec...

Reagovat
Lech

Z hraca po 30. To neni hrac, to je Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Juventus potká Bayern v LM. Ronaldo má patent na to aby je po takových řečech sejmul.

Reagovat
smazaný uživatel

Potkali sa pár mesiacov dozadu v dvojzápase (Ronaldo s Bayernom). Bayern ale nesejmnul neviditeľný Ronaldo, ale Rafinha, Ulreich a rozhodcovia...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže sejmout každého pokaždé.

Reagovat
ED91

Reagovat
raduinho

prase tlusté, hloupé.

Reagovat
Fridgiee

Bayern radši dá 80 za kluka co se neprosadí v Swansea Ale hlavně že to není penzista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať bylo těch znovuzrození kolik bylo, tak letos je prostě ta šance na LM největší, co si pamatuji. Není to jen kádrem, kde geronty bez motivace, které podepsal Galliani zadarmo, nahradili mladíci, kteří prostě chtějí makat. Ale ta konkurence v boji o LM je hrozně špatná. Oba římské kluby naprosto labilní, žádný černý kůň se taky neobjevil, my bychom s trochou štěstí mohli skončit i před Interem.

Tak doufám, že dneska hoši zamakaj

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíš řekl, že s tím co předvádíte, máte štěstí, že jste 3 body za Interem ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda ale to jenom potvrzuje, že ta konkurence je letos špatná. Já osobně nejsem moc Gattusův zastánce, kdyby na jeho místě byl někdo lepší, tak ta LM by se dala zvládnout letos krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Me je ten trener AS tak nesympatickej.Takovej zmrdecek trosku.Pokud ho AS stihne brzo vykopnout, pujdou nahoru.Driv ne.

Reagovat
10

3 vyrovnávací góly v 95., 97. a 99. minutě během 2 dnů...wtf is going on?

Reagovat
Pipo123

Písal som o tom pod preview, je to tragédia, neviem či to ide na hlavu nekvality hráčov, alebo trénerov, všetci hrajú hurá futbal, nikto nebráni, kopec chýb jednotlivcov, toto v SA nikdy nebol. Všetci tréneri hrajú hurá futbal, potom si pozrieš zápas Juve kde vidíš ako hráči rozmýšlajú, dobre udržujú tempo zápasu, hrajú čo chcú a nakoniec výhru ubránia, to zvyšok ligy nemá šajnu ako brániť, tých gólov v posledných minútach je čoraz viac a viac, len také AC stratilo 3.4 zápasy v závere

Reagovat
Eldarion

Ale aj sme take 3,4 vyhrali v nadstavení

Reagovat
Eldarion

šialenosť tento víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som si uvedomil, že všetky tímy v Serie A trénujú taliani Keď sa pozriem na takú Premier League

Reagovat
Pipo123

neviem či to nie je na škodu, docela ma prekvapuje že kluby nesiahnu po tréneroch v argentine, kde pár mladých trénerov je a vyzerajú sľubne.

Reagovat
danko10

Kto konkrétne?

Reagovat
Pipo123

Dávajú tam šancu mladým trénerom, jednoznačne by som v lige chcel vidieť Schelotta (Boca), Gallarda (River), váš bývalí obranca Gabriel Heinze trénuje Velez a darí sa mu výborne. Hlavne Gallardo je asi najviac progresívny tréner v Argentine, ten raz pôjde do nejakého TOP klubu. V Argentine sa hraje taký ten futbal čo sa hral aj v taliansku, dosť defenzívne, nepadá moc gólov, je to také bojovné, agresívne, niečo čo by som rád videl aj v zápasoch Lazia a nie hurá futbal kedy všetci útočia a nikto nebráni

Reagovat
danko10

Čakal som, že vytiahneš zrovna deväťdesiatkového spiatočníka Gallarda, ktorého nemajú radi ani vlastní fanúšikovia. Schelotto zaujal čím? Hrá 442, so silovým stredom. V Taliansku by skončil ako Mihajlović. Gabiho po šiestich mesiacoch vo funkcii a v jednej z anomálnych sezón (tragikomické San Lorenzo a ešte horšie Independiente, vzhľadom na financie, ktoré majú), hodnotiť nejdem.

Argentínsky futbal je v najhoršom rozvrate za posledných 30 rokov, Európe momentálne nemá čo ponúknuť.

Reagovat
Pipo123

Gallardo Ruver postavil na nohy, pred nim to bola ina tragedia, dava sancu mladým hracom kedze River ma dlhy a casom vsetko predávajú, bol adeptom na lavičku repre, zober si Aku sracku hral River 2-3 roky dozadu, fans asi rychlo zabúdajú. Mne sa jeho futbal paci, aj napriek tomu ze posledne zapasy to je slabota. V Serii A mas kolko kvalitnych trénerov? Allegriho a koho viac? Ved sa tu točía dookola tie iste mena, mozno De Zerbi, ale aj ten sa uberá smerom hrrr do utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, Heinze má asi blíž k Interu ale.. k nám by možná došel jen pod Walterem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Není fér, teď vyhodili Hughese

Reagovat
GEGE

Loca už začíná vysedávat čím dál častěji...aby Sassuolo nelitovali nakonec...

Reagovat
Eldarion

Mne prišiel minulú sezónu ako keby to mal v p*či čo bolo aj vidno na par zápasoch kde vôbec nastúpil, jeho ležérny štýl ala Bertolacci. Možno to videl aj Gattuso a spol. preto sa nejak netrhali za tým aby ho udržali.

Reagovat
smazaný uživatel

toho čuraka nevyhodia???co to ma Rime preboha ze postihnute vedenie sensi sa v hrobe obracia chudak

Reagovat
smazaný uživatel

Monchi sa vraj vyhrážal odchodom ak hipstera vyhodia Čo musí byť vrámci názorov Rimanov tu v komentároch celkom irónia.

Reagovat
smazaný uživatel

ten nech taha ako prvy...aj s tym kokotom co sa kupe vo fontane...."traja krali "

Reagovat
Lech

Ja osobne mu za vinu nic nedavam, mercato udelal s ohledem na budoucnost kvalitne, i pres Radju jsem se dostal diky Zaniolovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak toto bolo kvalitne mercato, tak asi fetujes. Fanusikovia Romy po celej europe davaju hlavnu vinu a najviac nadavaju na Monchiho, len cesi a dlivaci su naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Slovaci

Reagovat
Alberto Aquilani

Páči sa mi, ako vôbec nie si schopný nejak rozanalyzovať, alebo aspoň niečo napísať napríklad na ten posledný zápas, ktorý sa posral len a len vďaka hispterovým striedaniam, pretože dovtedy sme mali zápas pevne v rukách, a jediné čo vieš je furt písať hovná o kádri, a o tom, že ko.ot je len Monchi a Eusebio je lietadlo.

To o tom,. že sa po celej Európe nadáva najviac na Monchiho máš odkiaľ? Z asroma.pl?

https://twitter.com/hashtag/difrancescoout

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj povedal, ze ak ho vyhodia, pojde aj on. Dnes vraj Pallotta odpovedal na otazku, ci Di Francesco skonci, ze, opytajte sa Monchiho . Komedianti. Aky pan, taky kram

Reagovat
smazaný uživatel

K dispozici není nikdo, kdo byl čurák méně než on.

Na tom, kde jsme, má podíl i Franco, potažmo Rosella. Cena za Scudetto je v Římě vysoká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herold

To je zmar

Reagovat
Pipo123

Diky AC, tak snad to NHL uz nedojebe https://ibb.co/7nSMm44

Reagovat
Inter Eterno Amore

To čo za koninu si dal

Reagovat
Pipo123

čo? veď to vyšlo minulé kolo som mal Blues v Jets, ale gól do prazdnej nedali, kokoti

Reagovat
Pipo123

Posledne dni som mal trošku smolu, naposledy toto utieklo https://www.tipsport.sk/tiket?idu=-70129364042&idb=1134185&hash=a33b1ddf&t=dGlrZXQgMzUgemEgNDAmZXVybzsgS08%3D%0A&affid=7fp79CqOsK6pqqKway%2BdoQ%3D%3D&popup=1

Ztovna Ottawa ktorej som najviac veril

A tu som tiež nadával jak blázon, obaja vyhrali ale ten gól do prazdnej nie a nie dať, pritom chýbalo málinko https://www.tipsport.sk/tiket?idu=-70131025284&idb=1134185&hash=5e2a4547&t=dGlrZXQgMjIuODkgemEgMTgsNTImZXVybzsgS08%3D%0A&affid=7fp79CqOsK6pqqKway%2BdoQ%3D%3D&popup=1

Reagovat
Eldarion

Zaujímavé tipy trošku šialené ale bez odvahy to nejde Ja idem čisto sólo za väčšie stake-i, sem tam skúšam kombo ale odkedy mi ušlo 4700e o jeden gól a potom namotivovaný som preje*al 4 kilá za cieľom ich vyhrať už sa držím len sóla

Reagovat
Pipo123

NHL je najlepšia na tipovanie, pretože sa dá relatívne ľahko uhádnuť, mne to kazia často tie hcp, keby hrajem solo tak mám dosť vysokú úspešnosť. Lenže tie hcp sú lákavé kvôli kurzom, navyše tie góly do prazdnej padajú pomerne často. Tie kurzy sú strašne prehnané, napr dnes idem určite do NJ, pozeral som ich dnes v noci a nehrali zle, len si dali 3x vlastnej gol, v SJ zaberú a vyhrajú a ktomu dám ešte výhrau LA

Reagovat
Eldarion

Do tej sa popravde absolútne nevyznám keďže sledujem len futbal a MMA a Box ale to som už viac krát počul, že sa tam dajú nájsť krásne čísla hlavne na sk/cz stávkových kde im sem tam ujde nejaká chybička

Reagovat
Pipo123

Jo, len netreba moc riskovať, NHL je vyrovnaná, takže nikdy som nedal tiket za viac než 100 e. Na futbal podávam viac, ale tam hraje tú taktiku 10 čo tu dával dávnešjie, kedy sa oplatí podať stávku bez remízy, síce to spraví menší kurz ale je to poistené, túto sobotu ma odjebal Aberden, doma 0:2

Reagovat
10

mě už ani to bez remízy nefunguje za posledních 14 dnů mám snad 10 tiketů s jednou chybou...o víkendu Sociedad, Birmingham, předtím Frankfurt...

naštěstí mi vyšla tahle "haluz" - https://imgur.com/7ZUJ8rG, takže jsem se trošku spravil...ale stejně to je tuhle sezonu dost v mínusu, ten fotbal je čím dál těžší sázet, třeba Španělsko dávám na blacklist, protože tam je to tak vyrovnaný, že i poslední tým dokáže přehrávat tým z první pětky (kromě Barcelony), nikdo tam není za tragédy

Reagovat
Inter Eterno Amore

no tak vyhrali GO SHARKS ! .. LA SUCKS

Reagovat
Pipo123

Jo podľa formy sa to dalo čakať, ale hral som to kvôli kurzom, dnes v noci tiež skúsim nejaký taký úlet, najlepšie na tom je že ti môže 10 tiektov újsť, ale stačí ak trafíš 2 a kvôli vysokým kurzom si v peknom +

Reagovat
Pipo123
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

congrats

Reagovat
Mihal

pekne ty

Reagovat
Eldarion

Nice

Reagovat
DelPiero137

Podavas za slusne peniaze, to ja by som tiket za 40e len tak nedal

Reagovat
Pipo123

Kamo, keby si videl môj výpis účtu, mne príde výplata 1400+ a na konci mesiaca mám pohyb tak 3000 eur hore dolu. Nie som žiadny kokot čo by príliš riskoval, snažím sa si trošku prilepšiť, zatiaľ sa mi to darí, aj keď občas sú mesiace či týždne kde som v mínuse

Reagovat
DelPiero137

Slusne, tiez nad tym uvazujem ale nemam absolutne cas sledovat muzstva, kurzy, prognozy atd. Mozno zacnem v malom nech to tak neboli

Nech sa ti dari

Reagovat
Pipo123

Občas je to na nervy, v práci na mňa veľmi nadávali že mám stále v rukách mobil a sledujem zápasy, ale už si nejak zvykli

Reagovat
LesyJePan

Škoda. Tie zaváhania rímov sme mali vyuzit. Skoda Cutroneho tutovky, nechapem ako mohol netrafit. Inač slabý výkon, Suso bol dnes slabý a myslim ze bez Higuaina nam to ide lepsie, dnes viacero utokov pokašľal.

Reagovat
Pipo123

Je to tragédia od všetkých, si tu LM nikto nezaslúži, nakoniec ju ukope Turino btw dnes som čítal že sme mali minulú sezónu o takomto čase o 10 bodov viac, vtedy mala ale aj konkurencia viac, mám pocit že všetci nejak príliš často strácajú body

Reagovat
Nuno čomes

To není pocit, když juventus má na 2. 8b a na 3. 14b.

Reagovat
Nuno čomes

Simic by měl co nejdříve vypadnout, tam dela vole 6. stopera.

Reagovat
Yanek

Chievo jsem tak dlouho nesnasel, ze az ted konecne spadnou, tak mi budou v lize z nejakeho duvodu chybet.

Reagovat
The Krupy

Je to ako jebák na riti. Bolí ťa, zle sa ti sedí, ale keď sa ho zbavíš, chytáš si rukou ritnú polku a nachádzaš len prázdne miesto, takže ti istým spôsobom chýba.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Basty

To co Duvan Zapata předváděl to jsem nečekal totálně nad průměrný hráč byl vyčnívál v soubojích i před brankou

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fanty 15.kola na foru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele