Serie A - preview 15. kola

07.12.2018, 08:37, aktualizováno 09.12.2018, 08:40
Previews
Šesti zápasy bude dnes dohráno patnácté kolo italské ligy. AC Milán hraje večer doma s Turínem a má velkou šanci pojistit si čtvrtou příčku a zároveň minimalizovat ztrátu na třetí Inter. Janov má nového trenéra a Cesare Prandelli si debut odbude v souboji se SPALem...
US Sassuolo - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
Den poté, co se část hráčů Sassuola zúčastní na Piazza Garibaldi v Sassuolu slavnostního rozsvěcení vánočního stromku, přivítají místní Neroverdi na svém stadionu Cittá del Tricolore Fiorentinu. Fialky tu v dubnu těsně prohráli a dalším důvodem proč konečně zvítězit je ten, že od konce září v lize nedokázali získat tři body. Podle nejnovějších zpráv bude o svojí budoucnost hrát trenér Stefano Pioli.

Fiorentině tak patří až dvanácté místo a to je oproti předsezónnímu očekávání obrovským zklamáním. Loni Fiorentina předvedla dravé mladí a letos se jí předvídala zajímavá sezona, jenomže tým Stefana Pioliho se trápí, vždyť v lize nevyhrál od 30.září, tehdy se mu to doma proti Atalantě povedlo naposled. Krize Violy se ještě více prohloubila minulý týden, i když v zápase proti Juventusu se od ní tolik nečekalo. Stará dáma zvítězila poměrně hladce 0:3 a potvrdila svojí suverennitu, zatímco Fiorentina se zase o něco více propadla.

Zápas na Cittá del Tricolore bude pro Fiorentinu důležitý, zejména pak pro Stefana Pioliho, jehož pozice hlavního kouče je ve velkém ohrožení. Fiorentina nevyhrála sedm kol a další ztráta by mohla být pro zkušeného kouče osudnou.

Hosté to v každém případě nebudou mít jednoduché. Sassuolo hraje doma, i když oproti začátku sezony jeho forma rovněž poklesla. Před týdnem Neroverdi remizovali s Udinese a na vlastním stadionu rovněž od konce září nevyhráli. Tedy alespoň co se týče zápasů Serie A. V týdnu hrálo Sassuolo pohár Coppa Italia proti Catanii a zvítězilo těsně 2:1, čímž si zajistilo postup do dalšího kola.

Domácím bude až do konce roku chybět Kevin-Prince Boateng a není jediným, kdo zůstává na marodce. Sassuolu budou rovněž chybět Boga, Adjapong a Sernicola. V tomto směru mají Fialky výhodu, kouč Pioli bude postrádat jen suspendovaného Vitora Huga.

Fiorentina vyhrála na půdě Sassuola před třemi roky a celkově má s domácími lepší vzájemnou bilanci. Loni však na Cittá del Tricolore brali tři body za nejtěsnější výhru zelenočerní, rozhodující branku přitom vstřelil Matteo Politano, dnes hráč Interu Milán. Fiorentina zas zvládla zápas ve Florencii a to poměrně jasně 3:0.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Marlon, Magnani, Ferrari - Lirola, Duncan, Sensi, Rogério - Berardi, Babacar, Di Francesco
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Pezzella, Ceccherini, Biraghi - Benassi, Veretout, Gerson - Pjaca, Simeone, Chiesa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 3.31 - 2.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Empoli FC - Bologna FC  (neděle 15:00)
Utkání mezi Empoli a Boloňou na stadionu Carla Castellaniho sice nepatří mezi nejprestižnější, ovšem to mu na důležitosti neubírá. Oba celky totiž svedou přímý záchranářský souboj, neboť se potkávají sedmnáctý s osmnáctým týmem soutěže. O svojí pozici hlavního trenéra bude znovu hrát Filippo Inzaghi. Dokáže Boloňa na půdě Empoli zvítězit?

Italský trenér a někdejší vynikající útočník Filippo Inzaghi zatím pokračuje na lavičce Boloni, ovšem v zápase na půdě Empoli se od něho očekává vítězství. Boloňa před týdnem schytala debakl 1:4 od Sampdorie a už tehdy byla Inzaghiho pozice hodně nahnutá, klubové vedení však má s hvězdným jménem trpělivost a prozatím ho ve funkci i přes opakovaná varování ponechává.

Situace severoitalského celku skutečně není dobrá. Rossoblu získali jen jedenáct bodů a není divu, že se nacházejí na sestupovém osmnácté místě. Jejich výsledkové trápení pak nebere konce. Boloňa nevyhrála už sedm zápasů v řadě, přesto kouč Filippo Inzaghi neztrácí víru a věří v obrat. Pomoci by mu mohla úterní výhra 3:0 nad Crotone v rámci Coppa Italia.

Ani Empoli na tom není dobře, i když v posledních kolech se zvedá, o čemž svědčí už tři neprohrané zápasy v řadě. Před týdnem Azzurri remizovali se SPALem 2:2 a předtím dokonce dvakrát vyhráli a pokaždé v domácím prostředí stadionu Carla Castellaniho. Díky dvěma domácím výhrám se situace Empoli zlepšila, na druhou stranu je jen dva body od sestupu a ještě v žádném případě nemá vyhráno. Souboj s Boloňou ho může vrátit zpátky na zem a především do sestupových vod.

Empoli bude mít výhodu domácího prostředí a také faktu, že doma s Boloňou nikdy neprohrálo a celkově s ní má výtečnou vzájemnou bilanci. Poslední měření sil se odehrálo před rokem v květnu a Empoli zvítězilo 3:1.

Azzurri se musejí obejít bez Polvaniho a Lolla, jinak je zbytek kádru pohromadě. Ani Boloňa nepočítá významné ztráty a pouze Calabresiho do hry nepustí karetní trest.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Provedel - Veseli, Silvestre, Maietta - Di Lorenzo, Krunić, Bennacer, Traoré, Pasqual - Caputo, La Gumina
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Maio, Danilo, Helander - Mattiello, Orsolini, Pulgar, Poli, Dijks - Santander, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.48 - 3.99
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma Calcio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Nedělní odpoledne v klasickém vysílacím čase nabídne duel ze Stadio Ennio Tardini. Domácí Parma je velmi příjemným překvapením probíhajícího ročníku Serie A, na což bude chtít navázat. Proti ní se do boje vypraví trápící se Chievo.

Parma se zatím usadila na více než solidním devátém místě a není úplně daleko od pohárů. Mohla být i výš, ale minulé kolo jí zase tak moc nevyšlo. Narazila totiž na AC Milán, který ukončil její sérii tří zápasů bez porážky. Parma sice nad AC vedla díky brance Ingleseho, jenže pak srovnal Patrick Cutrone a z pokutového kopu strhl vedení na stranu AC Franck Kessié.

Ducali se tím přesto nenechali zlomit. Zkušený obránce Riccardo Gagliolo před víkendovým kolem uvedl: "Naše situace je velmi dobrá i navzdory nedávné porážce. Možná jsme tu porážku potřebovali, abychom se dokázali vrátit nohama na zem a uvědomili si, že musíme pořád bojovat o své místo. S každým dalším zápasem nás čeká další práce. Chievo se možná nenachází v ideálním rozpoložení, ale body nám samo nedá," uvědomuje si Gagliolo.

Při posledním měření sil v rámci Serie A to tak taky nebylo. Parma doma prohrála s Chievem díky jediné brance, jejímž autorem byl obránce Ervin Zukanović. Pravda ale je, že více než 60 minut hráli domácí bez vyloučeného Galloppy. Jinak se ale celkově daří spíš Parmě a Chievo si s ní poradilo za posledních 18 let jen dvakrát. To není moc povzbudivá představa.

Navíc Chievo řeší téměř existenční problémy. Ty na něj plně dopadly zejména před startem ligy, kdy mu byly odečteny tři body za podvody v účetnictví. To ho odsoudilo až na současné poslední místo tabulky s pouhými dvěma body na kontě.

Kromě jiného musí Chievo těžce lepit základní sestavu, protože na marodce jsou Tomović, Jaroszyński, Seculin a Pucciarelli, přičemž kvůli kartám nebude hrát ani Rossettini. Parma se zase musí obejít bez zraněného Gervinha, který se připojil k Grassimu, Dimarcovi a Sierraltemu. Menší zdravotní potíže má navíc ještě Di Gaudio.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alves, Bastoni, Gagliolo - Barillà, Scozzarella, Rigoni - Ciciretti, Inglese, Biabiany
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Depaoli, Bani, Barba, Cacciatore - Obi, Radovanović, Hetemaj - Birsa - Meggiorini, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.38 - 3.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Atalanta nedávno opět ztratila dobrou formu a musí ji co nejdřív najít, pokud se chce vrátit blíž k pohárovým příčkám. Celek z Bergama jede v neděli odpoledne do Udine, aby slušně požádal o body domácí Zebry.

Zebry budou bojovat ze všech sil. I přes mírné zlepšení z minulých týdnů je totiž od pásma sestupu dělí jen dva body! Před začátkem kola jsou Zebry až na 16. místě a dosud nasbíraly jen 13 bodů. Velké potíže jim dělá především bezzubý útok, který doposud nasázel jen 12 branek, což je druhé nejnižší číslo v celé lize.

Od té doby, co se týmu ujal trenér Davide Nicola, se ale Bianconeri zvedají. Nejprve šokujícím způsobem porazili AS Řím a Nicola si nemohl přát lepší představení. V minulém kole se urodila jen remíza se Sassuolem, ale na poměry letošního Udinese je i tohle velmi dobrý výsledek. Na ten budou domácí chtít navázat v hodně těžkém utkání s nedávným účastníkem pohárů s vědomím, že doma se jim proti Atalantě daří. Celek z Bergama naposledy domů vezl tři body před dlouhými devíti lety!

Mladý záložník Rolando Mandragora k tomu uvádí: "Mluvíme o Atalantě, která je velmi zkušená a má v kádru vynikající hráče. Styl její hry působí jednoduše, ale je za tím obrovské množství práce. Je to soupeř, který stihne každé zaváhání ve chvilce potrestat, takže musíme být hodně pozorní. Zvládá především perfektně nacvičené protiútoky, na které jim nesmíme nechat moc prostoru," dodává Mandragora.

Oproti minulému klání se Sassuolem trenér Davide Nicola zřejmě nebude do sestavy zase tak moc sahat, protože nemusí. To jeho konkurent Gianpiero Gasperini se musí obejít bez karetního hříšníka Josipa Iličiće, což pro něj bude velká ztráta především v kreativní stránce hry jeho týmu.

Hostující Orobici zažili skvělý přelom října a listopadu, ale v posledních dvou kolech se jim zase nedaří. Nejprve prohráli s Empoli, což čekal málokdo. V minulém kole je navíc přetlačila favorizovaná Neapol, která si vzala všechny tři body i díky brance Areka Milika z 85. minuty.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Stryger-Larsen, Nuytinck, Troost-Ekong - Ter Avest, Fofana, Behrami, Mandragora, G. Pezzella - De Paul, Lasagna
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Palomino, G. Mancini, A. Masiello - Hateboer, Freuler, De Roon, Gosens - Rigoni, A. Gómez - Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.52 - 3.68 - 1.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - SPAL 2013  (neděle 18:00)
Janov zažil obrovské zemětřesení. Negativní sérii devíti zápasů bez výhry totiž odnesl trenér Ivan Jurić vyhazovem. Celek z přístavního města se rozhodl pro Cesareho Prandelliho, jehož první výzva se jmenuje SPAL.

Tradiční janovský klub změnil trenéra. Letošní sezona mu totiž ani přes výkony skvělého střelce Krzysztofa Piąteka vůbec nevychází a Janov je nyní až na 14. místě. To je dost daleko za jeho předsezónními cíli, takže není divu, že vedení ligurského mužstva zvolilo změnu. Trenér Ivan Jurić doplatil na špatné výsledky a především na poslední výrazný neúspěch. Tím byla porážka od druholigového týmu Virtus Entella, která znamenala ostudné vyřazení z Coppa Italia.

Mužem, který má Grify spasit a přivést zpět do vyšších pater ligové tabulky, byl zvolen Cesare Prandelli. Jeho angažmá posvětil už i prezident klubu Enrico Preziosi. "Chyboval jsem, když jsem svěřil úlohu trenéra opět Ivanu Jurićovi. Tehdy jsem ale věřil, že to bude změna k lepšímu. Jsem si jistý, že Cesare Prandelli napraví některé chyby, které jsme udělali, a že skončíme v sezoně mnohem výš," dodává na adresu nového lodivoda Preziosi.

Prandellimu ztěžuje výběr základní jedenáctky jednak limitovaný čas na přípravu a jednak mnoho absencí. Kvůli kartám se do hry nedostanou Bessa s Romulem, zatímco zraněn je obránce Spolli. V kádru SPALu platí stejná situace pro Thiama a karetním hříšníkem hostí je Cionek.

Ten dostal červenou kartu v posledním domácím utkání proti Empoli. SPAL nakonec mohl děkovat Jasminu Kurtićovi a jeho dvěma gólům za to, že si se soupeřem alespoň rozdělil body. Pak si ještě střihl utkání v Coppa Italia s dalším janovským celkem, Sampdorií. Rád na něj ale vzpomínat nebude, protože prohrál 2:1.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Lopez, Criscito - Pereira, Hiljemark, Sandro, Mazzitelli, Lazović - Kouamé, Piatek
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Bonifazi, Felipe, Vicari - Lazzari, Missiroli, Schiattarella, Kurtić, Fares - Antenucci, Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.40 - 4.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Turín FC  (neděle 20:30)
Fotbalisté AC Milán si v zápase s Turínem mohou pojistit čtvrté místo a pokud vyhrají, budou mít před Laziem už tříbodový náskok. Rossoneri však nečeká lehký soupeř, Granata prohrála od října jenom jediný zápas a výrazně se přihlásila do boje o evropské poháry. Na druhou stranu Milán s Turínem zásadně neprohrává, naposledy se mu to podařilo v roce 2001.

Tehdy to byl ještě AC Turín a doma zvítězil 1:0. Od té doby se ale Býci o vítězství nad AC Milán pokoušejí marně a je jedno, zdali se hraje na San Siru nebo Stadio Olimpico. Milán vyhrál ve vzájemných zápasech jedenáctkrát a ve zbytku se dělily body. Platilo to i v posledních třech případech (2:2, 0:0, 1:1).

AC Milán si pro letošní sezonu stanovil jasný cíl a sice návrat do Ligy mistrů a po rozpačitém začátku se skutečně začíná blýskat na lepší časy. Milánským patřilo před tímto kolem čtvrté místo s jednobodovým náskokem na Lazio a jelikož římský celek opět ztratil, může se AC Milán po zápase s Turínem utrhnout na tři body.

Turín cestuje na San Siro v poměrně dobrém rozpoložení. Před týdnem totiž vyhrál nad Janovem 2:1 a v tabulce už poskočil na pohárové šesté místo. Tam se bude moci zase vrátit, pokud se mu podaří v Miláně bodovat. A vzhledem ke vzájemné bilanci, o které byla řeč, se to jeví jako velmi tvrdý oříšek. Walter Mazzarri by rád dlouholeté milánské prokletí konečně odčaroval, ale budou to opět domácí, kdo je v zápase považován za favorita.

Na slavný stadion Giuseppeho Meazzy dorazí i nová posila, Brazilec Paquetá, aby se seznámil se svojí novou domovinou. Do samotného utkání ale pochopitelně nenastoupí, neboť hrát může až od ledna. Od hvězdného hráče z Flamenga se toho hodně čeká a už teď je nazýván novým Kaká.

Rossoneri mají i pro tento zápas problémy se složením obranné řady. Stopeři základní sestavy Romagnoli s Musacchiem jsou stále zranění, stejně jako Caldara, takže na pozici středního obránce se s největší pravděpodobností objeví Abate, kterého Gattuso za výkon proti Parmě velmi chválil. Dalšími marody v červenočerném dresu jsou záložníci Bonaventura s Bigliou a nově i Fabio Borini. Naopak dobrou zprávou je návrat Gonzala Higuaína, který v předchozích dvou zápasech chyběl kvůli vyloučení v utkání s Juventusem. Co se týče absencí, má Turín velkou výhodu, protože Walter Mazzarri má k dispozici kompletní kádr.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Abate, Zapata, Rodríguez - Susso, Kessié, Bakayoko, Calhanoglu - Cutrone, Higuaín
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Djidji - De Silvestri, Meité, Rincón, Baselli, Ansaldi - Iago Falqué, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.64 - 4.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Frosinone Calcio  (sobota 15:00)
Neapol chce v sobotu odpoledne učinit další krok směrem k Juventusu a první příčce. Na první pohled má ideální šanci, protože jednak může počítat s domácím prostředím a slavnou atmosférou na San Paolu a jednak se proti němu postaví Frosinone.

Neapol v nové sezoně kráčí poměrně jasně a pravidelně od výhry k výhře. Sice možná nepředvádí natolik spektakulární fotbal jako v minulých sezonách pod vedením Maurizia Sarriho, ale výsledky má. Trenér Carlo Ancelotti postupně vnesl do kádru nové možnosti a zkušenosti, pozměnil ho co do rozestavení i hráčských kvalit k obrazu svému a doufá, že s ním uspěje. Tento rok by Neapol moc ráda přidala také nějakou nadstavbu v pohárech.

O tom svědčí slova útočníka Josého Callejóna, který v rozhovoru pro Radio CRC zmínil: "Máme velmi dobrý kádr, který si zaslouží vyhrát něco velkého. V této sezoně si věříme, protože kádr dozrál a je tu hodně zkušeností. Zároveň ale máme hodně mladých hráčů s velkým potenciálem. Myslím si, že ani Juventus není neporazitelný a že se k němu můžeme přiblížit. K tomu ale bude potřeba, abychom zvládali tlak a poráželi kohokoli," míní Callejón.

Neapol bojuje v Lize mistrů, kde stále míří za postupem. Od něj ji dělí jedna velká překážka a jmenuje se Anfield Road. Zatím je Neapol na prvním místě, protože naposledy porazila Crvenou Zvezdu, ale teď ji v posledním kole skupiny čeká domácí Liverpool. A Neapol nesmí prohrát, chce-li postoupit. Takže je jasné, že nebude úplně snadné soustředit se na tým jako Frosinone, když vás čeká Salah a spol.

V minulém kole Serie A si Neapol poradila s nebezpečnou Atalantou, i když ani v tomto případě nepodala úplně suverénní výkon. Rozdílovou branku na 2:1 vstřelil Arkadiusz Milik až pět minut před koncem utkání. Aktuálně Neapol na druhém místě ztrácí na první Juventus osm bodů a právě nyní by potřebovala nutně zvítězit. Juventus totiž čeká bitva s Interem a je možné, že v něm Stará dáma ztratí body.

Proti Frosinone by se do brány mohl postavit mladý brankář Meret, který se vrátil po rozsáhlém zranění. Mimo hru zřejmě vzhledem k Lize mistrů zůstanou opory jako Hamšík nebo Insigne. Dobrou zprávou pro trenéra Frosinone Longa je fakt, že má k dispozici téměř kompletní kádr. Frosinone se zatím vůbec nedaří a za posledních deset zápasů si připsalo tři body jen v jednom případě.

Po debaklu od Interu Milán si v minulém kole alespoň trochu napravilo reputaci, když dokázalo remizovat s Cagliari. Navíc ho výsledek musí trochu mrzet, protože sardinské Cagliari dohrávalo v početním oslabení. Vyrovnávací gól Diega Faríase navíc padl až v posledních patnácti minutách vyrovnaného zápasu.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Malcuit, Maksimović, Koulibaly, Hysaj - Callejón, Allan, Diawara, Zieliński - Milik, Ounas
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Ariaudo, Capuano - Zampano, Chibsah, Maiello, Beghetto - Ciano - D. Ciofani, Campbell
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.26 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - AS Řím  (sobota 18:00)
Cagliari se po povedeném vstupu do Coppa Italia musí zaměřovat opět na ligový formát a výhodou mu bude domácí prostředí. To vyzkouší návštěva z Říma, konkrétně Vlci trenéra Eusebia Di Francesca. Těm se v poslední době moc nedaří a Cagliari pro ně bude tvrdým oříškem.

Giallorossi čeká ve středu utkání Ligy mistrů s Plzní, ve kterém hrají o koeficient i sebedůvěru. Ještě před tím ale cestují na Sardinii, kde je čeká Cagliari. Na Stadio Sant'Elia se Vlkům dlouhodobě nikdy nedařilo, ale poslední dobou se kurs otáčí. Z pěti posledních utkání na Sardinii Vlci vyhráli hned čtyřikrát a jen jednou remizovali. Při minulé návštěvě jim k tomu stačila jediná branka, o kterou se postaral mladý Turek Cengiz Ünder.

Ten má nyní hodně volnosti na trávníku a dostane se na něj velmi často. Jednak pro své zlepšující se výkony. Právě mladý turecký útočník srovnával v minulém kole stav utkání s Interem Milán a byl jedním ze dvou střelců AS. To si nakonec s Nerazzurri v ostře sledovaném utkání rozdělilo body a jeho herní výkon šel nahoru.

Dalším důvodem je fakt, že kádr AS decimují zranění, převážně pak svalového rázu. Když by trenér Di Francesco před zápasem s Cagliari počítal počet různých zranění, která oslabují jeho tým, dostal by se na číslo 31 v této sezoně! A hned dvacetkrát za to mohlo právě svalové zranění, což vyvolává pochyby o kompetentnosti zdravotního týmu Giallorossi. Nově se na marodku vrátil také Lorenzo Pellegrini, který původně měl Cagliari stihnout. Kromě něj je na marodce El Shaarawy, De Rossi nebo Džeko.

Suma sumárum, pro Di Francesca nebude vůbec snadné vybrat základní sestavu. Římané se nachází až na sedmé příčce, dost daleko od první čtyřky, kterou si vytyčili jako cíl. Ani Cagliari ale nemůže být úplně spokojené se svými výkony. Aktuálně mu patří až 13. příčka a na pásmo sestupu má Cagliari náskok jen pěti bodů.

Naposledy v rámci ligy Cagliari hrálo nerozhodně s Frosinone, navíc muselo brzy dotahovat nepříznivé skóre po první brance Cassaty. Nakonec to zvládlo, když se v 77. minutě prosadil Diego Farías, ale zcela spokojené být nemohlo. Ke konci utkání byl totiž vyloučen klíčový záložník Nicoló Barella.

Diego Farías je ale přesvědčen, že i bez něj to Cagliari zvládne. "Řím pro nás bude hodně těžkým soupeřem, ale už mockrát jsme ukázali, že s námi také není lehké hrát. Důležité bude nenechat jej rozehrát, napadat ho pořád a být agresivní, abychom je vyvedli z rovnováhy. Barellova neúčast pro nás bude těžká, protože je to skvělý hráč i člověk. Ale určitě si poradíme. Každý, kdo nastoupí, musí odevzdat sto procent," dodává ofenzivní fotbalista.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Klavan, Ceppitelli, Padoin - Faragò, Bradarić, Ionita - Pedro, Farias - Pavoletti
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Jesus, Fazio, Kolarov - Cristante, Nzonzi - Ünder, Zaniolo, Perotti - Schick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.17 - 3.73 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - UC Sampdoria  (sobota 20:30)
Lazio Řím se na Stadio Olimpico utká se Sampdorií Janov, která se v uplynulém týdnu dostala do zajímavé formy. Námořníci si po hladké výhře nad Boloňou zajistili i postup do dalšího kola italského poháru a ve věčném městě budou usilovat o přiblížení se pohárové Evropě. Lazio v minulé sezoně ovládlo oba vzájemné duely a se Sampdorií přes dva a půl roku neprohrálo.

Na druhou stranu už je tomu měsíc, co Lazio doma na ligové scéně dokázalo získat všechny tři body, takže nyní je na čase zase zvítězit. Před týdnem si Biancocelesti zapsali remízu s posledním Chievem (1:1) a klíčové čtvrté místo prozatím přenechali milánskému AC. Na Rossoneri ztrácejí jeden bod. Právě boj o Ligu mistrů je pro římský celek klíčový a jakákoliv domácí ztráta by mohla tyto mety vzdálit. Výjimkou není ani domácí zápas se Sampdorií. "Sampdoria je velmi organizovaný tým pod vedením velmi schopného trenéra. Blucerchiatti naposledy zvítězili a do Říma přijedou aby svůj výkon zopakovali. My ale chceme vyhrát, abychom zůstali v popředí," prohlásil před utkáním kouč Simone Inzaghi, který nedávno uslyšel z úst prezidenta klubu Claudia Lotita velmi pochvalná slova.

Lazio každopádně nečeká snadný úkol. Sampdoria se před vzájemným zápasem dostala do solidní formy a poté, co rozstřílela minulý týden Boloňu 4:1 si zajistila i postup do dalšího kola Coppa Italia. Na svém stadionu Luigi Ferraris udolala 2:1 SPAL. "Chceme navázat na naše poslední výsledky. Jedeme na Stadio Olimpico hrát naši hru, víme že mají skvělý a silný tým, ale já svým chlapcům důvěřuji," nechal se slyšet kouč Marco Giampaolo.

Sampdoria bude chtít pozměnit jinak výrazně horší vzájemnou bilanci, kterou s Laziem má. Loni padli Námořníci v obou zápasech a zejména na Stadio Olimpico pro ně skončil zápas ošklivým debaklem 0:4. Navíc to nebylo poprvé, co se jim něco podobného přihodilo. V květnu o rok dříve v Římě zase prohráli, tentokrát 3:7! Sampdoria jde do utkání z desátého místa, avšak jen se dvoubodovou ztrátou na šestý FC Turín.

Do zápasu stoprocentně nenastoupí Adam Marušić a v případě Lucase Leivy je to s otazníkem. Brazilský záložník už je po zranění v pořádku, ovšem na celé utkání to s velkou pravděpodobností nebude.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Wallace, Acerbi, Radu - Caceres, Parolo, Badelj, Milinković-Savić, Lulić - Correa, Immobile
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Andersen, Tonelli, Murru - Praet, Vieira, Linetty - Ramírez - Quagliarella, Defrel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 5.02 - 7.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Inter Milán  (pátek 20:30)
Netradičně už v pátek večer je na programu jednoznačný šlágr kola. Derby d'Italia proti sobě svede dva nenáviděné týmy Juventus a Inter Milán a ať už zápas dopadne jakkoliv, pro trenéra Staré dámy Massimiliana Allegriho ještě nebude rozhodnuto o titulu. Inter se představí v Allianz Stadium v Turíně z pozice třetího týmu a se ztrátou jedenácti bodů na domácí Juventus.

Když Inter naposledy vyloupil stadion Juventusu, psal se rok 2012. Úpadek milánských velkoklubů a tedy tím pádem i Nerazzurri se výrazně podepsal pod dlouhou sérií, která dosud nenabrala konce. Inter sice od té doby dokázal několikrát zvítězit, ale to bylo vždy doma v Miláně.

I tentokrát bude papírovým favoritem Juventus, který právě od roku 2012 nepřetržitě kraluje italskému fotbalu a jenž je se 34 ligovými tituly neúspěšnějším klubem Apeninského poloostrova. Inter je na druhém místě společně s městským rivalem AC s počtem osmnácti prvenství. "Derby d'Italia je krásný a důležitý zápas. Bude to fascinující zápas mezi dvěma týmy, které společně s Milánem tvořily historii italského fotbalu. Stojíme proti týmu, který se velice rozrostl jak v sebevědomí, tak i ve výsledcích a spolu s Neapolí - prozatím - je naším největším konkurentem," prohlásil trenér Massimiliano Allegri.

Juventus v letošní sezoně ještě nenašel přemožitele a po čtrnácti kolech ztratil jen v jednom případě za domácí remízu s Janovem. Není tedy divu, že Bianconeri znovu vedou tabulku, navíc už s luxusním náskokem osmi bodů na druhou Neapol a dokonce jedenácti na třetí Inter Milán. Před týdnem si Stará dáma vůbec nedělala problémy s Fiorentinou a na jejím hřišti zvítězila jednoznačně 3:0.

Inter v minulém kole na rozdíl od Juventusu nevyhrál. Ve šlágru na půdě AS Řím remizoval 2:2, takže Neapol mu na druhém místě tabulky odskočila. Luciano Spalletti je však zatím s výkony svých svěřenců spokojen, byť je ztráta na Juve taková, jaká je. "Inter musí být hrdý na to, jak si vede a s větší prací se můžeme dostat k dokonalosti. Myslím, že tým se zlepšuje, i když v některých okamžicích zápasu chybí nějaké malé detaily," liboval si Spalletti. Zkušený kouč moc dobře ví, že jeho svěřenci nebudou v prestižním derby ani náhodou favoritem. "Tento zápas je testem, který prověří naší přípravu a schopnost usilovat o nejvyšší úroveň. Juventus má schopnosti, sílu a charakter. Ne vždycky zápasu dominují, ale přesně vědí, jak a co nejlépe využít," uvědomuje si sílu soupeře Spalletti.

Juventusu bude chybět krajní obránce Alex Sandro i další zkušení hráči jako Khedira s Barzaglim. Velkou ztrátu hlásí i Inter, který nemůže do boje nasadit velkého válečníka Radju Nainggolana, přitom právě do tohoto utkání by se belgický záložník náramně hodil. Vedle Nainggolana bude Spallettimu chybět ještě Dalbert. "Nainggolan a Dalbert nejsou k dispozici, ale zotavují se, ovšem potřebují více času," potvrdil Luciano Spalletti na tiskové konferenci.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, De Sciglio - Bentancur, Pjanič, Matuidi - Dybala, Mandžukič, C.Ronaldo
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Škriniar, De Vrij, Asamoah - Vecino, Brožović, Joao Mario - Politano, Perišić, Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.02 - 6.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC14131031:840
2.SSC Neapol14102228:1432
3.Inter Milán1492327:1229
4.AC Milán1474324:1825
5.SS Lazio1473420:1624
6.Turín FC1456319:1621
7.AS Řím1455424:1820
8.US Sassuolo1455421:1920
9.Parma Calcio1462615:1820
10.UC Sampdoria1454521:1719
11.Atalanta Bergamo1453626:1918
12.ACF Fiorentina1446418:1318
13.Cagliari Calcio1437413:1716
14.Janov CFC1443719:2915
15.SPAL 20131442813:2314
16.Udinese Calcio1434712:1813
17.Empoli FC1434717:2513
18.Bologna FC1425712:2211
19.Frosinone Calcio1415811:298
20.Chievo Verona1405911:312
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (280)

Přidat komentář
LesyJePan

Forza Milan!!!

Reagovat
Deki

FORZA INTER

Zápas bohužel neuvidím, taky to nemuselo být v pátek večer Spal by konečně mohl posadit Ivana. Od začátku bych na křídlech chtěl vidět Politana s Keitou. Věřím v bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budete hrát jako proti nám dostanete 4ku.

Reagovat
Deki

tak jistě, ale já čekám, že nám odpustí další penaltu...

Reagovat
LesyJePan

u vás už to je zvykom

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že minimálně bod tam urveme Přece nemůžou pořád jen vyhrávat

Reagovat
mato Kreator

kiezby dnes merdaci dostali aspon 5ku to by bol piatocek ako vino..

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas bude hodně zajímavý, vidím to samozřejmě na výhru la Vecchia Signora 3:0(1) jediný, kdo je schopný se za Nerazzurri ve větší míře prosadit je Icardi, jeho postrážení bude klíč k vítězství. Další důležitý hráč bude CR7, který odehraje první derby d'Italia jako v předchozích zápasech očekávám nějakou geniální asistenci a možná i gól, ale o čem se vůbec nemluví, tak je nezanedbatelný Ronaldův příspěvek při obranných standartkách (jaká změna oproti Pipitovi)

Také vidím velkou šanci se prosadit střelou z dálky (Cr7,Dybala) přes nejslabší článek Interu a to je o parník Handanovič (pokud tedy nebude střílet Leo nebo Giorgo

Hráči ke sledování:

Škriniar potvrdí svoji cenu? či bude pokračovat v matných podzimních výkonech?

Handanovič: nejslabší článek současného Interu potvrdí moje slova?

Cuadrado: Miláček trenéra, ale dřevák co neumí vytvořit šanci nebo zakončit jinak než do dvacáté řady

Bentancur: potvrdí svůj fenomenální vzestup? a stále se zlepšující výkony. (podle mě budoucí World class na svém postu)

Reagovat
Furia Ceca

Handanoviće bych jako slabý článek nenezval a už vůbec ne nejslabší článek současnýho Interu... Když má den, pochytá nemožný. Nejslabším článkem Interu pro mě je absence špílmachra ve středu. Borja Valero k tomu nemá daleko, ale už má svý roky.

Reagovat
sinter

+ perisic bez formy

Reagovat
smazaný uživatel

viděl sem asi 6 letošních zápasů interu + samo tu repre oproti minulé sezoně je to velký pokles formy

Reagovat
sinter

repre ok, tam je to ozaj katastrofa( syndrom hamsik?)

Reagovat
smazaný uživatel

kdy měl naposled ten den?

Reagovat
Furia Ceca

Třeba doma proti Barceloně? Kdy místo jednoznačný prohry 0:7 Inter dotáhl zápas k remíze 1:1?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, uznávám v tom zápase byl skvělej to je pravda, ale stojim si za tím, že je to dlouhodobě největší slabina Interu

Reagovat
Largo

Reagovat
10

skoro v každým zápase

Reagovat
smazaný uživatel

chybuje, ano je to tak

Reagovat
10

viděl jsem tak 70% zápasů Interu tuhle sezonu a ve většině dělal rozdíl a držel Inter ve hře...napsat, že je o parník nejslabší článek Interu je totální nesmysl, ale dneska ať klidně je

Reagovat
cresposuper

Chyb urobil dost, ale ak sa pamatam dobre, tak iba raz bol z toho gol, tych paradnych zakrokov bolo omnoho viac. Na druhej strane je blbost, ze by nas vo vacsine zapasov drzal v hre.

Reagovat
10

"viděl jsem tak 70% zápasů Interu tuhle sezonu a ve většině dělal rozdíl"...z hlavy SPAL, AS, Viola...mluvím o lize, v LM jsem vás pořádně neviděl

Reagovat
cresposuper

70% zapasov v lige=10, vacsina je 6. S AS nas drzal? Praveze casto to vyrazil zbytocne pred seba a pri Underovom gole sa ani nepohol, ani nahodou nas nedrzal v hre. S Violou mas na mysli ake zakroky? Najvacsie sance Violy zastavila tyc, resp. obrancovia. Ja som s Handom v tejto sezone +- spokojny, ale zase to neprehanajme.

Reagovat
10

s tebou je to vždycky jak matematická úloha tyvole

Reagovat
sinter

skriniar - matne podzimne vykony? videl si dva zapasy v repre a tzn. matne vykony?

Handa a najslabsi clanok? kde? kedy? preco?

Reagovat
Deki

Reagovat
cresposuper

uplne mimo

Reagovat
Inter Eterno Amore

Další z odborníkov čo vidia 5 zápasov Škrinky z 50 za rok

Reagovat
Largo

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Handanovic urcite nie je naslabsi clanok a Skriniar zas tak tragicke vykony nema a nepodava ako to deklarujes. A zapas to bude zaujimavy nevidim to uplne tak jednoznacne ale i ked skor sa priklanam k vyhre Juve i ked futbal je futbal takze ktovie. Inter nic nedaruje kedze sa jedna o taketo derby. Hlavna slabina Interu mi pridu skor zranenia ale teda skor ta zaloha kde nemaju Naingolana a musia tam dat Borju na ktorom sa ten vek uz pomaly prejavuje a nemaju tam nejaku lepsiu nahradu alternativu. Ale kazdopadne na tento zapas sa musi fanusik talianskeho futbalu tesit teda aspon vacsina.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Borju v tom zmysle teda ak ho tam Spalletti nakoniec postavi.

Reagovat
Pipo123

2 kurz na karty nad 5,5, sa niekto sekol ne? 6 žltých musi byt tutovka dna

Reagovat
10

píská Irrati, ten moc karet nedává...ale za ten kurz to asi stojí zkusit

Reagovat
smazaný uživatel

Paulito nějaký karty zcela jistě vybrečí

Reagovat
Eldarion

Majú tam uplakaného Dybalu a ak ešte bude hrať Mandžukic tak len do polčasu bude 6

Reagovat
Votas

Nemáme co ztratit a můžeme jenom získat. Proti silnějším soupeřům jsme letos ještě nevyhořeli a asi nám i sedí líp než týmy druhýho sledu jako Sassuolo, Parma a AS.

Zkusil bych něco úplně crazy a přetížil jim nějakýho beka, když jim křídla dozadu hrát neumí. Ideálně se jeví procvičit v defenzivě Cancela, takže pome 4-4-2 (Asa, Škrí, DeVrij, DAmbro - Perišić, Brožo, Vecino, Politano - Keita, Icardi) s tím, že by to bylo právě o ose zla nalevo Asa-Ivan-Keita. Ale spíš se asi pokusíme opsat rozestavení Juve a v záloze nás holt přejedou. Snad se rozhodčí naučili dávat Pjanićovi karty a bude to férovej zápas. Bez kontroverze se to ale čekat nedá.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

bez kontroverze by to nebylo řádné derby, k tomu procvičení v defenzivě mi jako nejlepší variantu připadá napadat rozherávku Bonuciho,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

zapomněl si zmínit penaltu na Ronalda

Reagovat
Votas

tráva je zelená, lajny jsou na bílo...nemusím zas psát všechno.

Reagovat
Furia Ceca

Takovej sálodlouhej rozbor a přitom se jednoduše stačí soustředit na Jidáše z vaší líhně

Reagovat
Eldarion

Dnes by to mohlo skončiť 5:0 pre Juventus alebo 3:3 a 4 červené, 2 disciplinárne tresty a 4 hodené svetlice na štadión

Reagovat
mato Kreator

hlasujem za 5;0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Forza Juve!!!

Reagovat
Mihal

Po poslednych zapasoch Interu som bol velmi sklamany a dnes mam taky zly pocit, ze budem znova. Ale ako vzdy, tak aj dnes Forza Inter !!! Idealny scenar: vyhra 0:1 po strasne spornej penalte z 92. minuty

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Mihal

JUVENTUS: 1 Szczesny; 2 De Sciglio, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 20 Cancelo; 30 Bentancur, 5 Pjanic; 14 Matuidi, 10 Dybala, 7 C. Ronaldo; 17 Mandzukic.

Bench: 22 Perin, 21 Pinsoglio, 4 Benatia, 11 Douglas Costa, 16 Cuadrado, 23 Emre Can, 24 Rugani, 33 Bernardeschi, 37 Spinazzola.

Coach: Massimiliano Allegri

INTER: 1 Handanovic; 2 Vrsaljko, 37 Skriniar, 23 Miranda, 18 Asamoah; 5 Gagliardini, 77 Brozovic, 15 J. Mario; 16 Politano, 9 Icardi, 44 Perisic.

Bench: 27 Padelli, 6 De Vrij, 8 Vecino, 10 Lautaro, 11 Keita, 13 Ranocchia, 20 B. Valero, 33 D'Ambrosio, 87 Candreva.

Coach: Luciano Spalletti

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!! GOL MAURITO!

Reagovat
Minister

Reagovat
Furia Ceca

První žlutá už v 6. minutě! Nemohl jsem si vzpomenout na Pippa a jeho dnešní příspěvek.

Reagovat
10

napsal bych, že Pjanić si to může dovolit, když ví, že druhou nedostane, ale nechci to posrat...

Reagovat
Furia Ceca

Škriniar dostává od Ronalda s Dybalou hroznou sodu

Reagovat
Mihal

Myslis ten rozbity nos ?

Reagovat
Furia Ceca

Spíš jsem myslel jesle a další situace, ve kterých ho ti dva vymáchali.

Reagovat
Mihal

Jasle som veru nepostrehol

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
JuventusFC1897

Tak mas chaby postreh

Reagovat
Eldarion

Gagliardini To by aj Schick dal

Reagovat
Coutinho10

takova sance a hned dalsi

Reagovat
stuff

Zaujimavy priebeh zatial

Reagovat
snuff24

Stará dáma je pravě v komatu a my toho nevyužijeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Něco tam mělo spadnout. Skoda. Gaglia není typicky zakoncovatel

Reagovat
Nuno čomes

Jasná žlutá a kdyby to bylo naopak tak tady píšete redka

Reagovat
Dejwa

Škoda těch 2 šancí.. snad neprohrajem, čekal jsem větší problémy, ale teprve poločas

Reagovat
10

ten útok v tomhle složení je tragédie, Costa musí hrát...kdyby aspoň Mandžu hrál na křídle, kde je schopnej pomáhat do obrany, když už v útoku neuhraje nic

Reagovat
cresposuper

S Irratim si mal pravdu, zatial obom timom odpustil tak po dve karty

Reagovat
10

a zrovna ta jedna pro Pjaniće byla docela soft

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten útok v tomhle složení fungovat snad ani nemůže, je to příliš statický, bez náběhů, nikdo nedokáže vytvořit nějakým vyhraným 1vs1 přečíslení... Jde vůbec vymyslet něco, kde by Cristiano dokázal fungovat s Dybalou?

Reagovat
10

snad jo ale ne v tomhle složení, kterýmu Max věří nejvíc..Costa nalevo s Cancelem na pravým beku je imho doplňuje docela dobře, takhle je to naprostá impotence

Reagovat
ED91

4231? Ronaldo, Dybala, Costa - Mandzukic

Reagovat
10

Reagovat
cresposuper

Zatial slusny vykon, ale tie dve pasaze, v ktorych nas Juve jasne prehravala, si nemozeme dovolit. Z nasich najlepsi Miranda a dobre hra aj Brozovic, Joao Mario, Skriniar a okrem tych dvoch strat aj Politano. Naopak Vrsaljko je bohuzial slaby. Celkovo mi toto 433 pride ako dlhodobo lepsie riesenie.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cancelo je neskutečný, on to drtí i přes nohu, ten jeho progress v Itálii je úplně šílený

Reagovat
cresposuper

Ale dozadu moc isty nie je

Reagovat
10

brání dost impulzivně a na náhodu, buď to trefí a je z toho super defenzivní zákrok, nebo to netrefí a je z toho faul nebo šance soupeře...ale takhle dneska ty moderní beci fungujou, no

Reagovat
sinter

20min lepši juve, 15min Inter a potom 15min Juve.......v aute ich bolo.., hm to mi nevychádza

Reagovat
Mihal

Tiez som to v hlave pocital a moc mi to nesedelo

Reagovat
Switchback

Reagovat
Visca el barca

Juve hraje tak odporný fotbal.

Reagovat
10

ale stejně se furt díváš

Reagovat
Furia Ceca

Na naše poměry hrajem dneska ultrakrásně... Jinak nemusíš se koukat, můžeš dělat spoustu lepších věcí.

Reagovat
Visca el barca

Mám rád velký zápasy v Itálii

Reagovat
Furia Ceca

Ok

Reagovat
Mihal

Zatial som prijemne prekvapeny z priebehu zapasu. Cakal som od Juve dominantny vykon, resp. valec ale zatial je to da sa povedat 50 na 50... Uvidime, co prinesie druhy polcas...hlavne sa nerozklepat a dat do toho vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

V žádným zápase nejsou dominantní..

Reagovat
Mihal

Nevidel som ani polovicu ich zapasov v tejto sezone tak nemozem sudit.

Reagovat
10

ne, naposledy třeba v minulým kole

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Fiorentině? To žádná dominance nebyla

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
ED91

Reagovat
10

Inter je regulérně lepší, jistější, nebezpečnější...

Reagovat
cresposuper

S tym nesuhlasim. V poli mozno ano, ale vy nas potom dvakrat na 5 minut zatlacite a vypracujete si viac sanci...

Reagovat
10

jakou kromě střely Bentancura?

Reagovat
cresposuper

Hlava Dybalu, lavacka Dybalu, hlava Chielliniho a tusim este jednu. My sme mali sice najvacsiu sancu (tyc), ale pocetne ste mali navrch.

Reagovat
Furia Ceca

Já bych pro jistotu ke 2. poločasu vůbec nenastoupil a odevzdal Interu výhru kontumačně, ať ještě neriskujeme nějakou ostudu...

Reagovat
Furia Ceca

No... Po tom startu 2. půle jsem si tu ironii možná mohl odpustit.

Reagovat
10

to stejně jako ironii nikdo normální nemohl pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz je ten ROnaldo tak dobrej, tak proc nejak nerozhybe hru?

Reagovat
smazaný uživatel

To se musí proměňovat

Reagovat
10

Chiellini právě zachránil už 2. gól...toho až jednou budeme nahrazovat, to bude hodně bolet

Reagovat
ED91

A kedysi sa na neho jak nakladalo... Ale vekom su jeho výkony viac a viac dominantné a túto sezónu je to zatiaľ vrchol jeho kariéry.

Reagovat
Mihal

Tieto chyby Juve musime vyuzit na 100%...inak nemozeme vyhrat. Dovolim si povedat, ze super by takuto chybu trestal urcite

Reagovat
Pipo123

Už idú karty, pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala dneska má hereckou..

Reagovat
10

Pipo asi o přestávce volal Irratimu...

Reagovat
Pipo123

Takto to býva často, v prvom polčase kľud a potom sa to rozbehne, ideálne ak dá niekto gól, vtedy sa to zvrhne

Reagovat
Nuno čomes

Ten už měl být venku no.

Reagovat
10

a tebe zase naopak měli někam zavřít

Reagovat
Nuno čomes

Co to meleš za hovadiny? Jako první bys tady brecel tak mlč.

Reagovat
10

Pipo to nakonec vyhraje za 6 minut

Reagovat
10

Škriniar zase bez karty...v prvním poločase stejná výhoda po faulu na Mandžukiće, kartu nedal

Reagovat
Nuno čomes

Otázka času. Ale bentancoura nezminis co

Reagovat
10

není důvod

Reagovat
Nuno čomes

Červená co co co. Raději tichucko. To umis

Reagovat
M11

MARIOOOOOOO !!!

Reagovat
10

MARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Yanek

Asamoah dáreček

Reagovat
Mihal

Toto je presne ono ...juventus na gol nepotrebuje ani vylozenu sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele

Reagovat
svkmd

Mandžuking!!!!

Reagovat
Furia Ceca

Asa to krásně pustil... Holt srdci neporučíš

Reagovat
Spalovač šancí

Inter potřebuje novou zálohu, nejsou schopni proti presinku udělat dvě přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita uteče a vyrovná!

Reagovat
Switchback

Ten Mário je letos až nějak moc dobrej

Reagovat
Pipo123

Toto bolo dosť zvláštne ako celá záloha Juve prepadla pri snahe napádať

Reagovat
Mihal

Priamy kop spoza sestnastky kope hrac, ktory vobec nema formu a este k tomu svojou slabsou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

szczesny s tym rolacikom uplne jak fasoun plekanec

Reagovat
Furia Ceca

Tak teď měl jít Valero ven.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Furia Ceca

Nevím, čemu se směješ, rozhodčí ho tam nechal jenom ze soucitu. A to ještě dvě minuty nato málem spáchal další žlutej faul – kdyby tuším Can šikovně neuhnul.

Reagovat
cresposuper

Vsak mal dokopy za zapas dva fauly a ten druhy Chiellini poriadne nafilmoval. Odhliadnuc od toho, ze Bentancour mal dva horsie fauly.

Reagovat
Pipo123

Inter pekne v piči, prehrávajú a majú v piči, žiadne zákerné zákroky

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

To sú hérečky.. zebry

Reagovat
Mihal

V druhom polcase pre mna nepochopitelne stiahnutie politana sposobilo, ze sme boli smerom dopredu uplne jalovi (az na chybu matuidiho)...juventus ukazal, preco je v tejto sezone suverennym "majstrom"...to sebavedomie a efektivita su neskutocne. A k tomu vzadu chiellini...ten chlap je dominantny.

Reagovat
Pipo123

Piče jedna karta

Reagovat
cresposuper

Spall to bohuzial na konci posral, so styrmi utocnikmi mozme zatlacit Frosinone, ale nie Juventus. Velke sklamanie, z tohto mala byt remiza, Juventus teda nic moc nepredviedol.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
10

já jsem nepochopil, proč stáhnul Politana (ještě k tomu za Borju, kterej na takovej zápas už dávno nemá) a přesunul doprava Maria, kterýho pak sundal taky...to byly zrovna 2 hráči/posty, který fungovali velmi dobře

Reagovat
cresposuper

Borja hral posledne zapasy dobre, tam by som napr. striedanie za Gagliardiniho pochopil. Skor nechapem tie neustale zmeny rozostavenia, a to, co pises. Pritom je to skoda, lebo na samotny zapas nas pripravil kvalitne.

Reagovat
10

já už jsem si během zápasu říkal, že nám tím střídáním Spal hodně pomáhá a děkoval mu, pak se to potvrdilo, protože Inter už pak neměl vůbec nic...tam opravdu byla šance jen přes ty beky, jak psal před zápasem Votas, když pak začali hrát 3 útočníci víc uprostřed vedle sebe, Juve nemělo moc problémů

Reagovat
cresposuper

Prave kvoli tomuto by som bol radsej, ak by Spall po sezone skoncil. On dokaze skonsolidovat muzstvo, zlepsit zakladne navyky, ale potom narazi na svoj strop v tychto zapasoch.

Reagovat
10

kua, to y/i v několikanásobným podmětu jsem vyřešil dost šalamounsky

Reagovat
Votas

Když nedáme takový šance, tak se v Allianzu nedá nic dělat. Tohle Juve vypadalo hratelně, asi nejslabší za posledních několik let. Škoda. Ale vyhráli zaslouženě. Gagliardini by potřeboval rok někde v týmu středu tabulky, aby do sebe dostal nějaký herní návyky.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš juve hrál to co potřeboval, moc sil nás to nestálo

Reagovat
herold

Závěrečných 20minut od juve naprosto skvělý výkon,dlouhé pasy proti presingu, roztahování hry, až na půlminutku v prodloužení nenachali inter vůbec hrát.Chiellini je best, bentacour ach jo, radost pohledět, zklamal ronaldo,nic nepředvedl,zato jeho krajan cancelo je nejlepší ofenzivní bek současnosti. Sebevědomí,taktika-neexistuje vesmír,kde by se tenhle tým rozsypal, pokud jedna řada má špatný den, další tři to zachrání.

Reagovat
Eldarion

Súhlasím Juve sa dnes poriadne ani nenadrelo hrali presne to čo im stačilo ale aj tak sa tú nájdu exoti čo budú písať o remíze a neviem čom

Reagovat
cresposuper

dobry pokus

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, omlouvám se, že s tím zase otravuji, ale napsal jsem analýzu obranné hry FC Sevilla. Věřím, že to někoho z této sekce může zaujmout. Za přečtení a zpětnou vazbu budu rád! https://bielsistablog.blogspot.com/2018/12/fc-sevilla-obranna-faze.html

Reagovat
Pipo123

Neapol vyhra o dva a viac, Cagliari 1x a Lazio 1. Kurva uz, ked to vcera rozhodca dojebal

Reagovat
Alberto Aquilani

takže dneska vyhráme... díky pipo Daje Euse'

Reagovat
Pipo123

No prave toho sa bojim najviac, no musel som skusit ten kurz na domacich :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Vravel som 1x, vidíš

Reagovat
Pipo123

Claudio Lotito: Inzaghi zostane ako hlavný tréner ešte niekoľko rokov.

Prezident Lazia Claudio Lotito usporiadal špeciálnu tlačovú konferenciu, v ktorej oznámil, že Simone Inzaghi bude v nasledujúcich rokoch pracovať ako hlavný tréner .

Rozhodol som sa to povedať , aby som objasnil situáciu v klube. Chcel som to urobiť, pretože som videl správy, ktoré sú zamerané iba na destabilizáciu atmosféry v tíme. V nasledujúcich rokoch bude tréner , rovnako ako športový riaditeľ nezmenený. Máme potenciál, videli ste to už v minulom roku a nemyslím si, že tím sa stal slabším, hovorí Lotito.

Nooo nooo noooo

Reagovat
CHONG

Do kdy má Max smlouvu v Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

dokud bude vyhrávat tituly a copy smlouva se automaticky

Reagovat
Largo

Ten mladej útok se mi hodně líbí. Tak snad se ukážou.

Daje Roma, daje

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy, co ukazu

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Cristante, a uz sa zmuz do pice

Reagovat
Largo

Cristanteeeee

Reagovat
Alberto Aquilani

Dno Cristante

Reagovat
smazaný uživatel

Schick to je des. Cisty gol na nohe

Reagovat
Lech

Nedal o pul metru. Na druhou stranu byl na spravnym miste. Trocha stesti potrebuje, ne kritiku za o 1° spatne sklonenou nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt Cech, tak si ho tak nebranite. Nehra nic a teraz ma sance sa ukazat

Reagovat
Lech

Asi ano. Taky me zahranicni hrac v AS jen tezko zajima jak Cech

Reagovat
Largo

Je ale nejslabsim clankem toho utoku, i kdyz mu Kluivert dneska zdatne konkuruje.

Reagovat
Lech

Soluje jak benjaminek, Cengiz to same

Reagovat
Nuno čomes

On je hroznej ne? Kolik dal gólů letos? Jeden?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Teraz hral asi 5 zapasov v zaklade a nic. Dnes katastrofa

Reagovat
Nuno čomes

Pak se diví, ze si přes Dzeka nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni dvaja si mozu podat ruky. Jeden horsi ako druhy

Reagovat
Alberto Aquilani

Cristante je takým zrkadlom tohto tímu. Po tých jeho prvých mdlých výkonoch hrá poslednú dobu viacmenej dobre. Veľa toho nabehá, naučil sa už aj čo to odbrániť, pridá nejaké futbalové veci (odhliadnuc od toho, že máva chvíle totálnej futbalovej tragikomédie, ale kto nie...) a dnes ten polčas odohral výborne, dokonca sa pasoval v tejto zostave do takej role vodcu, čo sa od neho čakalo, a hodne to tam brúsi... ALE... čo z toho?! Ten fotbal je stále totálna sračka. Dnes to nejak ukopeme a pravdepodobne, ak sa vyhneme veľkým výkyvom, sme vpohode schopní uhrať TOP 4 v tej konkurencii sráčov, ale ja po roku a pol pod tým istým trénerom proste čakám niečo iné, ako tento náhodný fotbálek, kde niečo kvalitné, na čo by si rád pozeral čakáš stále márne.

Reagovat
Largo

Souhlasim. Jenze se obavam, ze DiFra proste neni neceho takovyho schopenj. Zraneni-nezraneni.

Reagovat
Yanek

Sraci jste vy

Reagovat
cresposuper

tieto Albertove vylevy typu "konkurencia je uplne mimo, vsetci su tragedi, kazdy by s timto Rimom uhral 3./4. miesto" su fakt vtipne

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, že sa ozveš zrovna ty, ktorý si minulé kolo videl minimálne 3-gólovú výhru Interu

cresposuper02.12.2018 20:05#

Takto slaby tim Roma nemala uz dlho.

Reagovat
cresposuper

Aku trojgolovu vyhru, omg? Ano, takto slaby tim ste nemali uz davno- co je na tom divne? Ja som nic nepisal o tom, ako je na tom Inter.

Reagovat
Lech

A ted branis koho? Inter? Ten Inter, ktery tady na zacatku kazdy favorizoval na druhe misto? Nebo snad branis fans AC?

Reagovat
cresposuper

Preco by som mal niekoho branit? Proste mi vadi ta jeho arogancia, pritom AS ma naozaj slabsi tim ako minule roky, nie je to len Di Francescom. Taky Milan hra tento rok lepsi futbal ako AS, nevidim dovod, preco by nemohol skoncit pred nimi.

Reagovat
Alberto Aquilani

"sme vpohode schopní uhrať TOP 4 v tej konkurencii sráčov" Počkaj, a čo je na tej vete akože také arogantné? To sa z tej konkurencie AC - Lazio, ktorá teraz reálne vyzerá na boj o 4. mieste treba zosrať? Áno, laťka je ohromne vysoko. Napríklad také AC vyhralo zo 14 zápasov až celých 7, čo je brutálne nastavená laťka. Pre porovnanie. V PL 5. Tottenham má z 15 zápasov 11 výhier. Tu stačí dať 3 výhry v rade a si už v TOP 4. A vidíš, ty si myslíš, že máme slabší tím, neberiem ti to, rovnako ako tie tvoje výjavy o čistých šanciach Interu v zápasoch

Reagovat
Eldarion

V tomto s crespom, AS má jednoznačne omnoho slabší tím ako po minulé roky. Transfermarkt to vidí celkom podobne : https://www.transfermarkt.de/serie-a/startseite/wettbewerb/IT1

Po minulé roky malo AS napr. oproti AC "drahší" káder aj o 100-150 mil. eur a tak to aj vždy vyzeralo na konci sezóny.

Preto sa vôbec nebudem čudovať ak aj liga bude vyzerať vo finále 1. Juventus, 2,3. Inter/Napoli 4. AC. Podotýkam, že máme zranených asi aj masérov a ovievačov a nebojím sa podotknúť, že keď sa vráti väčšina hráčov + posily bude to omnoho, omnoho lepšie. Navyše viac bodov od Gattusa za posledný rok nazbieral iba Allegri (nejaká štatistika v Gazette), ktovie ako by to vyzeralo keby tam nebol od začiatku do drevo Montella.

Reagovat
Alberto Aquilani

No vidíš, a zrovna o Gattusovi som už v minulej sezóne po pár zápasoch písal, že sa mi páči, a že ihneď k vám vložil svoj rukopis a to 4-3-3 vám vedelo pekne fungovať, na rozdiel od toho nášho hipstera. Naopak, Montellu som nikdy neuznával, nepáčil sa mi jeho debut v Ríme, Cataniu som moc vážne nebral a nepáčil sa mi ani jeho fotbal vo Viole. Veľa fanúšikov AS ho chcelo naspäť, ja som ho kritizoval, za čo som si aj od nich vysluhoval facepalmi. Detto je Di Francesco. Pre mňa je to hlavný dôvod tejto krízy. Dajte nám na lavičku Conteho a uvidíš, ako je ten team schopný zbierať body. Pozri sa na Inter koľko bodov nazbierali pred Spalom, koľko mali so Spalom minulú sezónu a schválne sa stavím, že to túto ešte navýšia. My ideme pod týmto len dole, pritom Spalletti v tej svojej poslednej sezóne v AS, kde spravil klubový rekord, mal oveľa užší a menej vyvážený káder, ako má Di Francesco teraz.

A áno, celá liga okrem Juventusu s Neapololom, prípadne Interom je sračkoidná, Ligu majstrov môže kludne ukopať Parme aj Gervinho.

Reagovat
Eldarion

Je to tak kde Inzaghi hrá nad možnosti s Laziom u vás presne naopak a tiež som to tu písal pár kôl späť, že vo vedení AS musia byť blázni ak tam EDF stále držia. A dosť na vás vidno dôsledky De Rossiho absencie z môjho pohľadu.

Reagovat
smazaný uživatel

S Danim je ten tým úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Což znamená, že až skončí, nastoupí úplně stejná kocovina jako po Frantovi.

Reagovat
Eldarion

Kvalitou ho možno nahradíte ale tá mentalita a jeho rímske "srdce" to už bude ťažšie ...

Reagovat
danko10

Rímska mentalita je presne to, čoho sa potrebuje Rím zbaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta labilita v 1% případů, kterou on i Francek mají/měli, je způsobena láskou ke klubu, a vyvážena srdcem vítěze a kvalitou.

Labilita ostatních je vyvážena akorát průměrností.

Je mentalita AS jako klubu, a mentalita Římanů v AS. Dvě rozdílné věci.

Reagovat
danko10

Dobre.

Reagovat
ED91

Reagovat
cresposuper

Arogantne je, ze pises o konkurencii ako o srackach a hovoris, ze s tymto timom AS by kazdy uhral 3./4. miesto- neuhral. Za Spalla ste mali Salaha, Allisona, Rudigera, paradne hrajuceho Radju a vo forme hrajucich hracov ako Strootman, Dzeko atd. Jedina fakt top posila odvtedy bol Kolarov, a aj ten uz ide dole. A ja netvrdim, ze ta konkurencia je nejak skvela, ale nevidim, v com ste akoze vy lepsi od tych ostatnych timov.

Reagovat
Alberto Aquilani

Strootman hral vtedy parádne asi jak tá Paris Hilton, ku ktorej tu bol prirovnávaní. Rudiger prišiel pred Vianocami po zranení kolena. Džeka má aj Di Francesco. Salah OK, ale ako kompenzáciu má Cengiza a Kluiverta. Popritom nemal Spal klasický druhý hrot za Džeka, Eusebio už dokázal odjebať Defrela a čaká to aj Schicka. Má Kolarova, kde mal Spal na kraj len Juana Jesusa a mladého Emersona, ktorý dovtedy odohral asi 1 zápas. Pravý bek je teraz tiež lepšie vyriešený. Nehovoriac o zálohe. Síce mal svoju super formu Radja, ale jediným záložníkom na lavici bol Paredes, ktorý vôbec nepresvedčil, zatiaľ čo Di Francesco má ten stred poľa široký, a vhodne vyvážený skúsenosťami a mladými hráčmi.

Úplná hrôza, že hyperbolicky nazývam konkurenciu sračkami. Včera "neočakávane" ašpirant na LM Lázio svoj zápas znovu nezvládol.

Reagovat
Lech

mame lepsi kadr nez kdy driv

Reagovat
Alberto Aquilani

ale na konci to na vás aj tak bude stačiť...

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, Tommy Salo, po novom "King Henrik" už začína tie situácie čapať jak Alisson TOP GOLMAN LOADING 90%

Reagovat
Lech

Jednou mel ale vybihat driv, Manolas to sice pohlidal, ale taky ho myslim zjebal jestli jsem dobre videl

Reagovat
Alberto Aquilani

*vykorčuľovať

Reagovat
Largo

Fakt vybornej, dlouhodobe.

Reagovat
Emmett Brown

Radosť pozerať na Zaniola, akú má chuť hrať

Reagovat
Largo

Dneska mu to ale nejak divne odskakuje, nelepi. Me se dneska hodne libi Cristante a Olsen.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam chce pozerat, ved jasne daval ruku prec od lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Zaniolo, bravo

Reagovat
LesyJePan

bravo AS

Reagovat
Emmett Brown

No, myslím, že už vážne stačilo...

Reagovat
Azazelo RD

Csaplárova past jak víno.

Reagovat
smazaný uživatel

Chodte do pice, toto uz nie je mozne, drbem na to

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

Eusebio Di FINITO

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Di Francesco, kdyby ten tým měl nasazení...

Reagovat
Pipo123

Caicedo aj Ciro spolu v útoku, toto tu bolo nedávno a vôbec to nefungkovalo

Reagovat
Pipo123

Ty kokot, jak toto nemohol uznať? Ani sa video nepozrelo skurvené Video

Reagovat
Pipo123

Skurvené video milimeter ofsajd

Reagovat
Eldarion

Boh

Reagovat
Pipo123

Bolo to tesné, mal to uznať

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pipo123

Dúfam že toto prehráme, stále hráme rovnakého hovno, gól zavinil znova Lulič, ale nech hraje aj ďalšie zápasy... na hrot postaví dvojku Caicedo - Immobile, pritom naposledy keď to hral to nefungovalo

Reagovat
Eldarion

Minule som mal čistú jednotku na Chievo dnes som to poistil X2 dúfam, že ma nesklamete

Reagovat
Pipo123

Badelj je najhoršia posila tohto mercata, hraje katastrofálne, chudák Cataldi hral lepšie no aj tak uprednostnuje toho chorvátskeho sráča

Reagovat
Seydou Doumbia

A to se tady psalo že se svým stylem hry Badelj může být v kterémkoli evropském velkoklubu.

Reagovat
Pipo123

Mne sa vždy páčil, vo Fiore hral dobre, ale to čo predvádza u nás je katastrofa, má to totálne na háku, žiadny pohyb, včera to videl aj Inzaghi a radšej ho stiahol v 50 min.

Reagovat
Pipo123

Danilo poď, nikdy by som nepovedal že Cataldi bude lepší než Badelj

Reagovat
ED91

Pipo12308.12.2018 21:17#

Badelj je najhoršia posila tohto mercata, hraje katastrofálne, chudák Cataldi hral lepšie no aj tak uprednostnuje toho chorvátskeho sráča

Pipo12308.12.2018 21:44#

Danilo poď, nikdy by som nepovedal že Cataldi bude lepší než Badelj

Ideš bomby

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Acerbi !!! odkedy prišiel Cataldi a Correa tak hráme dobre, prečo to takto nemôže byť od začiatku, prečo tam musí byť tragéd Badelj a Caicedo?

Reagovat
Pipo123

CIroooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Pipo123

Reagovat
LesyJePan

Saponara

Reagovat
Biozdenda

Jak se mi to jeho vyhazování ze začátku nelíbilo, tak teď bych Di Francesca vyhodil hned. Je na to naprosto ideální čas. Nový trenér bude mít prostor s týmem něco udělat. V Lm čekají dva jednoduché zápasy a postup je myslím jistý, v lize Janov, Juve, Sassuolo. Ideálně hned! Ale koho za něj.. Dívám se, že Monchi prý hrozí odchodem, jestli DF odvolají.. Tohle bude ještě prdel..

Reagovat
Kixi Syhimour

V LM snad jeden zápas, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A vzhledem k naší labilitě nebude jednoduchý, Plzeň bude bojovat o EL.

Reagovat
Gimme

Ať Monchi klidně jde. Zprvu jsem se ho zastával, ale tenhle tým nemá ani hlavu ani patu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Monchi jde.

Máme Rickyho Massaru, Balzaca, Morgan by takyy dostal větší pravomoce. Monchiho dealy by se stejně neuskutečnily, pokud by se do toho nevkládal Francek.

Reagovat
Andis

Mě by zajímalo kde jsou ty experti, co tvrdili, že Schick jen nedostává šance hrát. Tu jich má najednou požehnaně při Džekově zranění. A nedokáže ho co? Nahradit. Další ideální soupeř pro AS a Patrika Schicka na vstřelení golu. Tak sem zvědavej jaká výmluva příde teď? Že Schick nedostává ideální přihrávky?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, nedokáže ho nahradit a přitom má jen o jeden gol míň....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, objektivně řečeno on opravdu nedostává pořádný přihrávky. Ale částečně si za to asi může sám. Často mi přijde, že se schovává za hráče. Na druhou stranu když je v dobrém postavení, tak mu to tam spoluhráči prostě nenahrajou. Očividně mu nevěří.

Reagovat
10

on jim často moc nepomůže, pak mu to možná vrací...hraje jako Icardi, ale ten je trošku v jiný pozici, čekal bych od Patrika víc práce pro tým

Reagovat
smazaný uživatel

Je to půl půl, ale on fakt vypadá jak kdyby byl před sebevraždou. Těžko říct, jestli to ještě může zlomit jeden gól, ta šance, kterou vytvořil pro Florka patou měla skončit v síti, ale jestli míří výš než na portugalskou ligu nebo spodek německé, musí změnit hlavu.

Reagovat
10

musí, je na něm podle mě vidět, že je nastavenej na to, že je hvězda, na kterou má tým makat a on bude dávat góly...asi je to s ohledem na ten rychlej růst částečně pochopitelný, ale s tímhle by opravdu skončil někde v Mainzu

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba na víc nemá, rychlý německý fotbal mu bude vyhovovat, vydělá, bude to mít kousek domů :)

Nebo zůstane v Itálii, ale se ztrátou půjde do menšího klubu, kde bude mít svoje tři čtyři šance z brejku a těch 15 gólů za sezonu dá.

Technicky na to má, chybí mu agresivita, přímočarost. Málo na sobě pracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.football-italia.net/131809/training-retreat-roma

Ahoj, nevíte někdo jak tohle přeložit lidsky do češtiny? Nevím si s tím rady.

Reagovat
Alberto Aquilani

neviem, ale laicky povedané. Sú niekde akože spolu zamknutý, nekomunikujú s novinármi a s okolitým svetom, malo by to stmeliť kolektív a vyriešiť problémy. Akurát, keď to spravili naposledy, Nzonzi pri tímovej porade tweetoval, pod akým menom ho nájdu na instagrame a Džeko si odišiel na módnu prehliadku vraj kvôli sponzorom :D

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo by napsat soustředění?

Reagovat
smazaný uživatel

Retreat se používá pro azyl, útočiště, ale v tomto případě se jedná o něco jako ruská baza. Základna, tréninkový tábor.

V případě AS by se hodilo ,,ústraní" - používá se ve spojení s buddhismem.

Reagovat
10

tohle už asi Pioli nedá, to je tragédie co předvádí...

Reagovat
Zark

Duncan 1+1.

Reagovat
Pipo123

Pred pár rokmi som sa smial PL a BL za ich obrany, že padá veľa gólov, no SA je úplna iná liga teraz deravé obrany od každého až na Juve

Reagovat
Pipo123

Na jednu stranu je skvelé že padá toľko gólov, ale nekvalita hráčov v obrane je obrovská, môžu fanúšikovia striekať že padli góly v zavere, že Seria A má najlepší priemer na góly, ale aké góly padajú? Veď to sú totálne chyby v nadstavenom čase, možno tá kvalita jednotlivcov nie je taká ako v minulosti, ale tréneri v SA hrajú všetko hurá futbal, stará škola trénerov čo hrala na poctivú obranu mi veľmi chýba, čo by som dal v Laziu za takého Reju aby ich naučil brániť, veď on to naučil dvojicu Biava - Dias čo stála Lazio asi tak 5 miliónov eur

Reagovat
smazaný uživatel

FDF?

Reagovat
mastakillah

Duván

Reagovat
Yanek

Dnes čekám klasický výbuch

Reagovat
Eldarion

3:1 Pipita, Cutro, Baka

Reagovat
Il Architetto

Baka 3x

Reagovat
10

hodně přísná červená pro Criscita...od něj ale totální demence tam takhle jít na půlce

Reagovat
Eldarion

Tvle Torino zatiaľ vyzerá oproti nám ako Barcelona pod Guardiolom

Reagovat
smazaný uživatel

Suso zbytočne veľa kľučiek trošku jednoduchšie by to chcelo.

Reagovat
Yanek

Suso dnes nemá den, Turek zas nehraje.

Reagovat
LesyJePan

Nechápem prečo nedá šancu Castilejovi. Hakan je celu sezonu nulový.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Yanek

Mně přijde, že to není jeho kůň. Taky bych ho postavil.

Reagovat
Eldarion

Sám povedal, že Hakana stavia aj keď nebol úplne fit čomu ale vôbec nechápem absolútne nulový prínos..

Reagovat
LesyJePan

odkedy dostal červenú proti Betisu tak prakticky nedostal žiadne minúty. Pride mi ze Gattuso ho za to trestá.

Reagovat
GEGE

Ten progres Bakayoka je fakt neskutecny...kdyz si vezmu jak vypadal na zacatku a jak ted...Ten si chce prestup evidentne vydupat...

Reagovat
Pipo123

Nebude si ho musiet aj zaplatit?

Reagovat
LesyJePan

Je pravda že sa strašne zlepšil ale ja by som tam aj tak radsej videl niekoho kreativnejsieho.

Reagovat
Eldarion

Je to take pomalé, priposraté ako keby stále mysleli na tie body ktoré môžu/nemôžu získať, nikomu sa moc nedarí ale najlepší mi príde Baka, najhorší klasicky Turek ktorého už pomaly začínam nemať rád

Reagovat
Eldarion

Kriste daj ho dole

Reagovat
LesyJePan

Sláva! Dakujeme!

Reagovat
smazaný uživatel

Hakan jednoznačne na lavičku. Mal už ísť skôr.

Reagovat
Eldarion

Cutro

Reagovat
Ragazzo d'oro

To snad neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso je fajn ale nejako sa hra AC neposuva ďalej , samozrejme kvalita mužstva je aká je.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Římany vidím jednoduché řešení stačí si prohodit trenéry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele